|
Nu esti logat.
Fetelor...am varicela:(-9#153 2008-12-16 16:29:48
Re: fetelor...am varicela:(
Eu m-am chinuit cu mancarimile cam 1 saptamana, pana au facut coaja. Offline #154 2008-12-16 16:43:06
Re: fetelor...am varicela:(o sapt te-au tinut mancarimile?? ai luat ceva antialergic sau ceva sa inhibe pruritul? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #155 2008-12-16 16:45:47
Re: fetelor...am varicela:(Da' ce n-am luat?! singurul mod prin care imi mai alinam suferinta era dusul: cu apa nu prea calda si ma "biciuiam" cu apa! Offline #156 2008-12-17 04:49:25
Re: fetelor...am varicela:(mooama urasc topicu asta when god made man she was only kidding. Offline #157 2008-12-30 12:14:01
Re: fetelor...am varicela:(si eu am facut varicela.....in a2a zi de craciun X(.....initial am crezut ca sunt ceva cosuri pe piept....sau ca am mancat prea multe sarmale.....si am rupt una....si am vazut ca timp de2-3 zile nu a mai trecut roseata aia, plus au mai inceput sa apara....deci aveam nevoie de confirmare....si da, era varicela.....acuma sunt in a5a zi de varicela si vad ca si azi a mai aparut o bubita in varful papilei de la degetul inelar....si ma doare daca tastez cu el:P....eu in 5 ianurie as avea examen, doctorul a zis ca pot merge.....dar atunci o sa fie a10a zi.....oare e riscant daca merg la scoala cu masina si stau doar cat trebuie?.....ca nu pot da altcandva examenul asta....si ntrebarea mea e: daca a trecut perioada eruptiva, si au iesit toate bubitele, pot iesi afara din casa, chiar daca mai au sa se cicatrizeze si sa pice? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline Publicitateloading...
#158 2008-12-30 12:17:27
Re: fetelor...am varicela:(depinde si ce faza ai...daca ai facut o faza mai usoara nu e pericol sa iesi. eu am iesit si in faza eruptiva afara ca nu stiam ce am...si facusem fr f usoara, si dupa 2 sapt am iesit afara de tot...mai aveam cateva cojite...n-am asteptat sa cada toate ca sa ies ca inebuneam in casa. Offline #159 2008-12-30 12:30:19
Re: fetelor...am varicela:(merci de sfat....si tocmai am mai observat ceva: mi-a venit si ciclul azi....sa ma astept la complicatii, altceva? oricum astept pana duminica sa vad ce se intampla....inafara de mixtura mentolata, cum sa le fac sa iasa mai repede? stiu ca perioda eruptiva tine intre 7-10 zile, dar unii mai ziceau ca daca manci acru, gen lapte batut, sau portocale, lamai, ajuta sa iasa mai repede. e adevarat? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #160 2008-12-30 12:50:59
Re: fetelor...am varicela:(pai tb sa stai la caldura in casa ca sa iasa cat mai rpd toate...tu ai bubite si pe interiro nu doar la exterior... Offline #161 2008-12-30 17:42:23
Re: fetelor...am varicela:(ce sa fac pt ameteala? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #162 2008-12-30 17:46:50
Re: fetelor...am varicela:(eu nu am avut ameteli nici febra...nu stiu ce sa-ti zic nu ai ce face...decat sa bei ceaiuri apa plata sa mananci fructe ca sa-ti mai greasca glicemia. Offline #163 2008-12-30 18:31:31
Re: fetelor...am varicela:(bea foarte multe compoturi, lichide in special.pt bubite da-te cu niste solutie mentolata, te scapa si de mancarimi.mai aeriseste camera si nu sta numai in pat.in schimb nu iesii afara. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #164 2008-12-30 20:16:49
Re: fetelor...am varicela:(Am avut si eu varicela cand eram mica ... Am mers la o doctorita imbecila care ia spus mamei sa ma lase sa ma scarpin cat vreau! Mam scarpinat si mam ales doar cu o urma in frunte din fericire ! Asa ca orice ai face NU TE SCARPINA! Ultima oara a fost editat de Monica Monica (2008-12-30 20:18:44) Offline #165 2008-12-30 21:22:33
Re: fetelor...am varicela:(si cat mai dureaza pana se sparg bubitele? manc iaurt si portocale de 2 zile...si beau apa plata, ca sunt ametita sa mai stau in picioare....deci nu prea imi fac ceaiuri...dar aerisesc de 2-3ori/zi camera, si transpir f mult cand stau in pat. adevarul e ca e si f. cald la mine in camera....au dat ai mei centrala sa faca 23 de grade in casa, iar la mine in camera sunt undeva la 25-26 de grade.deci, cat mai stau la caldura??? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #166 2008-12-30 21:27:48
Re: fetelor...am varicela:(pai n-ai nicio sapt de cand ti-a erupt...eu zic sa mai stai in casa o sapt Offline #167 2008-12-30 22:51:22
Re: fetelor...am varicela:(ma mananca..........(.....si ma doare f rau capul.....si stau sa tranpir si toate cele dar mi se pare ca nu mai trec astea...si mai e doar 1 zi pana in 2009 si chiar eu trebuia sa sarbatoresc in carantina?? Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #168 2008-12-30 23:03:14
Re: fetelor...am varicela:(eu am folosit calamine, e o solutie alba si mi-a fost mai de ajutor decat mixtura aia mentolata. mai stai in casa, stiu ca e nasol ca si eu dor de o sapt si un pic am scapat de varicela. ce am mai luat la varicela au fost antialergice (aerius). "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #169 2008-12-31 18:11:56
Re: fetelor...am varicela:(va zic de pe acuma fetelor, "la multi ani" si sa ne auzim pe forum si la anu, fara nici un fel de boli si probleme:) Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #170 2009-01-04 20:07:50
Re: fetelor...am varicela:(merci ca m-ati suportat fetelor....azi e ultima zi de stat in casa, toata bubitele s-au uscat, unele mai trebuie sa se crusteze mai mult si sa pice. am facut baie de 2 ori deja, ca miroaseam a menta. maine ies pt prima data din casa, dupa vreo 7-8 zile:D.......multa sanatate si va doresc sa nu faceti varicela la 20 de ani! Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi. Offline #171 2009-01-04 22:49:11
Re: fetelor...am varicela:(sper sa nu fac. am 21...doamne ajuta. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|