homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hai sa ajutam o fata sa fie fericita si sa indeplineask visul!!!!-2

#20 2008-05-31 00:09:00

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: hai sa ajutam o fata sa fie fericita si sa indeplineask visul!!!!

dedemk baciu n-a zis nimic de rau doar ca tu ai venit pe site pladand ptr voturi atata tot...

#21 2008-05-31 00:10:57

dedemk
New member
Inregistrat: 2008-05-30

stai linistit k nu te bat...si in plus gandeste te si la faptu k eu nu am nici un beneficiu in toate astea doar k stiu ce inseamna sa ai nevoie de ajutor si sustine...orikt de mik
stiu melany1, doar eu k eu am luat o k si cum m as folosi de siteul asta...pt niste voturi

Ultima oara a fost editat de dedemk (2008-05-31 00:13:31)

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#22 2008-05-31 00:11:50

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

dedemk a scris:

sti cum ii k multe se spun si se aud..nu stiu ce sa zic...de mult timp ma documentez despre asta dar nu vreau sa spun k un anumit lucru e sigur. insa dupa toate kte le am citit iti spun k dak as avea okzia mi as baga fara doar si poate..sa zic asa e si un vis al meu...si nu m ar tenta dak chiar nu as gasi alta solutie ,dar le am km incerkt pe toate...aa..si la mine nu i vorba doar de marime...

eu zic sa fi multumita de tine,din poza chiar nu pare k ai sani mici. tu faci cum vrei,dar vei vedea consecintele peste ani de zile,cand o sa ii ai moi,si n-o sa-i mai remediezi oricat sport ai face. nu inteleg cum de fetele tinere vor cu tot dinadinsul sa-si distruga sanatatea...si apoi isi dau seama de asta prea tarziu...off

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-31 00:13:16)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#23 2008-05-31 00:17:31

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

cand am citit toata povestea aia de mai sus m-am ganndit ca cine stie ce pb de sanatate sau ce nenorocita o fi fata asta ... dar silicoane ? get real. poate ar trebui sa lase concursurile astea cu silicoanele si sa se orienteze spre alea cu implanturi de materie cenusie ... pff auzi si tu " ajuta o fata modesta sa-si implneasca visul" altii nu au maini picioare , nu au vedere si ea vrea silicoane. oameni bolnavi la cap

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#24 2008-05-31 00:17:47

GreenBubbles
Insomniac member

vai ce poze au unele p siteu asta neutral si sunt unele cu sanii destul de mari kre nu au nevoie...e una kre s-a pozat topless...doamne lol

Publicitate

loading...

#25 2008-05-31 00:18:06

dedemk
New member

mmdaa.. alea au fost vremuri bune si n o sa mai vina...pe at foloseam ac si eram inkntat k mi au crescut,insa dupa ce am renuntat la ele mi s au micit f tare+ k am si slabit, si sincer acum park s doua pungi dezumflate...sad pe langa faptul k niciodata n am avut o forma frumoasa la ei ...nu cred k ti imaginezi cum arata acum...sad

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#26 2008-05-31 00:20:36

GreenBubbles
Insomniac member

pink_martini a scris:

cand am citit toata povestea aia de mai sus m-am ganndit ca cine stie ce pb de sanatate sau ce nenorocita o fi fata asta ... dar silicoane ? get real. poate ar trebui sa lase concursurile astea cu silicoanele si sa se orienteze spre alea cu implanturi de materie cenusie ... pff auzi si tu " ajuta o fata modesta sa-si implneasca visul" altii nu au maini picioare , nu au vedere si ea vrea silicoane. oameni bolnavi la cap

subscriu!initial si eu am crezut k e vb de o boala,cand am citit titlul.
oricum vezi k exista niste pastile pt cresterea sanilor,si o tinctura...branca ursului park ii zice? e topic,da o cautare...fetele erau multumite smile

#27 2008-05-31 00:23:34

pink_martini
Hero member
Site

pune-o mai bine sa se gandeasca cat de norocoasa e cu tot ce are ca vad k zici k are prieteni etc mai bine sa se gandeasca la ce are si nu la ce nu are si poate atunci ii mai trece din visul asta cu silicoanele

#28 2008-05-31 00:26:44

dedemk
New member

da stiu am auzit de ea, dar depinde de organism. am o prietena kre chiar a luat insa mi a zis clar k nu a vazut nici o diferenta...in plus m am lamurit..pot sa fac si sa iau de toate..poate pe moment se va vedea un rezultat insa odata ce le stopezi sanii revin la forma initiala..mici sa fie insa caci pt mine forma conteaza...si asta n am cum s o schimb...

pink_martini e doar un concurs si isi inceark si ea norocu k oricare alta kre si doreste sa se simta bine in sanii ei,asta nu inseamna k nu apreciaza tot ce are : prieteni, sanatate, etc

Ultima oara a fost editat de dedemk (2008-05-31 00:29:53)

#29 2008-05-31 00:28:50

GreenBubbles
Insomniac member

si vrei sa te imbolnavesti mai incolo?sa ii ai fleashca?sa ai 30 d ani si sa ai sanii ca aunei femei de 90?zi-mi,asta iti va placea?

