homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hai sa ajutam o fata sa fie fericita si sa indeplineask visul!!!!-3

#39 2008-05-31 00:47:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: hai sa ajutam o fata sa fie fericita si sa indeplineask visul!!!!

dedemk a scris:

in fine.. prea multe nu ati prea inteles din kte am postat aici..asta e fiekre cu parerea lui...desi am mai spus o: Nu i vorba k am sanii mici ii vorba de cum is, cum arata..intr un fel mi ar place sa va trimit o poza cu ei sa vad ce ati zice dupa aceea...imi amintesc knd o colega de clasa mi a zis k cum pot exista asemenea sani, dar sa nu ma supar pe ea..in fine nu mai comentez nimk in legatura cu mine, pt k n are sens..

eu cred k tu NU ai inteles ce am scris noi aici...habar n-ai la ce risc te expui si cum te poti imbolnavi. am uitat sa mentionez k de la silicoane riscul de a te imbolnavi de cancer la san creste considerabil.
lasa,tu sa ai silicoane,ce mai conteaza k peste ceva ani poti face cancer si o sa le ai fleasca dupa ce le scoti?macar 5 ani te bucuri de ele si dupa aia poti muri linistita smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#40 2008-05-31 00:51:01

dedemk
New member
Inregistrat: 2008-05-30

da devarul e k sunt f multe kre si doresc insa kre nu ar avea nevoie..probabil tind spre o anumita perfectiune,nu stiu..in fine.eu o sfarsesc aici.. e deja tarziu si ar fi vremea sa ma culc..noapte buna tuturor

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#41 2008-05-31 00:52:59

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

GreenBubbles a scris:

dedemk a scris:

in fine.. prea multe nu ati prea inteles din kte am postat aici..asta e fiekre cu parerea lui...desi am mai spus o: Nu i vorba k am sanii mici ii vorba de cum is, cum arata..intr un fel mi ar place sa va trimit o poza cu ei sa vad ce ati zice dupa aceea...imi amintesc knd o colega de clasa mi a zis k cum pot exista asemenea sani, dar sa nu ma supar pe ea..in fine nu mai comentez nimk in legatura cu mine, pt k n are sens..

eu cred k tu NU ai inteles ce am scris noi aici...habar n-ai la ce risc te expui si cum te poti imbolnavi. am uitat sa mentionez k de la silicoane riscul de a te imbolnavi de cancer la san creste considerabil.
lasa,tu sa ai silicoane,ce mai conteaza k peste ceva ani poti face cancer si o sa le ai fleasca dupa ce le scoti?macar 5 ani te bucuri de ele si dupa aia poti muri linistita smile

rotfl rotfl rotfl rotfl
perfect de acord cu tine Green

cred ca ai putea sa te duci la DAnsez pt tine, sa vedem daca ti se implineste visul big_smile

Ultima oara a fost editat de al1na (2008-05-31 00:55:25)

#42 2008-05-31 01:00:57

GreenBubbles
Insomniac member

hai sa-i dam pace...oricum nu a inteles...cu 5000 de euro mai bine faci altceva,vezi lumea de exemplu...macar ramai cu amintiri...cu silicoanele dai si o gramada de bani si te imbolnavesti...dc ai face asa cva?

#43 2008-05-31 01:02:19

sophie
Addicted member

GreenBubbles a scris:

hai sa-i dam pace...oricum nu a inteles...cu 5000 de euro mai bine faci altceva,vezi lumea de exemplu...macar ramai cu amintiri...cu silicoanele dai si o gramada de bani si te imbolnavesti...dc ai face asa cva?

pentru ca nu te duce capu` si vrei sa`ti impresionezi iubitu` care peste o luna sau doua te paraseste pt alta rotfl

Publicitate

loading...

#44 2008-05-31 01:04:18

GreenBubbles
Insomniac member

normal,pt k nu te iubeste cu adevarat dak vrea silicoane...dak te iubeste cu adevarat iti zice asta...si iti mai spune si k te vrea sanatoasa!

