Sa o salvam pe anca parghel!!-2
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Re: sa o salvam pe anca parghel!!
Bai oameni buni. Femeia are nevoie de bani pentru sanatatea ei, viata ei...nu sa-si faca casa! Hai sa fim seriosi! Numai pt ca are mediatizare o ingropam?
ea a mai avut probleme cu cancerul. si nu a zis nimic. cine stia pana acum ce probleme a mai avut? a ajuns si ea la capatul puterilor
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
Nu cred ca mi-a fost dat vreodata sa vad o persoana atat de vesela in starea in care se afla. Sa fii pe patul de spital proaspat trecut printr-o operatie si sa spui ca asa a fost sa fie si sa razi pe tema asta, la fel. Sa te mai si pregatesti in starea in care esti de un concert pe care il vei avea a doua zi? deja e fara comentarii. Si totusi, uite ca se intampla. Exista persoane care iau totul ca din mana lui Dumnezeu si Ii mai si multumesc pentru asta. http://www.protv.ro/stiri/social/anca-p … ostru.html
Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-03 16:00:53)
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
ralluka a scris:Bai oameni buni. Femeia are nevoie de bani pentru sanatatea ei, viata ei...nu sa-si faca casa! Hai sa fim seriosi! Numai pt ca are mediatizare o ingropam?
ea a mai avut probleme cu cancerul. si nu a zis nimic. cine stia pana acum ce probleme a mai avut? a ajuns si ea la capatul puterilor
pai nu isi face ea casa iubita .....isi fac doctorii dupa urma ei ...oricum ff greu si grav ce se intampla tind sa cred ca moartea mamei mele m-a inrait fff rau ...vad lucrul asta si nu pot sa il opresc
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
pitzipoank a scris:Nu cred ca mi-a fost dat vreodata sa vad o persoana atat de vesela in starea in care se afla. Sa fii pe patul de spital proaspat trecut printr-o operatie si sa spui ca asa a fost sa fie si sa razi pe tema asta, la fel. Sa te mai si pregatesti in starea in care esti de un concert pe care il vei avea a doua zi? deja e fara comentarii. Si totusi, uite ca se intampla. Exista persoane care iau totul ca din mana lui Dumnezeu si Ii mai si multumesc pentru asta. http://www.protv.ro/stiri/social/anca-p … ostru.html
eu am vazut o singura persoana cu aceeasi boala dar si cu acelasi spirit si optimism...este vorba de sotul meu
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
micanarcisa a scris:pitzipoank a scris:Nu cred ca mi-a fost dat vreodata sa vad o persoana atat de vesela in starea in care se afla. Sa fii pe patul de spital proaspat trecut printr-o operatie si sa spui ca asa a fost sa fie si sa razi pe tema asta, la fel. Sa te mai si pregatesti in starea in care esti de un concert pe care il vei avea a doua zi? deja e fara comentarii. Si totusi, uite ca se intampla. Exista persoane care iau totul ca din mana lui Dumnezeu si Ii mai si multumesc pentru asta. http://www.protv.ro/stiri/social/anca-p … ostru.html
eu am vazut o singura persoana cu aceeasi boala dar si cu acelasi spirit si optimism...este vorba de sotul meu
sotul tau a trecut prin asa ceva mica???
baby Dragos
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
dap...acum 12 ani...cancer la testicol...a facut chimio si operatii si iar chimioterapie...cateva luni la rand
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Orice persoana cred ca merita sa fie ajutata...fie ca e mai mult sau mai ptuin mediatizata... Pana la urma,sa nu uitam ca deja situatia Ancai Parghel este destul de grava... Cancerul la ovare vine dupa un cancer la san depasit,si sa tinem cont ca mama artistei a murit tot de cancer la ovare... Mie tare rau mi-ar parea sa pateasca ceva femeia asta...are o voce super,cum putine voci bune mai sunt mediatizate la noi in tara...
