|
Nu esti logat.
Vaccin pt tratarea candidozei-2#20 2009-11-11 13:41:29
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiImunostimulator bacterian cu candidina (IBC-10) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2009-11-11 13:57:45
Re: Vaccin pt tratarea candidozeimerci, am vazut mai inainte, dar am uitat sa-ti scriu... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #22 2009-11-11 14:13:09
Re: Vaccin pt tratarea candidozeicu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #23 2009-11-11 18:38:56
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiIndicatii: Infectii cronice bacteriene si micotice, localizate sau generalizate, candidoze ale mucoaselor si manifestari alergice respiratorii si cutanate. Se poate asocia cu antibiotice si antimicotice specifice. Offline #24 2009-11-11 21:05:51Re: Vaccin pt tratarea candidozeivaccinul se face chiar daca ai candida? sau trebuie sa o fi tratat-o si sa fie ... pe curat, cum s-ar zice? Offline Publicitateloading...
#25 2009-11-14 00:02:12
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiAm facut si eu acest vaccin si am scapat de candida, vreo 3 ani nu mi-a mai iesit la analize, abia dupa.....dar s-a tratat imediat si atunci cand a iesit si nu a mai recidivat ulterior. Offline #26 2009-11-14 13:21:42
Re: Vaccin pt tratarea candidozeipoti sa-l faci si pe curat ca sa previi...si poti sa-l faci si cand ai candidoza ca sa scapi...eu l-am facut pentru a scapa.ovulele nu mai aveau nici un efect,sau pe perioada f scurta si apoi iar recidiva. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #27 2010-02-03 00:49:22
Re: Vaccin pt tratarea candidozeideci yohana... sa inteleg...daca eu acum am candida pot sa fac vaccinul? si sa scap? ...eu stiu ca vaccinurile se folosesc atunci cand nu esti infectat... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #28 2010-02-03 11:19:41
Re: Vaccin pt tratarea candidozeix_ynna ...da se poate face vaccinul si pt tratare... eu sunt multumita de rezultate dar inca nu 100% dar s-a vazut diferenta f mare...dupa ce l-am facut... iar acum peste 1 luna urmeaza sa fac a doua cura. (deoarece e recomandat de 2 ori pe an primavara si toamna-timp de 2 ani) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #29 2010-02-03 11:55:05
Re: Vaccin pt tratarea candidozeipai de vreun an yoha ... si vreau sa merg si eu acum la o farmacie Dona in Iasi sa imi fac comanda... 2 cutii nu? si la anul inca 2 nu? ...cand o sa fac vaccinul o sa ii dau si lui o pastila de diflucan sau ceva ....crezi ca e bine? Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-04 17:02:45) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #30 2010-02-03 12:03:57
Re: Vaccin pt tratarea candidozeieu de 4 ani ma lupt cu ea dar acum in ultimul an am realizat cat de gresit am tratat-o am tratat doar efectele...doar vaginal...si de fapt ea se ascundea pe undeva prin corp si iar se inmultea... asa ca am ajuns la vaccin si la dieta...care e drastica rau de tot...dar daca esti dispusa sa faci niste eforturi MARI pot sa-ti dau detalii...in legatura cu ce ai voie si ce nu sa mananci "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #31 2010-02-03 12:14:47
Re: Vaccin pt tratarea candidozein-am mai facut nimic de cateva luni yoha... la prima lama mi-a iesit spori de candida extrem de frecventi...la a doua spori de candida relativ rari...acum daca fac sigur iar imi ies extrem de frecventi...si m-am saturat sa umblu iar pe la medici si nici nu am timp cu sesiunea asta...am zis ca o sa fac vaccinul...o sa mai urmez un tratament cu propolis si cu tataneasa pentru ca am o rana mica pe col dar care nu vrea sa se inchida...si apoi o sa merg la un alt medic sa vad rezultatele...doctora asta deja e satula de mine de cate ori am fost ...am incercat cam tot ce se putea in materie de tratamente...nu vreau sa ma mai chinui... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #32 2010-02-03 12:19:17
Re: Vaccin pt tratarea candidozeio antifungigrama ar fi f indicata...ca sa iei medicamentele alea oral(pt k nefiind cele potrivite le iei degeaba)...+dieta care sensibilizeaza ciuperca + vaccinul si asa cu siguranta moare. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #34 2010-02-03 12:20:42
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiciteste mai in spate k m-am dat eu cu parerea "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #35 2010-02-03 12:31:13
Re: Vaccin pt tratarea candidozeie vorba si de niste medicamente pe langa vaccin? ...am inteles eu bine? ... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #36 2010-02-03 12:32:44Re: Vaccin pt tratarea candidozeiaha.. am vazut. Merci Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #37 2010-02-03 12:33:22
Re: Vaccin pt tratarea candidozeiProduse care trebuie evitate in totalitate : "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #38 2010-02-03 12:45:02
Re: Vaccin pt tratarea candidozeimc tare mult yohanna !!...o sa te mai deranjez in caz ca apar nelamuriri... ti-as fi recunoscatoare si daca mi-ai oferi un raspuns la intrebarile din mesajul #35 si inca o data iti multumesc!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|