|
Nu esti logat.
Vaccin pt tratarea candidozei-5#77 2010-05-21 17:55:02
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiseringi pentru insulina "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #78 2010-06-17 21:59:01
Re: Vaccin pt tratarea candidozeihmmm...am si eu o problema si nu stiu cine m-ar putea sfatui cumva...sper la yohanna, sau garga, sau o alta moderatoare si nu in ultimul doctoressa... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #79 2010-06-18 11:41:08
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiPlease!!!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-18 11:41:34) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #80 2010-06-20 23:18:10
Re: Vaccin pt tratarea candidozei
dupa mintea mea acest asa-zis vaccin e o chestiune de stimulare imunitara deci faptul ca ai facut sex neprotejat nu ridica nici un fel de problema in relatie cu el deci nu cred ca e nimic de reparat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2010-06-21 00:07:54
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiSaru'mana mult doctoressa! esti de parere ca ar fi mai bine ca la finalul vaccinului, adica atunci cand trebuie eu sa pun acele ovule, sa mai luam ambii si o tura de pastile ca sa ne asiguram? sau doar sa pun eu ovulele asa cum a zis medicul? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#82 2010-06-21 10:24:31
Re: Vaccin pt tratarea candidozeidupa parerea mea e suficient sa pui ovulele acelea.Insa daca vrei sa fii tu linistita ca ai facut tot ce depindea de tine poti si sa repeti tratamentul cu pastile impreuna cu prietenul....nu vad insa necesar sa faci asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #83 2010-06-21 12:00:29
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiSaru'mana!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #84 2010-06-21 12:07:12
Re: Vaccin pt tratarea candidozeieu ma indoiesc ca iti trebuie programare sa iti iei pastile sau ca platesti ceva in plus.cand ma duceam eu la marie stopes veneau destule fete doar sa isi ia pastile si nu spuneau nimic de nici o programare. #85 2010-06-21 20:57:05
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiYohanna, o intrebare te rog. Eu si partenera mea am inceput astazi prima serie de injectii cu IBC-10 ca din pacate ne-am pricopsit si noi de ceva vreme cu candida si nu am reusit sa scapam de ea. Asistenta ni le-a facut mai mult in umar decat in brat.......tu intr-un post mai vechi ai scris ca ti le-ai facut in brat, alta persoana de aici de pe site a zis ca si-a facut toate cele 10 injectii in umar si nu au avut efect. Pe mai muuuulte site-uri scrie ca trebuie sa ti-l faci in partea "anterioara a antebratului" ceea ce se contrazice cu prospectul care este in cutia vaccinului unde scrie ca se face in partea "exterioara a bratului". Ca reactii locale, la mine s-au inrosit foarte putin cele patru locuri, iar la prietena mea pe langa aceasta inrosire a mai fost si o mancarime de maxim 10-15 secunde. Tie ti-a facut facut in brat sau mai mult in umar cum ni s-a administrat noua? Oricum la urmatoarea injectie o sa o rugam pe asistenta sa ni le faca in brat, nu asa de sus cum cea de astazi. Multumesc frumos! Offline #86 2010-06-21 21:03:03
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiPablo tu la brati te referi de la umar putin mai jos? mie spre exemplu mi le-a facut si in antebrat...eu zic ca nu are nicio importanta...important e sa fie strict intradermic O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #87 2010-06-22 11:35:21
Re: Vaccin pt tratarea candidozeida, x_ynna, exact, de la umar putin mai jos, la partea dintre umar si cot ma refer. Cred ca totusi trebuie sa aiba o importanta locul ca altfel nu scriau cei de la Cantacuzino unde trebuie inoculat. Ma gandesc ca tu deja ai facut a sasea injectie.....cum te simti dupa ele? Vreo schimbare? Offline #88 2010-06-22 22:18:48
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiPe mine nu ma jena tare...nu vad nicio schimbare deocamdata...oricum la orice vaccin trebuie lasat o perioada de timp sa faca organismul anticorpi...insa sunt ingrijorata ca proasta aia de la spital o data mi-a facut pe alaturi la o intepatura si azi a dat jumate de ser dintr-o fiola pe jos...oare o sa isi mai faca efectul? Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-22 23:37:15) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #89 2010-07-22 18:45:48
Re: Vaccin pt tratarea candidozeifetelor, eu am alergie la candida si am si candida de vreun an jumate doi si nu mai reusesc sa scap de ea. am facut super multe tratamente. o am bucal, digestiv, vaginal..si mi-a iesit si la coprocultura de cateva ori..deci e peste tot....am luat si formula candida dar nu mi-a trecut...pot face vaccinul asta dak sunt alergica tocmai la candida? Ce nu ne omoara ne face mai puternici Offline #90 2010-07-22 19:01:21
Re: Vaccin pt tratarea candidozeixtina_the_best ai warn pentru postare multipla. citeste te rog regulamentul: Offline #91 2010-08-18 01:06:23
Re: Vaccin pt tratarea candidozeibuna ziua, as avea si eu o intrebare... va rog frumos imi puteti spune si mie daca acest vaccin are efect doar pentru candida albicans? sau functioneaza pentru toate tulpinile de candida... mie la antifungigrama mi-a iesit candida glabrata (un tip de candida mai resiztent decat albicans)... credeti ca ar avea vre-un efect daca as face acest vaccin? Offline #92 2010-08-18 10:23:21
Re: Vaccin pt tratarea candidozeidin pacate are efect doar asupra candidei albicans... ("contine combinat cu antigen dezintegrat de candida albicans", sursa: prospect) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #93 2010-08-18 19:47:09
Re: Vaccin pt tratarea candidozeimultumesc mult pentru raspuns! Offline #94 2010-08-25 00:14:39
Re: Vaccin pt tratarea candidozeibuna seara. cred ca e locul cel mai potrivit sa intreb despre eficacitatea vaccinului. va rog, daca mai exista cineva care, la o saptamana dupa ultima administrare de vaccin, a constatat recidiva afectiunii, sa dea un semnal luminos sau cu fum, sa facem un brainstorming si sa depistam cauza esecului. inteleg ca, de obicei, se lasa cu succes... Offline #95 2010-09-05 22:36:16
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiMaine incep sa fac acest vaccin. Sper ca asistenta la care ma duc sa stie sa-l faca (din cate am inteles nu toate asistentele stiu sa faca acest vaccin)... Stiu ca se face la 3-4 zile diferenta, iar eu n-am cum sa-l fac altfel decat luni, joi, luni, joi si asa mai departe ca sa nu pice sambata sau duminica pt ca nu gasesc pe nimeni la dispensar. O avea ceva daca o doza o fac la 2 zile diferenta? (il fac luni si apoi iarasi joi...deci 2 zile). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|