homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Formula Candida

#1 2010-02-03 00:31:18

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Formula Candida

fetelor citind tot pe net am descoperit acest produs care lupta impotriva candidozei... Formula Candida ...as vrea sa stiu parerea voastra, in special a celor care au folosit...este bun de ceva? se merita sa dau bani? merge mai bine asociat cu Pau d'Arco sau e bun si fara?

cred ca sunt una din multele femei la care candida recidiveaza...azi dimineata iar surpriza...trebuie sa fac ceva ca sa nu tampesc totusi neutral ...

astept pareri!! thx puss

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#2 2010-02-03 00:45:56

x_ynna
Addicted member

Re: Formula Candida

stiu de vaccin dar eu am cerut parere asupra acestui medicament...nu a vaccinului...
deci astept pareri...

#3 2010-02-03 06:53:10

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Eu l-am luat si am fost multumita. Am facut tratamentul complet adica asociat cu pau d'arco iar in ultimele 10 zile (tratamentul dureaza 27) am folosit si femina flora (acestea se introduc in vagin seara timp de 10 zile la rand)

se recomanda repetarea tratamentului de min2 ori/an daca iei ac fiindca ele intetin riscul de candidoza (eu l-am facut de 3 ori, nu are ce rau sa faca sunt naturiste) dar e f important sa fie folosit impreuna cu femina flora, doar pastilele nu rezolva total candidoza vaginala de aceea trebuie facut complet.

Apoi, chiar intre tratamente am continuat sa iau pau d'arco zilnic. E antifungic, antiviral si antibacterian deci ajuta la mai multe

La mine a functionat sper sa functioneze si la voi dar acum...stiti ca fiecare organism reactioneaza diferit, asa ca nu dati cu pietre daca cumva nu merge big_smile pe toate le gasiti la http://www.farmacieverde.ro Succes!

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#4 2010-02-03 10:56:51

x_ynna
Addicted member

thx eastern ...ramana sa ma decid intre vaccin si asta  tongue puss

#5 2010-02-17 20:00:25

Misterious20
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-08-09

buna!!am o intrebare,scz dk nu postez in topicul care trebuie.deci eu am fost la gine si mi s-a zis k am candida.am primit tratament printre care am si o crema pt preten ul meu.el a fost sa-si faca analize si nu i-o iesit candida.o zis k nu are nimic si nici nu are surgeri sau mancarimi.e posibil el sa nu aiba?iam zis sa se dea cu crema si nu vrea k o zis k dk nu are dc sa se dea.

Publicitate

loading...

#6 2010-02-17 20:22:42

x_ynna
Addicted member

misterious chiar daca are sau nu...indicat ar fi sa se dea si el totusi cu crema si sa evite astfel reinfectarea ta...e posibil ca el sa aiba sistemul imunitar mai puternic si sa nu faca...dar acum depinde si de cat de corect au fost facute analizele acelea ale lui...la majoritatea barbatilor candida este asimpotmatica deci nu va puteti baza pe mancarimi si d-astea...
prin urmare eu spun sa urmati ambii, corect acel tratament ca sa scapati de o grija...nu o sa moara daca se da cu crema in niciun caz wink

#7 2010-02-17 20:39:03

Misterious20
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-08-09

iam zis sa se dea dar o zis k dk nu are dc sa se dea :|ne-am si certat dar vad k nu vrea sa inteleaga si ma scoate din sarite X(.ms pt rasp

#8 2010-02-17 20:41:42

damaris
New member
Inregistrat: 2008-03-26

Tocmai am facut si eu testul, ieri 16 februarie, si au aparut mici sangerari chiar si azi, e normal?

Crema recomandata pentru tratamentul candidei este Ginofort. Se poate aplica chiar daca exista aceste sangerari?

#9 2010-02-17 20:43:22

x_ynna
Addicted member

damaris nu inteleg despre ce test vorbesti tu...te rog sa fii mai explicita...

#10 2010-02-17 21:17:19

damaris
New member

x_ynna a scris:

damaris nu inteleg despre ce test vorbesti tu...te rog sa fii mai explicita...

ieri am facut testul papa nicolau si dupa test au aparut mici sangerari pe care le am si astazi. E normal?

Pe langa acest test doamna doctor mi-a recomandat un tratament pentru tratarea candidozei si anume crema intravaginala Ginofort. Intrebarea mea este daca eu pot aplica aceasta crema chiar daca acele mici sangerari persista?

Sa fiu si mai explicita?

#11 2010-02-17 21:45:57

x_ynna
Addicted member

sa fii mai putin impertinenta...prin test se putea intelege...test de sarcina...PAP...antibiograma etc etc...nu aveam de unde sa stiu la ce te referi si prin urmare nu te puteam ajuta...

