homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la noi,femeile?

#1 2008-05-30 18:55:58

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce nu va place la noi,femeile?

stiu k a fost un topic asemanator cu ce nu ne place la barbati. dar la femei ce nu va place?nu ma refer la propria persoana. nici noi nu suntem perfecte,sfinte,si cred k de multe ori sunt femei kre ne fac de rusine neutral ... eu de exemplu nu suport sa vad la o femeie k i s-a dus lacu de unghii asa la varfuri,si in rest a ramas p unghie...arata asa vulgar si neingrijit neutral voi?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2 2008-05-30 19:04:04

GreenBubbles
Insomniac member

Re: ce nu va place la noi,femeile?

vad ca sunt afishari dar nimeni nu scrie rotfl chiar asa,nu e nimic care sa va enerveze la femei? lol

#3 2008-05-30 19:04:17

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

nu-mi plac femeile care nu au un procent minim de bun gust si se imbraca aiurea, fara niciun pic de stil si de orginalitate [am o colega care e asa si.. bleah].. aaa si nu imi plac femeile care nu stiu vorbi corect

#4 2008-05-30 19:04:27

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ma enerveaza sa aiba ciorapi cu sandale, mi se pare oribil, cateodata ma zgarie pe ochi si nepotrivirea de culori

in rest, ma enerveza femeile invidioase, sau alea care cred k le stiu pe toate, deci nu le suport pe alea

mai mult de atat, na fiecare mai are cate o goanca, dar trebuie sa ne acceptam k asa ne-am da in cap

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2008-05-30 19:05:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu-mi place la femei grasimea (chit ca am si eu destula) si rautatea smile si atitudinea aia de gasca gen "vaaai ce frumoasa sunt, ai vazut cum se uita toti la mineeee ?"

Publicitate

loading...

#6 2008-05-30 19:05:52

GreenBubbles
Insomniac member

nici mie nu-mi plac ciorapii la sandale,nici cei fini...aia cu chilot cum ar veni... si nici alea kre merg la baie intr-un loc public si isi fac treaba p jos,fie k e treaba mica sau mare... neutral mi se pare de-a dreptul strigator la cer

#7 2008-05-30 19:06:38

GreenBubbles
Insomniac member

heimdall a scris:

nu-mi place la femei grasimea (chit ca am si eu destula) si rautatea smile si atitudinea aia de gasca gen "vaaai ce frumoasa sunt, ai vazut cum se uita toti la mineeee ?"

subscriu... trebuie sa te apreciezi la valoarea ta...dar nu in asa hal..

#8 2008-05-30 19:10:13

andrutza
Vizitator

Am observat ca fetele sunt f rele, invidioase, iar daca o tipa spune lucrurilor pe nume celelalte incep s-o ignore ca vezi doamne nu tre sa fi asa...tre sa fi diplomata si sa le zici doar ce vor ele sa auda...eu nu-s din aia sa ma dau pe langa una si sa-i zic numai cuvinte de lauda..cand greseste spun sau cand am o alta opinie, dar ele vezi doamne nu suporta adevarul.
nu-mi plac fitzele....sunt din astea care sunt vai de mama lor si vezi doamne ce ifose isi dau, nu suport chestia asta.
Sau sa ma analizeze careva din cap pana in picioare si sa inceapa sa sosoteasca si sa se uite asa de analitic la tine de parca ai fi un rahat...fitze
Barfa n-o suport.
Si curvele.

#9 2008-05-30 19:10:55

GreenBubbles
Insomniac member

isa20 a scris:

GreenBubbles a scris:

nici mie nu-mi plac ciorapii la sandale,nici cei fini...aia cu chilot cum ar veni... si nici alea kre merg la baie intr-un loc public si isi fac treaba p jos,fie k e treaba mica sau mare... neutral mi se pare de-a dreptul strigator la cer

Alea nu se mai numesc femei neutralneutral sjuk

isa,serios k am vazut asta...adik nu am vazut femeia in plin fapt lol dar am intrat intr-un vestiar la un strand cand eram mai mica si era un ditamai cacatzel in mijl vestiarului neutral

#10 2008-05-30 19:11:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu-mi plac femeile care fumeaza pe strada. nici barbatii care fac lucrul asta nu-mi plac, dar la femei mi se pare de-a dreptul jenant