Poor is the man whose pleasure depends on another
- theSame_ElaElis
- Hero member
- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
Am vazut o emisiune acum vreo ora la B1Tv; era cu ea; in aprilie filmata la "Nasul"; e fantastica, as zice un model de femeie puternica; admirabila!!! pacat ca unii oameni trebuie sa treaca prin astfel de boli; s-a nascut intr-o zona a Bucovinei, unde se pare ca exista in adancurile pamantului mult uraniu; apoi a mai zis ca atunci cand s-a intamplat accidentul de la Cernobal ea era cam la 400 km! Oare nu toate acestea au completat o predispozitie genetica pe care multi oameni o au? pacat! da, de ani de zile imi pun aceeasi intrebare retorica! Cum e posibil ca cei care au in mainile lor sansa de a reda vietile oamenilor pot cere asemenea sume pt servicii medicale, medicamente, proteze, etc???
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
micanarcisa a scris:dap...acum 12 ani...cancer la testicol...a facut chimio si operatii si iar chimioterapie...cateva luni la rand
ooff...imi pare rau ca a trecut prin asta...dar bine ca a trecut...muulta sanatate mica!!
Ultima oara a fost editat de deliav (2008-07-04 09:38:48)
baby Dragos
- still_dreaming
- Full member
- De la: Yes we can!
- Inregistrat: 2006-11-28
pitzipoank a scris:Daca in urma cu un deceniu, Anca Parghel reusea sa castige lupta cu cancerul, zilele acestea, solista de jazz trece printr-o noua incercare. Saptamana trecuta, ea a fost diagnosticata cu cancer ovarian si metastaze la ficat, fiind internata si operata, la spitalul Bucur din Capitala. Dupa operatie, medicii din tara i-au recomandat acesteia sa inceapa un tratament de specialitate intr-o clinica din Elvetia sau SUA, terapie ale carei costuri depasesc posibilitatiile familiei. Cei care doresc sa o ajute pot contribui la strangerea sumei necesare noii operatii, depunand bani in conturile deschise pe numele fiului solistei, Ciprian Parghel. Cont lei: RO30INGB0000999901012954 Cont euro: RO73INGB0000999901012956
am mai postat acest mesaj.. dar nu l-a citit nimeni. d aia am dechis acest sub. daca gresesc, avertizati-ma . dar sa incercam, mana de la mana, putin cate putin, cu o suma cat de mica, sa salvam o cantareata super!
a invita o tara sa dea bani pentru ea e discriminatoriu, mu inteleg cum se accepta asa ceva la tv sau in ziare nationale. Nu am auzit pina acum sa se abuzeze emotional o tara intreaga ca sa se srtinga banii la nivel national sa se trateze o persoana,
cu siguranta in Romania sint multe femei care au aceasta problema poate si mai grava si daca nu sint cintarete super nu le ajuta nimeni, sufera anonime in spitale unde poate nici nu li s-a spus despre optiunea de a ajunge in alte tari sa se trateze. femeile de tara care se spala in lighean, in aceeasi apa cu toti mebrii familiei (cum am vazut la emisiunea Shimb de mame) de ce sa nu aiba sansa sa fie si ele tratate.
De ce nu se string fonduri - sansele egale pentru toti, toata lumea are dreptul sa fie beneficieze de un tratament corespunzator, ceea ce se poate face si prin echiparea siptalelor cu medicamnte si aparatura, specializarea medicilor, sau sa se colaboreze la nivel nar=tional cu spitatele care pot trata oamenii cu probleme care nu se pot trata in Romania la ora actuala.
sint locuri de munca in care daca nu inviti toti colegii la masa/petrecere etc esti considerat ca ai atitudine discriminanta, dar sa se trimita exlusiv la tratment din donatii nationale numai o persona? daca colegii ei cintareti vor sa stringa bani pentru ea ar trebui sa "concerteze" intre ei in cerc inchis si sa stringa banii din ce doneaza ei, nu sa faca publice si sa invitte toata tara, sau sa stringa bani pentru toti pacientii cu acest diagnostic, sa fie toata lumea ajutata sa fie tratata, nu toata lumea e cintareata super dar asta nu inseamna ca ele sa fie lasate in ignoranta, sa nu se faca nimic si pentru ele. sanse egale pentru toti!
Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-06 05:29:35)
To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- pitzipoank
- Insomniac member
still_dreaming a scris:daca colegii ei cintareti vor sa stringa bani pentru ea ar trebui sa "concerteze" intre ei in cerc inchis si sa stringa banii din ce doneaza ei, nu sa faca publice si sa invitte toata tara, sau sa stringa bani pentru toti pacientii cu acest diagnostic, sa fie toata lumea ajutata sa fie tratata!
au facut deja acest lucru.......
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- still_dreaming
- Full member
toata situatia e jenanta... a devenit o problem nationala stringerea de bani, se invita "oricine" vad ca suma s-a dublat si tarile au fost schimbate, deci care e adevarul la pina la urma, i s-a indicat de medicii de la spital sa mearga acolo? sau vrea ea sa mearga acolo ?
Postul de televiziune organizeaza joi, 10 iulie, intre orele 20.00-23.00 o emisiune teledon pentru a strange banii pentru operatia celebrei cantarete. Anca are nevoie de 200.000 de euro pentru un tratament in Anglia, Austria sau Elvetia. Tot joi, incepand cu orele 20.00, la Sala Radio, oricine poate veni sa ii asculte pe: Cotabita si VH2, Band Anca Parghel, Alb si Negru, Doina Spataru, Luminita Anghel, Ionut Dolanescu, Vlad Mirita, Benone Sinulescu, Florin Chilian, Adrian Daminescu, Tom Boxer sau pe Silvia Dumitrescu interpretand melodii celebre. Intrarea este libera. Oricine poate face o donatie oricat de mica prin SMS, apel cu suprataxa sau sunand personal la numere de telefon pe care Romantica le va pune la dispozitie. Toti banii se vor duce in conturile deschise de fiul Ancai, Ciprian Parghel.
si tu de ce ai venit sa sa aici sa mai ceri bani pentru asta? nu e de ajuns ca cer bani in toata tara pentru asta folosnd radio, tv ziare ...
Legea audiovizualului http://www.srr.ro/despre/legi/audiovizual.htm
Legea nr. 46 din 21.01.2003 privind drepturile pacientului, Monitorul Oficial nr. 51 din 29.01.2003 http://www.smromania.ro/ro/sm_boala/dre … cientului/
nu gasesc legea publictiilor scrise
Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-06 15:47:42)
To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- pitzipoank
- Insomniac member
duamniiiiiiii.......... ce personal ai luato.. park ti-am batut tie in usa si ti-am cerut bani... apropo d asta nu am cerut bani! am zis k dak vrei, donezi..... suma a fost d 200 d mii d la bun inceput... cand am postat eu, era la 2 zile d operatie, cand multi nici nu stiau ce s-a intamplat cu ea. in plus... o o femeie extraordinara, e un om f bun, cand citesc ultimul tau post am impresia k o urasti.... merge in strainatate pt operatie pt k doar cei de acolo o pot ajuta. doar acolo se face interventia de care are nevoie... da dc imi bat eu capu' oare?! vrei bine, nu vrei, bine. nu te-a obligat nimeni la nimic. cine vrea o face.... ah.. si ink ceva.. eu nu beneficiez d nik. am facuto din proprie initiativa... daca la asta te gandeai.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
nu va certati fetelor!
