homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caderea parului...-2

#20 2008-08-27 23:40:52

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

Re: Caderea parului...

ralluka a scris:

mai ieftin si mai eficient e Vishy tratament -1 mil si ceva

ii dau dreptate rallukai. smile

#21 2008-08-27 23:42:20

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

si mie imi cade si am folosit de toate si tot asa

#22 2008-09-01 22:04:07

gili2008
New member
Inregistrat: 2008-04-06

baciu a scris:

ceea ce iti recomand sa incerci sunt: vitamine, ceai de urzica si ceai de brusture pentru clatire dupa spalare,masarea pielii capului cu ulei de ricin, otet de mere in apa de clatire sau mai bine direct pe pielea capului insa totusi putin diluat pentru a nu irita. In plus de asta un ceai din amestec de plante: galbenele, brusture, urzica si coada calului. Iti doresc succe.

buna,
as vrea sa stiu daca tratamentul recomandaty de tine are efecte vizibile. si mie imi cade parul foarte mult, de ma si sperii. amestecul de plante: galbenele,  brusture, urzica si coada calului sunt tot pt. spalat? sau tb baut?
iar vitaminele sunt cele pt. par si unghii de la eurovita?

#23 2008-09-01 22:19:50

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

daca nu doresti sa bei ceaiul din acest amestec de plante poti folosi plantele doar extern pentru clatirea parului. Insa foarte imortant e uleiul de ricin pentru masarea pielii capului si otetul de mere. Da rezultate bune, insa trebuie folosit pe perioada mai indelungata. Cred ca voi face si eu acest tratament pentru ca dupa ce am folosit samponul cu extract de lamaie si masline de la garnier am observat ca imi cade mult mai mult par decat pana acum. Eu o sa beau si ceaiul.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#24 2008-09-02 10:31:21

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Mie dermatologul mi-a recomandat Phytophanere Par Si Unghii - este un supliment alimentar tablete care combate caderea parului. Este cam scump (nu imi amintesc exact pretul pentru ca l-am facut acum 1 an si ceva) dar din cate am inteles (de la o colega care lucreaza la un depozit farmaceutic) este cel mai bun remediu.

bijulik a scris:

eu nu am probleme cu caderea parului sad
nu stiu daca s a mai scris despre asta dar m am gandit ca e bine sa scriu aici

am foarte mari probleme cu pielea capului...
pe toata pielea am niste coji de care nu pot sa scap....
de anul trecut nu mai pot sa scap si am incercat tot felul de plante si am luat la rand toate tipurile de sampoane.
nu stiu daca mersul la dermatolog m ar ajuta prea mult pt k nu vreau sa faca experimente vreau doar sa ma fac bine!

ce ziceti ?

Am avut si eu problema ta - dermatologul mi-a recomandat un tratament care rezolva problema atata timp cat faci tratamentul - dupa ce l-ai incheiat, problema reapare.
Poti totusi sa incerci sa te speli cu sampon Node DS - poate te ajuta.

Ultima oara a fost editat de Emma.28 (2008-09-02 10:37:55)

Publicitate

loading...

#25 2008-09-02 13:23:38

mire_la
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

eu folosesc de 5 zile tonicul capuilar de la favisan...am zis ca poate imi regleaza glandele sebacee..da citisem ceva si de oprirea caderii parului..da vad ca mie mai tare imi cade..e normal?

#26 2008-09-02 13:25:31

andrutza
Vizitator

nu e normal...daca iti cade mai tare mai bine nu-l mai folosi.

#27 2008-09-02 17:49:56

Alina7
Full member
Inregistrat: 2007-01-17

eu am facut un tratament anul trecut cu
REVALID sampon
REVALID fiole

si a dat rezultate smile 

insa acum parca a reaparut problema ..
eu imi vopsesc si parul. probabil de asta imi cade mai mult.
cu garnier fructis am avut si eu probleme vad ca nu sunt singura.

uleiul de ricin am auzit ca da rezultate. ar tb sa-l incerc si eu

Can you hear my thoughts?hjartahjarta

#28 2008-09-03 21:21:38

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

bijulik a scris:

am foarte mari probleme cu pielea capului...
pe toata pielea am niste coji de care nu pot sa scap....

Asa am si io. Mancarimi, scuame unsuroase, matreata ... am fost la dermatolog de mai multe ori, diagnostic dermatita seboreica, analize, bla-bla...mi-a dat printre altele sampon nizoral care mi-a ars parul, apoi selsun blu care isi facea efectul doar cand ma spalam cu el, cum terminam perioada de tratament problema revenea.
Cel mai bun efect il are la mine Node DS (varianta simpla cat si cea +)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#29 2008-09-04 00:12:05

atelocin
New member
Inregistrat: 2008-08-31

pe mine personal ma ajutat f mult pastile REVALID ,sampon si crema regenatoare elseve si o lotiune autohtona CHELSTOP .eu am patit asa ceva cand alaptam daca imi treceam mana prin par se umplea

#30 2008-09-05 21:49:23

bubutza1
New member
Inregistrat: 2008-08-09

buna,se pare ca nu sunt singura care a avut probleme cu caderea parului in urma folosirii samponului garnier(e o porcarie de sampon si mai spune ca regenereaza frul de par.....)

