homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la noi,femeile?-2

#20 2008-05-30 19:30:37

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: ce nu va place la noi,femeile?

ce nu imi place la o fata: sa asculte manele(nu`mi place la nimeni)si sa aiba in cap ifose de "nr1" sau "jmecherita" sau etc...de`astea de`ale lor,sa injure ,sa vb cu "fa",bineinteles daca e pitzipoanca d`aia de pe site de la aia nici atat!

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-05-30 19:31:22)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#21 2008-05-30 19:32:51

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

toate femeile au (1% cred k n-au) dar dak esti grasa in fund,ai 150 de cm sau eu stiu,si stii k se vede k naiba...da-o naibii...eu n-as face-o,stiind k ii ingretzoshez pe altii... la plaja e altceva,desi si acolo mi se face greatza cand le vad neutral si alea slabe au,dar nah,alea macar sunt slabe,nu se revarsa grasimea de pe ele ca la un butoi

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#22 2008-05-30 19:32:54

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

heimdall a scris:

apropo de fumat, mie-mi place cand vad cate o babuta din aia de 80 de ani, cocheta, ca-si aprinde cate o tigara si o savureaza smile  aveam o terasa in zona si veneau niste grupuri simpatice de babute care beau cate o bere si fumau si barfeau ca fetele smile

deci io chiar le admir pe babutele astea big_smile sper k asa sa fiu si io wink desi cred k ma voi lasa de fumat pana atunci, da de dragu timpurilor merge pipata o tigara, si unghiile facute cu rosu si o barfa k lumea (sau ma rog, amintiri din tinerete tongue)

si un pic off topic, mor dupa cuplurile de batranei care se mai tin de mana pe strada big_smile am impresia k oamenii aia chiar si-au trait viata, si s-au distrat la maxim si inca se mai distreaza (in limita puterilor tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#23 2008-05-30 19:34:57

deadrose
Banat

andrutza a scris:

green cu celulita nu stiu ...toate femeile au celulita acum...sunt f putine fete care n-au si nu se vede...iar cele care au ce sa faca acum? sa umble vara cu pantaloni lungi? sau sa vina la plaja si sa stea imbracate?
poate ele s-au obisnuit asa, poate nu-s complexate sau poate se simt naspa dar prefera sa se vada decat sa moara de cald vara la temperaturile alea...

eu cred k se pot imbraca in asa fel incat sa mascheze tongue acu sa nu se vada deloc nu ai cum, mai ales cand e f cald si nu poti sa stai cu pantaloni lungi, dar nu trebuie neaparat sa poarte fuste pana la fund big_smile

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#24 2008-05-30 19:37:17

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

subscriu la tot ce ati zis voi big_smile pluuus:
tipele care vorbesc cu 'fa ' 'hai fa cu mine la baie' si nu, nu o fac la caterinca ci asa vbesc ele pe bune
tipele carora li se vad chilotzii plus santzu dintre obrajori cand stau pe scaun sau se apleaca.
tipele care isi baga si isi scot asa in public,de fata cu toata lumea, de fata cu baieti.. etc. se duce dracului toata feminitatea. cand mai esti cu o prietena, acasa la o cafea parca e altfel,iti permitit sa vbesti si altfel dar in public e cah cah..
o sa`mi mai amintesc si mai scriu big_smile

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#25 2008-05-30 19:39:39

GreenBubbles
Insomniac member

ce isi baga si scot in public?
Nici eu nu le suport alea ce li se vad tangalaii...cand imi mai ies si mie turbez,ma ridic si imi trag pantalonii pana in gat sa nu se vada...dar d obicei sunt acasa sau la puiu sau asa...nu in public.

#26 2008-05-30 19:40:58

Zeyna
Platinum member

GreenBubbles a scris:

ce isi baga si scot in public?

putza big_smile

#27 2008-05-30 19:42:41

GreenBubbles
Insomniac member

putza? rotfl2))))))))))) asta n-am mai vazut,femeie sa isi scoata putza in public....doar dak e prostituata rotfl

#28 2008-05-30 19:44:16

Zeyna
Platinum member

GreenBubbles a scris:

putza? rotfl2))))))))))) asta n-am mai vazut,femeie sa isi scoata putza in public....doar dak e prostituata rotfl

fataaaaa  esti crima rotfl2
adica : 'bagami`as p**a ' asta vroiam sa zic...sa injure urat .
nu sa`si scoata putza rotflrotflrotflrotfl

