|
Nu esti logat.
Topic pt nunti: organizarea de la a la z-114#2148 2008-08-24 12:59:55
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu nu le-am prins nici acum..bad me ca nu stau pe acasa My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #2149 2008-08-25 10:51:58
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zintrebare: inainte de cununie preotul doar te spovedeste sau te si impartaseste? cu alte cuvinte... piscotul si vinul din timpul cununiei sunt impartasanie sau nu? tre sa postesti inainte de cununie sau doar inainte de data la care te spovedeste (si impartaseste?) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #2150 2008-08-25 11:15:52
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zva si impartaseste.. nu trebuie sa tineti post inainte de cununie ci doar inainte de a va spovedi si impartasi fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #2151 2008-08-25 11:49:29
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zimpartasitul e inainte de cununie...se face de obicei cu o zi inainte si tre sa postesti inainte de asta, ca nah... aia cu piscotul si vinul nu stiu exact ce inseamna (sper ca zic bine, ca eu am cam sarit peste faza asta ) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2152 2008-08-25 12:16:26
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zaha... saru-mana!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#2153 2008-08-25 12:22:03
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la ze f indicat ca sa mancati bine, ceva ce va priesete inainte de a incepe toata agitatia chiar daca poate nu o sa va fie foame.. ca dureaza ceva pana ajungeti sa papati la local fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #2154 2008-08-25 12:35:20
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu nu mai tin minte daca si ce am mancat in ziua respectiva....la restaurant stiu ca am ajuns la un moment dat la masa cand se servea ceva pui cu sos de hrean....in rest nu mai tin minte absoluti nimic, mancare, bautura!tortul ne-am chinuit amndoi sa papam o felie...era ffff bun dar nu puteam manca....am recuperat dupa "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2155 2008-08-25 12:36:28
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zroxi mic,nu pui si tu niste poze de la nunta ? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2156 2008-08-25 12:40:16
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu am mancat si dimineata si dupa civila bine si seara un pic.. am nimerit niste saramalute cu mamaliguta delicioase.. da lu ubi a meu i-a fost rau dupa civila tare si a mancat si el pana la urma bine...iar la nunta a mancat din toate mi se pare. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #2157 2008-08-25 12:40:53
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zpfuuuu, pai am mai pus mai dimult poze....noi nu am...hai ca pun vreo 2 la members...da' le scot rpd "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2158 2008-08-25 12:43:09
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zfato,am zis poze de la nunta,normal k nu noi Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2159 2008-08-25 12:46:29
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zmie mi-e ca nu voi manca nik toata ziua... iar cand voi ajunge la restaurant "relaxata" voi sparge toatew 4 feluri Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #2160 2008-08-25 12:47:48
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zunde`s pozele pitzi?eu am fost libera ieri si iar nu le`am vazut Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #2161 2008-08-25 12:49:01
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la z
in sensul de "noi" de la nunta - adica pozi pi cari nu le-am mai pus pana acum. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2162 2008-08-25 12:57:12
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zv-ati uitat fetili? ca sa le scot... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2163 2008-08-25 13:00:56
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai fost o bombonik.scuze k nu am inteles faza cu ''noi'' Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2164 2008-08-25 13:00:58
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zCe frumoooos! Casa de piatra! Offline #2165 2008-08-25 13:08:09
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zfffffffff frumoasa ai fost pitzi...ce fatza de copilas nevinovat ai super faine Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #2166 2008-08-25 13:10:35
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zms... copilash.. auzi... dita' fimeia maritata "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|