homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atuurile mele!

#1 2008-06-04 10:48:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

atuurile mele!

daca tot avem un topic cu defectele noastre... hai sa ne ridicam moralul un pic...
ce va place la voi? (cine scrie cel mai frumos cv? lol )

incep eu:
fizic: proportionata, fatza destul de draguta, muschi lucrati, conformatie feminina (mare in solduri si fara burta, brate subtiri)

psihic: multa vointa, incredere in sine, fidelitate, afectiva, iubitoare, implicata si dedicata in relatie, comunicativa (cam prea... cum zicea cineva la topicul cu defecte), tin la cuvant/promisiune, muncitoare (bine, sa nu exageram, nu ma refer la faptul ca abia astept sa sar pe cursuri la invatat... dar obisnuiesc sa fac binisor ce am de facut. si imi place sa fac treaba in casa)... si ce mai consider eu o calitate e.. 'durerea la basca", adica nu ma intereseaza ce crede lumea/ce se barfeste, daca eu stiu ca drumul pe care merg e bun pt mine.

voi? smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2 2008-06-04 11:52:05

andrutza
Vizitator

Re: atuurile mele!

fizic: fund frumos, bombat, sani frumosi, zambet frumos, bine proportionata, sex-appeal
psihic: puternica, luptatoare, increzatoare, fidela, sincera, simtul umorului, sociabila, prietenoasa sunt o fire vesela, ambitioasa, am o gandire sanatoasa, deschisa la minte si stiu ce vreau de la viata.

#3 2008-06-04 12:01:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pfooaaa big_smile pai io ma vad aproape perfecta big_smile
stiu sa imi aleg hainele incat sa imi ascund micile sunculite, si arat de cele mai multe ori f bine smile
am fundu bombat, decolteurile sunt super din cauza k sanii sunt bestiali lol am muschii destul de lucrati, dar ii voi mai lucra tongue si cand o sa dau sunculitele jos o sa se si vada lol alea de hollywood o sa fie mici copii pe langa mine lol
am paru cret si frumos, si o mutra super draguta big_smile

si pe de alta parte, sunt f desteapta lol si nu k as sta sa ma laud tot timpu cu chestia asta, dar pe zi ce trece realizez asta lol pot sa fiu si ambitioasa daca chiar ma pasioneza ceva, am simtu umorului si chiar nu suport sa fiu trista. sunt tot timpu prima la chefuri, de unde plec ultima lol ador distractia hjarta ma acomodez f repede cu orice
imi ajut prietenii, si chiar imi face placere nu vad asta k o obligatie tongue

si pe langa cele spuse mai sus, am iesit si f bine in poza de permis lol

Ultima oara a fost editat de deadrose (2008-06-04 12:02:06)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2008-06-04 12:05:34

andrutza
Vizitator

rotfl

#5 2008-06-04 12:18:12

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

fizic: cel mai macho dintre machomeni... fund marfa, lucrat la sala... gluteii bine conturati... biceps, drepti, trapeji, piept, pulpe...
Fatza foarte frumoasa, caractere de Brad Pitt... ochi splendizi, mustacioara de D'Artagnan...

andrutza a scris:

fizic: fund frumos, bombat, sani frumosi, zambet frumos, bine proportionata, sex-appeal

Auzi? Daca ai fi asa, nu crezi ca ai fi platita cu vreo cateva milioane pe an, ai prezenta moda la Milano si te-ar chema Gisele Bundchen?

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-06-04 12:18:23)

Publicitate

loading...

#6 2008-06-04 12:43:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

fizic-mutra de copil cuminte
psihic-taman pe dos

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2008-06-04 12:52:17

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu sunt destul de vesela si consider asta un atuu pt ca trec mai repede peste suparari si ma ajuta mult..in rest..nu`mi place mie sa ma laud,nici nu prea am cu ce sincer..da` daca scotocesc bine poate mai gasesc cateva:))

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#8 2008-06-04 12:53:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu nu ma bag la topicul asta ca ma deprim rotfl

#9 2008-06-04 12:55:41

andrutza
Vizitator

Leo a scris:

fizic: cel mai macho dintre machomeni... fund marfa, lucrat la sala... gluteii bine conturati... biceps, drepti, trapeji, piept, pulpe...
Fatza foarte frumoasa, caractere de Brad Pitt... ochi splendizi, mustacioara de D'Artagnan...

andrutza a scris:

Auzi? Daca ai fi asa, nu crezi ca ai fi platita cu vreo cateva milioane pe an, ai prezenta moda la Milano si te-ar chema Gisele Bundchen?

Da crezi ca ea e singura care are fund frumos si multe altele? si trebuie sa fi neaparat model ca sa ai trasaturile astea? nu cred

#10 2008-06-04 13:00:31

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Leo a scris:

andrutza a scris:

De parca daca stai in Constanta, ai cateva milioane de LEI si te cheama Andrutza nu merge...

