homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccin pt tratarea candidozei-3

#39 2010-02-03 12:48:05

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Re: Vaccin pt tratarea candidozei

YoHanna a scris:

Fructe (avocado,gref,lamaie)

... si cu interferenta grapefruit / ac cum ramane?  nustiu

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#40 2010-02-03 12:49:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

normal ca daca iei AC n-o sa mananci grapefruit...

#41 2010-02-03 12:56:02

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

pai...de ex sa zicem ca tu ai candidoza si in tubul digestiv...tii dieta 3 luni... o "slabesti" bine de tot si apoi ii dai o cura de cateva zile de medicamente (potrivite,rezultate din urma antifungigramei) ..pai sigur moare asa smile daca ii mai dai si vaccinul...AMIN lol
la mine ghinionul a fost sa nu stiu la ce medicamente e sensibila...si at...trebuie sa ma bazez doar pe dieta si vaccin smile

in legatura cu rana...la mine de la candidoza s-a facut...si am urmat cateva tratamente cu ovule...chiar si naturiste...cu propolis...insa nu s-a vindecat complet...asa ca am ajuns la cauterizare. N-a durut,e doar asa o senzatie ca si inaintea menstruatiei... smile mai greu e dupa...6 sapt evitarea contactului sexual,n-ai voie sa faci baie, decat dush... smile
Si la mine a fost fff mica...insa la contactul sexual ma ustura si...chiar dak nu ma ustura..stiind ca e acolo nu ma simteam eu linistita.
Insa ocupa-te prima data de infectie ca altfel vei pati ca mine...faci cauterizare...si din cauza k n-ai eliminat cauza nu se vindeca rana.
Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie wink puss

greful interactioneaza ...insa eu nu iau AC. asa ca ...daca vreuna din voi ia...atunci mai bine eliminati greful de pe lista smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-03 12:57:18)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#42 2010-02-03 13:07:29

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

te inteleg perfect yohanna...pe mine nu ma ustura dar stau cu inima cat un purice...nu-mi tihneste ca lumea...si ma mai plang cateodata ca n-am orgasm rotfl ...daca o sa apuc o sa fac o antifungigrama...daca nu o sa fac si eu ca tine...

mersi mult mult pentru sfaturi!! puss

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-04 17:08:14)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#43 2010-02-03 13:09:16

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-02-21 00:21:37

look4to
New member
De la: Botosani
Inregistrat: 2009-11-21

Buna seara!
Am 2 saptamani de cand am terminat de facut injectiile cu IBC 10 si nu vad nici o amelorare a candidei. Din contra. NU stiu ce sa zic in legatura cu eficienta lui. Poate avea vreo importanta ca nu l-am facut in antebrat ci in umar (sau cum naiba se numeste portiunea de sus a mainii unde se fac vaccinu-rile in copilarie)? Asistenta care mi le-a facut mi-a zis ca n-ar fi o problema.

Eu sunt din Botosani si am gasit vaccinul f usor, la prima farmacie la care am intrebat. A costat doar 25 lei cutia. Mi-a fost recomandat de doctorita la care merg de multa vreme Cred ca s-a plictisit si ea de candida mea ce recidiveaza f des.
Totusi cred ca o sa incerc sa merg si la alt medic sa mai cer o parere, pentru ca am cititt aici pe forum ca sunt recomandate mai multe medicamente pt candida. Mi-e mi se prescrie mereu doar Flucovim, Canesten, Macmiror, Cervugid si spalaturi vaginale cu solutie diluata de betadina. Si mai nou, niste ovule ce se numesc Feminella Vagi C.

In legatura cu alt topic, daca mi-e permis, iau AC Yasmine de vreo 3 sau 4 ani, nici nu mai stiu exact, si am resimtit din plin scaderea libidoului si problemele de lubrefiere insuficienta, oricat de mult s-ar stradui partenerul. Acum ma gandesc f serios sa mai fac o pauza, am aproape 34 ani. Din pacate, statutul meu de femeie recent divortata nu-mi permite sa ma gandesc sa fac un copil curand, asa ca nu prea stiu cu ce sa inlocuiesc anticonceptionalele. Poate-mi sugereaza cineva ceva?

