|
Nu esti logat.
Fetelor...am varicela:(-8#134 2008-12-06 12:07:55
Re: fetelor...am varicela:(m-am pricopsit si eu cu o varicela frumusica...imi curge si mie urechea, nu ma doare dar imi curge continuu si in spatele lobului urechii am ganglionul un pic umflat. mai am un ganglion umflat la gat, mai inspre baza gatului si febra nu f mare... vreau sa va intreb ca nah, n-am citit toate cele 5 pagini, cele care ati avut varicela ati tinut regim? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #135 2008-12-06 14:10:20
Re: fetelor...am varicela:(Eu am facut anul trecut chiar pe 31 dec cand trebuia sa merg la revelion vad o bubita pe fata...am zis ca e cos si bineinteles ca am zgarmat-o si normal ca mi-a ramas un semn mic a doua zi inca 2 pe gat a treia zi inca cateva mi-au aparut...am fost la medic ala a zis ca e alergie, am mai asteptat o zi iar mi-a aparut am fost la altul si a zis ca probabil am varicela o forma fff usoara....si sa stau in casa ca sa erupa...ca eu pana atunci 4 zile tot eram pe afara...si a mai erupt f putin...am avut doar cateva, o forma f usoara. Offline #136 2008-12-06 16:10:38
Re: fetelor...am varicela:(eu nu am facut-o deloc varicela, nu am anticorpi, treb sa fac repede vaccinul inainte sa apara iar epidemia... otita am facut acum vreo 2 sapt dar e tare rea, dureri de ureche, la cateva zile si la a doua ureche si asa devenisem surda, doamne ce rau e. am fost la dr si catea zile mi-a pus trat in ureche adica un pansament mic in ureche cu antib care nu m-a ajutat deloc apoi am cerut antibiotic, dupa 3 zile de augmentim eram din nou bine. dar augmentin cu bioflorin si eram mereu la wc dar macar mi-a trecut urechea Ultima oara a fost editat de corneliabuc. (2008-12-06 16:11:41) Offline #137 2008-12-06 20:46:15
Re: fetelor...am varicela:(poti face varicela si in vagin? ca in gat stiu ca se poate si in gura dar in vagin? si intreb ca mi-a aparut o bubita chiar la intrarea in vagin, pe labia mica si ma enerveaza "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #138 2008-12-06 20:47:36
Re: fetelor...am varicela:(varicela in gat? :f?rv?nad: Offline Publicitateloading...
#139 2008-12-06 20:48:13
Re: fetelor...am varicela:(pai mai intai bubitele apar pe organele interne si pe urma ies pe corp...deci da bubitele sunt si intern nu doar extern Offline #140 2008-12-06 20:50:32
Re: fetelor...am varicela:(eu in gat n-am vazut sau in gura dar am citit pe internet si cum am vazut minunea aia de bubita exact unde nu trebuia m-am gandit ca se face si in vagin. e groaznic, cu tot cu alcool mentolat ma mananca pielea de innebunesc "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #141 2008-12-06 20:56:39
Re: fetelor...am varicela:(pai poti sa ai si in zona genitala....nu e nimic anormal Offline #142 2008-12-06 21:29:05
Re: fetelor...am varicela:(deci fara sex "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #143 2008-12-16 15:53:03
Re: fetelor...am varicela:(ce se intampla daca iesi mai repede din casa? ce complicatii pot aparea? la mine deja crustele-s formate, multe s-au si rupt si azi ar fi a11a daca nu o socotesc pe cea in care mi-au aparut primele bube. deja nu mai suport sa ies din casa si taare as iesi ca nu mai sunt contagioasa dar mi-e frica de complicatii..dar care-s complicatiile alea totusi? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #144 2008-12-16 15:55:49
Re: fetelor...am varicela:(Daca ai deja cruste, mare lucru nu are ce sa ti se intample. Problema e ca esti inca contagioasa si poti imbolnavii pe altii. Mai ai putina rabdare!! Sanatate! Offline #145 2008-12-16 15:57:36
Re: fetelor...am varicela:(cum sa fiu contagioasa? din cate stiu, in momentul in care bubitele s-au uscat si s-au format crustele nu mai esti contagios. asa am citit pe net, asa stiam si eu "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #146 2008-12-16 16:02:30
Re: fetelor...am varicela:(
Eu am avut in primavara si mi-a spus dr. ca 15 zile din momentul in care iti apar bubitele esti contagios. Acum nu stiu... Offline #147 2008-12-16 16:08:14
Re: fetelor...am varicela:(eu am citit in mai multe parti pe internet ca esti contagios pana la aparitia crustelor. acum mie doctorul sincer nu mi-a zis cat timp is contagioasa ca nici n-am prea stat de vorba cu el. a vazut ca am varicela mi-a dat o mica reteta si m-a trimis acasa si a zis sa stau 2 sapt in casa. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #148 2008-12-16 16:10:23
Fericit-o! Eu m-am chinuit! Nici sa manac nu puteam ca aveam pe gingii si in gat! Offline #149 2008-12-16 16:17:14
Re: fetelor...am varicela:(ioai eu n-am avut in gat, pe fata am avut cred ca 5 sau 6, s-au vindecat si mai am una la care a ramas coajba...in cap si pe piept am avut mai multe si ma stresau rau de tot.. oricum acum unde nu s-a dus coajba dar sta sa pice sunt la cele de pe spate si piept. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #150 2008-12-16 16:19:48
Re: fetelor...am varicela:(eu am facut varicela cand eram gravida in 6 luni....norocul meu ca organogeneza lui bebe era terminata....ca de altfel era foarte periculos pt copil......oricum am avut mare noroc, boalaa evoluat foarte bine...o singura zi de febra si doar cateva bubite pe fata si piept Offline #151 2008-12-16 16:21:43
Chiar ai avut o forma usoara! Eu nu m-am putut sa ma pieptan ca lumea cam 1 luna! Am avut pe cap bubite mai mari care s-au spart din cauza firelor de par si lichidul din ele mi-a lipit firele de ;par intre ele. Sper ca nu ti-am taiat pofta de mancare. Offline #152 2008-12-16 16:25:44
Re: fetelor...am varicela:(oh "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|