homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia cu parintii-2

#20 2008-06-18 17:34:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: relatia cu parintii

hehe, katami, eu sunt si fata batrana... m-am despartit de primul prieten, sunt la al doilea...iti dai seama ca nu ma mai ia nimeni acuma...
are mama niste... nu stiu, prietene nu-mi vine sa le zic, care o bat la cap ca nu ma mai marit... o inteleg ca se streseaza
iar de bunica-mea imi pare rau intr-un fel, ea m-a crescut si e convinsa ca a gresit undeva de am ajuns in halul asta sad

#21 2008-06-18 18:25:40

casandra_s
New member
Inregistrat: 2008-05-30

apropo de bunici...ai mei pun bani de oparte pt nunta! lol au impresia ca ma casatoresc curand smile

``Viata este o iluzie a mortii!``

#22 2008-06-18 18:25:53

persifona
Vizitator

Katami si heimdall, puneti-va avatare, sau macar una dintre voi. Ca va incurc intr-o veselie. Eu nu mai stiu care se marita, care-i din Iasi, care nu mai mananca mai nimic, care vrea sa se dea cu parapanta, care a dat licenta, care a pus poze.. e o vraiste in capul meu. Pls angel

#23 2008-06-18 18:27:02

skumpi
Vizitator

eu i`am spus la mami dupa o luna dupa ce am facut`o big_smile
era cam suparata pe mine si cateva zile tot batea apropouri dar s`a obisnuit big_smile

#24 2008-06-18 18:33:47

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

heimdall a scris:

si la mine mama a fost mai socata, pana a intrebat-o tata daca isi imagina ca atunci cand eram cu prietenul la munte culegeam floricele big_smile
incet, incet, dupa ce-i spui se obisnuieste cu ideea, dar la inceput zici ca e sfarsitul lumii... daca ne gandim ce viata au avut mamele noastre nu e de mirare

foarte tare faza cu floricelele rotfl
asa sunt mamele,eu am o matusa care spune mai mereu ca exista o floare care pe timpul ei era rosie si se numeste floarea rusinii,si acum e alba la culoare ca nu mai exista rusine deloc ...asa ca fiecare cu conceptiile lui lol  de asta sunt parintii nostrii asa...inainte mergeai de manuta cu prietenul si cu mama la bal iar acum ce fac fetele prin baruri....numai daca ar stii ei...lol

Publicitate

loading...

#25 2008-06-18 19:27:36

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

pfoaii...credeam ca numai mama mea are idei de-astea mai invechite...ma lasa masca uneori cu cate o replica
rotfl la mine inca nu poate fi vorba de socul "dezvirginarii"... big_smile

My Tears Dry On Their Own

#26 2008-06-18 21:52:36

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

vai cat m-au disperat si ai mei cu virginitatea asta.. la mine credinta a fost mai importanta decat ceea ce spunea mama oricum si pana la urma tot ea a ramas uimita.. mi-am jurat ca nu o sa ma comport asa cu fetele mele daca da Domnu sa am  cum s-a comportat ea.

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-06-18 21:55:29)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#27 2008-06-18 21:58:03

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Eu am petrecut perioada maturitatii alaturi de tata. Mama mea a murit cand aveam 17 ani. Tatal meu insa s-a comportat exemplar. Nu a respins pe nimeni si a zis de la inceput ca alegerea imi apartine.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#28 2008-06-19 00:06:10

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

mama a aflat cam dupa 5 luni, dar avand in vedere ca vara trecuta m-a lasat sa plec scu prietenul meu 2 saptamani in franta...banuiesc ca se gandea. oricum am vb cu ea inainte si i-am zis ca intr-un fel imi e frica sa nu raman insarcinata(aveam ciclu neregulat) si mi-a zis ca dc se intampla asta e, il creste ea si eu imi vad de scoala. in decembrie am avut niste intarzieri si vroiam neaparat sa merg la un control, atunci am vb cu ea si sincer nu a fost deloc surprinsa, a reactionat bine, i-a spus si lu tata, care m-a intrebat dc el nu a folosit prezervativ, dar nu a reactionat deloc urat...deci am niste parinti de nota 10 smile