PS: pe mine m-au durut GROAZNIC injectiile cu IBC, 10 fiole x 4 intepaturi = 40 locuri extrem de dureroase sad

Ultima oara a fost editat de look4to (2010-02-21 00:22:26)

#45 2010-02-21 00:34:30

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

mai produce cantacuzino vaccinuri?! si-au pierdut licentza http://antena3.ro/stiri/romania/institu … 92272.html
exista alt institut care produce vaccinuri asemanatoare?

Ultima oara a fost editat de uffff (2010-02-21 00:35:10)

#46 2010-02-21 17:07:49

x_ynna
Addicted member

ufff din cate stiu eu doar la cantacuzino se produceau astfel de vaccinuri...si in general prin comanda se obtin neutral ...am avut noroc ca mi-am cumparat o cutie acum 2 saptamani si poate pana trebuie sa o folosesc pe a 2 a o sa isi primeasca licenta inapoi big_smile

#47 2010-02-22 13:08:02

x_ynna
Addicted member

yohanna ce parere ai despre ce a scris tipa aia din Botosani? ...pe tine te-a durut?...tu ai facut in antebrat? ...eu stiam ca se face la nivelul bratului nu?...si tu cam la cat timp ai inceput sa vezi diferenta? puss

#48 2010-02-22 15:18:21

Ariana20
New member
Inregistrat: 2010-02-19

Chiar e minunat vaccinu asta din ce am citit pe forum. Insa de ce nu se face cunoscut prin media daca tot e atat de bun si de ce se gaseste doar in foarte putine locuri? Eu cred ca multe femei se confrunta cu o astfel de infectie si eu sunt una dintre ele. As face cu cea mai mare rapiditate vaccinul asta insa daca as fi suta la suta sigura ca nu are alte efecte sau reactii adverse ce pot afecta organismul.

Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back...

#49 2010-02-22 15:53:15

YoHanna
Insomniac member

x_ynna...la persoanele care au o forma mai avansata a candidozei se recomanda mai multe cure...(2 ani la rand).
La mine rezultatele au inceput sa se vada dupa o vreme dupa ce am terminat seria de vaccinuri
si nu m-a durut ...adica a fost asa o mica usturime,suportabil smile... insa aveam niste mancarimi in zona unde a fost facut...de abia ma puteam abtine sa nu ma scarpin... lol (dar era un semn ca isi face efectul)
aaa si inca un dezavantaj lol se inroseste locul destul de tare ...adica ies in evidenta cele 4 puncte lol (deci daca porti maieu/tricou in perioada aia...pregateste-te sa te intrebe multa lumea ce ai patit acolo? lol
si l-am facut in brat smile

Ariana...nu stim de ce nu e cunoscut...poate pentru ca s-ar vindeca lumea prea repede de candidoza si nu s-ar vinde ovulele lol deci serios...daca si-ar pune doctorii mintea la contributie eu nu cred k nu ar putea sa vindece pacientii...dar ce comod e sa dai niste ovule,la nimereala,si sa astepti pacientul sa mai revina...

Look4to... sa stii ca si AC favorizeaza candidoza... poate ai vreo dereglare hormonala pe care vaccinul asta nu are cum sa o trateze.Asa ca ar fi bine sa vezi si care e cauza infectii.

#50 2010-02-22 19:18:57

Ariana20
New member

La AC am renuntat de cam o jumatate de an iar medicul meu a inceput sa urle la mine ca de ce am renuntat domne` ca reprezentau o protectie pentru mine in multe puncte de vedere. Dar am renuntat la ele pentru ca nu mai aveam nici o pofta de mancare(poate la mine e exact invers ca multe fete se plang ca au pofta exagerata de mancare) si cam slabisem in mod necontrolat nu stiam ce e cu mine. Dupa ce am renuntat mi-am revenit. Iar despre candida chiar nu stiu ce sa fac ca am mai urmat un tratament timp de 3 luni cu ovule in fiecare luna altele. Am crezut ca am scapat dar acum a revenit si pe langa asta mai am si alta problema...am vorbit despre asta intr-un alt subiect pe forum (despre trichimonas). Se pare ca m-au ajuns toate...nici nu stiu ce sa mai iau mai intai:(

Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back...