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- still_dreaming
- Full member
pitzipoank a scris:.... o femeie extraordinara, e un om f bun, ........... merge in strainatate pt operatie pt k doar cei de acolo o pot ajuta. doar acolo se face interventia de care are nevoie...
pe mine nu ma intereseaza cine este aceasta persoana,
nu inteleg de ce se string bani la nivel national numai pentru o persoana, cind in Romania sint sute sau mii de femei cu acelasi doagnostic, si care si ele sint femei extraordinare si foarte bune, dar care nu au prieteni in mijloacele de informare nationale, si nu stiu ca au sansa de a fo trattate in alte tari cu bani adunati din donatii ale oamenilor din toata tara.
I s-a indicat de catre medicii sa se duca in strainate? sau a fost ideea ei?
nu e vorba ca o plac sau nu e vorba de numai pentru ea la nivel national?
de ce nu se string bani si pentru celelate femei in acelasi mod sa le dea si lor o sansa?
Wildhoney, nu ma cert dar incerc sa inteleg de ce nu li se acorda sansa de fi tratate mai bine altor femei care nu personalitati publice, si care nu au trait in strainatate si au uitat sa nu se investeste numai in case si masini ci trebuie sa investesti in plan de sanatate, pensionare....sau asta se rezolva prin donatii nationale.
am vazut multe campanii de stringere de bani pentru oamenii cu diverse afectiuni dar nicaieri nu am vazut ca se string exclusiv pentru o persoana. Si in plus cind o persoana "de interes national" (si nu am auzit ca un cintaret sa aiba acest statut) este bolnava grav, buletinul de sanatate se face public catre autoritati dar num vazut nicaieri ca se cer bani sa se ajute acea persoana.
daca as putea acum as intreba toate femeile din Romania cu diagnosticul ei la cite dintre ele li s-a spus de catre medici de optiuni de tratament mai bun in strainatate, sau de ce au les sa se trateze in Romania si nu in alte tari? pentru cite bani nu le permite asta? de ce anu au incercat si ele sa ceara bani pecum AP?
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
still_dreaming a scris:nu inteleg de ce se string bani la nivel national numai pentru o persoana, cind in Romania sint sute sau mii de femei cu acelasi doagnostic, si care si ele sint femei extraordinare si foarte bune, dar care nu au prieteni in mijloacele de informare nationale, si nu stiu ca au sansa de a fo trattate in alte tari cu bani adunati din donatii ale oamenilor din toata tara.
De acord. Plus ca ea, dupa cum am zis, nu e chiar saraca. Isi vinde un apartament, a luat destui bani din concerte si va lua in continuare daca se va face bine....are prieteni cu bani (care decat sa dea 5mii euro pe o geanta pot sa o ajute pe ea). Deci, dupa parerea mea, ea are sanse sa stranga banii aia. Dar de femeile/barbatii care traiesc cu un singur salariu de 4-5 milioane si mai au inca vreo 3 copii mici de intretinut....eventual nu au nici casa...nici bani de mancare...aia de unde sa scoata banii astia? Pentru ei si daca le cer doctorii 20 de milioane li se pare mult si nu au de unde sa-i ia. De ei nu intereseaza pe nimeni....
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
da nu trebuie sa scoata nimeni bani ca sa doneze pentru anca parghel,vorbiti de parca ii obliga cineva pe oameni sa dea bani.Fara suparare mi se pare o rautate sa faceti afirmatii de genul asta,si chiar nu vad rostul unor comentarii la asemenea topic..
Mamica de 2 pui scumpi
- pitzipoank
- Insomniac member
Reina a scris:da nu trebuie sa scoata nimeni bani ca sa doneze pentru anca parghel,vorbiti de parca ii obliga cineva pe oameni sa dea bani.Fara suparare mi se pare o rautate sa faceti afirmatii de genul asta,si chiar nu vad rostul unor comentarii la asemenea topic..
10q.... mai exista cineva si pe partea mea
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
pitzipoank a scris:suma a fost d 200 d mii d la bun inceput...
la inceput au fost 100 000 eruo apoi 200 000 DOLARI (care inseamna aprox 147 000 euro)
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|