#45 2008-05-31 01:06:12

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

fetelor nu cred ca e cazul sa jignim. dedemk ne-a rugat sa votam nu sa ii expuem riscurile unei astfel de operatii. odata ce s-a hotarat sa participe la concurs, sa faca pasul asta inseamna ca stie care sunt avantaele si dezavantaele

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#46 2008-05-31 01:08:56

sophie
Addicted member

Chocolate22 a scris:

fetelor nu cred ca e cazul sa jignim. dedemk ne-a rugat sa votam nu sa ii expuem riscurile unei astfel de operatii. odata ce s-a hotarat sa participe la concurs, sa faca pasul asta inseamna ca stie care sunt avantaele si dezavantaele

oky, imi recunosc vina sad
insa nu sunt asa sigura ca isi da seama de avantaje sau dezavantaje
dar mai bine sa incheiem discutia
kapitulation

#47 2008-05-31 01:11:31

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

GreenBubbles a scris:

5000 de euro sunt silicoanele? io mi-as lua masina de banii astia neutral

acu sincer, da-o naibii de forma, k freci un pic sfarcurile si arata mai bine lol stiu cum e k nici mie nu imi place la nebunie forma sanilor mei, dar daca am sfarcurile tari arata mai bine big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#48 2008-05-31 01:27:09

GreenBubbles
Insomniac member

nici eu nu am vrut sa o jignesc. dar multe fete nu stiu aceste riscuri. si sunt multe kre gandesc ca ea...si fete tinere...si nu e pacat sa iti distrugi asa sanatatea cand ai toata viata inainte? sad poate am fost prea dura,dar ma cam enervez cand vad cum gandesc unele fete...frumusetea oricum e trecatoare,si nu merita pt nimic si mai ales pt nimeni sa-ti pui silicoane,sa te expui unui risc asa mare,sa te autodistrugi... sad imi cer scuze dak am fost prea dura sau am jignit,nu asta a fost scopul,nici de departe.

#49 2008-05-31 01:28:56

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

GreenBubbles a scris:

muamaa.. o gramada de bani..da' ce face? ii pune tzatze da aur? :f?rv?nad:
si eu am sanii mici...fara sutien cu push up arata jalnic..dar ma bucur ca sunt sanatoasa..sora mea mai mare a murit recent de cancer si cand vezi asemenea lucruri in jurul tau incepi sa te gandesti mai mult la sanatate pt ca conteaza cel mai mult.
cum adica sa isi puna silicoane sa il impresioneze pe prietenul ei?? pai doar asta conteaza?? daca te iubeste cu adevarat te iubeste si cu sanii mici ....
parerea mea

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#50 2008-05-31 01:34:12

GreenBubbles
Insomniac member

greeneyes imi pare rau pt sora ta sad puss

#51 2008-05-31 01:37:33

sophie
Addicted member

GreenBubbles a scris:

greeneyes imi pare rau pt sora ta sad puss

condoleante si din partea mea kram

#52 2008-05-31 01:55:08

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

neutral
e asa de greu sa vezi pe cineva murind..mai ales sa fie o pers foarte apropiata..cineva atat de tanar..avea 24 ani... nush..incepi sa vezi adevaratele valori ale vietii, sa realizezi unele chestii la care nici nu te gandeai pana atunci
dar tre' sa mergem inainte...
scz dak sunt offtopic

Ultima oara a fost editat de greeneyes (2008-05-31 01:55:26)

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#53 2008-05-31 09:20:01

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

dedemk a scris:

parca ziceai ca nu e vorba de tine..ca nu esti tu fata din poze...

#54 2008-05-31 11:17:53

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

buei fetelor normal k ea este ... voi chiar o credeti cand zice k e vb despre o prietena ? pfoa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#55 2008-05-31 11:38:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

greeneyes a scris:

GreenBubbles a scris:

si eu am sanii mici...fara sutien cu push up arata jalnic..dar ma bucur ca sunt sanatoasa..sora mea mai mare a murit recent de cancer si cand vezi asemenea lucruri in jurul tau incepi sa te gandesti mai mult la sanatate pt ca conteaza cel mai mult.
cum adica sa isi puna silicoane sa il impresioneze pe prietenul ei?? pai doar asta conteaza?? daca te iubeste cu adevarat te iubeste si cu sanii mici ....
parerea mea

condoleante, greeneyes... si multa, multa dreptate.

ma alatur si eu celor cu tate mici si naspa... dar n-as face implant pt nik in lume. stiu un caz care m-a impresionat... o tipa, mama a 2 copii mici, s-a gandit sa-i faca sotului ei un "Cadou". pe motiv ca "ii placeau sanii ei mariti in timpul sarcinii", s-a dus sa-si faca implant. femeia a murit pe masa de operatie, lasand sotul "fericit de cadou" si doi copii fara mama. MERITA sa mori pt o prostie?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#56 2008-05-31 11:51:38

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Si eu am sanii mici... si ce daca?

Si eu cred ca ea este fata din poza... mi se pare vomitiva faza...

#57 2008-05-31 11:55:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

greeneyes a scris:

GreenBubbles a scris:

parerea mea

imi pare rau neutral

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.