|
Nu esti logat.
Dansul#1 2008-06-29 09:36:01
dansulnu stiu dak a mai fost abordat vreun subiect asemanator pt k sunt noua pe aici si nu am avut timp sa citesc prea mult.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2008-06-29 09:45:27#3 2008-06-29 09:57:56
Re: dansulda,depinde de organism .. cunosc multe persoane care au venit la dans ca sa slabeasca si cunosc la fel de multe pe care dansul nu le`a ajutat prea mult. Dragostea nu se stă, se face. Offline #4 2008-06-29 11:09:27
Re: dansuldar dak dansez o ora pe zi..de mai multe ori pe sapt..sa topai...sa transpir...are cam acelasi efect ca alergatul? Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 11:10:14) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #5 2008-06-29 11:13:48
Re: dansulda,dar te solicita mai mult, nu ai rezistenta sa topai o ora Dragostea nu se stă, se face. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-29 11:19:55
Re: dansul
fiecare trebuie sa se simta bine in pielea lui, iar daca tu nu crezi ca esti ok, at trebuie sa incerci sa ajungi acolo unde tzi-ai propus, d.p.d.v. al aspectului fizic... eu am mers la un instructor de fitness si aparatul recomandat de el a fost banda . aceasta antreneaza tot corpul si deci ca si concluzie, se obtin cele mai bune rezultate. cum nu dispui de bani ai putea merge la o sala de fitness...insa nici ideea cu dansul nu e una rea... pupici si imbratisari moldovenesti... Offline #7 2008-06-29 11:26:52
Re: dansuldin pacate stau intr-un oras la 10km de ploiesti...la mine nu gasesc nici sala nici nimic de genul asta...iar sa ma duc zilnic la ploiesti e mai aiurea...cred k mai repede ies pe aici sa alerg decat sa merg pe microbuz pe caldura asta...pana la urma n-am incotro...tb sa alerg...numai k la alergat sigur nu rezist prea mult...dak dupa ce dadeam rezistenta la sport eram terminata...si alergam 4 min maxim...la dans rezist mult mai mult....am testat.......ceea ce arata clar k e mult mai solicitant alergatul...dar decat deloc... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #8 2008-06-29 11:29:05
Re: dansulnu ai putea sa pui o poza? mi se pare ca exagerezi...cred ca ai o parere gresita despre tine si as vrea sa incerc sa tzi-o schimb, in cazul in care am dreptate (de fapt sunt sigura ca am dreptate) pupici si imbratisari moldovenesti... Offline #9 2008-06-29 11:33:54
Re: dansulella_mina, poti sa alergi seara, dupa ora 21, cand nu mai e chiar asa cald. nu e probl ca nu poti alerga mult. pt ca in timp o sa alergi tot mai mult. incerci asa: azi ai alergat 4 minute. maine sau peste cateva zile incearca 4 min si jumatate. si tot asa si gambele nu cred ca ti le poti subtia daca asa ti-e formatul... Offline #10 2008-06-29 11:46:39
iti spun sigur ca dansul facut calumea si nu doar asa de pe un picior pe altul este mult mai solicitant ca alergatul. la fel si sariturile Dragostea nu se stă, se face. Offline #11 2008-06-29 12:05:00
Re: dansuleu pun poza numai sa stiu si cum......imi spune si mie cineva cum?va rog Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 12:25:44) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #12 2008-06-29 14:45:11
acolo unde scrii mesajul ai un 'buton' img. dai click si d acolo cred k t descurci "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #13 2008-06-29 15:41:15
de acord Offline #14 2008-06-29 16:06:22
am dat acolo....la exemplul pe care il dau ei este o poza de pe net...am incercat sa pun poza din calc si nu am reusit...sau nu am scris eu bine....uite asa am scris: Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #15 2008-06-29 16:10:30
u trim d p mesaj rapid dau scrie raspuns? Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-06-29 16:13:44) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #16 2008-06-29 17:11:37
Re: dansulde pe mesaj rapid...trimiteam dar acum m-am luminat...am dat la raspuns acolo si am gasit de unde pun poza....ms mult pt ajutor!! Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 17:30:41) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #17 2008-06-29 19:25:13
incearca cu www.servimg.com faci un cont acolo si dai upload si aici ne copiezi al 4 lea cod Dragostea nu se stă, se face. Offline #18 2008-06-29 19:35:51
Re: dansulfetelor m-am lamurit si eu azi cat de bun este sportul si pt starea de spirit...azi de dim m-am trezit f devr...nu am mai putut sa adorm...si am fost prost dispusa toata ziua..pe langa asta am mai stat si inchisa in casa...mai aveam si de invatat..insa n-am reusit deloc pt k nu aveam chef de nimic...plus k eram tot timpul irascibila....si cum am stat toata ziua in casa...pt k al meu iubit n-a vrut sa iasa sa alergam...m-am echipat si am inceput sa dansez...o ora a durat...dar curgea apa pe mine...desi eram in sutien..am topait nu gluma...dar vreau sa va spun k acum ma simt atat de bine...de nu-mi vine sa cred....si am baut si aproape 1,5 l de apa in ora aia...si al mine se iontampla sa nu beau atat intr-o zi intreaga uneori... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #19 2008-06-29 19:48:12
Re: dansulpai incepi usor usor ....atingi un punct maxim si dupa aceea iar usor usor [doamne sa nu va ganditi la prostii este vba de intensitatea antrenamentului ] Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|