|
Nu esti logat.
Casuta mea-46#856 2009-05-28 11:49:36
Re: Casuta mea
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #857 2009-05-28 12:02:17
saru'mana love, nu ai idee cat am cautat acest semn | pe care ma gandeam ca eu nu-l am si gata pe tastatura No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #860 2009-05-28 19:11:49
N-ati vazut ??? Pe noi ne-a invitat sapt trecuta la ea la o cafea "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#861 2009-06-15 19:02:10
Re: Casuta meaA venit timpul sa ne luam si noi o casuta. Offline #862 2009-06-15 19:11:00
Re: Casuta meaPai love, fiecare cladire are o durata de viata estimata... depinde si din ce materiale e facuta, cat e de rezistenta, ce izolatie are...degeaba schmbi tu tevile in casa de ex, daca sunt proaste in restul cladirii si cedeaza acolo... na, acum depinde si de cum se construieste acolo, presupun ca au un mai mare simt al raspunderii. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #863 2009-06-15 19:33:45
Re: Casuta meaCladirea este foarte ok, e rezistenta. E aceeasi in care locuiesc si acum. Offline #864 2009-06-15 19:38:41
Re: Casuta mealove_t blocul in care locuiesc eu e construit in 86 chiar inainte sa ma nasc eu deci are 23 de ani si putin si e ffff rezistent. e si pe roti chiar pt cutremur. nu tot ce e vechi e si prost, depinde. oricum am observat ca la noi ce se construieste nou ma refer la blocuri, sunt f mici apartamentele...camerele sunt mult mai mici decat in blocurile vechi. nu se compara din punct de vedere al spatiului. sunt f multe blocuri vechi rezistente si bune si daca mai faci si tu izolatie si ti-l faci misto e perfect. Offline #865 2009-06-15 19:41:36
Re: Casuta meaSi eu ma gandeam la fel. Offline #866 2009-06-15 19:44:21
Re: Casuta meaadica care astia? sotul tau nu vrea sa va mutati unde ne spui tu? nu vad unde ar fi problema daca sunteti amandoi de acord. e f scump intr-un bloc nou si gandeste-te ca tb si mobilat...acum depinde si de ce finante dispuneti. Offline #867 2009-06-15 19:49:17
Ma refer la greci in general. Noi vrem sa il luam pe asta, chiar daca este intr-o cladire mai veche, este f mare si bine impartit. 3 dormitoare, un salon super mare, 2 bai. Noua ne place foarte mult. Offline #868 2009-06-15 19:49:46
Re: Casuta measi ai mei locuiesc intr-un bloc construit in anii 88-89. E foarte foarte bun, nu prea se mai gaseste acum asa constructie. Daca stii ca acolo se construieste bine, e foarte ok. Mai ales daca poti sa iti faci asigurare pt orice, poti sta linistita. Eu de ex nu-mi pot face asigurare pentru cutremur. Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-15 19:50:51) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #869 2009-06-15 19:51:11
Re: Casuta meapai inseamna k se merita investitia,love.dar totusi,pentru linistea ta,te-ai interesat si de alte apartamente,cat costa,alte zone? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #870 2009-06-15 19:52:53
Re: Casuta meablocul in care stau ai mei e din '74 si e unul din cele mai ok din oras...casa in care stau acum cred ca are mai bine de 100 de ani Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #871 2009-06-15 20:03:35
Re: Casuta meaRrammona, ne-am uitat si prin alte zone, dar noi vrem neaparat zona asta. Offline #872 2009-06-15 20:09:48
Re: Casuta meadaca iti place si pana acum a fost ok, de cnu, love? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #873 2009-06-15 20:20:10
Re: Casuta meaE un pas foarte important si trebuie sa luam si imprumut de la banca. Offline #874 2009-06-15 20:21:10
Re: Casuta mealove, orice constructie are o durata de viata estimata. oricat de bine ar fi facuta si oricat de bune ar fi materialele, odata depasita durata de viata uzura isi poate spune cuvantul...daca este o constructie solida, daca nu are probleme de rezistenta ( crapaturi si alte chestii de genul ) daca nu sunteti intr-o zona care sa fie afectata de cutremure, eu zic ca e ok. daca nu....poate nu trebuie sa va ganditi la ceva facut acum 5-10 ani dar mai "tinerel" totusi....e o casa! nu o iei pentru 5 ani, in principiu. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|