homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casuta mea-32

#590 2009-02-01 13:53:26

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: Casuta mea

Multumesc mult, fetele...inca nu ne-am obisnuit cu ea...am muncit ieri toata ziua pana am terminat neutral persi, nici mie nu-mi prea place cu burlanul asa, m-am gandit si eu la varianta ta puss insa ieri voiam doar sa le vedem puse pe toate la locul lor. in timp, cred ca o sa rezolvam si asta.

mai am doua corpuri care n-au incaput pe peretele asta si le-am pus pe celelalt.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/4025_p1040376.jpg
nu e bucataria super moderna, cu plita si cuptor incorporate etc, insa fata de cum o aveam acu ceva ani a evoluat f mult si eu sunt f bucuroasa, caci mi-o doream de mult + sa am mult spatiu pentru oate hangaralele.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#591 2009-02-01 13:54:58

Soleil
Addicted member

innana, nu se vede prin usi, sunt fumurii...mi-ar fi placut si transparente...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#592 2009-02-01 13:56:18

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

mie nu imi plac alea transparente, asa arata just perfect smile

Cu zambetul pe buze...

#593 2009-02-01 13:57:57

Soleil
Addicted member

multumesc puss

Thé à la menthe hjarta

#594 2009-02-01 14:06:25

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

eu as fi pus aragazul langa geam, in modul asta nu era nici burlanul ala atat de lung si il mascai mai usor, adica sa fie aragazul in locul giuvetei si invers:) .sa nu te superi:) pt obs mea! in rest arata fain totul .

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Publicitate

loading...

#595 2009-02-01 14:51:28

innana
Sr. member
Site

fetelor intrebare intrebatoare smile am zgariat destul de urat parchetul cu scaunul. nu pot da cu ceva sa nu se vada atat de tare...si de urat?ceva solutii?!

Cu zambetul pe buze...

#596 2009-02-01 14:58:03

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

ce dragutza e nicole...s-o stapaniti sanatoasa
e ff "cocheta",cu stil sa zic asa

Sim y 

#597 2009-02-01 15:40:33

Soleil
Addicted member

nikko20 a scris:

eu as fi pus aragazul langa geam, in modul asta nu era nici burlanul ala atat de lung si il mascai mai usor, adica sa fie aragazul in locul giuvetei si invers:) .sa nu te superi:) pt obs mea! in rest arata fain totul .

nu-i nici o suparare, doar ca pentru asta ar trebui sa schimb tevile de apa, cele pentru centrala, teava de gaz pt aragaz...si... tillfreds  nu cred ca merita...

innana, ce fel de parchet? dca e de lemn, il dai cu palux si lasi sa se usuce o zi.
daca e laminat...nu stiu...

mersi mult, simy!

Thé à la menthe hjarta

#598 2009-02-01 15:57:31

innana
Sr. member
Site

e laminat sad

Cu zambetul pe buze...

#599 2009-02-01 16:11:57

nikko20
Full member

aceiasi problema o am si eu cu parchetul cred ca ma duc intr-un magazin specializat si intreb sper sa imi fac timp cat mai repede si sa nu uit, la mine s-a facut chiar o adancitura mica:( daca aflu ceva va anunt si pe voi

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#600 2009-02-01 19:13:36

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nicolle_rox a scris:

nikko20 a scris:

nu-i nici o suparare, doar ca pentru asta ar trebui sa schimb tevile de apa, cele pentru centrala, teava de gaz pt aragaz...si... tillfreds  nu cred ca merita...

innana, ce fel de parchet? dca e de lemn, il dai cu palux si lasi sa se usuce o zi.
daca e laminat...nu stiu...

mersi mult, simy!

exact la asta m-am gandit si eu. Sa fi pus aragazul la geam nu mai aveai burlanul ala pe deasupra dulapului. Costa ceva in plus ca sa schimbi tevile insa merita. Pupici. Sa nu te superi.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#601 2009-02-01 19:19:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

haideti fetelor, nu faceti omului inima rea pt o tzava....

nicolle, e f faina mobila, s-o stapaniti sanatosi smile

iar daca ti se pune si tie pata pe teava aia, vezi ca se pot face masti din pal la comanda.... si nu-s scumpe.... ai mei asa au facut, pt ca au aragazul diametral opus fata de geam si ar fi trebuit sa le treaca burlanu' prin toata bucataria.

eu nu cred ca am sa-mi pun hota la casa mea... nu pot sa-i sufar zgomotul... plus ca si-asa eu gatesc cu geamurile larg deschise, indiferent de vreme....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#602 2009-02-01 19:28:46

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

mobila e foarte frumoasa nicolle. Si noi am mutat tevile exact din aceasta cauza, de-aia zic ca merita facut.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-02-01 19:30:04)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#603 2009-02-01 19:32:11

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

katami,sunt hote care nu fac asa zgomot smile eu din aia mi-am luat,plus ca nu are teava aia asa iesita,este bagata cumva in mobila si cand vrei sa o folosesti o tragi.Arata f fain.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#604 2009-02-01 19:33:57

katami
Platinum member

suna bine... si cat te ajunge asa o nebunie, andra?

adevarul e ca eu imi pun problema daca merita sau nu.... avand in vedere ca si asa nu suport geamurile inchise... (dar mai am timp sa ma gandesc)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#605 2009-02-01 19:46:25

katami
Platinum member

aha...ms.... cand va fi vremea, poate imi iau si eu asa wink

#606 2009-02-01 19:50:45

katami
Platinum member

de aratat arata f ok! si daca intr-adevar nu bazaie am sa iau in calcul varinata asta. ms puss

#607 2009-02-01 20:19:55

nikko20
Full member

andra tu cand ai cumparat hota ai luat-o odata cu mobila ca arata super adica e mascata de mobila , ma gandesc ca nu la toate mobilele de buc se potriveste sau trebuie mobila facuta la comanda cu corp special pt incorporat hota?

#608 2009-02-01 21:02:24

Soleil
Addicted member

baciu a scris:

exact la asta m-am gandit si eu. Sa fi pus aragazul la geam nu mai aveai burlanul ala pe deasupra dulapului. Costa ceva in plus ca sa schimbi tevile insa merita. Pupici. Sa nu te superi.

Nu-i nici o suparare!  puss Ideile noi sunt binevenite oricand...Nu zic ca nu am mai luat varianta asta in considerare, macar putin, insa... nu stiu, poate pe parcurs. Desi m-am obisnuit foarte mult cu chiuveta in dreapta aragazului si nu cred ca mi-ar fi prea indemana cu aragazul asa.

andra, hota ta pe unde evacueaza?

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.