|
Nu esti logat.
Relatia cu parintii#1 2008-06-18 16:47:21
relatia cu parintiieu am cautat sh n-am gasit niciun topic asemanator...daca exista imi cer scuze....... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #2 2008-06-18 16:50:55
Re: relatia cu parintiieu am 21 de ani si sunt cu iuby de 3 ani jumate si ai mei nu concep k eu sa ma duc la el acasa nici in timpul zilei..sa vedem knd s-or trezi ei la anu cu invitatiile la nunta Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-06-18 16:54:20
Re: relatia cu parintiimama a aflat acum un an cam asa ca nu mai sunt virgina, deci aveam 19 ani, si nu a reactionat urat, dar si eu am avut la 18 ani o relatie in care eram de 1 an , si ea credea ca mai sunt virgina.tata si acum mai crede ca sunt virgina Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2008-06-18 16:58:35
Re: relatia cu parintiisi la mine mama a fost mai socata, pana a intrebat-o tata daca isi imagina ca atunci cand eram cu prietenul la munte culegeam floricele Offline #5 2008-06-18 16:59:09
Re: relatia cu parintiieu sunt de parere ca mama ta v-a accepta ca tu ai facut dragoste cu prietenul tau .dar trebuie sa ii dai vestea inainte cu ceva timp de plecarea la mare ca sa isi revina din soc.Parintii nu isi imagineaza asa ceva pt ca ei inca te vad o copila mica mica dar v-a accepta si daca a vazut ca ai o relatie de atata timp cu el o sa aiba incredere si te lasa si la mare.tu trebuie sa ii spui sa aiba incredere si sa se bucure ca nu esti ca si altele...da-i si tu exemple negative . prima data v-a fi putin dezamagita ! dar v-a accepta success ``Viata este o iluzie a mortii!`` Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-18 16:59:12
Re: relatia cu parintiiEu cu mama ma inteleg foarte bine stie de prietenul meu,ca mai dorm la el dat tot mai crede ca sunt virgina ...in schimb tata a aflat si el dupa 1 an si ceva ca sunt cu prietenul meu si la fel nu ma lasa sa ma duc la el aksa nici ziua ,daca stau prea mult plecata zice ca cine stie ce fac deci e rauu:(( Offline #7 2008-06-18 17:01:51
Re: relatia cu parintiimultumesc fetelor pt raspunsuri... Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-06-18 17:02:14) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2008-06-18 17:03:39
Re: relatia cu parintiiuh din fericire ai mei sunt ok. mama a ramas putin marcata cand a aflat ca am facut-o prima data .acu nu mai are nici o treaba am prieten de 1 an juma..cam asa ma lasa cu el unde vreau eu ...doar sa dorm la el acasa nu ma lasa sau el la mine pt ca zice ca ...este nevoie de putin respect. am o mama tanara si cred ca de accea e asa deschisa spre nou ``Viata este o iluzie a mortii!`` Offline #9 2008-06-18 17:05:18
Re: relatia cu parintiicarmen...am impresia ca parintii lu fata aia sunt nebuni ...parca ar fi teroristi si parca au uitat ca si ei au fost tineri ...cu cat parintii ne tin mai ``legate`` cu atat gresim mai tare ! incerrcam sa facem tot ceea ce este interzis ``Viata este o iluzie a mortii!`` Offline #10 2008-06-18 17:05:51
Re: relatia cu parintiiof, asta cred ca e din cauza educatiei pe care au primit-o la randul lor parintii... cele mai multe din mamele noastre s-au maritat virgine si cred ca asta e reteta ca sa fii fericita Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-06-18 17:06:15) Offline #11 2008-06-18 17:06:39
Re: relatia cu parintiimama la 27 de ani era virgina..si chiar nu era urata sa zici k n-avea cine s-o **** deci.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #12 2008-06-18 17:08:59
Re: relatia cu parintiipe mama o urmarea bunica-mea cand iesea de la liceu pana acasa... sa nu se intalneasca cu vreun baiat... va dati seama Offline #13 2008-06-18 17:09:27
Re: relatia cu parintiierau alte vremuri din cate am inteles atunci era o rusine sa nu fi virgina la casatorie...acu e diferit...si ar trebui sa isi dea si ei seama ca lumea s-a schimbat ``Viata este o iluzie a mortii!`` Offline #14 2008-06-18 17:12:03
Re: relatia cu parintii asa e si la mine...a venit iubi sa doarma la mine si la pus sa doarma singur in alta camera..off Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti Offline #15 2008-06-18 17:14:12
Re: relatia cu parintii
sh mama s-a maritat virgina...de fapt dupa cunuia civila nici nu s-a mutat la tata...a mai asteptat o luna sa i cunune si popa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2008-06-18 17:19:39
imi vine in gand un joc de cuvinte nu tocmai frumos referitor la "cules floricele". oricum, super-tare faza, dragut tatal tau!!!
carmen, stai linistita... eu stau cu iubi de 1 an, in sept speram sa facem nunta... si tot ma intreaba mama cand zic ca mi-e pofta de ceva sau ca mi-e rau "sigur nu esti insarcinata?" culmea e ca 90% din cazuri nimereste intrebarea exact cand sunt pe stop... asa ca pot sa-i raspund f SIGUR Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2008-06-18 17:26:21
ms pt incurajare dar vacanta asta nu ii spun sub nicio forma... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #18 2008-06-18 17:27:02
Re: relatia cu parintiida, per total ai mei sunt destul de normali... mai ales dupa ce povesti am auzit de la prietene de-ale mele... erau cu iubitii de 4-5 ani si tot ii minteau pe parinti cand dormeau la ei... Offline #19 2008-06-18 17:29:28
Re: relatia cu parintiiaaa... facem un club de "rusinea familiei"? eu ma inscriu.... toti ai mei mi-au zis diverse variatiuni ale "ce-o sa zica/creada lumea?" cand m-am mutat cu iubi.... dar cui i-a pasat de gura targului? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|