#29 2008-05-30 19:47:27

GreenBubbles
Insomniac member

Deuzza a scris:

GreenBubbles a scris:

fataaaaa  esti crima rotfl2
adica : 'bagami`as p**a ' asta vroiam sa zic...sa injure urat .
nu sa`si scoata putza rotflrotflrotflrotfl

aa rotfl2 is tareee rotfl
am auzit expresia "sa-mi bag p..a" dar "sa-mi scot p..a" n-am mai auzit rotfl2 de aia nu inselesesem...k ai zis k nu-ti plac alea kre isi baga si scot...in fine rotfl2))))

#30 2008-05-30 19:48:19

Zeyna
Platinum member

isi baga si`si scot vba vine rotfl2

#31 2008-05-30 19:49:28

GreenBubbles
Insomniac member

rotfl2))

#32 2008-05-30 19:49:45

deadrose
Banat

GreenBubbles a scris:

rotflrotflrotfl

#33 2008-05-30 19:54:00

GreenBubbles
Insomniac member

dupa ani si ani...s-au decis sa o si scoata rotfl
nu mai suport la femei parfumul ieftin acklad adik inteleg k nu toate au bani de channel sau boss,sau etc...dar nu te dai naibii cu impulse sau obsesia si dupaia amestecat cu transpiratia pute k in cocina...mie mi se face rau de la mirosurile astea ieftine...si n-o spun pt k am fitze neutral voi n-ati patit?

#34 2008-05-30 19:55:58

deadrose
Banat

GreenBubbles a scris:

dupa ani si ani...s-au decis sa o si scoata rotfl
nu mai suport la femei parfumul ieftin acklad adik inteleg k nu toate au bani de channel sau boss,sau etc...dar nu te dai naibii cu impulse sau obsesia si dupaia amestecat cu transpiratia pute k in cocina...mie mi se face rau de la mirosurile astea ieftine...si n-o spun pt k am fitze neutral voi n-ati patit?

pe mine nu ma deranjeza parfumu ieftin, chiar daca nu imi place, nu as putea in sinea mea sa o desconsider pe respectiva, doarrr daca e amestecat cu transpiratie.

#35 2008-05-30 20:28:19

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

sunt multe lucruri care nu-mi plac la femei... subscriu la tot ce s-a spus.. detest sa vad o femeie beata... mi se pare cel mai injositor lucru

o femeie ar trebui sa fie curata, discreta, modesta, educata etc

#36 2008-05-30 20:33:16

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pe mine ma enerveaza femeile care cred despre ele ca sunt "cineva" cand de fapt e vai de ele. De asemenea urasc femeile lenese care au o gramada de copii (masinile de facut copii), care stau cu prietenele la cafele si tigari iar copii zburda in mizerie si primesc de mancare nimicuri cumparate asa repede, repede la pravalia de dupa colt. Iar femeile care alearga mereu dupa acelasi gen de barbat desi au avut nenumarate experiente negative si mai si spun dupa fiecare relatie nereusita ca au avut ghinion in viata (isi plang de mila) sunt un dezsatru. Femeile pesimiste - o adevarata catastrofa.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#37 2008-05-30 21:03:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

nu suport femeile neingrijite, nespalate, care au mizerie sau praf de-un deget in casa, femeile care nu stiu sa aibe grija de copii cum a spus si baciu, cele care se cred cineva si ele is nimeni, nu suport vulgaritatea de nici un fel, mai ales daca e venita de la o femeie, e una daca vorbesti intr-un anumit fel cand esti intre prieteni, si e alta sa nu stii sa faci distinctie intre situatii...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#38 2008-05-30 21:13:22

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mie nu'mi plac toate cele enumerate pana acum lol
detest sa vad parul tocit, mai ales dc e lung,detest femeile care se vopsesc k un cur si atunci de 2-3 ori pe an, nu'mi plac at cand nu se asorteaza, ceva la modul camasa si adidasi cu spuma sau sandale cu panataloni de traning, cand vb tare in mijl drumului sau prin transportul in comun si folosesc jargoane si injurii dar ele au aere de femei rafinate, cand isi arunca cate un ruj pe bot de zici k le'a trosnit cineva , cand nu se machiaza desi arata curatel si fara big_smile e o pata a mea pe creier big_smile macar un rimel pe ochi sa'si dea smile si mai am dar nu le gasesc acum big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.