|
Nu esti logat.
Vaccin pt tratarea candidozei-6#96 2010-09-06 16:05:53
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiMi-am facut azi prima doza de vaccin, imediat dupa vaccin mi s-au facut acelea umflaturi sau basicutze, nu stiu exact cum sa le zic, despre care se zice ca trebuie sa-ti apara daca vaccinul este efectuat cum trebuie, insa nu mi s-a inrosit, nimic.... S-o inrosii locul dupa mai multe doze sau nu l-o fi facut bine asistenta? Offline #97 2010-09-08 10:54:30
Re: Vaccin pt tratarea candidozeidaca s-a facut umflatura e administrat corect "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #98 2010-09-08 12:40:19
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiBuna tuturor! Offline #99 2010-09-14 19:53:55
Re: Vaccin pt tratarea candidozei
Exact cum ai spus. Dupa a 3-a administrare s-a inrosit, deci e facut bine \/ Acum ma intreb altceva... Ar putea asistenta sa-mi faca si in celalalt brat cateva doze? Offline #100 2010-09-14 20:23:56
Re: Vaccin pt tratarea candidozeida mie mi-a facut...o data in stangu, o data in dreptu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#101 2010-09-14 20:57:29
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiMultumesc mult! Offline #102 2011-12-02 18:55:20
Re: Vaccin pt tratarea candidozeibuna fetelor,o mare rugaminte ma intereseaza si pe mine acest vaccin.Am sunat la cateva farmacii din oras si mi-au zis ca nu-l mai au pt ca institutul cantacuzino nu-l mai produce.Aveti cumva idee unde a-si mai putea gasi???cum trebuie sa postez acest mesaj sa-l vada si doctoressa poate are dansa cunostinta unde a-si putea sa-l gasesc.fetelor va rog daca stiti pe cineva care l-ar avea si poate nu-l mai foloseste,am mare nevoie,ms mult si astept raspuns Offline #103 2011-12-02 18:56:56
Re: Vaccin pt tratarea candidozeinu am idee, dar de ce nu suni direct la Cantacuzino ? Offline #104 2011-12-02 19:09:15
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiam vb azi acolo si mi-au spus ca nu-l mai produc de un an.Dar ma gandeam ca poate il mai are cineva care nu a mai avut nevoie sau ceva de genu.Ar mai fi o varianta daca gasesc ceva in strainatate similar cu acesta,de asta a-si dori sa vada postul docoressa,poate ma ajuta d-nsa cu un sfat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|