homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce?-2

#20 2008-05-30 18:42:14

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: de ce?

dar de ce n`o suni p`aia s`o intrebi daca sunt impreuna?ii vorbesti frumos,sa`ti zica doar daca e ceva intre ei..si daca e,pe el sa`l injuri!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#21 2008-05-30 18:43:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu sunt de acord cu metoda asta, chiar n-are sens s-o sune pe aia
eventual poti sa joci tare si sa-i spui : ok, atunci eu am plecat, daca iti revine memoria, ma cauti... si daca nu mai vine dupa tine e clar. e nasol, dar macar stii cum stai

#22 2008-05-30 18:44:01

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

heimdall a scris:

mda, numai tu stii daca poti sa-l crezi sau nu... si-a schimbat comportamentul fata de tine in ultima vreme ? de obicei femeile simt lucrurile astea...

sapt trecuta a fost internat in spital k a avut viroza respiratorie cu febra ffffffffffffff mare si ma suna ff des si vb cu mine ff frumos, si cum aiesit din spital a inceput sa fie mai agitat si sama  repezeasca............dar nu mia dat nimik oricum de banuit, pana azi cand am avut eu o presimtire ca trebe sa ma uit in telef lui k sigur o sa aflu ceva

#23 2008-05-30 18:44:04

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

un singur cuvant: papucii!!! chiar si numai pt nesimtire si ignoranta...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#24 2008-05-30 18:48:42

ramonel
Full member

ankuzza a scris:

dar de ce n`o suni p`aia s`o intrebi daca sunt impreuna?ii vorbesti frumos,sa`ti zica doar daca e ceva intre ei..si daca e,pe el sa`l injuri!

mam gantit ca sa o sun si sa o intreb, iam si luat nr de tel,lam memorat pe loc:)) e fff usor de retinut,,,,,,,,,,,si ce sa ii zic dc e cu el, ce tip de relatie are cu el,,,,,,,,,,,,poate o fi ceva si ar fi ok k am aflat, dar dc nu e nimik intre ei 2,,,,,,,,si ma fac de rusine..........

Publicitate

loading...

#25 2008-05-30 18:50:45

andrutza
Vizitator

nu faci bine daca o suni...sigur n-o sa-ti recunoasca nimic si cine stie ce-ti mai zice...
mai asteapta cateva zile sa vezicum se prezinta al tau intre timp mai cerceteaza...
vb cu el si vezi ce scoti. daca nu zice nimic spune-i ce-i cu telefoanele de la ea ce e cu mesajele vezi ce zice.
pe urma poti sa-i dai viteza. ia-l tare.

#26 2008-05-30 18:50:48

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

sunt 2 posibilitati:1 ea sa stie de relatia voastra si sa nu`ti spuna
si 2 sa nu stie nimic si atunci se da de gol..dar eu zic sa o suni si sa`i vorbesti frumos,sa`i explici in ce situatie esti si sunt sigura ca te va intelege..si o sa`ti dai seama daca intr`adevar e ceva intre ei..si daca e..nu mai sta cu el fetitza,da`i si una`n cap!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#27 2008-05-30 18:56:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie chestia asta cu sunatul celeilalte mi se pare ca te pune intr-o lumina proasta si in ochii lui, si in ai aleia, si in ai tai... chiar daca ar fi ceva intre ei, nu ai ce vorbi cu ea. tu ai o relatie cu el, nu cu ea
mai bine cum zice andrutza, vezi cum se comporta el, ia-l tare si daca nu se agita sa ramana cu tine inseamna ca vrea sa scape de tine... deci la revedere

#28 2008-05-30 19:48:52

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mie nu mi se par mesajele de la ea a fi mesaje compromitatoare ...daca e o colega de fac serv etc ? sau o prietena mai veche ... sau doar o fata pe care o cunoaste , ce acuma trebes a primeasca mesaje numai de la barbati ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#29 2008-05-30 20:00:56

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

heimdall a scris:

mie chestia asta cu sunatul celeilalte mi se pare ca te pune intr-o lumina proasta si in ochii lui, si in ai aleia, si in ai tai... chiar daca ar fi ceva intre ei, nu ai ce vorbi cu ea. tu ai o relatie cu el, nu cu ea

exact wink ea poate nici nu stie k mai esti si tu. si in fond, de ce sa pari tu disperata?
si chiar daca nu e nimic intre ei, atitudinea lui cam lasa de dorit

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#30 2008-05-30 20:19:49

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

una la mana: cecauti tu sa te uiti in telefonul lui?...mi se pare cea mai mare invadare a spatiului personal si a intimatatii...ma sufoc la gandul ca cineva se uita in telefonul meu...sotul meu imi cere voie sa dea un telefon de la mine sau sa vada ce apel pierdut am dar si invers:ii cer permisiunea de a folosi tel lui sau de a vedea vreun mesaj si numai daca el imi spune ca da atunci il folosesc...altfel nici nu ma pot gandi la a ma uita sau a se uita cineva in tel meu...OMG ma ia cu friguri la acest gand de a mi se invada intimitatea...la del si cu poseta mea sau geanta sotului...si nu ca as avea ceva de ascuns ci pt ca asa este frumos si uman...sa respecti intimitatea celuilalt
doi la mana:poate e un client sau partener de afaceri sau colega sau oice altceva...sunt o mie de cazuri in care un barbat poate interactiona cu o femeie si sa nu fie amanti...deci ?..sa o suni?...in nici un caz caci te faci tu de bascalie?...sa il crezi?..depinde de relatia voastra si de doza de incredere pe care o aveti reciproc...trebuie sa te gandesti cu maturitate si sa nu sari ca arsa la primul telefon sau mesaj de la cineva de sex opus prietenului tau...in viata va intercationa si se va intersecta cu nenumarate fiinte de gen femini dar asta nu inseamna ca te va insela cu fiecare din ele

