homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand tehnologia ne depaseste-77

#1445 2013-12-11 18:01:34

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: Cand tehnologia ne depaseste

era destul de simpla sa zic asa... , da, pt ca nu m am complicat cu ea, ca nu era mail important

#1446 2013-12-11 20:24:54

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

poti sa le scrii la http://help.yahoo.com/kb/index?page=pro … vhGC5eoA--
la "Contact customer care"

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#1447 2013-12-11 21:39:21

Nicole_
Hero member

da, am trimis un mail. sunt curioasa daca si rezolva ei ceva.

partea amuzanta este ca, mai devreme cineva s-a conectat pe messenger de pe adresa aia a mea. si avea poza la avatar, o tanti la vreo 45-50 de ani ... cred ca ea a confundat ceva in adresa de mail, vreun punct, sau vreun _ , si crede ca aia e cumva adresa ei, si a spart o .. altceva nu pot sa mi imaginez

#1448 2013-12-11 23:25:28

sub
Platinum member

o sa-ti dea un feedback, dar poate sa dureze.
da, poti sa confunzi un ID de mess, dar cum sa "ghicesti" si parola? ca de spart nu cred ca poate fi vorba, iti trebuie cunostinte temeinice (sa faci un brut force de ex.), si e aproape imposibil sa o spargi. merg pe ideea ca cineva stia parola si acum face ce vrea cu contu ala, alta explicatie nu gasesc.

#1449 2013-12-12 01:21:26

Nicole_
Hero member

de ghicit nu .. nici eu nu ma gandeam la asta ..
dar .. si sa faca ce vrea ... nu vad ce sens are.. adica , am alte adresa de mail pe care is lucruri interesante, aia era una pe care nu o mai foloseam de un an si am dat-o numai celor de la master, ca pt master am facut o .

si am zis si mai vreme , acum cateva zile tata a primit mail de la adresa aia a mea (dupa ce trimisese el ceva pe mailul ala) si cineva ii spunea f politicos ca  sa nu i mai trimita mailuri, ca le trimite gresit ca ea nu il cunoaste ... etc..

Publicitate

loading...

#1450 2013-12-12 10:14:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

daca o avea acelasi prenume ca tine si parola era prenume123 n-o fi fost greu de ghicit...

#1451 2013-12-12 11:12:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

apropo de asta, eu am "ghicit" parola cuiva de 2 ori..si nu sunt vreo hackeritza...

#1452 2013-12-12 15:00:36

Nicole_
Hero member

nu, nu era prenume123 rotfl nici chiar asa. nu era in parola nimic inclus cu numele meu, sau , mai stiu eu , profesia, data nasterii, numar de telefon, orasul, sau alte chestii de genu asta aflabile si ghicibile. nu am 2 parole la fel la 2 conturi.. nu cred ca a ghicit-o.

#1453 2013-12-12 16:16:04

sub
Platinum member

daca-ti pui prenume123 e clar, poti sa te trezesti oricand cu contul spart.
iar relativ la intrebarile alea de securitate, nu ti le-a pus pentru ca aveai "alternate e-mail address" (parca asa ii zice), si cand ii dai recuperare la cont, iti poate trimite datele de recuperare pe adresa aia alternativa.

#1454 2013-12-12 18:07:13

Nicole_
Hero member

asta spuneam si mai sus . ca nu am pus niciodata o parola de genul asta , cu nume, numere de telefon, date de nastere, numele cainelui, etc.

inteleg ce zici, insa, yahoo zice "we will send password at the alrternativ email adresa: i******@u**.ro
ori , eu stiu ce adresa alternativa era pe mailul ala , si nu era niciuna care sa inceapa cu i, sau sa sune in felul ala cu @u**.ro la sfarsit.

#1455 2013-12-12 19:48:23

sub
Platinum member

pai atunci daca stii sigur ca nu e aia pe care ai pus-o tu, persoana aia a schimbat si adresa alternativa de mail (si alte informatii), cine stie.