#11 2008-06-04 14:25:50

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

hmmm...
fizic: proportionata, nu am burta lol , zambet frumos si ochi "interesanti" big_smile
psihic: sunt mereu cu zambetul pe buze si cu o gluma "in buzunar", comunicativa
aaa...nu mai stiu. mereu ma descurc mai bn la defecte lol

#12 2008-06-04 14:29:21

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

fizic: abdomen plat,sani frumosi,par frumos si cretz ,inalta,bine proportionata
psihic:vesela,cu simtu umorului,comunicativa,sociabila,realista,practica

#13 2008-06-04 14:42:50

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

fizic:
       - fund frumos
       - sani frumosi
       - bine proportionata
       - ochi mari, caprui inchis
       - sprancene perfecte [de la natura]
       - imi place gura mea f mult, buzele lol nu stiu cum sa descriu.. sunt conturate, da' nu subtiri si nici groase groase.
       - par bogat, natural
psihic:
      - am un optimism molipsitor
      - imi place sa ma distrez si sa ii distrez si pe ceilalti
      - imi place sa ajut, de aia de multe ori pic de fraiera lol => acum imi cultiv egoismu'
      - sociabila, comunicativa, deschisa
      - inteligenta, descurcareata
      - gatesc bine [pentru varsta mea lol]
      - diplomata [uneori]
      - sincera [tre' sa invat sa mai cizelez partea asta ca de multe ori nu m-a ajutat cu nimic onestitatea]
     - puternica, nu sunt influentata usor
     - invat usor, ma adaptez la fel de usor
     - iubitoare hjarta
si nu mai stiu da' imi mai amintesc si completez

#14 2008-06-04 14:49:28

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Leo a scris:

rotfl sa-ti traiasca !

ralluka a scris:

Leo a scris:

andrutza a scris:

De parca daca stai in Constanta, ai cateva milioane de LEI si te cheama Andrutza nu merge...

tummenupp applause rotfl

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-06-04 14:50:42)

#15 2008-06-04 14:51:10

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

daca ma-ntrebati in secunda asta n-am nici un atu...decat ca muncesc in draci...
fizic....numa' gura-mi place in momentul asta, ca-i frumoasa....

revin in alta zi cand o sa feel better

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#16 2008-06-04 14:51:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io ma subestimez la tot ce tine de mine...nush dc as putea sa'mi insir atuurile k margelele pe atza sad
imi place fizicul meu 80%, am ambitie numai cand imi impun sa fac ceva, sunt oleak isteata si cam atat smile nu mai stiu big_smile

#17 2008-06-04 15:04:43

katami
Platinum member

nicolle_rox a scris:

daca ma-ntrebati in secunda asta n-am nici un atu...decat ca muncesc in draci...
fizic....numa' gura-mi place in momentul asta, ca-i frumoasa....

revin in alta zi cand o sa feel better

la tine se adauga din oficiu parul (sa n-aud comentarii, publicul care da note nu e interesat de cat te chinui tu sa-l aranjezi, daca impresia artistica e buna! rotfl ). cu ocazia asta mi-ai amintit ca eu am uitat sa-mi trec parul la defecte lol

iar la psihic... hai sa mai punem si-un simtul umorului, dintre cele mai bune bancuri de pe forum, multe sunt postate de tine big_smile

now...feel better, chiar daca nu-i alta zi? big_smile e cazul sa continui tu, nu?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#18 2008-06-04 15:53:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mersi, katami puss rotfl

dar daca tot mi-ai adus aminte de simtul meu al u(o)morului, tin sa mentioneze ca este unul cam kinky rodnar colegii mei de birou s-au cam obisnuit deja - dupa socul initial rotfl
alti calitati:...hmmm, la fizic nu m-as baga, am gura frumoasa si degetele de la maini frumoase si delicate rodnar forma fetei sa zicem ca e interesanta...in rest, eu una nu am nimic acu de laudat (apropo, bine ca te-ai gasit sa-mi lauzi parul, nu gaseai si tu o burta, un picior, un fund, sa ma simt si eu mai bine...) rotfl
alte atuuri: cica sunt desteapta (asa zice lumea, nu eu), simt al umorului prea dezvoltat si prea pervers pentru gusturile unora, pot fi ori copilaroasa, ori femeia fatala rotfl - in privat of course, il inebunesc pe-al meu cand vreau eu, imi place curatenia si fac curatenie, is foarte muncitoare cand trebuie si nu ma apasa lenea, prind repede limbile straine...

Dupa cum puteti observa, daca trageti linie si faceti soldul, calitatile "intelectuale" primeaza....oricum, majoritatea complimentelor primite la viata mea au fost acelea de "fimeie inteligenta, interesanta etc", in nici un caz de bomba sexy....dovada ca totul pe lumea asta se compenseaza rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#19 2008-06-04 16:05:35

katami
Platinum member

rotfl f tare chestia cu compensatia rotfl rotfl

pai ce sa fac... admir si eu ce n-am (ca-s toata un 90-60-90 in rest, numai paru-mi lipseste rotfl )

ba chiar (serios) am vrut sa adaug si ca esti slaba... dar am zis ca iar ies discutii interminabile big_smile

cat despre simtul umorului pervers... ai avut multi prieteni baietii in adolescenta cumva? smile eu una stiu ca pana si iubi se mira... "mai, eu n-am putut vorbi niciodata cu o fata asa...s igur nu te superi?" pana a vazut ca-s mai rea ca el lol si colegii de fac la fel au patit wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.