|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 17-51#951 2008-07-02 15:30:51
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17
rusine de ce very?k eu am pierdut nopti incercand sa invat si degeaba?k altii s-au rugat de profi sa i treaca clasa k sa intre si ei in bac si pe deasupra au fost lasati s copieze tot?rusine sa le fie profesorilor k nu is in stare sa isi fak meseria.si rusine ministrului kre duce la fun invatamantul asta.nu e vina niciunui elev,decat dak nu invata.mi s-a luat de nedreptatea asta din lume. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #952 2008-07-02 15:31:13
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17mi-am luat asa Offline #953 2008-07-02 15:32:12
pai da..dar are deja aproape 5 luni de cand relatia e la distanta..si prima luna a fost oribil cu certuri pe mess si la telefoane m'am linistit ca m'a speriat cand mi'a zis ca nu mai rezista asha si m'am linistit 6 ani de dragoste Offline #954 2008-07-02 15:32:16
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17ce moderatoare? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #955 2008-07-02 15:36:23
hey, rrammo... de ce te-ai simtit atacata.. ca nu vbeam de tine, doamne fereste.. stiu cat ai muncit tu pt bac, dar sunt multi care merg ca la loterie in sala de examen.. Offline Publicitateloading...
#956 2008-07-02 15:36:26#957 2008-07-02 15:37:42
persifona si andreea_andy2 Offline #958 2008-07-02 15:38:25
ce? Offline #959 2008-07-02 15:39:04
tocmai ca tipul asta vroia o relatie serioasa,insa abia dupa ce a cunoscut-o pe tipa asta mai bine a aflat de fapt cum era...e clar vinovata ea pt ca a cedat rpd la toti cu care a fost...insa pe mine ma mira cum vb ei de majoritatea fetelor si cum le si vedea deja viitorul.prietenul meu are 25 ani...relatii prea serioase nu a avut pana la mine...intradevar stiu ca a stat cu una care i-a cedat aia din prima luna si era virgina atunci lui i-a placut ca de...dar apoi a inceput sa puna in balanta ce fel de femeie este ea si a hotarat sa se desp pt ca nu era ce vroia el pt o relatie serioasa si frumoasa..era o fata fara demnitate care s-a umilit mult ca sa il aiba pe iubitul meu,pe atunci era amicul meu..ma rog nu mai conteaza ce a fost...barbatii cand vor relatii serioase sigur ca isi cauta fete cuminti si daca se poate si virgine.nu cred ca vreun barbat isi doreste langa el vreuna de care se vb ca a fost cu multi barbati si la o varsta destul de frageda...pana la urma baietii astia au si ei dreptate,dar ce nu imi place si nu inteleg este de ce mai stau cu curvulitele astea doar ca sa se culce cu ele?daca de fapt isi doresc relatii serioase Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #960 2008-07-02 15:41:43
scuze k am inteles putin aiurea.mai e o kestie nasoala,intr-adevar este si vina copilului,dar dak el vede si aude k ia bacul cu ''un plic gros'' normal k nu invata.profesorii is de vina k accepta toate kestiile.eu la ultima teza am fost singura din clasa kare a invatat.iti jur k toti copiau pe sub banci,numai eu scriam din capul meu.si asa bine m-am simtit,a fost pe meritul meu.dar acum cu treaba cu bacul,nu mai gandesc asa.de c sa fiu eu corecta knd traies vintr-o societate meschina?pentru mine?nu ma ajuta cu nimic,poate doar sa creasca respectul de sine.o tara de tot *** d-asta sunt priviti aiurea peste tot:tigani,medici incompetenti,''genii'' cu bani,politisti care traiesc din mita,profesori kre dau examene si iau 4-5 si au pretentii la elevi si tot asa Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #961 2008-07-02 15:42:29
dak nici u nu sti,dar apoi eu? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #962 2008-07-02 15:43:40
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17persi ai andreea_andy2 sunt noi cititi la schimbari Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-07-02 15:44:01) Offline #963 2008-07-02 15:45:14
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17total in asentimentul tau, very... si vezi ca asta-i doar inceputul... ar fi bine sa inveti sa fii mai "nesimtita".. asa treci mai usor peste nedreptatile pe care le vezi in jurul tau. Offline #964 2008-07-02 15:47:41
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17ni eu nu is perfecta si nu cer de la ceilalti asa ceva,dar deja e prea mult.knd te gandesti k sunt atatea lucruri importante in viata noastr.dar cum sa te bucuri de ele knd au alte persoane grija sa strice tot?am asa o sila pentru kestii de grnul asta. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #965 2008-07-02 15:48:54
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17pai barbara eu cred ca stau cu ele ca sa piarda timpu sa fie satisfacuti dpdv sexual sa capete experienta si nu prea vor o relatie serioasa....sau nu au gasit inca fata potrivita si decats a stea singuri mai bine cu una azi cu alta maine....crede-ma ca am vb cu baieti care umbla o sapt 2 cu una pe urma il vezi cu alta si tot asa si au zis ca nu vor sa se implice in relatie serioasa ca nu le aduce nimic bun deocamdata...mai vor distractie inca. asa-s unii dintre ei ce sa le faci. #966 2008-07-02 15:50:22
si fraiere sunt cele care accepta asa aventuri... unde-i demnitatea femeii? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #967 2008-07-02 15:51:38
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17sal'tare fetele I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #968 2008-07-02 15:53:13
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17pai depinde de situatie aici: sunt fete care isi dau seama de ce si cum din prima sau cunosc istoricul baiatului si se complac situatiei, dar sunt si unele care cad in capcana lor...de obicei baietii astia au un tact si o strategie de crezi ca ei chiar vor ceva serios...dar cand colo ei vor doar sa te bage in patul lor. depinde f mult...si baietii dar si fetele gresesc. #969 2008-07-02 16:00:44Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 17nu stiu ce am de sunt asa irascibila zilele astea...si iubi vrea sa mergem vineri la padure si eu nu am nici un kef. Ce plm sa fac la padure? Sa ma manance totzi gandacii, gratarul nu imi place de nici o culoare, plus k ideea mea de natura include niste scaune si o masa Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|