homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caderea parului...-3

#39 2008-09-30 20:46:30

nyko
New member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: Caderea parului...

Cine stie un medic dermatolog bun pentru a-i vorbi de caderea parului? ca am mai fost pe la 2 doctori care mi-au dat sa fac analize apoi mi-au zis ca au iesit bine si ca sunt ok... vreau si eu o solutie, nu sa imi spuna ca sunt sanatoasa...

iar despre cele 100 fire pe zi... serios acum...intr-un an se aduna 36500 fire de par...care chiar daca se regenereaza, e un pic prea mult, nu?  sad

#40 2008-09-30 21:40:15

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si mie imi cadea parut foarte tare si am luat vitamine...am mancat fructe, iaurt, branza...si a inceput sa`si revina...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#41 2008-10-01 12:08:17

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

vdaiana a scris:

bijulik a scris:

am foarte mari probleme cu pielea capului...
pe toata pielea am niste coji de care nu pot sa scap....

Asa am si io. Mancarimi, scuame unsuroase, matreata ... am fost la dermatolog de mai multe ori, diagnostic dermatita seboreica, analize, bla-bla...mi-a dat printre altele sampon nizoral care mi-a ars parul, apoi selsun blu care isi facea efectul doar cand ma spalam cu el, cum terminam perioada de tratament problema revenea.
Cel mai bun efect il are la mine Node DS (varianta simpla cat si cea +)

Eu dupa nastere am avut mari probleme cu parul, mi-a cazut foarte mult, am incercat diverse tratamente dar la mine a avut efect samponul Klorane pe care l-am folosit 1 an de zile. Parul s-a regenerat extrem de mult dar apoi am vrut sa-l schmb ptr ca aveam parul lung si foloseam foarte mult sampon si se termina foarte repede si era scumpicel. Insa de re-un an nu-mi mai merge ni niciunul, nici macar cu el. Am fost la dermato si a spus ca am dermatita seboreica, exact ce ai scris mai sus: mancarimi, scuame grase, cosulete...acum parul meu cade rau de tot si cred ca in zona frontala am sa raman cheala. Am inceput de vre-o juma de an sa-l tot tund de acum il am pana la ceafa sad   si tot cade...

#42 2008-12-08 20:22:53

doina_b
New member
Inregistrat: 2008-11-22

un sfat va pot da si sunt fer convina k e eficient.de 3 saptamanii folosesc si eu 2 luingurii de ulei ricin,2 ulei masline,vitamina a cateva picaturii si un galbenus de ou si pentru limpezire dupa ce vati spalat cu spamon putetii sa punetii intr-o galetusa de iaurt (goala) un paharut de otet si apa vati vedewa diferenta dupa 3 spalarii.recomandat ar fi sa il faceti cel putin 3 luni. eu lam facut si deja firul este ingrosat.se amesteca uleiul cu vit si galbenusu si se maseaza la radacini si pe urma tot parul se lasa 30-60 min si se spala o sa vedeti diferenta.

#43 2011-06-01 21:05:53

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

fetelor, sunt disperata sad imi cade parul in prostie, bag mana in el si scot un pumn de fire... vreun tratament naturist stiti? mi-e frica sa nu raman cheala neutral nu mai bag placa in el de 1 luna, spuma/fixativ etc. nu folosesc, balsam nu, pt ca nu am nevoie, pe scurt... folosesc sampon si atat... grater

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Publicitate

loading...

#44 2011-06-01 21:13:26

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu mi-am dat pe par cu ulei din germeni de grau si nu mi-a mai cazut ... singurul lucru e ca face parul aspru , dar daca pui balsam se rezolva .... il pun pe par ca pe cel de masline , si sta tot asa 3-4 ore cu el ..

#45 2011-06-01 21:15:33

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

eu am facut 1 luna tratamentul de la gerovital cu petroleum neutral de 2 saptamani cade rau de tot grater mama cand a vazut cat par am scos doar din simplul fapt ca am bagat mana in el, s-a speriat grater

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.