|
Nu esti logat.
Urgent,urgent!!!!!#1 2008-06-21 22:34:18
urgent,urgent!!!!!fetelor am facut dragoste cu iubitul meu acum,si am folosit prezervativ pt ca iau antibiotic si stiu ca scade efectul anticoncep si trebuie protectie suplimentara 7 Zile si am folosit prezervativ dar era prea mic si a ramas in mine niciodata nu s-a intamplat asa...si cand l-am scos era gol,nu mai era prea mult lichid in el...ce ma fac??ca sigur a ramas sperma acolo...pls ajutati-ma trebuie sa iau postinor ce fac??? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2008-06-21 22:38:46
Re: urgent,urgent!!!!!oops Offline #3 2008-06-21 22:40:35
Re: urgent,urgent!!!!!
de 2 zile iau antibiotic aoleu deci mor....nu pot sa cred cum adica la loterie?? Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-21 22:43:10) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #4 2008-06-21 22:43:56
Re: urgent,urgent!!!!!adica daca nu iei mergi la loterie Offline #5 2008-06-21 22:46:41
iau postinor si gata..dar la ora asta mai gasesc eu farmacii deschise ?? ca pana maine o sa fie prea tarziu nu??plss mai ziceti-mi si mie ca sa stiu ce fac..ma imbrac si ma duc sa iau postinor...sau....eu asa cand m-am spalat inauntru nu am simtit lichid cum simt de obicei dar la iesire cand incercam sa scot prezervativul ala era acolo un lichid..deci clar a iesit din prezervativ..deci nu se poate nu mi s-a intamplat niciodata asa cva Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-21 22:52:28
Re: urgent,urgent!!!!!http://forum.anticonceptionale.ro/t5501 … TINOR.html uite aici Offline #7 2008-06-21 23:01:21
Re: urgent,urgent!!!!!sa inteleg ca daca sunt sub tratament trebuie sa intreb medicul??offf am luat doar 4 pastile de antibiotic,totusi ma protejez cu contraceptive..chiar scad la 0 protectia antibioticul asta???offf am mai luat 1 sg data postinor anul trecut,desi sigur nu era nevoie..nu am trecut niciodata printr-un avort..de 3 luni iau iau anticoncep...nu se poate intampla tocmai acum,cand chiar m-am protejat,a fost o intamplare tampita cu prezervativul asta mic (((((( mai ast pareri...maine dim sa ma duc sa imi iau postinor??mama cati hormoni bag in mine offff..daca ma dereglez si cu menstruatie si cu tot... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #8 2008-06-21 23:02:46
Re: urgent,urgent!!!!!ia postinorul, nu are rost sa stai la ghici in cazuri din astea . pastila poti sa o iei si maine dimineta Ultima oara a fost editat de ?! (2008-06-21 23:04:38) Offline #9 2008-06-21 23:03:49
Re: urgent,urgent!!!!!barbara mai asteapta opinii...ca sincer eu am cam zis ce am avut de zis Offline #10 2008-06-21 23:05:40
Re: urgent,urgent!!!!!ma intreba o colega azi daca poate ramane in cazul asta: Offline #11 2008-06-21 23:05:46
Re: urgent,urgent!!!!!daca ai de gand sa continui cu antibioticul atunci ia postinor... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-06-21 23:06:01
Re: urgent,urgent!!!!!da multumesc pt rasp..off speram sa nu iau iar postionor..acum la 12 trebuie sa imi iau iar antibioticul ,il mia iau nu?nu imi va scade mai mult protectia...7 zile trebuie sa fac tratamentul...deci maine dim ma duc si imi iau postinor,doamne daca ma dereglez!si apoi cat ma mai protejez suplimentar?doar cat mermin tratamentul adica inca 5 zile nu?daca de 2 zile iau antibiotic....iar apoi totul o sa fie ok? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #13 2008-06-21 23:07:15
si eu zic ca nu Offline #14 2008-06-21 23:07:56
si daca nu mai continui cu antibioticul?am luat doar 4 pastile si am continuat si cu contraceptivele?eu luni ma duc sigur la planning sa imi mai dea contraceptive ca mai am doar 1 folie..si as intreba-o si pe d-na doctor..dar totusi imi trb un rasp pana maine pt ca maine dim m-as duce s iau postinorul... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #15 2008-06-21 23:11:16
Re: urgent,urgent!!!!!eu zic sa nu mai iei antibiotic...si luni dimineata s-o suni pe doctoressa (cu pilulele continui normal)...daca dansa zice ca trebuie luat il iei...te vei incadra in cele 72 de ore...si de saptamana viitoare o sa reincepi tratamentul cu antibiotic... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-06-21 23:17:08
da dar daca totusi e prea tarziu cu postinorul??zic ei ca in 72 ore,dar daca il iau mai dvm cu atat mai bn...ufff ce m-am enervat...am zis ca de acum cu contraceptivele astea nu voi mai avea probleme si stresul care era inainte..dar nu am avut ce sa fac am fost prea bolnava si mi-a dat antibiotic zinnat stiu ca e si destul de puternic asta...contraceptivele nu am intarziat niciodata mai mult de 3 ore...deci pana la urma ce fac..renunt la antibiotic,imi iau maine si poimaine anticoncep cum le iau deobicei si luni dim o sun pe doctoressa si o intreb daca iau sau nu postinor...pff si daca imi zice sa iau sper s nu fie prea tarziu...eu nu am vb cu dumneaei niciodata ,vreuna din voi nu poate vb mai dvm cu dumneaei?>adica maine?sa ma mai calmez si eu un pic.... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-06-21 23:18:11) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #17 2008-06-21 23:17:41#18 2008-06-21 23:20:57
sa inteleg ca nu ar putea sa scada prea tare doar 4 pastile de antibiotic nu?si as fi totusi protejata mai ales ca el si=a dat drumu in prezervativ dar curs din el :f?rbannad: in mine...>si cu cat as lua mai mult antbiotic cu atat nu mai sunt protejata... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #19 2008-06-21 23:22:16
Re: urgent,urgent!!!!!barbara iubita daca as stii un raspuns 100% sigur ti l-as da Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|