|
Nu esti logat.
Fata deasupra-2#20 2008-06-24 11:51:40
Re: Fata deasupraf tare ani happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-06-24 12:15:30
Re: Fata deasupra~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #23 2008-06-24 14:28:47
Re: Fata deasupraAbia astept sa incerc diseara sa vad dak reusesc. Aleg varianta inainte inapoi,mi se pare mai usor,sper numai sa nu obosesc prea repede. Offline #24 2008-06-24 14:48:47
Re: Fata deasupra
aaa... eu de asta "uitasem"... adica nu o consider "eu deasupra", ci un soi de "amandoi egali"... de fapt, asa e considerata si in kama sutra. si-i suuuupeeerrr Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-02 21:26:40
Re: Fata deasuprasi mie imi place f mult deasupra...atat k mai tr sa mai exerzez miskrile , in rest ma km descurc...la al meu ce mai mult ii place knd dau numai din solduri si cu spatele la el... If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced Offline #26 2008-07-02 23:12:12
Re: Fata deasupramie chiar imi place sa stau deasupra...si stau mereu...pe rand...intai el apoi eu si revenim la pozitia initiala...daca nu se pierde pe drum Offline #27 2008-07-02 23:19:19
Re: Fata deasupraDeasupra...hmm...nu prea is eu innebunita dupa pozitia asta,dar lui ii place....o singura data am avut si eu un orgasm calumea fiind eu deasupra..cum s o fi intamplat..banuiesc ca a fost exceptia:DCu el deasupra...Yupyyyyyyyyy...alta viata Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #28 2008-07-02 23:22:01
Re: Fata deasuprasubscriu...mie nu imi place prea mult, dar lui da, asa ca o facem din cand in cand..daca ar fi dupa mine, numai el ar sta deasupra desi e ok cand mai schimbam ca sa nu intervina plictiseala.. cat despre statul deasupra, daca nu ma invata el cum sa stau si cum sa ma misc, eram varza Offline #29 2008-07-13 23:29:31
Re: Fata deasupradeasupra nu prea se simte mai nimica,,pentru ca depun eu efortul:p sus-jos ca la genoflexiuni nu pot mai mult de 2minute:))) prefer infata in spate,,miscarea de dute-vino,,,dar nu prea pot sa ma misc nici la aia ca inca nu am gasit o posibilitata sa imi fie comod sau macar sa pot sa fac mai mult incat sa il fac happy pe el:( +k mi se pare ca nu iese nimic si ma simt foarte privita,,,analizata si mi se apre k ceva nu e bine la mine cand stau deasupra si el sta total degeaba...de multe ori se misca cam tot el...eu mai putin,,, Offline #30 2008-07-14 01:29:57
Re: Fata deasupradak gasesti remediu sa mi-l zici si mie Offline #31 2008-07-16 04:55:31
Re: Fata deasupra1. sau daca realizezi ca e prea mare lumina, sau ca tine ochii prea deschisi, ii pui mainile la ochi Offline #32 2008-07-16 15:07:19
Re: Fata deasupramie imi place cel mai mult deasupra pentru k pot face ce vreau si ii pot face ce vreau.... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #34 2008-07-16 15:36:53
Re: Fata deasupramoama mie imi place super mult deasupra si doar asa am orgasm....si lui ii place si uite asa suntem amandoi happy.....chiar dak obosesc si am febra musculara dupa aia ii superrr... Offline #35 2008-07-22 16:38:00
Si mie la fel. Si, asa sunt sigura de orgasm:D Fericirea, este sanatate curata! Offline #36 2008-08-04 11:47:11
Re: Fata deasupravreau sa mai puneti niste poze au ceva animatii pt k nu stiu sigur daca m-am prins cum tre sa ma misc. cand ma urc pe el stand in genunchi simt de parca sunt blocata. nu stiu cum tre sa ma misc si moooor de oftica. asa fara penetrare imi e usor sa ma misc din solduri, insa cand ma urc pe el nu mai stiu sa fac...... imi vine sa merg sa invat undeva ca asa sunt numai un car de nervi. mai dati-mi va rog niste idei despre cum ar trebui sa procedez plsss:( Offline #37 2008-08-04 12:48:39
mie cel mai mult imi place deasupra am orgasm de fiekre data si ma misc cum explici acolo kata e super mijto.si in ples simt tot,uneori chiar mai mult decat trebuie Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #38 2008-08-04 16:51:54
Re: Fata deasupramersi mult de info dar cred k o sa incerc si ce m-a sfatuit kata:sa exersez miscarea singura numai k v-am zis k fara sa am nimic in vagin pot sa ma misc! dar cand m penetreaza adio miscare. am impresia k il presez atat de tare si nu mai are aer.nu stiu sa ma misc dar sper sa invat. habar n-am cum Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|