homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccin pt tratarea candidozei-2

#20 2009-11-11 13:41:29

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Vaccin pt tratarea candidozei

Imunostimulator bacterian cu candidina (IBC-10)
uita-te la primul msg scris pe pagina asta...acolo scrie despre el

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#21 2009-11-11 13:57:45

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

merci, am vazut mai inainte, dar am uitat sa-ti scriu...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#22 2009-11-11 14:13:09

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#23 2009-11-11 18:38:56

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

Indicatii: Infectii cronice bacteriene si micotice, localizate sau generalizate, candidoze ale mucoaselor si manifestari alergice respiratorii si cutanate. Se poate asocia cu antibiotice si antimicotice specifice.

ce inseamna asta?ca nu se adreseaza doar candidei,ci si infectiilor cu alte bacterii?mersi puss

#24 2009-11-11 21:05:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

vaccinul se face chiar daca ai candida? sau trebuie sa o fi tratat-o si sa fie ... pe curat, cum s-ar zice? smile

Publicitate

loading...

#25 2009-11-14 00:02:12

rocsyka
Full member
Inregistrat: 2007-08-27

Am facut si eu acest vaccin si am scapat de candida, vreo 3 ani nu mi-a mai iesit la analize, abia dupa.....dar s-a tratat imediat si atunci cand a iesit si nu a mai recidivat ulterior.
Oricum pana am dat de vaccin m-am chinuit ceva cu aceasta candidoza nesuferita.

bebic

#26 2009-11-14 13:21:42

YoHanna
Insomniac member

poti sa-l faci si pe curat ca sa previi...si poti sa-l faci si cand ai candidoza ca sa scapi...eu l-am facut pentru a scapa.ovulele nu mai aveau nici un efect,sau pe perioada f scurta si apoi iar recidiva.

ale_eu... vaccinul contine 9 tulpini bacteriene partial lizate (Staphylococcus aureus, Staphylococcus albus, Streptococcus viridans, Streptococcus haemoliticus, Streptococcus pneumoniae, Neisseria catarrhalis, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris), plus antigen dezintegrat de Candida albicans deci asta inseamna k te protejeaza si impotriva candidozei si a acelor bacterii.

#27 2010-02-03 00:49:22

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

deci yohana... sa inteleg...daca eu acum am candida pot sa fac vaccinul? si sa scap? ...eu stiu ca vaccinurile se folosesc atunci cand nu esti infectat...

si te rog sa imi mai spui daca esti multumita si acum la 2 luni, daca partenerului tau i-ai dat ceva? mersi!! puss

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#28 2010-02-03 11:19:41

YoHanna
Insomniac member

x_ynna ...da se poate face vaccinul si pt tratare... smile eu sunt multumita de rezultate dar inca nu 100% smile dar s-a vazut diferenta f mare...dupa ce l-am facut... iar acum peste 1 luna urmeaza sa fac a doua cura. (deoarece e recomandat de 2 ori pe an primavara si toamna-timp de 2 ani)

partenerul se da cu crema din cand in cand...desi...si-a facut analize si el n-are nimik.Tine foaaaaaaaarte mult de sistemul imunitar...de aceea pe el nu-l afecteaza cu nimik.

de cand ai te lupti cu infectia?
Acum tin si dieta contra candidozei...si e bine...pot sa zic ca e cat de cat sub control smile

#29 2010-02-03 11:55:05

x_ynna
Addicted member

pai de vreun an yoha neutral ... si vreau sa merg si eu acum la o farmacie Dona in Iasi sa imi fac comanda... 2 cutii nu? si la anul inca 2 nu? ...cand o sa fac vaccinul o sa ii dau si lui o pastila de diflucan sau ceva ....crezi ca e bine?

si in legatura cu dieta ce poti sa imi spui? mersi tare mult!! puss

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-04 17:02:45)

#30 2010-02-03 12:03:57

YoHanna
Insomniac member

eu de 4 ani ma lupt cu ea smile dar acum in ultimul an am realizat cat de gresit am tratat-o smile am tratat doar efectele...doar vaginal...si de fapt ea se ascundea pe undeva prin corp si iar se inmultea... asa ca am ajuns la vaccin si la dieta...care e drastica rau de tot...dar daca esti dispusa sa faci niste eforturi MARI pot sa-ti dau detalii...in legatura cu ce ai voie si ce nu sa mananci smile
ii cam pe toate site-urile...insa multe din ele se contrazic...iar eu am citit niste carti de specialitate...si am reusit sa ajung la o dieta corecta zic eu smile
totul tine de ph...care e prea acid...si asta favorizeaza ciuperca.Iar acum alimentatia mea e aproape in totalitate alcalina...ceea ce regleaza.

in legatura cu partenerul...eu mai bine zic sa se unga cu crema clotrimazol sau lomexin asa....din cand in cand ...cateva zile...de 2 ori pe zi.

aaa si inca ceva...antifungigrama ai facut? eu am facut-o de 2 ori la laboratoare diferite si nu mi-a iesit nimik...

