homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoi de un sfat-2

#20 2008-06-15 09:27:09

elys
New member
Inregistrat: 2007-02-19

Re: am nevoi de un sfat

multumesc pentru raspunsuri....am avut saptamana aceasta o discutie cu el ff deschisa, nu pentru ai reprosa ceva ci pentru a -i spune faptul ca nu ma simt bine cu anumite lucruri....nu am fortat lucrurile...a fost o discutie in care amndoi am discutat ce nu me convine si ce ne deranjeaza la celalalt....el se pare ca a inteles, cel putin din modul in care s-a comportat a doua zi, si ca tb sa lasam amandoi si ca problemele pe care le avem se pot rezolva, si ca sa nu ma gandesc sa ne despartim ca astea nu sunt lucruri care sa ne desparta...in fine....am sa vad in timp daca ceea ce am discutat a si inteles si daca imi demonstreaza ca intradevar ii pasa si de nemultumirile mele...uneori cred ca si timpu le rezolva...ce m-a suparat ieri seara este ca s-a dus la tara ..la rudele lui cu parintii...si desi se duce acolo de 2 ori pe an, de cand suntem impreuna m-a luat peste tot ,aici nu a zis niciodata sa merg ptr. ca nu sunt conditii etc..intamplarea a fost si sa nu prea pot sa merg....si de cate ori e duce acolo, el serile merge in discoteca, zice el cu verii lui adica noaptea...ceea ce nu mi se pare ok...exagerez eu...bine, ca m-a sunat si mi-a zis ca se duce si ca ma suna cand se intoarce si s-a simtit din vocea mea ca eram suparata ....sa se duca cu prietenii lui ok, nu i-am zis nimic ...nu il sun obsesiv...chiar el ma suna...dar nu inteleg ptr ce sa te duci in discoteca..el zice ca ma gandesc eu prea departe si ca se duce si el cu ei...adica singur ptr ce...nu stiu chiar exagerez eu....!!???

#21 2008-06-15 23:10:15

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: am nevoi de un sfat

da, exagerezi total.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.