|
Nu esti logat.
Topic paranormal :D-4#58 2008-06-29 11:56:14
Re: topic paranormal :Doare la mine care o fi baiu mi se pare mult prea starniu pt a fi coincidente. cerceii nu i-am mai purtat de un an si ceva de frica unor intamplari de genu...da apoi acuma vad ca si cu alntul de aur inceep. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #59 2008-06-29 11:57:13
Re: topic paranormal :Dpoate are legatura cu aurul din care s-au facut bijuteriile Offline #60 2008-06-29 11:58:50
Re: topic paranormal :Dnu stiu ...si cum ma infiintez la preot.."stiti cred ca imi aduc ghinion"? cum s a-i zic Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #61 2008-06-29 12:02:36
Re: topic paranormal :D
la asta m-am gandit si eu atunci, dar calculatorul nu se aprinde de la o pana de curent. adik nu am mai patit. personal nu prea cred in fantome si chestii de genu asta, dar asta chiar m-a uimit. singurul lucru in care cred este deochiul Offline #62 2008-06-29 12:12:46
Re: topic paranormal :D
sunt de aceeasi parere pentru ca daca e sa fie ceva necurat la mijloc si vinzi lantul si cerceii, acestea vor aduce altor persoane neliniste si suparari. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-29 12:32:12
Re: topic paranormal :Dimi amintesc ca si eu am avut un lantisor din pietricele din acelea negre(nus tiu daca le stiti..se vand maia les pe la munte si au cruciulite sau inimioare..si multe multe pietricele). Al emua vea o inimioara si era de la un coleg. de fiecare data cand il purtam se intampla ceva rau..de multe ori s-a rupt si l-am facut..si tot asa, ghinion si iar ghinion. am renuntat sa-l mai port si intr-o zi cand a cazut s-a spart inimioara fix in 2... si l-am aruncat. am zis ca nu-mi mai tb pietricele din alea toata viata.. am auzit ca au nu stiu ce puteri...daca gasesc poze pe google o sa va arat despre ce vorbesc www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #64 2008-06-29 13:21:25
Re: topic paranormal :Dde multe ori am in vise senzatia de neputinta...cand eram mica aveam niste vise d astea, incercam sa traversez o sosea f lata si cadeam..veneau masini... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #65 2008-06-29 17:43:14
Re: topic paranormal :Doff,fetele trebuie sa va pove ceva. e despre iubi meu. a avut un vis ff urat. era p un bloc si a cazut jos,in gol,si nu a patit nimic,nici in vis,nici in realitate!! si stiu k poti muri in somn dak visezi ca pici asa... si au venit niste babe la el,in vis,sa ii spuna sa multumesca lui Dumnezeu k e intreg. si el a zis k sa il lase in pace,ca nu crede in Dumnezeu (el nu crede in Dumnzeu asa cum cred multi,cu biblie si cu etc,crede k exista ceva,atat). si babele l-au blestemat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #66 2008-06-29 17:43:48
Re: topic paranormal :Dmi s'a intamplat de multe ori sa visez k vine in vizita o matusa, de 3 ori s'a intamplat de 3 ori s'a adeverit , am avut presimtirea k tata va face accident cu masina si asa a fost, era sa moara cu totii Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #67 2008-06-29 17:47:30
Re: topic paranormal :Dfetele heeeelp,ce sa fac? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #68 2008-06-29 18:09:18
Re: topic paranormal :Dgreen decat sa il bati pe el la cap sa fie mai credincios , sa iti omori nervii degeaba, mai bine faci tu ceva in privinta asta. ma refer, sa mergi la biserica sa aprinzi o lumanare pt el. de multe ori ajuta. eu asa faceam/fac atunci cand visez cv urat urat..si dupa aceea ma simt mai bine. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #69 2008-06-29 18:10:31
Re: topic paranormal :Do sa incerc pends,mersi i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #70 2008-06-29 18:12:09
Re: topic paranormal :DGreen daca eu cadeam inrealitate de cate ori am visat...eram varza acush Offline #71 2008-06-29 18:14:09
Re: topic paranormal :Deee preoti. nimic si eu am visat de multe ori ca am cazut..sau ca eram intinsa in mijlocul strazii si veneau masini si nu ma puteam misca...dar pana acu sunt intreaga eu am avut o perioada de vreo luna in care nu era seara in care sa nu visez numa tampenii..demoni, mureau persoane apropiate, ma trezeam plangand...dar a trecut. cred ca depinde si de autosugestie. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #72 2008-06-29 18:21:34
Re: topic paranormal :Dnu ma refer asa mult la faza cu picaju...dar ma gandesc ca babele alea l-au blestemat poate e un semn k ar tb sa fie mai credincios? nu e ateu,am mai zis...dar nu crede cum cred altii...cu biblia,sfinti,etc i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #73 2008-06-29 18:24:55
Re: topic paranormal :Dlinisteste'te eu nu cred chiar asa de tare in astea...desi daca visez urat ma trezesc si mi;e frica sa ma si misc...dar nu o sa fie nimic rau Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #74 2008-06-29 18:27:15
Re: topic paranormal :Dchiar sper sa fie bine... adik dak eu as visa asa cva,m-as caca un sus de frica faza cu babele alea e chiar spooky i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #75 2008-06-29 18:32:43
Re: topic paranormal :Dn-a vazut un film ceva? Offline #76 2008-06-29 18:51:08
Re: topic paranormal :Dnu rallu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|