homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce?-3

#39 2008-06-03 02:24:36

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: de ce?

si eu aveam obiceiul asta de a ma uita prin mesaje....arhiva la messenger ...dar am ajuns la conluzia ca e degeaba,numa rau iti faci singura....daca vrea sa te insele te inseala oricat de atenta ai fi smile....eu m-am lecuit de asta si sper ca si tu ramonel sa faci la fel

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#40 2008-06-03 09:33:51

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

eu eram obsedata sa am parola lui de mess shi hi5.... shi el imi reprosha k nu am incredere in dansul...acum nu mai am parolele lui ..nici el pe ale mele...k spune k are incredere in mn shi nu vrea sa le shtie.... el mi-a spus k este mandru k nu m-a inshelat in timpul asta cat am stat impreuna
de la un timp se poarta mai indiferent cu mine..shi de multe ori nu are chef de nimic..nici macar de iubit...dar shtiu k lucreaza ff mult shi este ff stresat
are comportamentul asta doar din cauza faptului k s-a pus singur pe picioare...s-a mutat in chirie shi se intretzine singur, se gandeshte la viitorul lui, eu il cam stresez cu telefoanele shi ma interesez sa shtiu tot timpul ce face etc...
deci mai bn nu mai fi asha paranoica..nu il mai spiona shi cel mai bn e sa il intrebi ce tip de relatzie are cu fata aia...e posibil sa se tzina ea dupa dansul... sa fie colegi.... sa fie amici.. etc etc.... nu trage concluzii pripite

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#41 2008-06-03 13:58:57

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

tot ce imi doresc e sa aflu adevarul, si dc nu e sa fim impreuna asta e, fiecare isi va vedea de viata lui,,, sau dc nu sa incercam impreuna sa ne cladim impreuna  un viitor, mai ales k anul acesta am  terminat si facultatea, el e mai mare decat mine cu 2 ani si suntem impreuna de 3ani si cateva luni

#42 2008-06-03 22:37:03

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

ma sunat azi si mia zis k a avut accident cu masina, si acum ma gandesc k iar o sa fiu alaturi de el, si apoi tot el o sa fac figuri si eu o sa fiu ea care plange.....of viata asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.