homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea...larga-4

#58 2011-08-17 15:20:58

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Re: Prea...larga

Si exercitiile Kegel, si anumite pozitii mai speciale, pot imbunatati intr-o anumita masura nepotrivirea de marime intre parteneri, dar cred ca totusi sunt situatii cand nimic nu mai poate ajuta.

Eu am avut o prietena care era tot asa: "foarte larga".
Contactul sexual devenise o corvoada, un exercitiu fizic destul de epuizant ptr. mine. Ca sa avem orgasm trebui sa o apas puternic pe zona clitoridiana cu pubisul meu, insa "inauntru" chiar nu simteam mare lucru.
De multe ori evitam sa facem dragoste (eu!), tocmai din pricina asta. Pana la urma ne-am despartit...

Aici nu-i vorba de lubrifiere... o alta iubita de-a mea se lubrifia intr-una, de multe ori curgea lichid din belsug, in jos, pe coapse... si niciodata nu am simtit ca o avea prea larga... ce sa spun, ne potriveam perfect... dar asta-i alta poveste :-)

In concluzie, micile diferente de marime se pot trece cu vederea prin exercitii si pozitii, dar cand diferenta este mare, singura solutie este cautarea unei/unui alt partener.
In fond fiecare avem undeva o pereche perfecta, din toate punctele de vedere.

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.