homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dansul

#1 2008-06-29 09:36:01

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

dansul

nu stiu dak a mai fost abordat vreun subiect asemanator pt k sunt noua pe aici si nu am avut timp sa citesc prea mult....
am 21 de ani...1,71 si 60kg....am probleme in special cu partea de jos a corpului...am celulita de cativa ani si nu reusesc sa scap de ea...aripioare nu mai vorbesc ca m-au innebunit....grater...plus k am coapsele cam grosute...probabil de la celulita...si cum nu era de ajuns mai am si mostennire de familie niste gambe f groase..grater...iar mai nou am facut si colacei...asa k am tot tacamul...momentan cred k dak as slabi 5kg ar fi suficient...insa de sapt viit o sa incep sa iau anticonceptionale si la cate fete am auzit k s-au ingrasat mi-e cam teama....asa k tb sa ma pun serios pe treaba...
as vrea mai multe pareri de la voi in legatura cu dansul...e bun pt slabit?...eu as iesi sa alerg dar acum e foarte cald...si parca de una singura nu imi place....asa k ma gandeam sa recurg la dans...pe melodii ritmate...credeti k ajuta la arderea grasimii si a celulitei?
o alta varianta ar fi sa-mi iau un stepper sau bicicleta eliptica....dar deocamdata nu am bani...oricum...as vrea cateva pareri si despre acestea....sau orice idee...sfat...orice a mers la voi pt a slabi...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2 2008-06-29 09:45:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: dansul

da o9 cautare ca mai este

#3 2008-06-29 09:57:56

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

da,depinde de organism .. cunosc multe persoane care au venit la dans ca sa slabeasca si cunosc la fel de multe pe care dansul nu le`a ajutat prea mult.
in general dansurile latino iti solicita abdomenul si soldurile si dupa o anumita perioada s`ar vedea o oarecare diferenta smile

Dragostea nu se stă, se face.

#4 2008-06-29 11:09:27

pufu
Sr. member

dar dak dansez o ora pe zi..de mai multe ori pe sapt..sa topai...sa transpir...are cam acelasi efect ca alergatul?

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 11:10:14)

#5 2008-06-29 11:13:48

Zeyna
Platinum member

da,dar te solicita mai mult, nu ai rezistenta sa topai o ora smile
in legatura cu dansul iti recomand sa te interesezi de un club in orasul tau unde se tin ore cu adultii, si sa te inscrii. atmosfera e foarte destinsa, inveti chestii interesante si slabesti.
decat sa dansezi, topai prin casa asa fara un program anume, mai bine faci exercitii si la sfarsit sarituri pe muzica 5-10 minute, cat rezisti

Publicitate

loading...

#6 2008-06-29 11:19:55

LauraP.
Full member
Inregistrat: 2008-06-20

ella_mina a scris:

nu stiu dak a mai fost abordat vreun subiect asemanator pt k sunt noua pe aici si nu am avut timp sa citesc prea mult....
am 21 de ani...1,71 si 60kg....am probleme in special cu partea de jos a corpului...am celulita de cativa ani si nu reusesc sa scap de ea...aripioare nu mai vorbesc ca m-au innebunit....grater...plus k am coapsele cam grosute...probabil de la celulita...si cum nu era de ajuns mai am si mostennire de familie niste gambe f groase..grater...iar mai nou am facut si colacei...asa k am tot tacamul...momentan cred k dak as slabi 5kg ar fi suficient...insa de sapt viit o sa incep sa iau anticonceptionale si la cate fete am auzit k s-au ingrasat mi-e cam teama....asa k tb sa ma pun serios pe treaba...
as vrea mai multe pareri de la voi in legatura cu dansul...e bun pt slabit?...eu as iesi sa alerg dar acum e foarte cald...si parca de una singura nu imi place....asa k ma gandeam sa recurg la dans...pe melodii ritmate...credeti k ajuta la arderea grasimii si a celulitei?
o alta varianta ar fi sa-mi iau un stepper sau bicicleta eliptica....dar deocamdata nu am bani...oricum...as vrea cateva pareri si despre acestea....sau orice idee...sfat...orice a mers la voi pt a slabi...