#31 2010-02-03 12:14:47

x_ynna
Addicted member

n-am mai facut nimic de cateva luni yoha... la prima lama mi-a iesit spori de candida extrem de frecventi...la a doua spori de candida relativ rari...acum daca fac sigur iar imi ies extrem de frecventi...si m-am saturat sa umblu iar pe la medici si nici nu am timp cu sesiunea asta...am zis ca o sa fac vaccinul...o sa mai urmez un tratament cu propolis si cu tataneasa pentru ca am o rana mica pe col dar care nu vrea sa se inchida...si apoi o sa merg la un alt medic sa vad rezultatele...doctora asta deja e satula de mine de cate ori am fost neutral ...am incercat cam tot ce se putea in materie de tratamente...nu vreau sa ma mai chinui...

as fi interesata si de dieta daca nu te deranjez prea mult...

#32 2010-02-03 12:19:17

YoHanna
Insomniac member

o antifungigrama ar fi f indicata...ca sa iei medicamentele alea oral(pt k nefiind cele potrivite le iei degeaba)...+dieta care sensibilizeaza ciuperca + vaccinul si asa cu siguranta moare.
si eu am avut rana pe col...cauterizata de 2 ori... abia s-a inchis si la mine.... pana nu scapi de secretia anormala...sau macar sa se diminueze fff tare...rana nu e lasata in pace sa se vindece.

acum ma apuc sa scriu si dieta smile

#33 2010-02-03 12:20:00

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

a incercat cineva vaccinul asta, e eficient? nustiu

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#34 2010-02-03 12:20:42

YoHanna
Insomniac member

citeste mai in spate k m-am dat eu cu parerea smile

#35 2010-02-03 12:31:13

x_ynna
Addicted member

e vorba si de niste medicamente pe langa vaccin? ...am inteles eu bine? ...

la mine doctorita s-a exprimat asa..."rana asta e mica mica, dar al naibii ca nu vrea sa se inchida..." a zis ca nu e nimic grav...a vazut "minunatii mult mai mari" dar cel mai sanatos ar fi sa o cauterizez...eu nu m-as arunca prea tare si de aceea am zis ca sa scap intai de candida si sa incerc acel tratament cu propolis si daca nu se inchide sa o cauterizez pana la urma...

la tine a durut?

rana a fost facuta din cauza candidei? ...eu ma tem tare de hpv desi medicul a zis sa nu imi fac griji pentru ca PAP.ul e facut dupa bethesta 2001 si a iesit bun...

#36 2010-02-03 12:32:44

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

aha.. am vazut. Merci par

cat despre candida care se ascunde "pe undeva prin corp" e eficienta acea Formula Candida (despre care e vorba aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 3#p1463313 ) Candida traieste in principal in tractul digestiv si acolo se poate inmulti necontrolat ducand in final la candidoza sistemica. Acest tratament o readuce in limitele ei normale... cel putin asa stiu eu rodnar

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#37 2010-02-03 12:33:22

YoHanna
Insomniac member

Produse care trebuie evitate in totalitate :
zaharul de orice fel (pe langa toate dulciurile posibile lol aici intra si fructele cu exceptia gref-ului,avocado,lamaii)
carbohidratii (produse de patiserie,paste,cereale,FAINA ALBA!,cartofii)
fermentate+altele (muraturi,ciuperci,lapte,margarina,otet,ketchup,mustar,maioneza,alune)

Produse indicate:
Legume cat mai multe (ceapa,usturoi,conopida,morcovi,gulie,telina,brocoli,masline,varza,in special cam tot ce e verde)
Fructe (avocado,gref,lamaie)
Lactate (iaurt probiotic,kefir)
Carne( de pui,vita,peste,creveti,hamsii)
Altele (Orez,seminte,nuci,migdale,tofu,stevie=contine singurul zahar natural care nu are treaba cu ciuperca,faina de malai)
bauturi( apa minerala,ceai de menta,sunatoare,galbenele)

Sper ca am scris ce era mai important... smile in caz k ai vreun aliment care nu stii in ce lista se incadreaza ma poti intreba smile
P.S. eu am inlocuit painea cu orez expandat ...si rezist... lol
am deja 1 luna de dieta...si vreau s-o tin asa macar 3..iar ideal ar fi 6 smile

#38 2010-02-03 12:45:02

x_ynna
Addicted member

mc tare mult yohanna !!...o sa te mai deranjez in caz ca apar nelamuriri... ti-as fi recunoscatoare si daca mi-ai oferi un raspuns la intrebarile din mesajul #35  si inca o data iti multumesc!! puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.