homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia cu parintii

#1 2008-06-18 16:47:21

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

relatia cu parintii

eu am cautat sh n-am gasit niciun topic asemanator...daca exista imi cer scuze.......

problema mea:
ma intelg destul d bine cu mami smile , e de acord cu prietenul meu. in prinicipiu ne intelegem bine.....mi-am inceput viata sexuala acum 1an - acum am 18ani sh sunt cu iubi de 2ani-...nu stiu cand o sa isi dea si ea seama k noi am facut-o pt k din ce mai vorbesc asa cu ea, ea crede k mai sunt virgina
mai am o sora de 22de ani despre care crede acelasi lucru box...bine, k sor'mea acum n-are prieten sh poate d'asta....
offfff....si vara asta nu ma lasa la mare cu mai multi prieteni si imi da de inteles k daca ma duc o sa o fac cu iubi visslar
i-am zis k dak e ceva, pot si acasa nu  e nevoie sa fiu la mare...
:f?rv?nad:
daca i-as zice k nu mai sunt virgina stiu k s-ar schimba totul...in sensul k nu mai m-ar lasa sa ies si tot asa si m-ar spune lu'tati care...............m ar box

deci...??
la voi cum e? am eu o mama prea de moda veche sau cer prea multe
buga

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2 2008-06-18 16:50:55

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: relatia cu parintii

eu am 21 de ani si sunt cu iuby de 3 ani jumate si ai mei nu concep k eu sa ma duc la el acasa nici in timpul zilei..sa vedem knd s-or trezi ei la anu cu invitatiile la nunta diablo

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-06-18 16:54:20

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

mama a aflat acum un an cam asa ca nu mai sunt virgina, deci aveam 19 ani, si nu a reactionat urat, dar si eu am avut la 18 ani o relatie in care eram de 1 an , si ea credea ca mai sunt virgina.tata si acum mai crede ca sunt virgina big_smile
Nu shtiu, fiecare cu conceptiile lui....dar nu cred ca i-ar spune tatalui tau daca ar stii ca el ar face urat

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#4 2008-06-18 16:58:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si la mine mama a fost mai socata, pana a intrebat-o tata daca isi imagina ca atunci cand eram cu prietenul la munte culegeam floricele big_smile
incet, incet, dupa ce-i spui se obisnuieste cu ideea, dar la inceput zici ca e sfarsitul lumii... daca ne gandim ce viata au avut mamele noastre nu e de mirare

#5 2008-06-18 16:59:09

casandra_s
New member
Inregistrat: 2008-05-30

eu sunt de parere ca mama ta v-a accepta ca tu ai facut dragoste cu prietenul tau .dar trebuie sa ii dai vestea inainte cu ceva timp de plecarea la mare ca sa isi revina din soc.Parintii nu isi imagineaza asa ceva pt ca ei inca te vad o copila mica mica dar v-a accepta si daca a vazut ca ai o relatie de atata timp cu el o sa aiba incredere si te lasa si la mare.tu trebuie sa ii spui sa aiba incredere si sa se bucure ca nu esti ca si altele...da-i si tu exemple negative . prima data v-a fi putin dezamagita ! dar v-a accepta tongue success

``Viata este o iluzie a mortii!``

Publicitate

loading...

#6 2008-06-18 16:59:12

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Eu cu mama ma inteleg foarte bine stie de prietenul meu,ca mai dorm la el dat tot mai crede ca sunt virgina ...in schimb tata a aflat si el dupa 1 an si ceva ca sunt cu prietenul meu si la fel nu ma lasa sa ma duc la el aksa nici ziua ,daca stau prea mult plecata zice ca cine stie ce fac deci e rauu:((

#7 2008-06-18 17:01:51

carmen_21
Insomniac member

multumesc fetelor pt raspunsuri...
daca o fi sa ma intrebe vreodata pe un ton calm o sa  ii spun...altfel...nu vreau sa risc tot..

cunosc o tipa care are 21 de ani...e cu unu de vreo  3ani si ta'su o lasa cu el peste tot, sa doarma la el, sa mearga la munte..si de curand a pus-o sa-i aduca certificat de la ginecolog k e virgina...si k daca nu se marita virgina nush ce-i face...

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-06-18 17:02:14)

#8 2008-06-18 17:03:39

casandra_s
New member

uh din fericire ai mei sunt ok. mama a ramas putin marcata cand a aflat ca am facut-o prima data .acu nu mai are nici o treaba am prieten de 1 an juma..cam asa ma lasa cu el unde vreau eu ...doar sa dorm la el acasa nu ma lasa sau el la mine pt ca zice ca ...este nevoie de putin respect. am o mama tanara si cred ca de accea e asa deschisa spre nou

#9 2008-06-18 17:05:18

casandra_s
New member

carmen...am impresia ca parintii lu fata aia sunt nebuni ...parca ar fi teroristi si parca au uitat ca si ei au fost tineri ...cu cat parintii ne tin mai ``legate`` cu atat gresim mai tare ! incerrcam sa facem tot ceea ce este interzis

#10 2008-06-18 17:05:51

heimdall
Diamond member

of, asta cred ca e din cauza educatiei pe care au primit-o la randul lor parintii... cele mai multe din mamele noastre s-au maritat virgine si cred ca asta e reteta ca sa fii fericita
din ce mai vad prin alte parti... in Franta  mamele se intreaba daca sa le duca pe fete la planning sa li se dea AC de pe la 14-15 ani... la noi la 22 iti gaseste mama pastilele si se isterizeaza...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-06-18 17:06:15)

#11 2008-06-18 17:06:39

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mama la 27 de ani era virgina..si chiar nu era urata sa zici k n-avea cine s-o **** deci..yikes

Sa nu te astepti sa te salut!