#51 2010-02-22 20:20:16

x_ynna
Addicted member

Ariana mai intrai trateaza trichomonasul pentru ca e vorba de un parazit...si am inteles ca din cauza unor tratamente pentru trichomonas poti face candida...prin urmare nu te prea ajuta daca incerci sa tratezi candidoza mai intai...mult succes!!

#52 2010-02-22 21:29:13

Ariana20
New member

Multumesc x_ynna! Momentan fac tratament pt trichomonas insa presupun ca o sa fie mai dificil din moment ce am si candida...din cate am inteles e cam dificil sa scapi de ea definitiv, multe persoane de pe forum si nu numai au zis ca se lupta de cam mult timp cu ea dar revine periodic. La un moment dat se vorbea chiar si de un vaccin insa din cate am citit institutul a pierdut licenta. Si cand te gandesti ca te duci frumos la piscina sau ai o raceala mai serioasa si ai luat un antibiotic si gata candida bate la usa sa zic asa smile Ca sa nu mai zic de toalete publice si alte medii prielnice...

#53 2010-02-22 21:36:50

x_ynna
Addicted member

da...si eu am probleme cu candida ariana...am noroc ca mi-am comandat o cutie chiar inainte sa le retraga licenta...sper pana o sa am nevoie de a 2 a cutie sa isi primeasca licenta inapoi... multa sanatate!!

#54 2010-02-22 21:43:37

Ariana20
New member

Pai sper si eu isi recapete licenta sa dau fuga sa imi cumpar big_smile Pacat ca nu am aflat mai devreme de el ca poate acum eram bine... Multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi. Sanatate multa!

#55 2010-04-02 22:41:13

YoHanna
Insomniac member

x_ynna... cum esti?ai inceput cu injectiile? smile

#56 2010-04-02 23:15:58

x_ynna
Addicted member

inca nu yoha...am avut multe examene si am vrut sa fac totul ca lumea ca sa nu ma chinui degeaba...
asadar am fost acum o saptamana si ceva la ginecolog (un cabinet privat, si un profesor doctor) mi-am facut o lama ca sa fiu sigura ca nu mai este si altceva, si o antifungigrama...

am cerut pareri si in legatura cu rana pe col, iar dupa control mi-a spus ca practic ce am eu acolo nu se cheama rana...e ca si cum ar fi pielea de pe mana putin rosie, dar nu cu rana si doamna doctor a considerat ca nu o sa fie cazul de cauterizare...

pe lama a iesit doar candida si in functie de antifungigrama mi-a dat urmatoarea schema de tratament: itraconazol 2 capsule pe zi timp de 3 zile...apoi 7 zile pauza si apoi inca 3 zile (si eu si partenerul)...apoi sa fac vaccinul...si apoi sa pun eu 3 ovule canesten gyn...

tratamentul o sa il incep imediat dupa Paste pentru ca M. al meu probabil o sa mai bea cate un pahar si nu stiu daca afecteaza pastilutzele sau nu...

m-am gandit concomitent cu acest tratament sa incerc si un regim alimentar ...nu chiar la fel de strict cum l-ai tinut tu, pentru ca imi e greu ca stau multe ore la facultate, dar macar alimentele cele mai periculoase sa le scot...
ce zici?este bine?

multumesc mult ca ai intrebat! puss ...tu cum te mai simti?

#57 2010-04-02 23:30:30

YoHanna
Insomniac member

da...este f bine dak la antifungigrama ti-a iesit... eu de 2 ori am facut-o si de fiecare data a iesit... NIMIK lol de aceea am ajuns sa iau astfel de masuri smile
in legatura cu rana pe col...daca e asa cum ti-a descris-o doctorul inseamna k e doar o iritatie de la candidoza smile deci scapi de candidoza...se vindeca si "rana" smile
eu acum sunt bine... aproape am terminat a doua tura de injectii...mai am 2 smile si am facut o analiza intre timp si candidoza nu mai este smile insa sa speram k nu revine ...si tocmai de-asta o sa continuu cu dieta...inca pe-atat (deci in total vor fi 6 luni) si mi-am luat si formula candida + active acidophillus...si urmeaza sa iau si pau d`arco dupa ce termin cu astea smile
mi-a dat destule batai de cap...e cazul sa o ia naiba lol

vaccinul cine ti-l face?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.