homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand tehnologia ne depaseste-78

#1464 2013-12-14 22:19:08

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: Cand tehnologia ne depaseste

deci eu n am rezolvat mai nimic cu yahoo asta.

le am scris si au zis ca imi dau posibilitatea sa raspund la intrebarile de securitate. si mi au dat un link. bineinteles ca persoana care mi a accesat contul schimbase si asta. eu am raspuns totusi la intrebari asa cum stiam eu raspunsurile (le aveam notate undeva) si le am trimis mail la yahoo sa le zic "alooo, tanti mi a schimbat setarile de securitate, eu nu am raspunsurile pt ultimul update, nu puteti face cumva, sa mi dati intrebarile pe care le aveam pana in luna noiembrie?" - au zis ca nu, si ca le pare rau, ca e compromis contul, etc. ca pot sa mi fac altul sau daca chiar cred cu adevarat ca adresa aia e a mea, pot sa (o iau din nou de la capat) si sa fac fac din nou o plangere la yahoo.

deci , practic daca cineva iti sparge contul de yahoo, si iti schimba setarile de securitate , nu doar parola. adio cont.

asta o data .

scriu mail la contul respectiv, si explic situatia ca e pe o adresa de mail care nu i apartine.

a raspuns cineva care nu le prea avea cu tehnologia. mi a spus ca "constat cu stupoare ca adresa mea de email o mai avea si altcineva , si constat si acum, ca apar si de pe alta adresa de email." - eu i am scris de pe alta adresa de mail, altfel formulata ca id de yahoo, dar, care apare cu numele real al meu, Nume Prenume, asa cum ma cheama pe mine, si asa cum o chema si pe tipa respectiva - deci tipa nu le are cu tehnlogia nici cat mine.

am incercat sa ii explic ceva ceva, sa se uite la contacte, la mailurile primite, trimise, sa vada ca nu sunt ale ei, dar nu cred ca o sa ne intelegem prea curand .. nu mi a mai raspuns la mail.

ea in mail mai zicea ca ea n=a facut nimic, n-a spart nimic, ca ea intra pe mailul ei ca de obicei ..  cum naiba si mama ma-sii sa se intample asta ?

ca io nu mai stiu ce sa fac, si ce sa le zic nici celor de la yahoo

#1465 2013-12-15 10:30:18

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

sa fie domeniul de pe care a fost facuta adresa de mail? desi mi-e greu sa cred si asta... adresa respectiva avea @yaho.com ? (sau .fr, etc). poate aveati aceiasi id, dar domenii diferite... (nu stiu de ce ma gandesc la varianta asta).

ar fi bine sa-ti raspunda, in caz ca toate mail-urile nu sunt ale ei, daca nu ii apartine nu vad de ce ar continua sa intre acolo

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#1466 2013-12-15 16:45:50

Nicole_
Hero member

de asta ma gandesc si eu...
nu stiu, par prea multe chestii de schimbat la care sa se fi gandit sa le schimbe.. si intrebarile de securitate, si adresa alternativa de mail ...
mai ales ca ea mi a zis in mail "eu intru ca de obicei"

adresa era cu @yahoo.com . si e clar ca tot de pe ea intra persoana respectiva, pt ca a trimis mailul ala lu tata , si eu m am conversat cu ea, tot pe mailul respectiv.

mie mi s-a mai intamplat acum multi ani, sa nu mi mearga parola la un mail, dar era un mail pe care il foloseam pt jocuri pe net, doar atat, asa ca nu m am agitat prea tare. insa, nu a mers parola vreo cateva luni 2-3 luni ...
dupa vreo juma de an , zic "ia hai ma sa incerc sa vad ce i cu mailul ala" si a mers parola, fix aceeasi pe care o incercasem si cu o juma de an inainte .. si de data asta cand am vazut ca nu mi ia parola , am zis ca "da sigur se intampla tot ca atunci si o vreme nu o sa mearga ... yahoo nebun" ... dar cand tata a primit mail de la mine cu va rugam sa nu mai trimiteti mailuri" atunci mi am dat seama ca altcineva foloseste contul ala..

momentan nici nu stiu ce sa le mai scriu celor de la yahoo, si vad ca tanti asta nu mai raspunde..

#1467 2013-12-15 17:01:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

dar nu ai lasat contul mult timp nefolosit, nu ? ca sa zici ca adresa ar fi devenit din nou disponibila si si-a inregistrat-o tipa asta
altfel nu cred ca ai ce sa mai faci...

#1468 2013-12-15 18:30:22

Nicole_
Hero member

nu, nu... il foloseam clar. ti am zis a fost o chestie de cateva ore, la ora 5 eu am intrat pe cont, si la ora 7 imi zicea ca nu am parola buna

Publicitate

loading...

