|
Nu esti logat.
Medicamente multe + intrebari multe#1 2008-05-31 23:55:06
medicamente multe + intrebari multeBuna! Am tot citit pe acest forum si intr-un final m-am horatat sa va scriu....Lucrurile stau cam asa: mi-am inceput viata sexuala de un an jumate, si tot din aceeasi perioada am inceput sa iau si ac. Offline #2 2008-05-31 23:59:52
Re: medicamente multe + intrebari multe1. daca opresti anticonceptionalele, menstruatia iti va veni cum iti venea inainte de a lua ac. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-06-01 01:46:36
Re: medicamente multe + intrebari multedeci tu prima oara ai facut un tratament pt gardnerella banuiesc...apoi pt candida ca mai apoi sa descoperi ca ele erau de fapt intretinute de chlamidya...draga mea...chlamydia e o boala cu transmitere sexuala care daca este lasata netratata poate duce la infertilitate...deci mie nu mi se pare "nu prea grava"...f grava nu e...dar nici de lasat in pace...poate nu ar strica o antibiograma ca sa mergi la sigur cu tratamentul pt ea... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-06-01 17:26:29
Re: medicamente multe + intrebari multedin cate retinusem nu se prea face antibiograma pt chlamydia...oricum nu peste tot... mami de minuni Offline #5 2008-06-01 17:40:53
Re: medicamente multe + intrebari multeam o secretie vaginala urat mirositoare ,analiza secretiei arata asa: Celule epiteliale pavimentoase superficiale frecvente izolate ?i ?n placarde Celule epiteliale pavimentoase intermediare frecvente izolate ?i ?n placarde Leucocite polimorfonucleare absente Flor? microbian? moderat? Flor? microbian? – tip coci Gram pozitiv Diplococi absen?i Candida absent? Trichomonas vaginalis absent Am facut tratament cu tergynan si tantum rosa si mirosul inca persista.ma puteti sfatui? Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-01 18:56:25
Re: medicamente multe + intrebari multe
nu se face nicaeri, din pacate. cel putin nu in romania. Offline #7 2008-06-01 19:15:54
Re: medicamente multe + intrebari multeverde... eu sunt si am fost mereu impotriva antibioticelor. dar cu chlamydia asta nu-i de joaca... eu le-as papa pe toate. asta pt ca m-am chinuit cu 4 sau 5 tratamente pana am scapat de ea. nu vreau sa te sperii, la altii trece mult mai usor, dar se poate si sa te chinui asa. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-06-01 19:45:14
ba se face antibiograma pt.chlamidia de exmplu in Bucuresti la institutul cantacuzino VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-06-01 22:19:38
Re: medicamente multe + intrebari multeDeci tb sa iau toate medicamentele alea....Intrasem cand am vazut cat de multe sunt....Partenerul meu a primit 5 zile tratament cu zanocin..la fel repetat 3 luni cu pauza cate o luna. Offline #10 2008-06-01 22:26:41
Re: medicamente multe + intrebari multeavand in vedere ca faceti tratament pt chlamydia oricum trebuie sa va protejati ca sa nu o tot dati/ luati unul de la altul. mami de minuni Offline #11 2008-06-01 23:20:19
Re: medicamente multe + intrebari multeDa da...asa o sa facem...Dar in legatura cu inceperea tratamentului de maine...oare e bine asa? Offline #12 2008-06-02 00:40:38
Re: medicamente multe + intrebari multepoti incepe si de maine...si despre pauza mi-am spus parerea...am vazut prea multe "accidente" care s-au soldata cu postinor in aceaste superbe "pauze"... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-06-02 09:06:56
esti sigura? ai facut tu sau vreo cunostinta? cat costa? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2008-06-02 11:56:06
Re: medicamente multe + intrebari multebuna , vorbiti si cu mine? Offline #15 2008-06-02 12:00:09
chelest, repeta analiza de secretie si mergi la un alt medic pentru tratament... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-06-02 12:00:15
sper sa nu ajungem prea dar si eu stiam ca nu se face in romania, e prea laborioasa si costisitoare... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #17 2008-06-02 12:26:13
Re: medicamente multe + intrebari multemultumesc doctoressa Offline #18 2008-06-02 12:29:45
Re: medicamente multe + intrebari multe"bacterii" inseamna, asa cum a zis doctoressa, "foarte probabil gardnerella" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2008-06-02 12:34:01
Re: medicamente multe + intrebari multemultumesc Katami o sa repet analiza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|