|
Nu esti logat.
Topic paranormal :D-5#77 2008-06-29 19:57:42
Re: topic paranormal :Dnu stiu ce sa zic insa mie mi-ar fi dat de gandit un asemenea vis. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #78 2008-06-29 20:21:30
Re: topic paranormal :Dgreenbubbles roaga te u pt el daca el nu vrea...sunt fel si fel de semne care apar in vise...unele se dovedesc a fi "prostii" altele dimpotriva Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #79 2008-06-30 09:47:13
Re: topic paranormal :Dbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #80 2008-06-30 14:08:32
Re: topic paranormal :DOMG...mi s-a zbarlit paru p mn.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #81 2008-06-30 15:24:00
Re: topic paranormal :Dchiar e spooky povestea aia cu prietenele i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#82 2008-06-30 15:35:21
Re: topic paranormal :Dsi eu stiu multe spookyshenii d'astea Offline #83 2008-07-02 22:02:53
Re: topic paranormal :Dapp, am uitat sa va zic. cu 2 zile inainte de examenu de la mate am visat cartea cu variante de mate, deschisa la varianta 76. am visat-o cum era pe pagina desi eu nu am rezolvat varianta aia si nici nu stiu sa fi deschis cartea la varianta aia sa vad cum e asezata in pagina inainte. nu i-am prea dat importanta visului dar ghici ce: subiectul 3 de la mate a fost din varianta 76 "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #84 2008-07-02 22:09:08
Re: topic paranormal :DSingura faza paranormala din viata mea s-a petrecut asa: Murise in ziua aceea strabunica mea...eu sufeream foarte mult, dar mai ales pentru ca fiecare moarte imi aminteste de moartea bunicului meu, omul care m-a crescut si m-a facut sa fiu ceea ce sunt astazi. Eram in scara blocului, intuneric, prietenul meu de atunci ma tinea in brate...stateam pe pieptul lui, tocmai ma linistisem din plans si ma gandeam la bunicul meu...dar la un moment dat, m-am linistit si nu ma mai gandeam la nimic...era liniste...pieptul prietenului meu a inceput sa se incalzeasca si deodata cu vocea bunicului meu el mi-a zis "Sa fi cuminte!", vorba pe care mi-o zicea doar bunicul meu...apoi prietenul meu a inceput sa vorbeasca, cu vocea lui normala.si mi-a zis ca el nu stie nimic, ca a simtit ca nu mai e corpul lui pentru 2 secunde... nu inteleg ce s-a intamplat, nu stiu daca mintea mea a generat toate astea sau ce s-a intamplat..oricum a fost foarte ciudat.. Offline #85 2008-07-02 22:11:04
Re: topic paranormal :D
si mie...d fiecare data ...da d fiecare data cand visez k ma cert cu iubi in ziua respectiva facem ce facem si ne ciondranim... #86 2008-07-02 22:25:30
Re: topic paranormal :Dsi eu tot tp visez ca conduc...nush dc...inainte visam k ma urcam in mashina si nu stiam sa conduc...numa nu reuseams a opresc mashina...nu stiam pe ce trb sa apas...si il tot intrebam pe iubi care e frana care e acceleratia...etc...nu mai stiu care is ca am uitat dar acum cand visez ca conduc ...conduc bine adika stiu sa pun frana...sa accelerez e ciudat...da nush dc tot visez asta k nu`s dornica sa`mi iau permisu...habar n`am... #87 2008-07-03 09:47:37
Re: topic paranormal :Duna care-mi vine acum in minte...creedeam la un moment ca as fi ramas insarcinata....si vormbesc intr-o zi pe mess cu o veche prietena cu care nu mai vorbisem de vreu an doi...si ea-mi spune : "stii, am visat aseara ca m-am intalnit cu tine si mi-ai spus ca esti insarcinata"...pana la urma n-a fost sa fie, dar a fost ciudat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #88 2009-03-10 00:48:38
Re: topic paranormal :Dciteam p aici si am ajuns si la paranormale...si mi-am adus aminte k intr-o seara am visat un baiat imbracat in haine de armata,era tanar era cu tatal lui...si nush cum dar in vis eu stiam k e mort..si m-am trezit 1 lucru care l-am facut l-am intrebat p prietenul meu"tu ai avut un coleg de armata tanar care a murit??...si asa a fost....nush dc am visat asa ceva.. Offline #89 2009-03-10 02:03:04
Re: topic paranormal :Duhm, eu visez de multe ori in diverse contexte ca vreau sa trec strada in fuga prin fata unui tramvai si ma reped dar din momentul in care trec de bordura ma misc tot mai incet.. si simt asa ca si cum soseaua s-ar derula cumva si ar avea prorpiul ei ritm astfel incat eu sa pot trece exact la limita prin fata tramvaiului dar eu totusi ma chinui si ma chinui s-o fac mai repede decat vrea ea. sunt doar anumite perioade in care visez chestia asta de vreo 3-4 consecutiv.. nu mi se intampla nimic deosebit; am sa incerc totusi sa fiu atenta sa vad daca mi se repeta cumva ceva comun in perioadele alea.. Staring at the sun, thinking it's the moon.. Offline #90 2009-03-10 13:42:07
Re: topic paranormal :Dpai,mi se intampla sa fiu in locuri noi si sa fie senzatia de deja-vu VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #91 2009-03-10 13:47:20
da' vrei? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #92 2009-03-10 14:23:45
Re: topic paranormal :Dam observat ca de multe ori mi se intampla o chestie care mie mi se pare ciudata asa....cand e noapte, inainte sa ma culc si cand sting toate luminile in casa am un sentiment cum ca in momentul ala ar fi bunica mea care a murit in casa....adica simt ca e prezenta pt cateva secunde si pe urma nu mai am sentimentul asta...ciudat e ca doar cu ea am chestia asta...eu am avut 3 strabunici si doar ea imi apare in ipostaza asta, nu-mi explic de ce. Offline #93 2009-03-10 18:34:25
Re: topic paranormal :Deu sunt la munca acum si deja ma sperii... , eu la al meu acasa am impresia ca e cineva in casa desi toata lumea doarme.iar eu ma bag al somn foarte tarziu,adorm si greu.a da mi-am adus aminte. a dormit al meu al mine acu 2 saptamani si a zis ca a vazut o stafie la mie in casa,adica parca i-a trecut ceva prin fatza....eu eram la munca in ziua aia, era decat el cu mama acsa si mi-a zs ca i-a trecut ceva prin fata. si culmea ca ne-a povestit-o seara.taicamiu ii zicea sa termien cu prostiile. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #94 2009-03-10 18:35:29
am visat si eu de multe ori asta, doar ca in visul meu erau tiruri, nu tramvai Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #95 2009-03-10 18:36:01
Re: topic paranormal :Deu am auzit din emisiunea lui oreste ca cica in anul 2012 ni se va dezvolta un nou simt...acela de a putea vedea oamenii morti cica...cica tb sa fim pregatiti sa ne apara oricand in fata ca si cum ar fi vii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|