#1469 2013-12-17 18:35:19

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

am si eu o problema.cand deschid calculatorul trece foarte greu de partea cu starting windows(sau deloc uneori) dupa care imi ruleaza o eroare de la discul E..
am dat format la E ca oricum aveam numai seriale,filme,majoritatea vazute deja si tot la fel face..
sau ce am observat astazi,daca intra in stand by nu mai revine la imaginea normala,trebuie sa ii dau restart,iar uneori imi apare un patrat pe care scrie "strom.." sau ceva de genul( nu am retinut exact tot cuvantul ca dispare repede)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1470 2013-12-17 19:54:11

sub
Platinum member

daca si dupa format E iti mai apare cum ca incearca sa ruleze ceva de pe E, inseamna ca ai virus. si a 2-a problema tot spre virus ma duce cu gandul. fa o scanare full cu mallwarebytes anti malware, si la sfarsit da-i sa elimine tot ce a gasit.
ce windows ai?

Ultima oara a fost editat de sub (2013-12-17 19:55:10)

#1471 2013-12-17 22:17:16

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

7

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1472 2013-12-22 13:04:17

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Vi s-a intamplat sa descarcati un atasament de pe mail si sa fie incomplet? neutral Am descarcat un fisier word (creat la munca) din care lipsesc datele din ultima saptamana. Vreo solutie? As fi vrut sa ma uit astazi putin pe el si chiar ma oftic.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#1473 2013-12-22 13:46:11

heimdall
Diamond member

pai asta nu cred ca e de la transferatul pe mail... sigur ai trimis ultima versiune sau ai salvat modificarile inainte de a-l trimite ?

#1474 2013-12-22 20:48:54

Toriana
Sr. member

Erau salvate modificarile. Avand in vedere ca erau niste date care au primit save aproape in fiecare zi de lucru. Si nu imi aduc aminte sa fi avut doua documente denumite la fel. O sa ma uit maine. Nu era nimic urgent, doar niste task-uri, dar m-am ofticat pentru ca imi place sa fiu pregatita pentru job. Asta e, se mai intampla. Next time copiez direct in mail, ca sa fiu mai sigura.  smile

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

#1475 2013-12-23 08:59:57

sub
Platinum member

adica scrii tot continutul documentului in mail? hmm si daca ai un document de 20 pagini?
or fi fost salvate, dar poate n-ai atasat ultima varianta la mail, e tehnic imposibil ca un download de fisier sa fie finalizat cu succes (100%) si sa nu vezi tot continutul fisierului (presupunand ca nu e corupt, dar in cazu asta nici nu cred ca ti-l deschide).

Ultima oara a fost editat de sub (2013-12-23 09:00:27)

#1476 2013-12-24 20:14:53

Toriana
Sr. member

lol Nuuu, cum sa pun tot documentul?! Copiez doar cateva randuri (cerintele pt urmatoarea saptamana).
Nu stiu care a fost problema. Nu mi s-a mai intamplat pana acum asa. Erau vreo 3 pagini, iar eu aveam doar o parte din prima (care era scrisa de acum cateva saptamani), in rest nimic. neutral

Ultima oara a fost editat de Toriana (2013-12-24 20:15:23)

#1477 2014-01-11 10:39:17

bebemic11
New member
Inregistrat: 2012-11-02

buna dimineata,ajutati-ma si pe mine ,va rog.aseara am varsat pe un laptop cafea cu zahar si peste ceva timp nu mai mergea net-ul,l-am sters pe cat posibil,apoi l-am lasat in pace ca a trebuit sa plec,iar mai tarziu l-am deschis,netul functiona,in schimb,cand vreau sa scriu ceva apare ceva de genu:zzzzzzzzzzzzzzzzzz,orice tasta asa apare interminabila desi tastez o singura data.unde e problema?trebuie sa-l duc la un service sau ce?multumesc

#1478 2014-01-11 10:42:12

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

inseamna ca e zahar lipit pe dedesubt..ce laptop ai? e generatie mai noua sau mai veche? are protectie anti lichide?

Sa nu te astepti sa te salut!

#1479 2014-01-11 10:45:02

bebemic11
New member

este unul mai vechi,dar era foarte bun,nu aveam problem cu el,mergea rapid...se poate rezolva,nu?trebuie dus la un service,sa-l desfaca si sa-l curate cineva?

#1480 2014-01-11 10:45:26

heimdall
Diamond member

da, s-au lipit tastele, daca te tine demonteaza-l, scoate-i tastele si curata pe acolo... daca nu la service

#1481 2014-01-11 10:48:53

bebemic11
New member

va multumesc

#1482 2014-01-11 11:20:51

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ideea era ca daca era mai nou, turnai putina apa calda pe taste..eu asa am facut rotfl si a functionat

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.