#1456 2013-12-12 20:20:21

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Suub kapitulation

Am nevoie si eu de un sfat big_smile
Mi-am reinstalat windows-ul (7, 64bit) pe un sony vaio (daca e nevoie iti scriu si modelul) si dupa ce-am terminat cu driverele, la ultimul restart, cand s-a deschis vad ca-mi apare notificare, ca un driver nu s-a instalat corect?! (Ceva in genul). Buun, am mers in Device Manager si vad la Display-- standard graphics adaptor--This device cannot start. (Code 10) ). Nu era neaparat nevoie de confirmare, banuiam ca este problema de grafica, se observa diferenta de cum era inainte.
Unde am gresit sau cum as putea sa remediez problema?
Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum nustiu. Si am incercat sa reinstalez driverul si nimic, tot asa.. ce fac cu el? Imi sta pe creier!! disperat

Ultima oara a fost editat de maryu (2013-12-12 20:21:55)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#1457 2013-12-12 22:21:23

sub
Platinum member

n-am mai intalnit eroarea aia, dar incearca sa dezinstalezi driverul ala in safe mode si apoi sa-l instalezi tot in safe mode. si asigura-te ca e cel mai recent driver de pe site-ul producatorului.. le gasesti toate pe undeva pe la sectiunea "Drivers" sau ceva de genu.
hard-ul e partitionat? l-ai formatat complet inainte de a instala windows?

poti rasfoi paginile de pe aici poate te ajuta: https://www.google.ro/search?q=standars … o:official

Don't use any modded operating system, instead reinstall your original operating system using the provided OEM discs if you have them.
First suggestion would be to remove the cracked copy of Windows 7 and reinstall the original preload and your problem will be solved.

ai windows-ul cu licenta?

#1458 2013-12-13 01:04:40

maryu
Hero member

L-am instalat si in safe mode, folosind inclusiv varianta aia de instalare cu fisierul .inf. niciuna n-a mers.
Hardul e partitionat si i-am formatat partia C.
Eii, windows-ul e piratat, il folosesc pe ambele laptopuri si nu mi-a facut probleme pana acum. E a  treia oara cand instalez pe Sony, primele doua dati a mers perfect. Driverul l-am descarcat de pe site-il oficial Sony, dar am incercat si de pe site-ul producatorului, insa la un moment dat imi da o eroare si imi spune ca nu e compatibil (nu mai tin minte cu ce anume). Am citit si eu pe net si n-am inteles nimic lol nu ma pricep atat de mult incat sa inteleg limbajul profi big_smile
Deci nu mi ramane decat sa reincerc sa I pun windows-ul..sau sa-l duc in garantie si sa ma scuture de niste bani, ca doar windows original n-am, si stiu ca toti recomanda sa nu instalezi versiuni piratate etc etc... mi-e ciuda totusi ca nu-I dau de cap lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#1459 2013-12-13 11:40:36

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

offtopic  Mi-a luat un samsung galaxy S4 si este horrible (pentru mine ma refer)
Stau 10 minute sa scriu un sms pt ca tot timpul apas gresit pe ecran si mai este si huge si imi intra in nici un buzunar.

Nu stiu ce mi-a trebuit mie telefon d-asta, am vazut la toata lumea si am zis sa ma upgradez si eu.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#1460 2013-12-13 11:41:54

maryu
Hero member

Pai el a venit la pachet cu windows "bun", dar l-am dat jos ca hardul nu era partitionat si mai ales, era in limba din tara din care l-am luat (bleah lol ) na, asta e, daca imi fac singura de treaba si-mi prind si urechile pana la urma lol
Merci sub big_smile

Pink, e o chestiune de timp sa te obisnuiesti cu el..daca ai trecut de la un telefon mai mic, e normal ca asta sa-ti para telecomanda si sa-ti dea impresia ca mai mult te incurca. Da-i putin timp sa te cucereasca big_smile wave

Ultima oara a fost editat de maryu (2013-12-13 11:47:33)

#1461 2013-12-13 11:58:52

sub
Platinum member

mad pai mare greseala ai facut, ai sters o licenta buna practic.. hardu se putea partitiona din windows, si-apoi se putea instala un language pack, pt. ce limba vroiai tu smile (sa stii pe viitor)

Ultima oara a fost editat de sub (2013-12-13 11:59:35)

#1462 2013-12-13 12:11:20

maryu
Hero member

Stiam de ele sub, dar comoditatea a fost mareee big_smile my bad! diablo

#1463 2013-12-13 13:42:01

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

@pink: eu am un s2, e adevarat ca s4 este ceva mai maricel dar avand in vedere ca si eu am trecut de la un telefon micut la s2 a fost teribila schimbarea..la inceput. Eu scriam la fostul meu telefon cu tastatura querty fara sa ma uit, trimiteam mesaje intram in meniu cu ochii in tavan. A fost mai greu la inceput dar o sa prinzi miscarile si o sa scrii din ce in ce mai repede. Rabdare..

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.