|
Nu esti logat.
Am nevoi de un sfat#1 2008-06-11 15:51:26
am nevoi de un sfatBuna, Offline #2 2008-06-11 15:58:27
Re: am nevoi de un sfatmai asteapta cu mutatul, de regula mutatul impreuna in timp duce la despartire, fiecare afla ceva mai mult despre celalalt, poate sa placa, poate sa nu, nu mai esti independenta, etc... Ultima oara a fost editat de daliana (2008-06-11 16:03:23) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-06-11 16:00:20
Re: am nevoi de un sfatasa`i si a meu...re cateodata nioste idei de imi vine sa ma urc pe pereti si il apuca nervii si pe el...da am invatat sa`l las in pace..cand el ii nervos eu ii rad in fata se enerveaza pe moment mai tare apoi isi revine` #4 2008-06-11 16:01:11
Re: am nevoi de un sfatdin cate ai spus isi recunoaste vina...e un mic pas...sfaturi nu stiu ce sa iti dau,eu sunt de parere ca nu trebuie sa te iei dupa altii,important e ca tu ca faci ceea ce iti spune inima,oricum banuiesc ca nu va casatoriti acum nu?mai aveti timp sa va rezolvati problemele si sa vezi daca se schimba macar putin sau daca e atent la ceea ce vrei tu,ideea e sa comunicati si sa dezbateti problema,eu de ex cand ma contrazice al meu ,desi stiu ca am dreptate ,cedez il las asa sa creada el ca stie tot,chiar daca e foarte nervos pe moment nu ai ce sa ii faci...asa e el...e bine ca nu tranteste sau ca iti arunca vorbe grele ca atunci ar cam fii o problema majora Offline #5 2008-06-11 16:01:55
Re: am nevoi de un sfatmai asteapta cu mutatul, de regula mutatul impreuna in timp duce la despartire, fiecare afla ceva mai mult despre celalalt, poate sa placa, poate sa nu, nu mai esti independenta, etc... Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-11 16:04:10
Re: am nevoi de un sfatpai si eu cand is nervoasa ma bosumflu si mie nu`mi trece rpd...si mai arunc si cuvinte aiureah la cate i`am zis la saracu...nush cum d mai ii cu mine...fiecare are nervii lui...important ii sa nu pui la suflet fiecare gest, cuvant...ce sa facem, suntem oameni...ne controlam cat ne controlam da nu se poate tot tp` #7 2008-06-11 16:04:50
Re: am nevoi de un sfatgandeste-te ca si tu ai defecte(nu o lua in nume de rau,dar nimeni nu e perfect) iar atunci in momentele cand nu "il mai placi" gandeste-te ca sunteti chit si ca totul va fii bine daca rezolvati treaba asta de pe acum,nu dupa ce nu se mai poate face nimic Offline #8 2008-06-11 16:05:23
Re: am nevoi de un sfat
nu de trantit nu tranteste...nu se manifesta in sensul asta .....vorbe grele nu as putea zice ca nu azis, in timpul unor certuri ne-am tot zis ce-i adevarat..''verzi si uscate''. Offline #9 2008-06-11 16:07:23
Re: am nevoi de un sfatdaca ma gandesc cat suporta al meu de la mine, in locul lui imi luam talpasita demult.... daca va iubiti cu adevarat va tolerati, acuma depinde si de varsta voastra, nu ai zis cat There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #10 2008-06-11 16:07:38
Re: am nevoi de un sfateiii asa ca v-ati mai zis cate ceva nu e problema,cu totii facem asa la nervi,dar ma gandeam sa nu fie un pic mai violent,daca zici ca nu e asa atunci problema ta are rezolvare,nu e un capat de lume ca are niste defecte,am meu de ex nu vrea sa iasa nicaieri din casa,ma duce pana in parc aici la doi metrii ,parc de care m-am saturat pana peste cap,si mereu ne certam din cauza asta,dar nu dau deloc importanta,important e ca ne iubim si ca ne respectam Offline #11 2008-06-11 16:13:19
26 eu, 27 el Offline #12 2008-06-11 16:18:36
