|
Nu esti logat.
Ce nu va place la noi,femeile?#1 2008-05-30 18:55:58
ce nu va place la noi,femeile?stiu k a fost un topic asemanator cu ce nu ne place la barbati. dar la femei ce nu va place?nu ma refer la propria persoana. nici noi nu suntem perfecte,sfinte,si cred k de multe ori sunt femei kre ne fac de rusine ... eu de exemplu nu suport sa vad la o femeie k i s-a dus lacu de unghii asa la varfuri,si in rest a ramas p unghie...arata asa vulgar si neingrijit voi? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #2 2008-05-30 19:04:04
Re: ce nu va place la noi,femeile?vad ca sunt afishari dar nimeni nu scrie chiar asa,nu e nimic care sa va enerveze la femei? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #3 2008-05-30 19:04:17
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu-mi plac femeile care nu au un procent minim de bun gust si se imbraca aiurea, fara niciun pic de stil si de orginalitate [am o colega care e asa si.. bleah].. aaa si nu imi plac femeile care nu stiu vorbi corect Offline #4 2008-05-30 19:04:27
Re: ce nu va place la noi,femeile?ma enerveaza sa aiba ciorapi cu sandale, mi se pare oribil, cateodata ma zgarie pe ochi si nepotrivirea de culori http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-05-30 19:05:25
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu-mi place la femei grasimea (chit ca am si eu destula) si rautatea si atitudinea aia de gasca gen "vaaai ce frumoasa sunt, ai vazut cum se uita toti la mineeee ?" Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-30 19:05:52
Re: ce nu va place la noi,femeile?nici mie nu-mi plac ciorapii la sandale,nici cei fini...aia cu chilot cum ar veni... si nici alea kre merg la baie intr-un loc public si isi fac treaba p jos,fie k e treaba mica sau mare... mi se pare de-a dreptul strigator la cer i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #7 2008-05-30 19:06:38
Re: ce nu va place la noi,femeile?
subscriu... trebuie sa te apreciezi la valoarea ta...dar nu in asa hal.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #8 2008-05-30 19:10:13
Re: ce nu va place la noi,femeile?Am observat ca fetele sunt f rele, invidioase, iar daca o tipa spune lucrurilor pe nume celelalte incep s-o ignore ca vezi doamne nu tre sa fi asa...tre sa fi diplomata si sa le zici doar ce vor ele sa auda...eu nu-s din aia sa ma dau pe langa una si sa-i zic numai cuvinte de lauda..cand greseste spun sau cand am o alta opinie, dar ele vezi doamne nu suporta adevarul. #9 2008-05-30 19:10:55
isa,serios k am vazut asta...adik nu am vazut femeia in plin fapt dar am intrat intr-un vestiar la un strand cand eram mai mica si era un ditamai cacatzel in mijl vestiarului i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #10 2008-05-30 19:11:09
Re: ce nu va place la noi,femeile?nu-mi plac femeile care fumeaza pe strada. nici barbatii care fac lucrul asta nu-mi plac, dar la femei mi se pare de-a dreptul jenant Offline #11 2008-05-30 19:12:27
deci subscriuuuuuuuuu Offline #12 2008-05-30 19:13:26
o,daa...d machiaj nu mai zic...adik nu toate stiu sa se machieze,dar decat sa iti faci o mizerie p fata mai bine nu te mai machiezi... Mai ales unele rockeritzele (am fost si inca sunt) kre habar n-au...se dau cu negru in jurul ochilor,fara stil,fara nimic...doar o linie groasa...eu folosesc umbre+alte culori afara d negru. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #13 2008-05-30 19:13:46
Re: ce nu va place la noi,femeile?cu fumatul pe strada, ce sa zic, am vazut femei carora nu le sta rau si altele care arata vulgar... depinde Offline #14 2008-05-30 19:15:45
si eu am vazut unele la kre le sta vulgar... alea machiate ordinar si imbracate ca niste rapandule. si eu mai fumam,dar eu oricum sunt decenta...si nu merg p centru cu tigara...ori dimineata cand nu e nici naiba afara,sau seara...dar rar,nu-mi cade bine tigara aia. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-05-30 19:17:32
Re: ce nu va place la noi,femeile?mie nu=mi plac fetele care beau....mai ales din sticla de bere nu stiu mi se pare un gest de baiat asta nu de fata #16 2008-05-30 19:22:14Re: ce nu va place la noi,femeile?cand am fost eu acu trei ani in strainatate sa fumezi pe strada era semn de emancipare. nu stiu cum e acuma dincolo, dar imi placeau cum aratau femeile. la noi arata oribil...in rest urasc mirosul de transpiratie, machiajul strident si burta la vedere Cu zambetul pe buze... Offline #17 2008-05-30 19:27:45
Re: ce nu va place la noi,femeile?apropo de fumat, mie-mi place cand vad cate o babuta din aia de 80 de ani, cocheta, ca-si aprinde cate o tigara si o savureaza aveam o terasa in zona si veneau niste grupuri simpatice de babute care beau cate o bere si fumau si barfeau ca fetele Offline #18 2008-05-30 19:27:51
Re: ce nu va place la noi,femeile?nici mie,jos cu pitzi i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #19 2008-05-30 19:30:27
Re: ce nu va place la noi,femeile?green cu celulita nu stiu ...toate femeile au celulita acum...sunt f putine fete care n-au si nu se vede...iar cele care au ce sa faca acum? sa umble vara cu pantaloni lungi? sau sa vina la plaja si sa stea imbracate? © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|