homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 17-50

#932 2008-07-02 15:10:49

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17

rrammonna a scris:

offffffffffffffffff,ma simt mai bine knd vad k voua va pasa de mine.tata nici nu m-a intrebat cum a fost grater stie decat sa se laude cu'' fata lui'' mi s-o luat de tot grater

puss rramo! lasa, ai sa vezi ca or sa fie toate bine! kram

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#933 2008-07-02 15:12:48

andrutza
Vizitator

o sa merg cu iubi in oras azi ca a zis ca vrea sa mearga cu mine sa-si cumpere pantofi ca el nu se pricepe cica smile si ma uit si eu de sandale si de rochita...a zis ca imi cumpara el o rochita daca chiar imi place vreuna mult de tot

#934 2008-07-02 15:12:48

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

rrammonna a scris:

micaella4 a scris:

sad chiar imi pare rau acum ca suntem in orase diferite...ne-am fi intalnit..
imi dau seama cam ce tre sa simti si imi pare rau ca nu pot face mai mult..
pup si o imbratisare calduroasa, scumpa very puss

mersi mult very.sper sa pot s ajung sa te rasplatesc vreodata pt cuvintele astea,macar cu un suc smile sper sa fie bine,dak nu mai am o sansa in toamna

nu inteleg de ce iti mai faci probleme ca pici bacul daca ai avut media in a12a 9,90???? alti care sunt mai slabi,ei ce sa mai zica?stai mai linistita ca il iei...si sa sti ca stresul nu ajuta la nimik,numai probleme iti face.....

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#935 2008-07-02 15:14:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

m-am jucat o ora, idi a intrat si iesit de pe mess, in fine si sa merg  sa pap ca de la 5 sala

#936 2008-07-02 15:15:01

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

barbara_mori a scris:

rrammonna a scris:

micaella4 a scris:

sad chiar imi pare rau acum ca suntem in orase diferite...ne-am fi intalnit..
imi dau seama cam ce tre sa simti si imi pare rau ca nu pot face mai mult..
pup si o imbratisare calduroasa, scumpa very puss

mersi mult very.sper sa pot s ajung sa te rasplatesc vreodata pt cuvintele astea,macar cu un suc smile sper sa fie bine,dak nu mai am o sansa in toamna

nu inteleg de ce iti mai faci probleme ca pici bacul daca ai avut media in a12a 9,90???? alti care sunt mai slabi,ei ce sa mai zica?stai mai linistita ca il iei...si sa sti ca stresul nu ajuta la nimik,numai probleme iti face.....

barbara,degeaba am avut medie mare,k am pikat pe langa subiect.si media aia kiar nu reflecta adevaratele cunostinte.nu is eu de 10 aproape.nu ne-a lasat nici sa respiram dupa tot scandalul de la tv

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#937 2008-07-02 15:15:45

barbara_mori
Hero member

andrutza a scris:

o sa merg cu iubi in oras azi ca a zis ca vrea sa mearga cu mine sa-si cumpere pantofi ca el nu se pricepe cica smile si ma uit si eu de sandale si de rochita...a zis ca imi cumpara el o rochita daca chiar imi place vreuna mult de tot

vezi cum sunt barbatii astia..au si eu momente bune si mai putin bune...cand se poarta asa frumos cu noi sunt cei mai buni iubiti din lume..si cand ne face vreo faza urata sunt cei mai nenorociti lol vedeti au si ei momente...trebuie sa ii acceptam asa cum sunt pana la urma,nu?bv andruta,mi-ar placea sa imi zica si mie iubitul ca imi cumpar o rochie daca imi place vreuna prea mult smile

#938 2008-07-02 15:16:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

MI SOMN DE CRAP
hohoho
merrrry christmas

#939 2008-07-02 15:17:40

barbara_mori
Hero member

rrammonna a scris:

barbara_mori a scris:

rrammonna a scris:

barbara,degeaba am avut medie mare,k am pikat pe langa subiect.si media aia kiar nu reflecta adevaratele cunostinte.nu is eu de 10 aproape.nu ne-a lasat nici sa respiram dupa tot scandalul de la tv

hai mai ca nu se poate...ce nu ai invatat? eu asa cred ca la media care ai avut-o nu trebuie sa iti faci probl ca pici..poate doar ca ai sa iei o nota mai mica..dar nu cred ca se pune probl ca vei pica bacul..ce scandal a fost la tv?la noi la liceu am inteles ca s-a copiat pe rupte..bv celor care au dat anul asta,au avut mare noroc

#940 2008-07-02 15:18:40

andrutza
Vizitator

da, pai are momente bune cand nu comentez eu nimic....cum incep sa-i reprosez cate ceva si sa-i zica ca nu vreau sa faca nu stiu ce...se supara si normalc a ne certam, dar de cateva zile am schimbat eu strategia smile si vad ca vine singur spre mine.