Re: am nevoi de un sfatla varsta asta ne-am casatorit, deci esti suficient de matura ca sa poti lua o decizie corecta, e un pas care poate fi facut, dar daca nu aveti ganduri de casatorie nu recomand, cat priveste neintelegerile sunt la toate cuplurile, nimeni nu e perfect Ultima oara a fost editat de daliana (2008-06-11 16:19:37) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #13 2008-06-11 22:13:23
Re: am nevoi de un sfat27 de ani si deja asa de cuminte? Hmmm, eu zic sa-i dai o sansa si sa te muti impreuna cu el pentru a vedea daca functioneaza. Nu e adevarat ca mutatul impreuna duce la despartire. Ti-o spun din proprie experienta. Si nici nu poti sa pretinzi sa fie intotdeauna de acord cu ceea ce zici sau faci tu. Vorbeste cu el si zi-i sa o lase mai moale cu critica pentru ca te deranjeaza. Are cel putin dreptate cand te critica sau e nedrept? Din ceea ce povestesti pare a fi un baiat bun. Da-i o sansa. Asa vei avea ocazia sa-l cunosti la bine si la rau, sa vezi cum reactioneaza in orice fel de situatie, iar daca nu vei fi multumita vei putea oricand spune: imi pare rau insa nu ne potrivim. Bafta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #14 2008-06-12 00:21:57
Re: am nevoi de un sfate violent cand e nervos? ca altfel, poate e din cauza ca-s obosita, dar eu nu vad care ar fi problema... ce ai vrea acum, sa nu se mai enerveze omu'? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #15 2008-06-12 08:49:49
nu, nu este violent....se incrunta...se enerveaza, prefera sa plece acasa, sau in parc ....decat sa ne mai contrazicem la infinit.....da, eo varianta sa ii demonstrez, insa acest lucru ma oboseste, ca e instare uneori , sa vorbeasca 24/24 si tot pe a lui o tine... Offline #16 2008-06-12 09:04:17
nu stiu ce sa zic ....mutatul de proba...multe cunostinte de ale mele spun ca daca urmeaza sa ne casatorim, nu ar fi rau pana la data casatoriei sa stam impreuna, dar altfel sa ne mutam numai asa.... nu stiu ce motivatie ar mai avea el sa ne casatorim... poate gresesc....pe de alta parte noi petrecem destul de mult timp impreuna...in weekend la mine sau la el ....cateodata si in timpul saptamanii,..e adevarat ca stand impreuna implica si cheltuieli comune si pot aparea discutii...... Offline #17 2008-06-12 09:16:23
Re: am nevoi de un sfatincearca, nu ai nimic de pierdut. Ce te incanta sa faci planuri de nunta si invitatii ca apoi dupa ce va mutati impreuna inainte cu doua luni de nunta sa-ti dai seama ca de fapt nu e totul asa cum ti-ai inchipuit? Eu as cam lasa nunta pe ultimul loc. Cand sti ca totul merge bine, ca e omul pe care te poti baza, atunci sa te gandesti la nunta. Una e sa traiesti zi si noapte impreuna si alta e sa pleci si sa vi. Numai stand 24 din 24 impreuna poti sa-ti dai seama cu adevarat daca e vorba de ceea ce ti-ai imaginat sau nu. Doar nu vrei sa-l parasesti candva in fata altarului pentru ca ti-ai dat seama prea tarziu ca nu e idealul tau, fat-frumos la care ai visat. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2008-06-13 14:30:07
Re: am nevoi de un sfatelys eu am 21ani si sotul meu30 nu ne certam des dar cand ne certam ne injuram ne batjocorim ne descarcam nervii unul pe celalalt si uite asa in maxim 10 minute ne revenim.si sa stii ca nu avem o relatie de mult timp suntem de un an impreuna si tot de un an locuim amandoi.eu zic ca voi nu ati depasit inca momentele infantile asa ca incercati sa fiti mai maturi si sa priviti lucrurile mai serios.daca tot vrea sa va mutati impreuna de ce nu profiti pt ca asa va veti cunoaste toate obiceiurile placute si neplacute Offline #19 2008-06-13 20:37:43
Re: am nevoi de un sfatnoi n econtrazicem mereu..asta inseamna k avem personalitati puternice...si de obicei nu ne recunoastem greselile..(decat cand e fff grav, daca intelegi ) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|