|
Nu esti logat.
Caderea parului...-3#39 2008-09-30 20:46:30
Re: Caderea parului...Cine stie un medic dermatolog bun pentru a-i vorbi de caderea parului? ca am mai fost pe la 2 doctori care mi-au dat sa fac analize apoi mi-au zis ca au iesit bine si ca sunt ok... vreau si eu o solutie, nu sa imi spuna ca sunt sanatoasa... Offline #40 2008-09-30 21:40:15
Re: Caderea parului...si mie imi cadea parut foarte tare si am luat vitamine...am mancat fructe, iaurt, branza...si a inceput sa`si revina... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #41 2008-10-01 12:08:17
Re: Caderea parului...
Eu dupa nastere am avut mari probleme cu parul, mi-a cazut foarte mult, am incercat diverse tratamente dar la mine a avut efect samponul Klorane pe care l-am folosit 1 an de zile. Parul s-a regenerat extrem de mult dar apoi am vrut sa-l schmb ptr ca aveam parul lung si foloseam foarte mult sampon si se termina foarte repede si era scumpicel. Insa de re-un an nu-mi mai merge ni niciunul, nici macar cu el. Am fost la dermato si a spus ca am dermatita seboreica, exact ce ai scris mai sus: mancarimi, scuame grase, cosulete...acum parul meu cade rau de tot si cred ca in zona frontala am sa raman cheala. Am inceput de vre-o juma de an sa-l tot tund de acum il am pana la ceafa si tot cade... Offline #42 2008-12-08 20:22:53
Re: Caderea parului...un sfat va pot da si sunt fer convina k e eficient.de 3 saptamanii folosesc si eu 2 luingurii de ulei ricin,2 ulei masline,vitamina a cateva picaturii si un galbenus de ou si pentru limpezire dupa ce vati spalat cu spamon putetii sa punetii intr-o galetusa de iaurt (goala) un paharut de otet si apa vati vedewa diferenta dupa 3 spalarii.recomandat ar fi sa il faceti cel putin 3 luni. eu lam facut si deja firul este ingrosat.se amesteca uleiul cu vit si galbenusu si se maseaza la radacini si pe urma tot parul se lasa 30-60 min si se spala o sa vedeti diferenta. Offline #43 2011-06-01 21:05:53
Re: Caderea parului...fetelor, sunt disperata imi cade parul in prostie, bag mana in el si scot un pumn de fire... vreun tratament naturist stiti? mi-e frica sa nu raman cheala nu mai bag placa in el de 1 luna, spuma/fixativ etc. nu folosesc, balsam nu, pt ca nu am nevoie, pe scurt... folosesc sampon si atat... Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline Publicitateloading...
#44 2011-06-01 21:13:26
Re: Caderea parului...eu mi-am dat pe par cu ulei din germeni de grau si nu mi-a mai cazut ... singurul lucru e ca face parul aspru , dar daca pui balsam se rezolva .... il pun pe par ca pe cel de masline , si sta tot asa 3-4 ore cu el .. Offline #45 2011-06-01 21:15:33
Re: Caderea parului...eu am facut 1 luna tratamentul de la gerovital cu petroleum de 2 saptamani cade rau de tot mama cand a vazut cat par am scos doar din simplul fapt ca am bagat mana in el, s-a speriat Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|