#11 2008-05-30 19:12:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

oana_nice a scris:

mie nu imi plac fetele care miros a transpiratie, cele care nu stiu sa se machieze si isi fac o sorcova pe fata, cele care nu se epileaza si stau cu flocii la vedere..

deci subscriuuuuuuuuu

#12 2008-05-30 19:13:26

GreenBubbles
Insomniac member

oana_nice a scris:

mie nu imi plac fetele care miros a transpiratie, cele care nu stiu sa se machieze si isi fac o sorcova pe fata, cele care nu se epileaza si stau cu flocii la vedere..

o,daa...d machiaj nu mai zic...adik nu toate stiu sa se machieze,dar decat sa iti faci o mizerie p fata mai bine nu te mai machiezi... Mai ales unele rockeritzele (am fost si inca sunt) kre habar n-au...se dau cu negru in jurul ochilor,fara stil,fara nimic...doar o linie groasa...eu folosesc umbre+alte culori afara d negru.
cele kre merg la strand si le ies flocii prin chiloti sunt dezgustatoare acklad

#13 2008-05-30 19:13:46

heimdall
Diamond member

cu fumatul pe strada, ce sa zic, am vazut femei carora nu le sta rau si altele care arata vulgar... depinde
asta pentru ca pentru multe tigara e un accesoriu, nu e ceva natural
cand fumam daca aveam chef sa trag un fum pe strada nu ma jenam... doar ca nu prea imi tihnea tutunul din mers smile

#14 2008-05-30 19:15:45

GreenBubbles
Insomniac member

heimdall a scris:

cu fumatul pe strada, ce sa zic, am vazut femei carora nu le sta rau si altele care arata vulgar... depinde
asta pentru ca pentru multe tigara e un accesoriu, nu e ceva natural
cand fumam daca aveam chef sa trag un fum pe strada nu ma jenam... doar ca nu prea imi tihnea tutunul din mers smile

si eu am vazut unele la kre le sta vulgar... alea machiate ordinar si imbracate ca niste rapandule. si eu mai fumam,dar eu oricum sunt decenta...si nu merg p centru cu tigara...ori dimineata cand nu e nici naiba afara,sau seara...dar rar,nu-mi cade bine tigara aia.
dar da,la unele arata vulgar,nici eu nu suport.
k sa nu zic de altea kre scuipa o flegma galben-verzuie cu muci cu tot acklad

#15 2008-05-30 19:17:32

andrutza
Vizitator

mie nu=mi plac fetele care beau....mai ales din sticla de bere nu stiu mi se pare un gest de baiat asta nu de fata
hai ca bei la o ocazie ceva sau cand ai pofta da, dar nu mereu...am eu o chestie cu alcoolul
si nu-mi place ca cele care fumeaza au un miros specific de tutun...si cand vorbesc asa...bleah.

#16 2008-05-30 19:22:14

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

cand am fost eu acu trei ani in strainatate sa fumezi pe strada era semn de emancipare. nu stiu cum e acuma dincolo, dar imi placeau cum aratau femeile. la noi arata oribil...in rest urasc mirosul de transpiratie, machiajul strident si burta la vedere

Cu zambetul pe buze...

#17 2008-05-30 19:27:45

heimdall
Diamond member

apropo de fumat, mie-mi place cand vad cate o babuta din aia de 80 de ani, cocheta, ca-si aprinde cate o tigara si o savureaza smile  aveam o terasa in zona si veneau niste grupuri simpatice de babute care beau cate o bere si fumau si barfeau ca fetele smile

#18 2008-05-30 19:27:51

GreenBubbles
Insomniac member

nici mie,jos cu pitzi rotfl
nu-mi plac alea kre isi expun shoncile...dak esti grasa,asta e,nu e vina ta probabil,dar nu umbla cu curu` la vedere si cu celulita expusa (am vazut chiar ieri asa una si ma intrebam "oare asta nu se vede in oglinda sau nu-i pasa??").
si nu-mi plac cele kre nu-si ingrijesc parul,sau cele kre au parul in 100 de nuante

#19 2008-05-30 19:30:27

andrutza
Vizitator

green cu celulita nu stiu ...toate femeile au celulita acum...sunt f putine fete care n-au si nu se vede...iar cele care au ce sa faca acum? sa umble vara cu pantaloni lungi? sau sa vina la plaja si sa stea imbracate?
poate ele s-au obisnuit asa, poate nu-s complexate sau poate se simt naspa dar prefera sa se vada decat sa moara de cald vara la temperaturile alea...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.