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#31 2008-05-30 22:33:55

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

corect mica...de-ar respecta toti asta ar fi ideal

#32 2008-06-01 22:33:25

ramonel
Full member

scz, k nu am mai intrat dar nu mia mers netul,,, micanarcisa am povestit intr-un msg anterior k a mai primit un sms (primul pe care l-am vazut eu)de la aceeasi persoana si atunci i-am zis k eu am incredere in el, apoi intr-o sambata primeste un sms si imi zice k e de la un cloeg de facultate si el ii trimite din nou sms, apoi peste 5 min primeste din nou alt sms, chestie care mi sa parut ciudata si atunci mam uitat fara sa stie el  din nou in telefon, dar nomal k sia sters toate sms, dar mam uitat la destinatari msg si am vazut k ma mintise si k nu ia trimis la colegul sau msg ci la tipa asta.....deci e ceva la mijloc si el nu vrea sa vb sau sa imi zica ceva, si mai stii vorba aceea k noi femeile simtim cand e ceva putred la mijloc, si tot ce imi doresc e sa fiu iubita, respectata si sa nu devin a 5 roata de la caruta

#33 2008-06-02 07:55:33

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

oricum ar fi cum te-ai uitat la primul mesaj?..de ce te-ai uitat fara acordul lui?..ca era primul mesaj sau al o sutalea nu tot uitat in tel lui fara acord se cheama?....nu este in regula asa ceva...mi se face rau numai la acest gand ca cel apropiat mie imi violeaza intimitatea...este inadmisibil sa faci asa ceva...sa te uiti in telefon email messenger poseta geanta portofel fara acordul celuilalt....ca sa fii respectata trebuie in primul rand ca tu sa-l respecti pe cel de langa tine...iar spionatul nu mi se pare o forma de respect...eu una m-as simti ingrozitor sa ma uit in tel lui si apoi sa-i mai si reprosez...bine ca in firea mea nu sta asa ceva cum ar fi spionatul este peste masura mea de a intelege o asemenea fapta...daca te inseala sau nu te iubeste asta trebuie sa o simti tu sau sa aveti o relatie deschisa ori incredere unul in celalalt...cum am mai spus daca faceam eu asa ceva sau crize de gelozie cred ca schimbam o mie de barbati pana acum

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#34 2008-06-02 08:30:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ramonel daca el vrea oricum devi a 5-a roata la carutza...asa ca traieste momentul si tot inainte

#35 2008-06-02 10:02:12

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

pai ramonel cred k ti-a zis atunci k a primit sms de la coleg de fac ca daca iti zicea k de la o fata poate reactionai cum ai reactionat si at cand l-ai luat la intrebari ... si a vazut cum faci si poate a vrut sa se protejeze de alte interogatorii d-alea tale

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#36 2008-06-02 10:08:42

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

sunt de acord cu mica la faza cu cititul mesajelor...daca mi-ar citi mesajele fara sa imi ceara voie, ar zbura cat ai zice peste. adevarul e ca nici eu nu i le citesc decat daca ma roaga el. de ex eu am aprola lui de pe mail...si ii citesc mail-urile numai cand ma roaga el...ca nu are timp sau nu ii merge netul. in rest e ca si cum nu as avea-o. asa, asa a fost offtopic big_smile
acum...eu cred ca daca el era cu aia, isi stergea mesajele, nu le lasa acolo sa le vezi tu sau oricine altcineva

ramonel, cati ani ai? si de cat timp esti cu el?

Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-02 10:09:35)

#37 2008-06-02 18:14:02

ramonel
Full member

cand mam uitat la sms, iam zis sa imi dea un pic telefonul,,,,,,,deci nu mam uitat fara sa ii cer voie, dar probabil el nu a crezut k ma uit la sms....si uitase sa si le stearga.......

#38 2008-06-03 02:14:04

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

in primul rand, daca te-ar insela si i-ar pasa de relatia cu tine, nu ar uita sa stearga sms-ul de la ea, stiind ca tu te mai uiti la el in telefon...
in al doilea rand, e bleg ca nu face ca al meu.. el nu are numere memorate, cu nume.. el stie pe derost toate numerele de telefon lol asa ca degeaba m-as uita in missed sau dialed sau recieved ca nu vad altceva decat niste numere, si daca mi-as duce paranoia la bun sfarsit si as suna la numerele alea, sa zicem ca raspunde o tipa, n-as avea de unde sa stiu ca nu e o clienta...
in al treilea rand..daca era doar o amica sau o cunostinta, nu avea de ce sa iti ascunda, iti spunea frumos cine e tipa si ce are cu ea (asta doar daca nu cumva esti tu prea geloasa si ii este frica sa nu te crizezi daca iti spune ca e o simpla amica, varianta pe care eu oricum nu o cred-ca ai fi tu prea geloasa)
in al patrulea rand... mica are foarte mare dreptate.. cu respectul reciproc si cu tot ce spune, dar pentru asta trebuie sa ai langa tine o persoana in care ai incredere, altfel, oricum ai fi tu, si orice principii ai avea, tot esti tentat sa te uiti la el in tel sau cine stie pe unde..deci ideea principala e ca trebuie sa ai inceredere in persoana de langa tine, altfel degeaba incerci orice alte chestii, ca nu va iesi bine si numai rau iti faci cautand, controland si suspectand...
in al cincelea rand...esti din timisoara? smile

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-06-03 02:16:03)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.