#31 2008-09-07 00:29:39

sweetcory30
New member
Inregistrat: 2008-09-06

si mie mi-a cazut tare de la garnier...e foarte prost produsul!!

#32 2008-09-19 12:08:39

alexav
New member
Inregistrat: 2008-08-06

Mai bine mergi la un dermatolog bun. Mama a avut asa ceva din cauza stresului si i s-au facut la dermatolog niste infiltratii iar acum nu mai are probleme

#33 2008-09-22 12:53:39

MARIA R
New member
Inregistrat: 2008-09-16

denelysee a scris:

nu vreau sa fiu rautacioasa...stiu ca fiecare are produse preferate....dar am facut recomandarea ptr ca eu lucrez in farmacie si cunosc ft bine produsele!!!! iar in leg cu tratam vichy....ajuta DOAR LA INTARIREA BULBULUI si NU SI LA REGENERARE....!!!! Practic...aminexilul pe care il are in compozitie doar fortifiaza!!!!!

Am si eu cam aceleasi probleme.......grater
Imi cade parul (asta poate fi si din cauza ca folosesc LINDAXA 15 ?,pt ca de cand folosesc a inceput sa cada).
As vrea ceva tratament local,care sa stopeze caderea,si sa stimuleze cresterea (sunt inebunita dupa par lung.big_smile ).
Si mai am si probleme cu deteliorarea firului,parul meu e destul de lung,si la varfurii e foarte deteliorat,despicat.
Il tund(defapt filat pe lungime) 1-2 ori pe luna,dar tot asa e,se despica foarte repede varfurile....
Ce ma puteti sfatui...nu vreau sa il tai.....sad

:Xmyutza-puss-:*myutza:-*:-*hjarta hjarta

#34 2008-09-22 13:18:37

alexav
New member
Inregistrat: 2008-08-06

Eu aveam cam aceeasi problema si am facut un tratament (10-12 luni) cu Hair Grow (se cumpara de la farmacie) Este un spray si se pulverizeaza la radacina 10-15 pufuri dimineata si seara, iar apoi masezi. Este cam scump in jur de 500 000-600 000 un flacon care iti ajunge cam o luna, dar este eficient.

#35 2008-09-23 13:11:59

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Maria chiar daca nu te lasa inima sa iti tai parul sa stii ca e necesar sa iei putin din el o data pe luna...una e sa ai un par sanatos si lung si alta e sa fie despicat si sa se rareasca pe zi ce trece.
Local eu folosesc de la elmiplant lotiunea tonica impotriva caderii parului ma dau zilnic cu ea la radacina si o las asa nu ma spal pe cap. Timp de o luna se foloseste si sa stii ca sunt f multumita nu imi mai cade asa mult.
Foloseste si un sampon impotriva caderii parului cu balsam la fel.
Poti sa iti pui saptamanal o masca cu ulei de masline si galbenus de ou si sa stai asa o ora.
Dar, in primul rand sa mergi la coafor sa ti-l tunzi putin...conteaza f mult se regenereaza altfel dupa ce-l tunzi putin.

#36 2008-09-24 11:23:59

MARIA R
New member
Inregistrat: 2008-09-16

smile
Va multumesc pt raspunsurii......
Da stiu ca nu am alta sansa decat taiat,o sa iau putin din el,sper sa creasca la loc,dar mai sanatos..big_smile
Am fost ieri la farmacie si am luat o groaza de produse: Petrole hahn(zice e o lotiune tonica fr buna,pe baza de petrol),Chel stop de la Hofigal(tot lotiune),sampon Alpacin cu cafeina,....si am mai luat ceva de la Gliss sampon,cu ulei de argan si ulei de karite,pt par lung cu varfurii despicate........sper sa dea rezultate toate astea.......hmm
Astept sa vad...poate,poate...wink

:Xmyutza-puss-:*myutza:-*:-*hjarta hjarta

#37 2008-09-26 13:16:10

cumintica
Membru
Inregistrat: 2008-09-26

Mie imi cade parul de cand ma stiu si desi am facut foarte multe tratamente nu au dat nici un rezultat. Chiar nu mai stiu ce sa cred si sa fac. Am auzit ca trebuie sa-ti cada 100 de fire pe zi insa nu cred ca e adevarat-

#38 2008-09-26 16:09:12

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

cumintica a scris:

Mie imi cade parul de cand ma stiu si desi am facut foarte multe tratamente nu au dat nici un rezultat. Chiar nu mai stiu ce sa cred si sa fac. Am auzit ca trebuie sa-ti cada 100 de fire pe zi insa nu cred ca e adevarat-

Ba eu cred ca este adevarat... Medicii dermatologi la care am fost eu considerau ca problemele apar cand cad mai mult de 150 fire.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.