|
Nu esti logat.
Relatia cu parintii-2#20 2008-06-18 17:34:16
Re: relatia cu parintiihehe, katami, eu sunt si fata batrana... m-am despartit de primul prieten, sunt la al doilea...iti dai seama ca nu ma mai ia nimeni acuma... Offline #21 2008-06-18 18:25:40
Re: relatia cu parintiiapropo de bunici...ai mei pun bani de oparte pt nunta! au impresia ca ma casatoresc curand ``Viata este o iluzie a mortii!`` Offline #22 2008-06-18 18:25:53
Re: relatia cu parintiiKatami si heimdall, puneti-va avatare, sau macar una dintre voi. Ca va incurc intr-o veselie. Eu nu mai stiu care se marita, care-i din Iasi, care nu mai mananca mai nimic, care vrea sa se dea cu parapanta, care a dat licenta, care a pus poze.. e o vraiste in capul meu. Pls #23 2008-06-18 18:27:02
Re: relatia cu parintiieu i`am spus la mami dupa o luna dupa ce am facut`o #24 2008-06-18 18:33:47
Re: relatia cu parintii
foarte tare faza cu floricelele Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-18 19:27:36
Re: relatia cu parintiipfoaii...credeam ca numai mama mea are idei de-astea mai invechite...ma lasa masca uneori cu cate o replica My Tears Dry On Their Own Offline #26 2008-06-18 21:52:36
Re: relatia cu parintiivai cat m-au disperat si ai mei cu virginitatea asta.. la mine credinta a fost mai importanta decat ceea ce spunea mama oricum si pana la urma tot ea a ramas uimita.. mi-am jurat ca nu o sa ma comport asa cu fetele mele daca da Domnu sa am cum s-a comportat ea. Ultima oara a fost editat de copilu (2008-06-18 21:55:29) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #27 2008-06-18 21:58:03
Re: relatia cu parintiiEu am petrecut perioada maturitatii alaturi de tata. Mama mea a murit cand aveam 17 ani. Tatal meu insa s-a comportat exemplar. Nu a respins pe nimeni si a zis de la inceput ca alegerea imi apartine. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #28 2008-06-19 00:06:10
Re: relatia cu parintiimama a aflat cam dupa 5 luni, dar avand in vedere ca vara trecuta m-a lasat sa plec scu prietenul meu 2 saptamani in franta...banuiesc ca se gandea. oricum am vb cu ea inainte si i-am zis ca intr-un fel imi e frica sa nu raman insarcinata(aveam ciclu neregulat) si mi-a zis ca dc se intampla asta e, il creste ea si eu imi vad de scoala. in decembrie am avut niste intarzieri si vroiam neaparat sa merg la un control, atunci am vb cu ea si sincer nu a fost deloc surprinsa, a reactionat bine, i-a spus si lu tata, care m-a intrebat dc el nu a folosit prezervativ, dar nu a reactionat deloc urat...deci am niste parinti de nota 10 iubesc si sunt iubita Offline #29 2008-06-19 00:15:06
Re: relatia cu parintiieu am ajuns sa nu mai tin la parintii mei, ca sa nu zic ca ii cam vad undeva prea departe de mine...mama mea cel putin vrea cu orice pret sa ma tina la distanta, distanta prin care ea crede ca reuseste sa ma faca sa o respect, pentru ca altfel crede ca nu as face asta..a facut totul gresit de la inceput si acuma la 21 de ani pot sa spun ca din pdv emotional, eu nu am avut mama...nu a stiut niciodata sa imi spuna o vorba buna, nu vrea sa se informeze, sa stie ceva..nu are prieteni si stiu si de ce...e ingrozitor..apelez mereu la alte persoane pt probleme mele..iar taica-miu si-a dat el seama de mult ce sotie are..si stiu ca e dezamagit, pentru ca el e avid de cunoastere..oricum, cred ca situatia unora dintre voi e mult mai buna decat a mea Offline #30 2008-06-19 00:24:12
Re: relatia cu parintiinu trebuie sa iti urasti mama este persoana care ti-a dat viata .de exemplu mama mea este deschisa spre nou comunicam si este totul bine dar am eu unele chestii care nu le pot uita si pt aia am un gram de suparare sau ura nici eu nu stiu cum sa ii spun ... si stiu ca nu o voi putea ierta niciodata.trebuie doar sa te cobori la nivelul ei sa o faci sa creada ca este corect ceea ce ea spune si tu sa faci tot cum vrei tu pt ca nu are ce sa iti faca... .isi va da seama pe parcurs ca greseste / ``Viata este o iluzie a mortii!`` Offline #31 2008-06-19 00:37:13
Re: relatia cu parintiifetele si eu credeam ca ai mei au conceptii invechite, dar cand am vazut cum e la altii, am zis ca eram exagerata eu in pretentiile pe care le aveam de la ei, cunosc un tip, despre care am mai povestit aici pe forum cred, care nu o lasa pe sora lui nici pe net sa vb cu baieti, nici la telefon, sta pe id-ul ei ii rasp la telefon, cand vrea sa ramana sa doarma pe la cate o colega merge si el cu ea si sta acolo, deci se poate si mai rau... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #32 2008-06-19 08:48:31
Re: relatia cu parintii
foarte frumos ai scris...m-ai pus pe ganduri Offline #33 2008-06-19 09:45:04Re: relatia cu parintiiMama a aflat acum 7-8 ani ca nu mai sunt virgin... si-a zis "Bravo"... cred ca ii venea sa ma pupe Ultima oara a fost editat de Leo (2008-06-19 09:50:16) Offline #34 2008-06-19 09:47:51
Re: relatia cu parintiipai da, asta e mentalitatea romaneasca, in conditiile astea ca baiat esti un erou, daca erai fata sa vezi ce bataie te astepta acasa Offline #35 2008-06-19 09:50:37Re: relatia cu parintiiDaca eram fata, faceam instructie oricum... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-06-19 09:54:35) Offline #36 2008-06-19 10:29:48Re: relatia cu parintii
Mare dezamagire... ca a fost acum un an, sau va fi peste 2 ani... acelasi drac... tot se duce dracu' himenu' Offline #37 2008-06-19 11:06:45
Re: relatia cu parintiiai mei stiu ca nu mai sunt virgina. am 18 ani si stiu ca am facut-o cu fostul. nu au fost probleme din cauza asta. nu m-au sechestrat in casa "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #38 2008-06-19 11:30:29
Re: relatia cu parintiieu nu prea am vb cu ai mei despre chestiile astea, acum am 22 de ani si prietenul meu are 27, deci creca s-au prins ei de situatie..., dar niciodata nu mi-au spus ca daca nu mai sunt virgina nush ce iti fac....Stiu ca de la primul prieten care l-au cunoscut ei (actualul e al 2 lea) mi-au spus vb aia "tu le faci tu le tragi" sau "cum iti asterni asa dormi" si am tinut cont de asta. cred ca parinti mei sunt "de treaba" in comparatie cu altii. si eu am fost un copil destul de cuminte..nu le-am facut asa probleme. mama ma cam enerveaza cateodata cand este si EL la mine vine si ea in dormitor, sa il intrebe ce mai face, sau sa ne aduca diverse chestii, si intra fara sa bata la usa...tata in schimb nici nu il simt in casa, o sg data avea nevoie de ceva si m-a strigat de pe hol. si la EL cand ma duc acasa nu intra in camera lui nici masa nici tasu. viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|