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#29 2008-06-19 00:15:06

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

eu am ajuns sa nu mai tin la parintii mei, ca sa nu zic ca ii cam vad undeva prea departe de mine...mama mea cel putin vrea cu orice pret sa ma tina la distanta, distanta prin care ea crede ca reuseste sa ma faca sa o respect, pentru ca altfel crede ca nu as face asta..a facut totul gresit de la inceput si acuma la 21 de ani pot sa spun ca din pdv emotional, eu nu am avut mama...nu a stiut niciodata sa imi spuna o vorba buna, nu vrea sa se informeze, sa stie ceva..nu are prieteni si stiu si de ce...e ingrozitor..apelez mereu la alte persoane pt probleme mele..iar taica-miu si-a dat el seama de mult ce sotie are..si stiu ca e dezamagit, pentru ca el e avid de cunoastere..oricum, cred ca situatia unora dintre voi e mult mai buna decat a mea tongue

#30 2008-06-19 00:24:12

casandra_s
New member
Inregistrat: 2008-05-30

nu trebuie sa iti urasti mama este persoana care ti-a dat viata .de exemplu mama mea este deschisa spre nou comunicam si este totul bine dar am eu unele chestii care nu le pot uita si pt aia am un gram de suparare sau ura nici eu nu stiu cum sa ii spun ... si stiu ca nu o voi putea ierta niciodata.trebuie doar sa te cobori la nivelul ei sa o faci sa creada ca este corect ceea ce ea spune si tu sa faci tot cum vrei tu pt ca nu are ce sa iti faca... .isi va da seama pe parcurs ca greseste /

``Viata este o iluzie a mortii!``

#31 2008-06-19 00:37:13

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

fetele si eu credeam ca ai mei au conceptii invechite, dar cand am vazut cum e la altii, am zis ca eram exagerata eu in pretentiile pe care le aveam de la ei, cunosc un tip, despre care am mai povestit aici pe forum cred, care nu o lasa pe sora lui nici pe net sa vb cu baieti, nici la telefon, sta pe id-ul ei ii rasp la telefon, cand vrea sa ramana sa doarma pe la cate o colega merge si el cu ea si sta acolo, deci se poate si mai rau...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#32 2008-06-19 08:48:31

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

casandra_s a scris:

nu trebuie sa iti urasti mama este persoana care ti-a dat viata .de exemplu mama mea este deschisa spre nou comunicam si este totul bine dar am eu unele chestii care nu le pot uita si pt aia am un gram de suparare sau ura nici eu nu stiu cum sa ii spun ... si stiu ca nu o voi putea ierta niciodata.trebuie doar sa te cobori la nivelul ei sa o faci sa creada ca este corect ceea ce ea spune si tu sa faci tot cum vrei tu pt ca nu are ce sa iti faca... .isi va da seama pe parcurs ca greseste /

kram foarte frumos ai scris...m-ai pus pe ganduri big_smile

#33 2008-06-19 09:45:04

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Mama a aflat acum 7-8 ani ca nu mai sunt virgin... si-a zis "Bravo"... cred ca ii venea sa ma pupe lol
Intr-o seara i-am zis ca dorm la o fata... si ma suna a doua zi (eram la studio, la inregistrari) si zice "ce-ai facut ma?". Eu "Nimic"... Ea: "Cum nimic? N-ai pus p*** pe ea?" lol

Dar voi... ce credeti ca vor face parintii vostri daca vor afla ca nu mai sunteti virgine? Va vor incuia in casa??? Va vor sechestra? Vor pune paru' pe voi? Nu stiu... din moment ce vad ca te duci sa dormi la prietenul tau, nu se gandesc ca poate faci si sex cu el? Cum sa dormi cu curu' pe p*** lui si sa nu i se scoale? In fine... nu ma bag, ca sunt baiat. Dar eu le-am spune... "Mama... m-am f***t"

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-06-19 09:50:16)

#34 2008-06-19 09:47:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai da, asta e mentalitatea romaneasca, in conditiile astea ca baiat esti un erou, daca erai fata sa vezi ce bataie te astepta acasa big_smile

#35 2008-06-19 09:50:37

Leo
Sr. member
Site

Daca eram fata, faceam instructie oricum...
Ca pana la urma nu l-as fi pus nici pe tata sa se arda-n cur, nici pe mama sa ... tra-la-la... Ma f**eam cu eu pi*** mea, si era normal s-o dau cui vreau...

