homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casuta mea-19

#343 2008-12-15 15:57:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Casuta mea

i-a  uite si aci modele de mobila lol
place tare bucataria asta! aranjata bine!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#344 2008-12-15 16:00:51

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

place si la mine...din pacate trebuie sa adaptez la conditiile existente lol. Noi n-am avut foarte multi bani cand am amenajat apartamentul si am facut mai mult ce era strict necesar. Cel mai rau imi pare ca nu am schimbat si usile, acum am aceleasi usi vechi si urate...acum as avea banuti sa le schimb, insa nu mai fac santier in casa, oricum mi se darama juma de perete cand le scot... neutral Daca stiti alta metoda de infrumusetat usi vechi si urate (in afara de vopsit, ca asta am facut-o)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#345 2008-12-15 16:01:44

pokemon
Diamond member

nicolle, dar imbracat in autocolant?
e ceva de munca, dar eu am avzut niste usi facute asa, de mureai langa ele!
uite asa erau facute alea pe care le-am vazut eu http://www.decorama.ro/eMerchantPro/pc/ … product=20

Ultima oara a fost editat de pokemon (2008-12-15 16:03:19)

#346 2008-12-15 16:05:36

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

E foarte draguta bucataria, Nicolle, seamana mult cu a mea     big_smile. Aste si autocolantul e varianta, dar eu te-as sfatui sa astepti sa-ti iei alte usi...se vad mult mai bine. Este adevarat ca se darama o parte considerabila din perete, dar parerea mea este ca merita. Asa ca eu zic sa astpti sa treaca sarbatorile si sa-ti iei niste usi pe gustul tau....vei fi mult mai incantata smile

#347 2008-12-15 16:06:27

Soleil
Addicted member

super misto ideea, pokemon, m-am gandit si eu la asta....insa nu stiu cum se aplica, am inteles si eu ca e destul de greu...ar trebui sa gasesc pe cineva care sa se priceapa....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#348 2008-12-15 16:08:54

Soleil
Addicted member

rruxxy, am avut de 2 ori santier in ultimul an in casa...o data cu renovarea care a durat cateva luni...si o data cu montatul centralei...nu mai am putere sa traiesc asa, daca as avea in alta parte unde sa stau ar fi ok, dar asa nu mai pot...plus ca la mine e vechi blocul si peretii interiori sunt foarte sfaramiciosi...nu stiu cat ar cadea din ei la o adica

Thé à la menthe hjarta

#349 2008-12-15 16:08:54

pokemon
Diamond member

tipii respectivi l-au aplicat singuri si ziceau ca nu e greu deloc, pt ca foaia este destul de groasa si pe masura ce desfaci hartia de pe spate o si lipesti.
adica, unu' trage de hartia aia de pe spatele autocolantului si celalalt vine cu un burete si preseaza usor, ca sa se lipeasca si sa nu se faca dare si bule de aer.
e nasol ca daca ei multe usi dureaza un pic....

#350 2008-12-15 16:10:11

Soleil
Addicted member

am sa-i supun ideea spre aprobare alui meu, ca el e mesterul in casa...daca el zice ca ne bagam... ne bagam lol

Thé à la menthe hjarta

#351 2008-12-15 16:11:10

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nicolle_rox a scris:

Eu mobila asta am ochit-o

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 5_lami.jpg

din pacate am vazut-o mai mult in catalog

nicolle, e draguta, dar daca e ca cea pe care o are mama iubitului meu, e destul de greu de intretinut; a ei are suprafata lucioasa si orice picatura de apa sau dara de praf se vede pe usile alea ... plus ca se si zgarie foarte usor  neutral

#352 2008-12-15 16:11:16

pokemon
Diamond member

hehe!
mie mi se pare o modalitate buna...
sa mai spun ca astia dupa ce si-au imbracat usile asa, vroiau sa puna si pe mobila?
ca ziceau ca au antrenament rotfl

#353 2008-12-15 16:15:02

Soleil
Addicted member

nu, nu e lucioasa...am vazut acolo si lucioasa, insa mi-e ca se vad urmele de degete pe ea...asta e mata...de la sortem...acu de zgariat ce sa zic... nu stiu cum e...

Thé à la menthe hjarta

#354 2008-12-15 16:18:08

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

daca e mata e oky smile pe aia lucioasa se vede orice sad

#355 2008-12-15 16:19:09

Soleil
Addicted member

mda, aia lucioasa imi placea mai mult...dar cum is cam obsedata de curatenie, n-am de gand sa stau in fiecare zi sa frec urmele de degete smile

Thé à la menthe hjarta

#356 2008-12-15 16:19:18

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

nicolle, seamana leit cu mobila mea de bucatarie. a mea e mata insa tot se vad urme pe ea, fiind inchisa la culoare. dar ma asteptam la asta cand am ales-o asa. oricum, arata atat de bine incat nu ma supar ca trebuie stearsa des smile

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#357 2008-12-15 16:19:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Am inteles Nicolle...atunci poti incerca cu autocolantul despre care iti spuneau fetele...poate chiar va iesi foarte bine si iti va placea. Succes smile

#358 2008-12-15 16:21:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si pe aia mata se vad urme de degete wink garantat. dar asta e... solutia ar fi culorile deschise...

cat despre autocolant.... noi am imbracat o masa cu asa ceva... iese ok, insa cu muuulta rabdare. eu n-as munci atat al usi nici sa ma plateasca cineva. e migaloasa treaba.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#359 2008-12-15 16:29:09

Soleil
Addicted member

Mersi rruxy!

Alinda...asta pe care am gasit-o eu e relativ ieftina, ma mira asta, imi pare rau ca nu o mai aveau in showroom s-o vad... mie mi-ar conveni pretul, e 12 mil
Cu urmele de degete...na, acum ce am eu e o mobila de stejar clasica, insa nu am corpuri suspendate si chiar vreau una asa wenge

katami...eu cu rabdarea is 0...poate al meu lol

Thé à la menthe hjarta

#360 2008-12-15 16:37:19

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

nicolle, si eu am vrut neaparat wenge hjarta
poate reusesc azi sa fac niste poze sa le pun aici

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#361 2008-12-15 16:43:07

Soleil
Addicted member

da da da, alinda, pozeeee.... eu is nebuna dupa crem si wenge

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.