|
Nu esti logat.
Formula Candida#1 2010-02-03 00:31:18
Formula Candidafetelor citind tot pe net am descoperit acest produs care lupta impotriva candidozei... Formula Candida ...as vrea sa stiu parerea voastra, in special a celor care au folosit...este bun de ceva? se merita sa dau bani? merge mai bine asociat cu Pau d'Arco sau e bun si fara? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #2 2010-02-03 00:45:56
Re: Formula Candidastiu de vaccin dar eu am cerut parere asupra acestui medicament...nu a vaccinului... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-02-03 06:53:10
Re: Formula CandidaEu l-am luat si am fost multumita. Am facut tratamentul complet adica asociat cu pau d'arco iar in ultimele 10 zile (tratamentul dureaza 27) am folosit si femina flora (acestea se introduc in vagin seara timp de 10 zile la rand) Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #4 2010-02-03 10:56:51
Re: Formula Candidathx eastern ...ramana sa ma decid intre vaccin si asta O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2010-02-17 20:00:25
Re: Formula Candidabuna!!am o intrebare,scz dk nu postez in topicul care trebuie.deci eu am fost la gine si mi s-a zis k am candida.am primit tratament printre care am si o crema pt preten ul meu.el a fost sa-si faca analize si nu i-o iesit candida.o zis k nu are nimic si nici nu are surgeri sau mancarimi.e posibil el sa nu aiba?iam zis sa se dea cu crema si nu vrea k o zis k dk nu are dc sa se dea. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-17 20:22:42
Re: Formula Candidamisterious chiar daca are sau nu...indicat ar fi sa se dea si el totusi cu crema si sa evite astfel reinfectarea ta...e posibil ca el sa aiba sistemul imunitar mai puternic si sa nu faca...dar acum depinde si de cat de corect au fost facute analizele acelea ale lui...la majoritatea barbatilor candida este asimpotmatica deci nu va puteti baza pe mancarimi si d-astea... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2010-02-17 20:39:03
Re: Formula Candidaiam zis sa se dea dar o zis k dk nu are dc sa se dea :|ne-am si certat dar vad k nu vrea sa inteleaga si ma scoate din sarite X(.ms pt rasp Offline #8 2010-02-17 20:41:42
Re: Formula CandidaTocmai am facut si eu testul, ieri 16 februarie, si au aparut mici sangerari chiar si azi, e normal? Offline #9 2010-02-17 20:43:22
Re: Formula Candidadamaris nu inteleg despre ce test vorbesti tu...te rog sa fii mai explicita... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #10 2010-02-17 21:17:19
Re: Formula Candida
ieri am facut testul papa nicolau si dupa test au aparut mici sangerari pe care le am si astazi. E normal? Offline #11 2010-02-17 21:45:57
Re: Formula Candidasa fii mai putin impertinenta...prin test se putea intelege...test de sarcina...PAP...antibiograma etc etc...nu aveam de unde sa stiu la ce te referi si prin urmare nu te puteam ajuta... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #12 2010-02-17 23:21:02
Re: Formula Candidax-ynna...te contrazic putin la punctul 1 depinde cum e recoltata secretia insa...se poate ca uneori sa sangereze colul,fara sa fie o problema. Acuma depinde si cat de tare sangereaza...pt k daca e abundent...probabil are o rana pe col..insa si acest lucru putea fi vazut cu ochiul liber deci i-ar fi spus "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2010-02-17 23:23:32
Re: Formula Candidanu stiam asta yohanna...mersi ca m-ai informat!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #14 2010-02-17 23:32:20
Re: Formula Candidapai...ai vazut cu ce recolteaza? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2010-02-17 23:47:23
Re: Formula Candidapoi asta e faza...ca acea periuta nu e extraordinar de rigida...sau da? :-? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #16 2010-02-18 00:04:27
Re: Formula Candidanu stiu cat e de rigida sau nu...imp e ca e normal sa sangerezi putin...iar dak nu se intampla asta...cu-atat mai bine "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2010-02-19 23:02:33
Re: Formula Candida
scuze nici nu m-am gandit ca prin aceasta formulare as putea fi impertinenta, doar ca nu stiam daca atat cat am scris este suficient - chiar daca am scris a doua oara - si concret pentru ca cineva sa ma poata ajuta cu un raspuns. Offline #18 2010-02-19 23:28:59
Re: Formula Candidanu e nicio problema damaris...probabil si eu eram obosita ...sanatate multa!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #19 2010-04-12 12:23:58
Re: Formula Candidatratamentul pentru candida pe care pe mine m-a scapat definitiv,credeti-ma Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|