1. nu este normal sa apara sangerari dupa o recoltare pentru pap;
2. n ar fi trebuit sa primesti tratament pentru o boala atata timp cat nu ai primit rezultatele de la analize;
3. atata timp cat sangerarile nu sunt mari...poti aplica acea crema...

sanatate multa!!

#12 2010-02-17 23:21:02

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

x-ynna...te contrazic putin la punctul 1 smile depinde cum e recoltata secretia insa...se poate ca uneori sa sangereze colul,fara sa fie o problema. Acuma depinde si cat de tare sangereaza...pt k daca e abundent...probabil are o rana pe col..insa si acest lucru putea fi vazut cu ochiul liber deci i-ar fi spus smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#13 2010-02-17 23:23:32

x_ynna
Addicted member

nu stiam asta yohanna...mersi ca m-ai informat!! puss
totusi nu inteleg cam cum...in urma unei recoltari ar putea sa sangereze colul si sa fie normal? ...asta inseamna ca si in urma unui contact poate sangera si sa fie la fel de normal? nustiu

#14 2010-02-17 23:32:20

YoHanna
Insomniac member

pai...ai vazut cu ce recolteaza? smile
cu o periutza speciala sau o spatula...se rade de pe col...sau nush cum sa ma exprima mai bine sa nu sune aiurea lol
in timpul actului sexual nu se int asa ceva...asa ca n-are de ce sa sangereze,iar daca se int asta atunci chiar k e o pb acolo,o rana.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#15 2010-02-17 23:47:23

x_ynna
Addicted member

poi asta e faza...ca acea periuta nu e extraordinar de rigida...sau da? :-?

#16 2010-02-18 00:04:27

YoHanna
Insomniac member

nu stiu cat e de rigida sau nu...imp e ca e normal sa sangerezi putin...iar dak nu se intampla asta...cu-atat mai bine smile
uite:
"Daca in orele care urmeaza recoltarii testului simti un oarecare disconfort local sau te trezesti cu cateva picaturi de sange pe lenjerie, nu intra in panica, este normal. Insa daca sangerarea este abundenta, apar crampe severe sau durere, foloseste imediat numarul de telefon al medicul si cere-i o intrevedere."
sursa: http://www.seximus.ro/intrebari_its/bab … u_test.php

#17 2010-02-19 23:02:33

damaris
New member

x_ynna a scris:

sa fii mai putin impertinenta...prin test se putea intelege...test de sarcina...PAP...antibiograma etc etc...nu aveam de unde sa stiu la ce te referi si prin urmare nu te puteam ajuta...

1. nu este normal sa apara sangerari dupa o recoltare pentru pap;
2. n ar fi trebuit sa primesti tratament pentru o boala atata timp cat nu ai primit rezultatele de la analize;
3. atata timp cat sangerarile nu sunt mari...poti aplica acea crema...

sanatate multa!!

scuze nici nu m-am gandit ca prin aceasta formulare as putea fi impertinenta, doar ca nu stiam daca atat cat am scris este suficient - chiar daca am scris a doua oara -  si concret pentru ca cineva sa ma poata ajuta cu un raspuns.

#18 2010-02-19 23:28:59

x_ynna
Addicted member

nu e nicio problema damaris...probabil si eu eram obosita ...sanatate multa!! puss

#19 2010-04-12 12:23:58

petropety
New member
Inregistrat: 2010-01-11

tratamentul pentru candida pe care pe mine m-a scapat definitiv,credeti-ma

1.Pliculete de Tantum Rosa (10 pliculete,spalaturi vaginale 1/seara cu irigator de preferabil tot de la Tantum Rosa)

2.Ovule Macmiror (10 ovule ,1/seara inainte de culcare)
-5 zile de pauza iar in aceste 5 zile folositi intimatul Lactacyd pentru refacerea florei vaginale.Dupa 5 zile incepeti din nou tratamentul cu :

3.Bioclin (sunt capsule efervescente,se dizolva in 1.5-2 litri de apa si se face spalaturi vaginale cu irigatorul)-10 capsule

4.Ovule Meclon (10 ovule ,1 /seara inainte de culcare)
-5 zile de pauza ,in aceste 5 zile folositi doar intimatul Lactacyl dupa cum a scris mai sus pentru refacerea florei vaginale .Dupa aceste 5 zile incepi iar alt tratament cu:

5.Ovule Cervucyd (10 ovule ,1 /seara )
-5 zile pauza +spalat doatr cu Lantacyd

6.Ovule Viviflor (10 ovule 1/seara )

Este un tratament mai de lunga durata , insa eu am scapat de Candida

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.