fiecare trebuie sa se simta bine in pielea lui, iar daca tu nu crezi ca esti ok, at trebuie sa incerci sa ajungi acolo unde tzi-ai propus, d.p.d.v. al aspectului fizic... eu am mers la un instructor de fitness si aparatul recomandat de el a fost banda . aceasta antreneaza tot corpul si deci ca si concluzie, se obtin cele mai bune rezultate. cum nu dispui de bani ai putea merge la o sala de fitness...insa nici ideea cu dansul nu e una rea...

pupici si imbratisari moldovenesti...

#7 2008-06-29 11:26:52

pufu
Sr. member

din pacate stau intr-un oras la 10km de ploiesti...la mine nu gasesc nici sala nici nimic de genul asta...iar sa ma duc zilnic la ploiesti e mai aiurea...cred k mai repede ies pe aici sa alerg decat sa merg pe microbuz pe caldura asta...pana la urma n-am incotro...tb sa alerg...numai k la alergat sigur nu rezist prea mult...dak dupa ce dadeam rezistenta la sport eram terminata...si alergam 4 min maxim...la dans rezist mult mai mult....am testat...big_smile....ceea ce arata clar k e mult mai solicitant alergatul...dar decat deloc...
oare cate kalorii se dau jos intr-o ora de dans?
si inca ceva...stie cineva ce exercitii sa fac sa mi se subtieze gambele?pana si acolo am celulita...si zici k am picioarele umflate continuu...grater

#8 2008-06-29 11:29:05

LauraP.
Full member
Inregistrat: 2008-06-20

nu ai putea sa pui o poza? mi se pare ca exagerezi...cred ca ai o parere gresita despre tine si as vrea sa incerc sa tzi-o schimb, in cazul in care am dreptate (de fapt sunt sigura ca am dreptate) puss

pupici si imbratisari moldovenesti...

#9 2008-06-29 11:33:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ella_mina, poti sa alergi seara, dupa ora 21, cand nu mai e chiar asa cald. nu e probl ca nu poti alerga mult. pt ca in timp o sa alergi tot mai mult. incerci asa: azi ai alergat 4 minute. maine sau peste cateva zile incearca 4 min si jumatate. si tot asa wink si gambele nu cred ca ti le poti subtia daca asa ti-e formatul...

#10 2008-06-29 11:46:39

Zeyna
Platinum member

ella_mina a scris:

din pacate stau intr-un oras la 10km de ploiesti...la mine nu gasesc nici sala nici nimic de genul asta...iar sa ma duc zilnic la ploiesti e mai aiurea...cred k mai repede ies pe aici sa alerg decat sa merg pe microbuz pe caldura asta...pana la urma n-am incotro...tb sa alerg...numai k la alergat sigur nu rezist prea mult...dak dupa ce dadeam rezistenta la sport eram terminata...si alergam 4 min maxim...la dans rezist mult mai mult....am testat...big_smile....ceea ce arata clar k e mult mai solicitant alergatul...dar decat deloc...
oare cate kalorii se dau jos intr-o ora de dans?
si inca ceva...stie cineva ce exercitii sa fac sa mi se subtieze gambele?pana si acolo am celulita...si zici k am picioarele umflate continuu...grater

iti spun sigur ca dansul facut calumea si nu doar asa de pe un picior pe altul este mult mai solicitant ca alergatul. smile la fel si sariturile

#11 2008-06-29 12:05:00

pufu
Sr. member

eu pun poza numai sa stiu si cum..big_smile....imi spune si mie cineva cum?va rog

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 12:25:44)

#12 2008-06-29 14:45:11

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ella_mina a scris:

eu pun poza numai sa stiu si cum..big_smile....imi spune si mie cineva cum?va rog

acolo unde scrii mesajul ai un 'buton'  img. dai click si d acolo cred k t descurci

