|
Nu esti logat.
Ce nu va place la noi,femeile?-2#20 2008-05-30 19:30:37
Re: ce nu va place la noi,femeile?ce nu imi place la o fata: sa asculte manele(nu`mi place la nimeni)si sa aiba in cap ifose de "nr1" sau "jmecherita" sau etc...de`astea de`ale lor,sa injure ,sa vb cu "fa",bineinteles daca e pitzipoanca d`aia de pe site de la aia nici atat! Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-05-30 19:31:22) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #21 2008-05-30 19:32:51
Re: ce nu va place la noi,femeile?toate femeile au (1% cred k n-au) dar dak esti grasa in fund,ai 150 de cm sau eu stiu,si stii k se vede k naiba...da-o naibii...eu n-as face-o,stiind k ii ingretzoshez pe altii... la plaja e altceva,desi si acolo mi se face greatza cand le vad si alea slabe au,dar nah,alea macar sunt slabe,nu se revarsa grasimea de pe ele ca la un butoi i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #22 2008-05-30 19:32:54
Re: ce nu va place la noi,femeile?
deci io chiar le admir pe babutele astea sper k asa sa fiu si io desi cred k ma voi lasa de fumat pana atunci, da de dragu timpurilor merge pipata o tigara, si unghiile facute cu rosu si o barfa k lumea (sau ma rog, amintiri din tinerete ) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2008-05-30 19:34:57
eu cred k se pot imbraca in asa fel incat sa mascheze acu sa nu se vada deloc nu ai cum, mai ales cand e f cald si nu poti sa stai cu pantaloni lungi, dar nu trebuie neaparat sa poarte fuste pana la fund http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #24 2008-05-30 19:37:17
Re: ce nu va place la noi,femeile?subscriu la tot ce ati zis voi pluuus: Dragostea nu se stă, se face. Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-30 19:39:39
Re: ce nu va place la noi,femeile?ce isi baga si scot in public? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #26 2008-05-30 19:40:58
putza Dragostea nu se stă, se face. Offline #27 2008-05-30 19:42:41
Re: ce nu va place la noi,femeile?putza? ))))))))))) asta n-am mai vazut,femeie sa isi scoata putza in public....doar dak e prostituata i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #28 2008-05-30 19:44:16
fataaaaa esti crima Dragostea nu se stă, se face. Offline #29 2008-05-30 19:47:27
aa is tareee i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #30 2008-05-30 19:48:19
Re: ce nu va place la noi,femeile?isi baga si`si scot vba vine Dragostea nu se stă, se face. Offline #31 2008-05-30 19:49:28
Re: ce nu va place la noi,femeile?)) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #32 2008-05-30 19:49:45
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #33 2008-05-30 19:54:00
Re: ce nu va place la noi,femeile?dupa ani si ani...s-au decis sa o si scoata i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #34 2008-05-30 19:55:58
pe mine nu ma deranjeza parfumu ieftin, chiar daca nu imi place, nu as putea in sinea mea sa o desconsider pe respectiva, doarrr daca e amestecat cu transpiratie. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #35 2008-05-30 20:28:19
Re: ce nu va place la noi,femeile?sunt multe lucruri care nu-mi plac la femei... subscriu la tot ce s-a spus.. detest sa vad o femeie beata... mi se pare cel mai injositor lucru Offline #36 2008-05-30 20:33:16
Re: ce nu va place la noi,femeile?pe mine ma enerveaza femeile care cred despre ele ca sunt "cineva" cand de fapt e vai de ele. De asemenea urasc femeile lenese care au o gramada de copii (masinile de facut copii), care stau cu prietenele la cafele si tigari iar copii zburda in mizerie si primesc de mancare nimicuri cumparate asa repede, repede la pravalia de dupa colt. Iar femeile care alearga mereu dupa acelasi gen de barbat desi au avut nenumarate experiente negative si mai si spun dupa fiecare relatie nereusita ca au avut ghinion in viata (isi plang de mila) sunt un dezsatru. Femeile pesimiste - o adevarata catastrofa. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #37 2008-05-30 21:03:42
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu suport femeile neingrijite, nespalate, care au mizerie sau praf de-un deget in casa, femeile care nu stiu sa aibe grija de copii cum a spus si baciu, cele care se cred cineva si ele is nimeni, nu suport vulgaritatea de nici un fel, mai ales daca e venita de la o femeie, e una daca vorbesti intr-un anumit fel cand esti intre prieteni, si e alta sa nu stii sa faci distinctie intre situatii... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #38 2008-05-30 21:13:22
Re: ce nu va place la noi,femeile?mie nu'mi plac toate cele enumerate pana acum Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|