|
Nu esti logat.
Prea...larga#1 2008-07-01 00:18:00
Prea...largaSunt nou pe aici. Am o problema care ma framanta tare. M-am gandit sa cer un sfat pe un forum de profil. Sper sa nu ma luati la misto. Pentru ca e o problema destul de delicata. Offline #2 2008-07-01 00:42:37
Re: Prea...larganu ne-ai zis cat ai in circumferinta Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-07-01 00:48:13
Re: Prea...largaeu stiu...pai...ar putea face exercitii kegel..poate reuseste sa'si mai stranga putin muschii aia vaginali...Eu o inteleg ca si eu ma lubrifiez mult..chiar o inteleg...Si adoptati pozitia necesara cat sa fie ea mai "stransa" doggy..sau asha ceva,vedeti voi 6 ani de dragoste Offline #4 2008-07-01 01:28:36
Re: Prea...largapai sunt cateva trucuri care pot fi incercate...unul ar fi ca atunci cand vezi ca ea e f uda sa te opresti...sa iesi...sa aveti grija sa nu iti moara soldatelul si dupa un timp (depinde de voi cate de scurt/lung) sa continuati...teoretic lubrifierea ei ar trebui sa scada...asta combinata cu o pozitie mai "speciala" (gasesti pe net tot felul de pozitii care "ingrauneaza" penetrarea) ar trebui sa va ajute cat de cat...nu e vina niciunuia si ar fi pacat sa stricati o relatie frumoasa...cu umpic de munca (care implica si documentare) si practica s-ar putea rezolva problema...multa bafta va doresc happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-07-01 01:31:37
Re: Prea...largaNu m-am gandit sa masor circumferinta. Dar totusi ala mic e bine proportionat. Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-01 01:32:38
Re: Prea...larga
aici e defapt problema...nu neaparat la ea...ci la mentalitatea ta... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-07-01 01:34:35
de ce dai vina pe ea? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-07-01 01:37:22
Re: Prea...largadar nu are draga nicio problema...e de vina nepotrivirea dintre organele voastre,ce nu intzelegi? sau va credeti asha mari si tari si buni si perfecti ca mereu e vina noastra? 6 ani de dragoste Offline #9 2008-07-01 08:14:20
Re: Prea...largaeu zic ca daca nu comunicati pierdeti mai mult in relatia voastra decat la faza cu sexul. usor si calm, la o cafea....ca doar nu puteti sa o lungiti asa la nesfarsit Offline #10 2008-07-01 10:39:23
janis esti criminala ce categorica ai fost #11 2008-07-01 10:41:02
Re: Prea...largazo, fata nu are nicio "problema". asa e structura organelor ei. ar putea si ea sa spuna ca tu ai o problema, ca nu esti dotat ? ar putea... Offline #12 2008-07-01 10:47:03
Re: Prea...larga:pucko:Zo..cum adeq are o problema?Din ce ai povestit ea nu a fost virgina..n ai intrebat o daca cu altcineva avea problema asta?Nu are cum sa fie doar vina unuia..Si puiul meu e un pic mai mare..sau oi fi eu ma mica:rodna: ....a fost un pic mai greu la inceput dar ne am gasit ritmul si e super ok....Eu te cred ca esti mai timid..dar daca tot ati ajuns in pat...voi nu vb despre asta?Si crezi k ea e tontolici si nu si da seama ca ceva nu e in regula?Pune mana si vorbiti,k altfel nu ajungeti nicaieri Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #13 2008-07-01 13:00:10
Re: Prea...largauite ce spune kama sutra despre chestia asta i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #14 2008-07-01 14:13:31
Re: Prea...largaexista o pozitie care poate ajuta si anume dupa momentul penetrarii schimbati pozitia picioarelor (ea tine coapsele apropiate tu tii coapsele desfacute) vrand nevrand "spatiul" se ingusteaza Offline #15 2008-07-01 14:27:21
Re: Prea...largaplus ca ea poate sa faca exercitii pentru a-si intarii muschii vaginali. poate sa-i si contracte in timp ce faceti sex... dar daca nu-i spui ea de unde sa stie? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #16 2008-07-01 14:43:03
Re: Prea...largaintr-adevar,nu-mi place pusa problema asa,in carca ei. poate din punctul ei de vedere ea e bine,el nu. e destul de delicat subiectul,dar e totusi o problema care se va agrava. documentaeza-te tu ce pozitii o fac pe ea mai stramta,incercati fara sa-i spui motivul,si daca merge,ii spui ca alea iti plac cel mai mult. daca nu merge,atunci o discutie deschisa se impune mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #17 2008-07-01 16:19:35
si cum arata aceste "uniri"...nu imi dau seama :f?rbryllad: Offline #18 2008-07-01 16:32:32
Re: Prea...largasincer cand e nepotrivire..mai bine o lasi balta.asta e,n-a fost sa fie.doar nu o sa stai totata viata pe aceiasi pozitie ca sa nu o simti pe ea ca e larga. Offline #19 2008-07-01 20:29:23
Re: Prea...largapai scrie acolo...asa se numesc ele,uniri...unirea barbatului cu femeia,la asta se refera ei au unire joasa sau f joasa...adik ea e prea larga pt echipamentu lui... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|