#30 2008-05-31 00:33:19

dedemk
New member

dar dc crezi k asa va fi?? vad k esti impotriva implantului si intr o masura te inteleg dar nu tre sa o iei asa drastic...in orice caz nu ti cer sa ma intelegi...probabil doar dak ai fi in locul meu ai putea probabil sa o faci...

#31 2008-05-31 00:34:01

pink_martini
Hero member
Site

bai dedemk io am inteles intr-un concurs da faza aia cu hai sa ajutam o fata sa-si indeplineasca visul e penibila soro ... dk ai actiuni d-astea "umanitare" de ce nu pui mana sa promovezi un caz real in care un copil are nevoie de un transpalnt sau alte nenorociri ca vorba aia peste tot sunt oameni care au nevoie de ajutor.

#32 2008-05-31 00:36:36

pink_martini
Hero member
Site

dedemk a scris:

dar dc crezi k asa va fi?? vad k esti impotriva implantului si intr o masura te inteleg dar nu tre sa o iei asa drastic...in orice caz nu ti cer sa ma intelegi...probabil doar dak ai fi in locul meu ai putea probabil sa o faci...

tu vrei doar 4 ani sa ai sanii ok si dup-aia vrei probleme cu ei ? fata asta iti explica k te angajezi la o viata plina de probleme cu silicoanele alea si tu tot pe a ta o tii ca ai sanii mici si k vrei implant. gandeste-te inainte bine nu mai pune alte considerente in fata

#33 2008-05-31 00:36:51

GreenBubbles
Insomniac member

nu as face-o oricum!pt k nu e sanatos. si nu cred ca asa va fi,sunt convinsa,pt k am auzit-o de la doctori...si toti kre fac implanturi spun cat de nebune sunt femeile kre isi risca sanatatea asa... Eu prefer sanatatea. Poti intreba cati barbati vei,toti prefera naturaletea! stii ce naspa se simte sa mangai un san cu silicon?nu e deloc natural,se simte k e fals... si dak o faci partial si pt prietenul tau,chiar k e jenant...dak te iubeste,te iubeste si fara! plus ca sanii mici au si alte avantaje: nu se vor lasa decat dupa mult timp si f greu,nu sar in sus si in jos cand alergi si se excita mult mai usor... eu zic sa-ti bagi mintile in cap fato,e ff periculos.

#34 2008-05-31 00:39:42

pink_martini
Hero member
Site

lasa green nu vezi k au taratze in cap ... nu ai cu cine sa discuti nu vezi ? tu ii expui aici pericolele si ele tot pe a lor o tin ca au sanii mici si k vor silicoane. ce sa zic .. daca e chiar asa o problema de viata si de moarte asta cu silicoanele atunci ii doresc sa castige concursul si sa- dea aia niste silicoane cat casa k sa se simta implinita

#35 2008-05-31 00:39:57

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

hai sa nu facem prea mare caz din asta.
cine vrea sa voteze bine, cine nu vrea tot bine. fata nu ne-a fortat smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#36 2008-05-31 00:41:27

pink_martini
Hero member
Site

oricum io nu mai am nimik de zis .. am zis tot ce am avut pe suflet . gata ma simt mai bine big_smile

PS chocolate pai nu ai cum sa nu te enervezi cand vezi oameni d-astia

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-31 00:42:16)

#37 2008-05-31 00:44:02

dedemk
New member

in fine.. prea multe nu ati prea inteles din kte am postat aici..asta e fiekre cu parerea lui...desi am mai spus o: Nu i vorba k am sanii mici ii vorba de cum is, cum arata..intr un fel mi ar place sa va trimit o poza cu ei sa vad ce ati zice dupa aceea...imi amintesc knd o colega de clasa mi a zis k cum pot exista asemenea sani, dar sa nu ma supar pe ea..in fine nu mai comentez nimk in legatura cu mine, pt k n are sens..

#38 2008-05-31 00:45:06

GreenBubbles
Insomniac member

eu nu vorbesc prostii,stiu din surse sigure de la un doctor. eu vroiam sa-mi fac liposuctie rotfl dar incerc cu sportul,pt k mi-a zis cat de periculoase sunt operatiile astea. a zis k singura operatie in regula e liftingul pt k se face cu materialul,ca sa zic asa,natural al clientului. a zis  "femeile astea kre vin sa le pun silicoane sunt niste proaste si nebune,le explic riscurile si ele tot pe a lor o tin,nu-s normale" fara suparare dedemk...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.