#941 2008-07-02 15:19:24

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

bv persi ...acum am vz puss

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#942 2008-07-02 15:20:27

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

barbara_mori a scris:

intradevar a fost si vina ei ca s-a culcat cu prea multi baieti in timp asa scurt si mai ales ca vb ta nu simtea mare lucru pt ei..nici eu nu cred ca vreo data am sa ma pot culca cu cineva daca nu il iubesc...eu tocmai dasta am facut-o cu iubitul meu dupa 1 an si cva pt ca atunci simteam ca il iubesc cu adev ..

prima data cred ca majoritatea fac la fel... ca doar deh, e prima data.
mai tarziu e interpretabil. eu de exemplu n-am putut s-o fac cu asta cu care am "fost" pana acum 2 zile desi am iesit 2 luni de zile... si am aproape 25 de ani. la varsta asta e o chestie mai mult decat normala si fireasca intr-o relatie treaba asta. plus ca nici barbatii de la o varsta incolo nu mai sunt asa puerili sa gandeasca si mai ales s-o strige in gura mare precum inculpatul de care zici tu.

mie mi-a zis tipul asta.... cu care am iesit eu si care are o varsta - merge pe 30 de ani - cand nu iti mai sta mintea doar la tutai si atat: prima data te uiti la ea.. trebuie sa-ti placa ce vezi. daca a trecut primul test, incepi sa te interesezi: cu ce se ocupa? daca incepe s-o recunoasca anturajul de fufa, o iei si tu, o "rezolvi" si o dai mai departe. e fata buna, cuminte si mai are si ceva in cap? pai tine strans de ea prostule, ca nu mai mai sunt multe ca ea....

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#943 2008-07-02 15:20:39

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ralluka a scris:

MI SOMN DE CRAP
hohoho
merrrry christmas

he's makin a list,checkin it twice,gonna find out who`s been naughty or nice...santa claus is coming...to town!!! big_smile
lolrotflrotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#944 2008-07-02 15:21:52

rrammonna
Diamond member
Inregistrat: 2007-11-07

barbara_mori a scris:

rrammonna a scris:

barbara_mori a scris:

hai mai ca nu se poate...ce nu ai invatat? eu asa cred ca la media care ai avut-o nu trebuie sa iti faci probl ca pici..poate doar ca ai sa iei o nota mai mica..dar nu cred ca se pune probl ca vei pica bacul..ce scandal a fost la tv?la noi la liceu am inteles ca s-a copiat pe rupte..bv celor care au dat anul asta,au avut mare noroc

profesorii au lasat elevi sa vorbeasca si au fost dati afara.la me la scoala s-au strans 2 saci de carti din toalete.se ceruse kiar sa se anuleze bacul.nu imi parea rau.in skimb azi nu s-a miskat.a fost nasol rau d tot

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#945 2008-07-02 15:24:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

rrammo la noi in sali era teroare. ne lasau cu fituici adik... in unele sali supraveghetorii duceau fituicile dintr-o parte in alta a salii,k noi nu aveam voie sa parasim banca...
Ca sa nu zic de toalete,erau infundate wc-urile cu carti si altele

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-07-02 15:25:13)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#946 2008-07-02 15:26:51

andrutza
Vizitator

depinde f multi de baieti barbara...astia pana in 25 de ani se gandesc mai mult la sex, dar eu am un prieten care are 33 de ani si a zis ca a avut destule fete care erau bune la pat si atat...in rest nimic si a spus ca intr-o relatie conteaza mai mult altele nu doar sexul...a zis ca s-a saturat de fufe.
sunt f multe fete care cedeaza f usor si se baga ele in patul baietilor, ei nu tre sa cucereasca cu nimic ca ea singura vrea...si astea chiar nu prezinta interes pt ei, poate doar pt o noapte si atat...cand vine vb de o relatie serioasa vor o fata cuminte. toti prefera fetele cuminti si serioase.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-07-02 15:28:12)

#947 2008-07-02 15:26:55

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

halal, mai...nici macar bacul nu mai e luat in serios..... nici de elevi, nici de profi...
rusine noua neutral

#948 2008-07-02 15:27:46

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

GreenBubbles a scris:

ralluka a scris:

MI SOMN DE CRAP
hohoho
merrrry christmas

he's makin a list,checkin it twice,gonna find out who`s been naughty or nice...santa claus is coming...to town!!! big_smile
lolrotflrotfl

da da da da da da cool cool

#949 2008-07-02 15:28:53

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

senorita las'o mai moale cu cafelele daca te doare stomacelu puss puss si merci pt sfaturile de dincolo big_smile mult ai mai scris
deci persi..e cea mai buna chestie din lume....adorrrrrrr souvlaki'ul....

6 ani de dragoste  hjarta

#950 2008-07-02 15:29:45

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

am fost bomba azi la examen. m`a demoralizat rau de tot..si nu mi se intampla des asa ceva..........sper sa il iau neutral

voi ce faceti puss

ce misto andrutza  big_smile si eu am fost aseara cu iubi si`a schimbat tricoul luat de mine cu altele doua ca ala ii era micut..si azi o sa mearga cu mine sa`mi iau pantaloni pt maine la sport. ne trebuie pana deasupra genunchiului,short cica... dar ma gandesc la gimnastica la tumbele alea departat pielea mea..daca se vede tot neutral

le. felicitari noilor moderatoare drink pusspuss

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-07-02 15:30:39)

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.