|
Nu esti logat.
Topic pt nunti: organizarea de la a la z-46#856 2008-07-14 10:47:27
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zkatami mergi si vezi de voaluri la alb si negru. eu am avut 2...unul al rochiei si unul extra pe care am dat 500 de mii acu 3 ani mami de minuni Offline #857 2008-07-14 10:57:11
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zimi place mult rochita, katami nu poti sa-i faci fusta mai simpla daca zici ca are prea multe straturi ? Offline #858 2008-07-14 11:11:12
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zfrumaosa rochia, asa corset mi-as fi dori si eu... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #859 2008-07-14 11:27:24
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zhai ai...eu asa tin minte ca am dat pe cel simplu... mami de minuni Offline #860 2008-07-14 11:29:14
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zmda....nu stiu de unde a ajuns un vol sa coste cat o rochie aproape...dar si rochiile la ei is 40-50 mil asa ca...nu pot zice ca nu-s proportionali "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#861 2008-07-14 12:00:54
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la z
si noi avem aceeasi dilema.nu stiu kre va fi pana la urma noi am dat la formatie 33 mil. pt seara la nunta si 2 mil pt dimineata:impetelat si ce mai e...sambata am facut contractul cu cei de la ornamente si pot sa zic ca sunt f multumita.stiu k fac treaba buna baietii si la preturi chiar buneeeeeee Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #862 2008-07-14 12:10:48
rochia mea e 14 mil la comanda,iar in pret sunt incluse:voalul si pernuta de verighete.e exagerat de`acuma sa coste atata un voal... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #863 2008-07-14 12:15:36
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zpai da, depinde de unde cumperi...si la mine voalul a fost inclus cu rochia...dar na, poate astea is voaluri deosebite aduse de nu stiu unde...al meu a fost simplu simplu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #864 2008-07-14 12:27:14
si eu tot simplu il am....ce poate sa aiba pe el la banii astia?diamante,cristale??eu nu as da atat numai pe voal... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #865 2008-07-14 13:17:34
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zdantela facuta de mana poate/... mami de minuni Offline #866 2008-07-14 13:26:36
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la znu cred...la cum l-am vazut in vitrina nu arata si nici nu merita....si rochiile am inteles de la cine le-a probat la ei - sunt prost cusute...la pretul la care-l cer ei "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #867 2008-07-14 13:28:23
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zasa e nicolle si in Buc.la fel sunt in plus sunt camincarcate pt.gudtul meu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #868 2008-07-14 13:33:15
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zsincer, eu cand imi cautam rochie am intrat mult pe site-ul lor...si chiar ma indrgostisem de o rochie....as fi facut eu cumva si dadeam cele 25 de mil cat costa...insa cand m-am dus la magazin...arata oribil, credeti-ma...ce era in poza nu se compara deloc....material naspa, croiala naspa, grosolana...si altele la fel....in schimb de rochia mea m-am indragostit tot de pe site-ul firmei, iar in realitate rochia arata si mai si...deci...na, eu am fost foarte dezamagita de alb si negru...mai ales ca rochia mea de la banchetul de-a 12-a era agens toma...si era superba, o mai am sic acum, super super "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #869 2008-07-14 13:47:47
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zeu am fost si sunt f incantata de rochia mea de la ei...si de voal si de servicii si de tot mami de minuni Offline #870 2008-07-14 13:50:01
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zpai probabil s-au delasat in ultimul timp...cum ziceam, si eu am fost incantata de rochia de banchet.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #871 2008-07-14 13:55:05
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zposibil...eu si costumul de nasa mare tot de la ei l-am luat anu trecut si sunt la fel de incantata... mami de minuni Offline #872 2008-07-14 13:56:13
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zpoate depinde si din ce oras le iei... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #873 2008-07-14 19:48:58
asta inseamna k nu pot sa fac si cununia civila si religioasa in aceeasi zi? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #874 2008-07-14 19:52:45
Re: topic pt nunti: organizarea de la a la zchiar pe primar vrei sa-l mituiesti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|