homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccin pt tratarea candidozei-5

#77 2010-05-21 17:55:02

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Vaccin pt tratarea candidozei

seringi pentru insulina smile
in legatura cu alta farmacie .... nu stiu pentru ca eu atunci din prima mi-am luat 2 cutii smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#78 2010-06-17 21:59:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

hmmm...am si eu o problema si nu stiu cine m-ar putea sfatui cumva...sper la yohanna, sau garga, sau o alta moderatoare si nu in ultimul doctoressa...

fac acel vaccin pentru candidoza...

am urmat o schema de tratament de la medic care suna cam asa:

Pasul 1: pastile in 2 ture eu si partenerul...aceasta perioada a fost fara contact
Pasul2: vaccin
Pasul3: eu 4 zile de ovule iar pentru partener nimic

dupa cam a 5 a fiola de vaccin ne-am apucat de prostii intr-o noapte...prezervativul s-a rupt si apoi am continuat fara...eu intentionam ca si perioada de o luna si ceva, cat fac vaccinul, sa fie fara contact sau cu contact protejat dar asta s-a inamplat...apoi au mai urmat inca 2 contacte neprotejate...

acum nu stiu exact care era regula (medicul nu mi-a pomenit nimic iar eu am uitat sa intreb)...e clar ca bine nu am facut...dar vreau sa stiu cat de rau am facut si ce urmeaza sa fac de acum?...

1.nu sunt pe complet lamurita...acel vaccin ar trebui sa creeze anticorpi nu?prin urmare sa actioneze asupra organismului meu si contactele in cauza sa nu ma afecteze daca partenerul s-a tratat mai inainte cu pastile..sau da?

2. ca sa repar situatia as putea ca la sfarsit pe langa ovulele mele sa mai luam inca o tura de pastile ca si prima data desi medicul nu ne-a indicat asa?

sper din suflet sa primesc sfaturi de la voi! multumesc!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#79 2010-06-18 11:41:08

x_ynna
Addicted member

Please!!!! kapitulation

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-18 11:41:34)

#80 2010-06-20 23:18:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

x_ynna a scris:

hmmm...am si eu o problema si nu stiu cine m-ar putea sfatui cumva...sper la yohanna, sau garga, sau o alta moderatoare si nu in ultimul doctoressa...

fac acel vaccin pentru candidoza...

am urmat o schema de tratament de la medic care suna cam asa:

Pasul 1: pastile in 2 ture eu si partenerul...aceasta perioada a fost fara contact
Pasul2: vaccin
Pasul3: eu 4 zile de ovule iar pentru partener nimic

dupa cam a 5 a fiola de vaccin ne-am apucat de prostii intr-o noapte...prezervativul s-a rupt si apoi am continuat fara...eu intentionam ca si perioada de o luna si ceva, cat fac vaccinul, sa fie fara contact sau cu contact protejat dar asta s-a inamplat...apoi au mai urmat inca 2 contacte neprotejate...

acum nu stiu exact care era regula (medicul nu mi-a pomenit nimic iar eu am uitat sa intreb)...e clar ca bine nu am facut...dar vreau sa stiu cat de rau am facut si ce urmeaza sa fac de acum?...

1.nu sunt pe complet lamurita...acel vaccin ar trebui sa creeze anticorpi nu?prin urmare sa actioneze asupra organismului meu si contactele in cauza sa nu ma afecteze daca partenerul s-a tratat mai inainte cu pastile..sau da?

2. ca sa repar situatia as putea ca la sfarsit pe langa ovulele mele sa mai luam inca o tura de pastile ca si prima data desi medicul nu ne-a indicat asa?

sper din suflet sa primesc sfaturi de la voi! multumesc!

dupa mintea mea acest asa-zis vaccin e o chestiune de stimulare imunitara deci faptul ca ai facut sex neprotejat nu ridica nici un fel de problema in relatie cu el deci nu cred ca e nimic de reparat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#81 2010-06-21 00:07:54

x_ynna
Addicted member

Saru'mana mult doctoressa! esti de parere ca ar fi mai bine ca la finalul vaccinului, adica atunci cand trebuie eu sa pun acele ovule, sa mai luam ambii si o tura de pastile ca sa ne asiguram? sau doar sa  pun eu ovulele asa cum a zis medicul?

Inca o data multumiri! este parerea pe care ma pot baza in totalitate!

Publicitate

loading...

#82 2010-06-21 10:24:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dupa parerea mea e suficient sa pui ovulele acelea.Insa daca vrei sa fii tu linistita ca ai facut tot ce depindea de tine poti si sa repeti tratamentul cu pastile impreuna cu prietenul....nu vad insa necesar sa faci asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#83 2010-06-21 12:00:29

x_ynna
Addicted member

Saru'mana!!

Si o intrebare mai offtopic...ultima data cand am fost la planning era doar asistenta; la 5 minute a intrat medicul si a spus sa nu mai primeasca pe nimeni fara programare si sa se plateasca...daca eu merg doar sa imi iau pastilele am nevoie de programare sau trebuie sa platesc ceva in afara de pastile?

Multumesc frumos pentru toate lamuririle!

#84 2010-06-21 12:07:12

daenarys
Vizitator

eu ma indoiesc ca iti trebuie programare sa iti iei pastile sau ca platesti ceva in plus.cand ma duceam eu la marie stopes veneau destule fete doar sa isi ia pastile si nu spuneau nimic de nici o programare.

