homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccin pt tratarea candidozei-6

#96 2010-09-06 16:05:53

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Vaccin pt tratarea candidozei

Mi-am facut azi prima doza de vaccin, imediat dupa vaccin mi s-au facut acelea umflaturi sau basicutze, nu stiu exact cum sa le zic, despre care se zice ca trebuie sa-ti apara daca vaccinul este efectuat cum trebuie, insa nu mi s-a inrosit, nimic.... S-o inrosii locul dupa mai multe doze sau nu l-o fi facut bine asistenta? sad

#97 2010-09-08 10:54:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca s-a facut umflatura e administrat corect smile
dupa mai multe administrari o sa se si inroseasca.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#98 2010-09-08 12:40:19

nemira
New member
Inregistrat: 2009-07-16

Buna tuturor!

Citesc de ceva vreme ce scrieti aici, insa si pe alte forumuri informatii legate de candidoza. Ma confrunt si eu de multi anisori cu ea, de nici nu le mai stiu numarul. Cred ca am capatat-o pe fondul unei imunitati scazute, ff scazute si a antibioticelor.
Recunosc ca multa vreme am incercat sa tratez doar efectele, adica acele scurgeri. Am incercat si aici nu exagerez, aproape toate ovulele si cremele, insa fara rezultat . Poate ca nu am acordat o asa mare importanta pana nu am avut o relatie stabila.

In ultimii ani, am inceput sa tratez cu mai multa seriozitate simptomele si sa-mi fac analize: anual pap-ul si cam de 2 ori pe an, examenul la secretii + cel la urina. Rezultatele sunt : candida spp si e-coli in urina.
Am constatat ca numai cu ovule si pastile pentru candidoza nu rezolv nimic, asa ca in urma informatiilor citite, de ieri am inceput sa fac vaccinul IBC-10, insa la mine nu s-a facut umflatura (asa cum am citit si cum am vazut ca i s-a intamplat partenerului - deoarece facem amandoi vaccinul), doar s-a inrosit putin . Ma gandesc ca poate nu reactioneaza din prima asa ...
De o luna am tinut si tratamentul naturist de la E-lite , cel cu ovulele superforte, insa m-am iritat ff tare de la propolis(cred) si-am decis sa renunt. Sper ca macar cel intern, naturist, sa fi fost de folos : nikvorm, viusid si vit C . 
Tocmai mi-am descarcat cartea "miracolul ph pentru o sanatate perfecta" , legat de dietele alcaline ce-ar tr urmate pt a scapa de probleme si-am gasit o fraza interesanta " nu bacteriile, fermentii, fungii si mucegaiurile sunt cele care produc simptome in organism, ci reziduurile lor. Nici nu initiaza boala. Ele doar isi fac simtita prezenta din cauza unui mediu compromis. - " tantarii cauta apa statuta, dar nu ei sunt cauza pentru care BALTA DEVINE STATUTA!"
" Candida si alte microorganisme pun stapanire pe zonele cele mai slabe din corp(..) Intr-un mediu acid, ele practic au frau liber sa deterioreze tesuturi si procese din corp. Ele traiesc pe seama glucozei din corpul nostru, pe care o utilizeaza pentru energiesi ne folosesc lipidele si proteinele pt dezvoltare si crestere. Practic, aceste organisme ne mananca de vii! (..) Microorganismele prospera in ...aciditate!

Concluzia mea (sper sa fie cu reusita acum) e ca fara o dieta alcalina, combinata cu antimicotice (sensibile, rezultate dintr-o antifungigrama) si un vaccin pt imnunitate, sanse de reusita nu prea sunt , cel putin pt cazurile recidivante !

Va tin la curent cu situatia ....

#99 2010-09-14 19:53:55

Zizika
Full member

YoHanna a scris:

daca s-a facut umflatura e administrat corect smile
dupa mai multe administrari o sa se si inroseasca.

Exact cum ai spus. Dupa a 3-a administrare s-a inrosit, deci e facut bine \big_smile/ Acum ma intreb altceva... Ar putea asistenta sa-mi faca si in celalalt brat cateva doze?

#100 2010-09-14 20:23:56

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

da smile mie mi-a facut...o data in stangu, o data in dreptu smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#101 2010-09-14 20:57:29

Zizika
Full member

Multumesc mult! puss

#102 2011-12-02 18:55:20

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

buna fetelor,o mare rugaminte ma intereseaza si pe mine acest vaccin.Am sunat la cateva farmacii din oras si mi-au zis ca nu-l mai au pt ca institutul cantacuzino nu-l mai produce.Aveti cumva idee unde a-si mai putea gasi???cum trebuie sa postez acest mesaj sa-l vada si doctoressa poate are dansa cunostinta unde a-si putea sa-l gasesc.fetelor va rog daca stiti pe cineva care l-ar avea si poate nu-l mai foloseste,am mare nevoie,ms mult si astept raspuns

#103 2011-12-02 18:56:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu am idee, dar de ce nu suni direct la Cantacuzino ?

#104 2011-12-02 19:09:15

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

am vb azi acolo si mi-au spus ca nu-l mai produc de un an.Dar ma gandeam ca poate il mai are cineva care nu a mai avut nevoie sau ceva de genu.Ar mai fi o varianta daca gasesc ceva in strainatate similar cu acesta,de asta a-si dori sa vada postul docoressa,poate ma ajuta d-nsa cu un sfat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.