#12 2008-06-18 17:08:59

heimdall
Diamond member

pe mama o urmarea bunica-mea cand iesea de la liceu pana acasa... sa nu se intalneasca cu vreun baiat... va dati seama

#13 2008-06-18 17:09:27

casandra_s
New member

erau alte vremuri  din cate am inteles atunci era o rusine sa nu fi virgina la casatorie...acu e diferit...si ar trebui sa isi dea si ei seama ca lumea s-a schimbat tongue

#14 2008-06-18 17:12:03

Albertina
New member
Inregistrat: 2008-06-09

rotfl asa e si la mine...a venit iubi sa doarma la mine si la pus sa doarma singur in alta camera..off
dar dak ar stii k m-am culcat deja cu el  punish  box    vai ar iesi c-am urat.. asa sunt si ai mei..mai de moda veche butter

retas   Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti lol   rotfl

#15 2008-06-18 17:14:12

carmen_21
Insomniac member

mykutza a scris:

mama la 27 de ani era virgina..si chiar nu era urata sa zici k n-avea cine s-o **** deci..yikes

rotfl sh mama s-a maritat virgina...de fapt dupa cunuia civila nici nu s-a mutat la tata...a mai asteptat o luna sa i cunune si popa popa

eu cred k cea mai mare teama a ei e sa nu raman cu bebe...si sa nu ma mai duc la scoala...
daca ar sti ea k am facut-o de un an........si k d'asta sh invat mai bine k inainte... box

#16 2008-06-18 17:19:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

si la mine mama a fost mai socata, pana a intrebat-o tata daca isi imagina ca atunci cand eram cu prietenul la munte culegeam floricele big_smile
incet, incet, dupa ce-i spui se obisnuieste cu ideea, dar la inceput zici ca e sfarsitul lumii... daca ne gandim ce viata au avut mamele noastre nu e de mirare

rotfl imi vine in gand un joc de cuvinte nu tocmai frumos referitor la "cules floricele". oricum, super-tare faza, dragut tatal tau!!!

carmen_21 a scris:

eu cred k cea mai mare teama a ei e sa nu raman cu bebe...si sa nu ma mai duc la scoala...

carmen, stai linistita... eu stau cu iubi de 1 an, in sept speram sa facem nunta... si tot ma intreaba mama cand zic ca mi-e pofta de ceva sau ca mi-e rau "sigur nu esti insarcinata?" lol culmea e ca 90% din cazuri nimereste intrebarea exact cand sunt pe stop... asa ca pot sa-i raspund f SIGUR rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#17 2008-06-18 17:26:21

carmen_21
Insomniac member

casandra_s a scris:

eu sunt de parere ca mama ta v-a accepta ca tu ai facut dragoste cu prietenul tau .dar trebuie sa ii dai vestea inainte cu ceva timp de plecarea la mare ca sa isi revina din soc.Parintii nu isi imagineaza asa ceva pt ca ei inca te vad o copila mica mica dar v-a accepta si daca a vazut ca ai o relatie de atata timp cu el o sa aiba incredere si te lasa si la mare.tu trebuie sa ii spui sa aiba incredere si sa se bucure ca nu esti ca si altele...da-i si tu exemple negative . prima data v-a fi putin dezamagita ! dar v-a accepta tongue success

ms pt incurajare dar vacanta asta nu ii spun sub nicio forma...
cu siguranta la anu knd o sa am bacu' o sa ma terorizeze...sa stau sa invat, sa nu ma vad cu el... punish
ma gandesc sa ii zic k o sa fiu cuminte rodnar...k nu dorm cu el in camera si bla-bla...
poate-poate o conving desi ma indoiesc

#18 2008-06-18 17:27:02

heimdall
Diamond member

da, per total ai mei sunt destul de normali... mai ales dupa ce povesti am auzit de la prietene de-ale mele... erau cu iubitii de 4-5 ani si tot ii minteau pe parinti cand dormeau la ei...
nu va zic ce socata a fost bunica-mea... nu si-a revenit nici acum, e convinsa ca voi arde in iad
mama e mirata mai degraba ca nu-i fac un nepotel smile ca eu am fost conceputa cam in luna de miere, asa big_smile

#19 2008-06-18 17:29:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aaa... facem un club de "rusinea familiei"? eu ma inscriu.... big_smile toti ai mei mi-au zis diverse variatiuni ale "ce-o sa zica/creada lumea?" cand m-am mutat cu iubi.... dar cui i-a pasat de gura targului?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.