|
Nu esti logat.
Ajutor....pisoi mic de cateva ore-2#20 2008-06-20 17:11:32
Re: ajutor....pisoi mic de cateva ore
pipeta gasesti la farmacie si nu escumpa deloc. nu-l lasa sa moara... Offline #21 2008-06-20 17:14:34
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orepai asa sunt pisoi cand sunt abia fatati... si eu stau la curte si am avut multi ani la rand matzi mici. eu vara trecuta am avut un pisoi care nu mai stiam ce sa fac cu el pt k avea vreo saptamana si maiksa nu-l mai baga in seama deloc si nu stiam ce sa fac cu el. l-am dus la prietena mea cea mai buna care pisica ei fatase exact in aceeasi saptamana cu pisica mea si l-a acceptat fara probleme. dupa vreo luna cand a invatat sa se descurce l-am adus acasa si era foarte vioi si jucaus. am avut noroc pt ca nu orice proaspata mamica de pisici accepta alt pisic in afara celor fatati de ea. incearca sa-l mai hranesti cu pipeta.cel putin din2 in 2 ore. Offline #22 2008-06-20 17:32:33
Re: ajutor....pisoi mic de cateva oren as vrea sa i fac poza k nu pot dekt la web sh mi-e k il chinui...cred l are maxim vro 5cm dar e f slab...incape intr un pumn de al meu...si eu am mana mica... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #23 2008-06-20 17:47:36
Re: ajutor....pisoi mic de cateva oreasculta de ce a zis andreea!! off te rog nu-l lasa sa moara...mie mi-a murit catelushu acum cateva zile,poraspat fatat,si stapanu l-a hranit cu lapte praf si tot a murit...si ma doare k nu am putu face nik pt el...asa k nu-l lasa sa moara,e si el un sufletzel mik i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #24 2008-06-20 18:59:14
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orecarmen, daca vrei poti sa intri pe http://www.animalutze.com/forum/index.php si mai intrebi la topicul de pisici mai multe detalii....sunt si crescatori de pisici si multe fete care au crescut pisicii de mici si poate stiu ele exact daca e normal sa fie atat de mic si sa-ti mai dea alte sfaturi...ce mai poti face sa-l ajuti. Iti dai seama ca e greu, dar cu putin noroc si ajutor din partea ta, poate supravietui. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-20 19:08:02
Re: ajutor....pisoi mic de cateva oredin cate zici u nu e chiar rau. a facut kk, iar de mancat oricum nu trebui sa mance mult http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #26 2008-06-20 19:09:54
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orehai te rog nu renunta la el indiferent ce-ti zik cei din familie..iti dai seama ce satisfactie ai avea daca ar trai...el o sa prinda incredere in tine....ajuta-l putin...insista tu sa-si formeze instinctele akum!!! baby Dragos Offline #27 2008-06-20 19:14:12
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orenu conteaza ca e micut...asa sunt toti puii de pisica...mici, roz si fara ochi. Primele 4-5 zile sunt cele mai grele...daca supravietuieste acum va fi totul ok. Trebuie sa incerci sa-l ajuti. Daca cu seringa nu vrea sa manance, incearca cu pipeta....macar putin pe botic poate se linge... Apoi ia-l in casa, pune 2 sticle cu apa calda langa el, inveleste-l si poate reuseste sa doarma putin. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #29 2008-06-20 19:15:49
Re: ajutor....pisoi mic de cateva oreeu am gasit unul in ploaie,tot asa micut si l-am incalzit cu fenul ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #30 2008-06-20 19:22:02
Re: ajutor....pisoi mic de cateva ore Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-06-20 19:22:53) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #31 2008-06-20 19:24:42
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orel-a acceptat pisica?? viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #32 2008-06-20 19:25:55
Re: ajutor....pisoi mic de cateva oresuper daca a supt de la mamica lui ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #33 2008-06-20 19:29:21
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orecarmen, e foarte bine daca l-a acceptat mamica. Mai urmareste-i...sa vezi daca are grija de el in continuare...daca ii da sa suga destul (daca nu poti sa-i mai dai si tu suplimentar niste laptic, cu pipeta sau seringa...sa nu-l lasi sa-i fie foame)... poti sa-i mai dai si mamicii mancarica, sa aiba lapte destul si sa nu fie nevoita sa se duca ea in cautare de mancare si sa lase puiutul singur. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #34 2008-06-20 19:30:34
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orepai stai langa el cat suge...sa nu cumva sa`l bata iar #35 2008-06-20 19:31:27
Re: ajutor....pisoi mic de cateva ore
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #36 2008-06-20 19:33:36
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orepoate o fi plecat sa caute mancare...cine stie. dar bine ca s-a intors. tinem pumnii la puiut sa se faca mare mare si grasun. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #37 2008-06-20 19:37:14
Re: ajutor....pisoi mic de cateva orevai ce bine k l-a acceptat Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-20 19:37:38) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #38 2008-06-20 20:35:56
Re: ajutor....pisoi mic de cateva oreacum dorm amandoi.... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|