#85 2010-06-21 20:57:05

Pablo
Membru
Inregistrat: 2010-06-21

Yohanna, o intrebare te rog. Eu si partenera mea am inceput astazi prima serie de injectii cu IBC-10 ca din pacate ne-am pricopsit si noi de ceva vreme cu candida si nu am reusit sa scapam de ea. Asistenta ni le-a facut mai mult in umar decat in brat.......tu intr-un post mai vechi ai scris ca ti le-ai facut in brat, alta persoana de aici de pe site a zis ca si-a facut toate cele 10 injectii in umar si nu au avut efect. Pe mai muuuulte site-uri scrie ca trebuie sa ti-l faci in partea "anterioara a antebratului" ceea ce se contrazice cu prospectul care este in cutia vaccinului unde scrie ca se face in partea "exterioara a bratului". Ca reactii locale, la mine s-au inrosit foarte putin cele patru locuri, iar la prietena mea pe langa aceasta inrosire a mai fost si o mancarime de maxim 10-15 secunde. Tie ti-a facut facut in brat sau mai mult in umar cum ni s-a administrat noua? Oricum la urmatoarea injectie o sa o rugam pe asistenta sa ni le faca in brat, nu asa de sus cum cea de astazi. Multumesc frumos!

#86 2010-06-21 21:03:03

x_ynna
Addicted member

Pablo tu la brati te referi de la umar putin mai jos? mie spre exemplu mi le-a facut si in antebrat...eu zic ca nu are nicio importanta...important e sa fie strict intradermic wink

#87 2010-06-22 11:35:21

Pablo
Membru
Inregistrat: 2010-06-21

da, x_ynna, exact, de la umar putin mai jos, la partea dintre umar si cot ma refer. Cred ca totusi trebuie sa aiba o importanta locul ca altfel nu scriau cei de la Cantacuzino unde trebuie inoculat. Ma gandesc ca tu deja ai facut a sasea injectie.....cum te simti dupa ele? Vreo schimbare?

#88 2010-06-22 22:18:48

x_ynna
Addicted member

Pe mine nu ma jena tare...nu vad nicio schimbare deocamdata...oricum la orice vaccin trebuie lasat o perioada de timp sa faca organismul anticorpi...insa sunt ingrijorata ca proasta aia de la spital o data mi-a facut pe alaturi la o intepatura si azi a dat jumate de ser dintr-o fiola pe jos...oare o sa isi mai faca efectul? sad

In ceea ce priveste locul eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...prima injenctie mi-a facut-o o doctorita...si mi-a facut-o in antebrat...mi-a zis ca n-are importanta...deci...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-22 23:37:15)

#89 2010-07-22 18:45:48

xtina_the_best
Membru
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-07-22

fetelor, eu am alergie la candida si am si candida de vreun an jumate doi si nu mai reusesc sa scap de ea. am facut super multe tratamente. o am bucal, digestiv, vaginal..si mi-a iesit si la coprocultura de cateva ori..deci e peste tot....am luat si formula candida dar nu mi-a trecut...pot face vaccinul asta dak sunt alergica tocmai la candida?
Acum fac o cura de polidine ptr anexita si sper din suflet sa treaca si candida k nu mai suport. am citit undeva k trece de la polidine..nustiu sper ...k am niste stari f aiurea d la ea ..plus o acuta lipsa de ca..---are legatura cu faptul k sunt intr-o continua alergie.......grater( Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cu tratamente(naturiste sau homeopate/alopate)................Vreau si eu sa fac un bebel intr-un an doi si vreau sa scap de ea pana atunci.....

Ce nu ne omoara ne face mai puternici

#90 2010-07-22 19:01:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

xtina_the_best ai warn pentru postare multipla. citeste te rog regulamentul:
http://forum.anticonceptionale.ro/misc.php?action=rules

asteapta raspunsuri la celalalt topic

#91 2010-08-18 01:06:23

ada123
Membru
Inregistrat: 2010-08-18

buna ziua, as avea si eu o intrebare... va rog frumos imi puteti spune si mie daca acest vaccin are efect doar pentru candida albicans? sau functioneaza pentru toate tulpinile de candida... mie la antifungigrama mi-a iesit candida glabrata (un tip de candida mai resiztent decat albicans)... credeti ca ar avea vre-un efect daca as face acest vaccin?

#92 2010-08-18 10:23:21

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

din pacate are efect doar asupra candidei albicans... ("contine combinat cu antigen dezintegrat de candida albicans", sursa: prospect)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#93 2010-08-18 19:47:09

ada123
Membru
Inregistrat: 2010-08-18

multumesc mult pentru raspuns!

#94 2010-08-25 00:14:39

zoe trahanache
Membru
Inregistrat: 2010-08-25

buna seara. cred ca e locul cel mai potrivit sa intreb despre eficacitatea vaccinului. va rog, daca mai exista cineva care, la o saptamana dupa ultima administrare de vaccin, a constatat recidiva afectiunii, sa dea un semnal luminos sau cu fum, sa facem un brainstorming si sa depistam cauza esecului. inteleg ca, de obicei, se lasa cu succes...

va multumesc tuturor foarte mult pentru informatiile pe care le-ati oferit anterior.

#95 2010-09-05 22:36:16

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Maine incep sa fac acest vaccin. Sper ca asistenta la care ma duc sa stie sa-l faca (din cate am inteles nu toate asistentele stiu sa faca acest vaccin)... Stiu ca se face la 3-4 zile diferenta, iar eu n-am cum sa-l fac altfel decat luni, joi, luni, joi si asa mai departe ca sa nu pice sambata sau duminica pt ca nu gasesc pe nimeni la dispensar. O avea ceva daca o doza o fac la 2 zile diferenta? (il fac luni si apoi iarasi joi...deci 2 zile).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.