|
Nu esti logat.
Vaccin pt tratarea candidozei-3#40 2010-02-03 12:49:16
Re: Vaccin pt tratarea candidozeinormal ca daca iei AC n-o sa mananci grapefruit... Offline #41 2010-02-03 12:56:02
Re: Vaccin pt tratarea candidozeipai...de ex sa zicem ca tu ai candidoza si in tubul digestiv...tii dieta 3 luni... o "slabesti" bine de tot si apoi ii dai o cura de cateva zile de medicamente (potrivite,rezultate din urma antifungigramei) ..pai sigur moare asa daca ii mai dai si vaccinul...AMIN Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-03 12:57:18) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #42 2010-02-03 13:07:29
Re: Vaccin pt tratarea candidozeite inteleg perfect yohanna...pe mine nu ma ustura dar stau cu inima cat un purice...nu-mi tihneste ca lumea...si ma mai plang cateodata ca n-am orgasm ...daca o sa apuc o sa fac o antifungigrama...daca nu o sa fac si eu ca tine... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-04 17:08:14) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #43 2010-02-03 13:09:16
Re: Vaccin pt tratarea candidozeicu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#44 2010-02-21 00:21:37
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiBuna seara! Ultima oara a fost editat de look4to (2010-02-21 00:22:26) Offline #45 2010-02-21 00:34:30
Re: Vaccin pt tratarea candidozeimai produce cantacuzino vaccinuri?! si-au pierdut licentza http://antena3.ro/stiri/romania/institu … 92272.html Ultima oara a fost editat de uffff (2010-02-21 00:35:10) Offline #46 2010-02-21 17:07:49
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiufff din cate stiu eu doar la cantacuzino se produceau astfel de vaccinuri...si in general prin comanda se obtin ...am avut noroc ca mi-am cumparat o cutie acum 2 saptamani si poate pana trebuie sa o folosesc pe a 2 a o sa isi primeasca licenta inapoi O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #47 2010-02-22 13:08:02
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiyohanna ce parere ai despre ce a scris tipa aia din Botosani? ...pe tine te-a durut?...tu ai facut in antebrat? ...eu stiam ca se face la nivelul bratului nu?...si tu cam la cat timp ai inceput sa vezi diferenta? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #48 2010-02-22 15:18:21
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiChiar e minunat vaccinu asta din ce am citit pe forum. Insa de ce nu se face cunoscut prin media daca tot e atat de bun si de ce se gaseste doar in foarte putine locuri? Eu cred ca multe femei se confrunta cu o astfel de infectie si eu sunt una dintre ele. As face cu cea mai mare rapiditate vaccinul asta insa daca as fi suta la suta sigura ca nu are alte efecte sau reactii adverse ce pot afecta organismul. Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back... Offline #49 2010-02-22 15:53:15
Re: Vaccin pt tratarea candidozeix_ynna...la persoanele care au o forma mai avansata a candidozei se recomanda mai multe cure...(2 ani la rand). "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #50 2010-02-22 19:18:57
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiLa AC am renuntat de cam o jumatate de an iar medicul meu a inceput sa urle la mine ca de ce am renuntat domne` ca reprezentau o protectie pentru mine in multe puncte de vedere. Dar am renuntat la ele pentru ca nu mai aveam nici o pofta de mancare(poate la mine e exact invers ca multe fete se plang ca au pofta exagerata de mancare) si cam slabisem in mod necontrolat nu stiam ce e cu mine. Dupa ce am renuntat mi-am revenit. Iar despre candida chiar nu stiu ce sa fac ca am mai urmat un tratament timp de 3 luni cu ovule in fiecare luna altele. Am crezut ca am scapat dar acum a revenit si pe langa asta mai am si alta problema...am vorbit despre asta intr-un alt subiect pe forum (despre trichimonas). Se pare ca m-au ajuns toate...nici nu stiu ce sa mai iau mai intai:( Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back... Offline #51 2010-02-22 20:20:16
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiAriana mai intrai trateaza trichomonasul pentru ca e vorba de un parazit...si am inteles ca din cauza unor tratamente pentru trichomonas poti face candida...prin urmare nu te prea ajuta daca incerci sa tratezi candidoza mai intai...mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #52 2010-02-22 21:29:13
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiMultumesc x_ynna! Momentan fac tratament pt trichomonas insa presupun ca o sa fie mai dificil din moment ce am si candida...din cate am inteles e cam dificil sa scapi de ea definitiv, multe persoane de pe forum si nu numai au zis ca se lupta de cam mult timp cu ea dar revine periodic. La un moment dat se vorbea chiar si de un vaccin insa din cate am citit institutul a pierdut licenta. Si cand te gandesti ca te duci frumos la piscina sau ai o raceala mai serioasa si ai luat un antibiotic si gata candida bate la usa sa zic asa Ca sa nu mai zic de toalete publice si alte medii prielnice... Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back... Offline #53 2010-02-22 21:36:50
Re: Vaccin pt tratarea candidozeida...si eu am probleme cu candida ariana...am noroc ca mi-am comandat o cutie chiar inainte sa le retraga licenta...sper pana o sa am nevoie de a 2 a cutie sa isi primeasca licenta inapoi... multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #54 2010-02-22 21:43:37
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiPai sper si eu isi recapete licenta sa dau fuga sa imi cumpar Pacat ca nu am aflat mai devreme de el ca poate acum eram bine... Multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi. Sanatate multa! Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back... Offline #55 2010-04-02 22:41:13
Re: Vaccin pt tratarea candidozeix_ynna... cum esti?ai inceput cu injectiile? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #56 2010-04-02 23:15:58
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiinca nu yoha...am avut multe examene si am vrut sa fac totul ca lumea ca sa nu ma chinui degeaba... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #57 2010-04-02 23:30:30
Re: Vaccin pt tratarea candidozeida...este f bine dak la antifungigrama ti-a iesit... eu de 2 ori am facut-o si de fiecare data a iesit... NIMIK de aceea am ajuns sa iau astfel de masuri "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|