Ma... atata timp cat nu chiulesti de la scoala ca sa te duci sa te bagi in pat, atata timp cat iti sta gandul si la carte, nu doar la sex ... atata timp cat stiu ca dormi la ala, sau ca nu umbli aiurea... nu inteleg ce treaba mai are virginitatea... e insignifiant...
cel putin, pentru mine asa ar fi... daca mi-as face griji ca fi-mea de 17 ani se balacareste prin parcuri ... pai i-as chema acasa... i-as lasa 2-3 ore...

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-06-19 09:54:35)

#36 2008-06-19 10:29:48

Leo
Sr. member
Site

ancutsa a scris:

k acu ce va face daca nu mai e virgina si bla bla bla...ai mei ma vor virgina pana la nunta....pacat k ii dezamagesc..))))..au o mentalitate deasta..k daca nu mai esti virgina la nunta...dupa nunta sotu te va face panarama,c***a si deastea....si multe multe altele...nici nu ma gandesc sa ii zic...as muri direct...daca atunci knd i'am zis k am cercel in bueric nu a vorbit cu mine vreo saptamana pe atata lucru....api cu dezvirginarea?...

Mare dezamagire... ca a fost acum un an, sau va fi peste 2 ani... acelasi drac... tot se duce dracu' himenu'
Si mai e o treaba... lumea acum se marita pe la 28-30 de ani... pai sa stai virgina pana la 30 de ani?!?!? E nebunie... dup-aia iesi la pensie, si gata... nema putzy-putzy lol
E singura gagica aia? Pai mama ta nu stie ca astea de nu-s virgine sunt mai cautate? N-o sa mai fie singura... gaseste ea unu' s-o bage-n pat wink

#37 2008-06-19 11:06:45

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

ai mei stiu ca nu mai sunt virgina. am 18 ani si stiu ca am facut-o cu fostul. nu au fost probleme din cauza asta. nu m-au sechestrat in casa tongue
fiind mai deschisa cu ai mei, adica numai cu tata de fapt, stia demult ca eu nu vreau sa ma marit virgina.

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#38 2008-06-19 11:30:29

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

eu nu prea am vb cu ai mei despre chestiile astea, acum am 22 de ani si prietenul meu are 27, deci creca s-au prins ei de situatie..., dar niciodata nu mi-au spus ca daca nu mai sunt virgina nush ce iti fac....Stiu ca de la primul prieten care l-au cunoscut ei (actualul e al 2 lea) mi-au spus vb aia "tu le faci tu le tragi" sau "cum iti asterni asa dormi" si am tinut cont de asta. cred ca parinti mei sunt "de treaba" in comparatie cu altii. si eu am fost un copil destul de cuminte..nu le-am facut asa probleme. mama ma cam enerveaza cateodata cand este si EL la mine vine si ea in dormitor, sa il intrebe ce mai face, sau sa ne aduca diverse chestii, si intra fara sa bata la usa...tata in schimb nici nu il simt in casa, o sg data avea nevoie de ceva si m-a strigat de pe hol. si la EL cand ma duc acasa nu intra in camera lui nici masa nici tasu.
tata e si mai modern si de multe ori mi-a tinut partea in "confruntarile" cu mama. sormea mai mica uneori chiar imi zice sa ma duc si eu sa dorm la pr meu sa poata si ea sa mearga la al ei, ca daca eu stau acasa si ea doarma la al ei, cam comenteaza mama, ca nu il cunoaste pe pr ei.
varmea are 32 de ani, s-a casatorit cu pr ei dupa o relatie de 9 ani, au 7 ani de casatorie si divorteaza anul asta, a fost sg barbat din viata ei, mi-a spus ca suntem o generatie norocoasa pt ca la ea nici nu se punea problema sa doarma la el, sa plece impreuna la mare, la munte, cat au fost iubiti, si acum isi da seama ca nu l-a cunoscut suficient, cand a aflat masa ca s-a culcat cu el, i-a zis ca tre sa se marite cu el, ca altfel ce zice lumea
nush ce acorda atata importanta la "lumea", pe mine ma cam doare in cot de ce zice lumea...

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.