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#13 2008-06-29 15:41:15

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Deuzza a scris:

iti spun sigur ca dansul facut calumea si nu doar asa de pe un picior pe altul este mult mai solicitant ca alergatul. smile la fel si sariturile

de acord big_smile tummenupp

#14 2008-06-29 16:06:22

pufu
Sr. member

pitzipoank a scris:

ella_mina a scris:

acolo unde scrii mesajul ai un 'buton'  img. dai click si d acolo cred k t descurci

am dat acolo....la exemplul pe care il dau ei este o poza de pe net...am incercat sa pun poza din calc si nu am reusit...sau nu am scris eu bine....uite asa am scris:
[img]D:\poze\iunie 2008\eu\DSC03665.jpeg[/img]

#15 2008-06-29 16:10:30

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ella_mina a scris:

pitzipoank a scris:

ella_mina a scris:

am dat acolo....la exemplul pe care il dau ei este o poza de pe net...am incercat sa pun poza din calc si nu am reusit...sau nu am scris eu bine....uite asa am scris:
D:\poze\iunie 2008\eu\DSC03665.jpeg

u trim d p mesaj rapid dau scrie raspuns?

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-06-29 16:13:44)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#16 2008-06-29 17:11:37

pufu
Sr. member

de pe mesaj rapid...trimiteam dar acum m-am luminat...am dat la raspuns acolo si am gasit de unde pun poza....ms mult pt ajutor!!
pusesem poza dar era prea mare si cand au redimensionat-o s-a vazut ff aiurea...asa k nu am cum sa pun k nu se vede bine...oricum...nu zic degeaba...chiar am celulita f nasoala...aia strica tot...pt k nu pot spune k sunt grasa....dak as scapa de celulita ar fi perfect...

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 17:30:41)

#17 2008-06-29 19:25:13

Zeyna
Platinum member

ella_mina a scris:

de pe mesaj rapid...trimiteam dar acum m-am luminat...am dat la raspuns acolo si am gasit de unde pun poza....ms mult pt ajutor!!
pusesem poza dar era prea mare si cand au redimensionat-o s-a vazut ff aiurea...asa k nu am cum sa pun k nu se vede bine...oricum...nu zic degeaba...chiar am celulita f nasoala...aia strica tot...pt k nu pot spune k sunt grasa....dak as scapa de celulita ar fi perfect...

incearca cu www.servimg.com faci un cont acolo si dai upload si aici ne copiezi al 4 lea cod smile

#18 2008-06-29 19:35:51

pufu
Sr. member

fetelor m-am lamurit si eu azi cat de bun este sportul si pt starea de spirit...azi de dim m-am trezit f devr...nu am mai putut sa adorm...si am fost prost dispusa toata ziua.sad.pe langa asta am mai stat si inchisa in casa...mai aveam si de invatat..insa n-am reusit deloc pt k nu aveam chef de nimic...plus k eram tot timpul irascibila....si cum am stat toata ziua in casa...pt k al meu iubit n-a vrut sa iasa sa alergam...m-am echipat si am inceput sa dansez...o ora a durat...dar curgea apa pe mine...desi eram in sutien..am topait nu gluma...dar vreau sa va spun k acum ma simt atat de bine..smile.de nu-mi vine sa cred....si am baut si aproape 1,5 l de apa in ora aia...si al mine se iontampla sa nu beau atat intr-o zi intreaga uneori...
asa k fetelor...cand aveti o stare proasta faceti sport si o sa va simtiti super...
aaa...o intrebare...cum e mai bine sa facem sport...la intensitate mai redusa un timp mai mult...sau intensitate ridicata si timp mai putin? care varianta e mai eficienta?

#19 2008-06-29 19:48:12

Zeyna
Platinum member

pai incepi usor usor ....atingi un punct maxim si dupa aceea iar usor usor smile [doamne sa nu va ganditi la prostii punish este vba de intensitatea antrenamentului big_smile ]

nu poti sa faci in forta de la inceput ptc nu rezisti mult timp, iar ca sa o lalai ..pierzi timpul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.