homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa o salvam pe anca parghel!!-3

#39 2008-07-07 00:19:20

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: sa o salvam pe anca parghel!!

nu e vorba ca obliga...dar mi se pare aiure ce face....cand e clar ca ar avea banii aia. Ar fi ca si cum ar zice bill gates (sau vreun alt multimilionar) sa isi deschida cont ca are nevoie de bani pentru nu stiu ce operatie. Nu te obliga nimeni sa le dai...dar suna urat...nu stiu. Adica arata la tv cum vedetele de la noi se lauda ca au genti de 5mii euro (pe putin)...Andreea Antonescu isi arata niste bijuterii (putine vreo 2-3 micute) si zicea ca daca le vinde isi ia apartament in Bucuresti cu banii aia... Nu a arata-o exact pe Anca Parghel sa se laude cu asa ceva...dar daca toate vedetele noastre au bani, sunt sigura ca ea nu e tocmai saraca...mai ales ca a avut cateva succes, plus ca au fost si alegerile acum si sunt sigura ca a facut bani frumosi (3SE a scos acum 8 ani 1 miliard in timpul alegerilor...din concerte...si de acum 8 ani s-au mai scumpit preturile...deci se castiga super bine...). Plus ca acum catva timp a fost invitata la Happy hour si a zis ca a cumparat ea cu baietii ei si cu ala de la Fly Project o casa in Brazilia (aia unde au stat cand au filmat pt videocli[, sau ceva de genul). Si acum sa nu-mi zica ca nu are banii astia. Sa fim seriosi. Poate nu-i are in cash acasa...sau in banca...dar daca vinde ceva din ce a investit pana acum sigur face banii.
Nu am zis ca ii doresc raul, Doamne fereste...ii doresc sa se faca bine si sa scape de boala asta groaznica. O apreciez ca e atat de optimista si nu lasa ca boala sa o invinga. Dar sa faca atata tam-tam ca nu are bani si are nevoie de ajutor mi se pare urat...in special din partea familiei, ca nu cred ca s-a dus ea sa ceara ajutor.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#40 2008-07-07 08:24:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Vai de mine fetelor unde se ajunge. Pai din pricina asta suntem in tara asta cum suntem. Cum putem sa judecam noi ca oamenii fac ceva gresit daca o ajuta pe femeia asta. Fiti sigure ca nu o sa-i ia casa cu piscina si nici masina din banii aia.

Stiti cum suntem noi romanii? Am vrea sa o vedem pe femeie (bolnava de cancer) cum umbla la agentiile impobiliare sa-si vanda casa, cum ajunge in mizerie si cum isi plateste singura cei 100.000 de euro, 147.000 euro, 200.000 de dolari, whatever. Hai sa fim seriosi.... Daca auzeam ca Anca Parghel si-a vandut tot ...ziceam: "vaiii, dar de ce nu a cerut, ca doar o ajutam?"

Fereasca Dumnezeu sa fim una dintre noi in cazul ei, sau mamele noastre...ca atunci nu am mai gandi deloc la fel.

Pana barfim noi aici..putem sa punem mana pe telefon si sa-i dam femeii 3 euro (o pizza, un ruj, un chilot) ...ca d'asta depinde viata ei.

Scuzati-mi inversunarea, dar am vazut aceasi atitudine si in cazul Lianei Stanciu si ma calca pe nervi.

#41 2008-07-07 11:24:20

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ralluka a scris:

Vai de mine fetelor unde se ajunge. Pai din pricina asta suntem in tara asta cum suntem. Cum putem sa judecam noi ca oamenii fac ceva gresit daca o ajuta pe femeia asta. Fiti sigure ca nu o sa-i ia casa cu piscina si nici masina din banii aia.

Stiti cum suntem noi romanii? Am vrea sa o vedem pe femeie (bolnava de cancer) cum umbla la agentiile impobiliare sa-si vanda casa, cum ajunge in mizerie si cum isi plateste singura cei 100.000 de euro, 147.000 euro, 200.000 de dolari, whatever. Hai sa fim seriosi.... Daca auzeam ca Anca Parghel si-a vandut tot ...ziceam: "vaiii, dar de ce nu a cerut, ca doar o ajutam?"

Fereasca Dumnezeu sa fim una dintre noi in cazul ei, sau mamele noastre...ca atunci nu am mai gandi deloc la fel.

Pana barfim noi aici..putem sa punem mana pe telefon si sa-i dam femeii 3 euro (o pizza, un ruj, un chilot) ...ca d'asta depinde viata ei.

Scuzati-mi inversunarea, dar am vazut aceasi atitudine si in cazul Lianei Stanciu si ma calca pe nervi.

applauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplause

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#42 2008-07-07 11:30:31

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

eu am donat......cum am spus si in posturile anterioare sunt de acord in totalitate cu ce zice still dreaming , dar ciuda si furia mea este ca mama mea care sa dus acum o luna spre ceruri din cauza cancerului nu a avut sansa sa plece in stainatate ..poate scapa sau poate nu wink.....dar de unde sa am eu bani sa o duc ca sunt angajata ca vanzatoate cu un sal de 6 mil...de unde bani fetelor???? credeti ca io nu ma simt vinovata ???? ba daaaa si inca cum ....ce sa fac sa ma duc sa fur sau sa dau in cap la lume???? m-as fi dus la televiziune....si acum vine intrebarea : m-ar fi ajutat pe mine telev. daca ziceam: stiti mama mea are cancer vreau sa ma duc cu ea in stainatate .....faceti un teledon??? sa fim serioase....nu ma ajuta nimeni wink......
nu vreau sa ma intelegeti gresit sunt indignata cum a spus si still ptr faptul ca nu se ajuta oamenii simpli ci numai vedetele....dar pana la urma si vedetele sunt oameni si merita ajutate.....
eu am donat si ptr fetita lianei stanciu.....am facut-o ptr multumirea mea sufleteasca nu conteaza ce s-a fcaut cu banii....aia e trebuie sa ne resemnam.......ASTA E TARA IN CARE TRAIM! si nu am tipat imi cer scuze moderatoarelor ....doar am vrut sa subliniez wink

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#43 2008-07-07 12:36:32

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ralluka a scris:

Pai din pricina asta suntem in tara asta cum suntem.

suntem in tara asta tocmai pt ca incurajam asemene lucruri...pt ca dam bani la cersetori si apoi ei ne dau in cap, ne fura, si apoi tot noi suntem revoltati....pt ca atunci cand vedem in fata noastra ca se intampla ceva incorect/gresim "luam atitudine" (intelegeti ironia)...pentru ca atunci cand de exemplustam la bloc si ne inunda vecinul ne multumim cu a ne certa cu el ca tiganii, in loc sa facem ceva concret, pt ca luam atitudine cand ratb-ul vine la 30 min la ora de varf plin ochi si apoi inca 3 la rand goale...sa dam ajutoare de caldura babelor SINGURE "fara venituri mama, cu pensia mica" si apartamente de 5 camere in buricul capitalei si tiganilor cu palate si mercedes dar care au 5  puradei....asa mai departe....
deci da ai dreptate...hai sa ii ajutam in continuare pe cei cu bani...si ne vom merita soarta

p.s. vrei sa facoi un bine...du-te la un copil sarman dintr-o familie nevoiasa si cumpara-i o protocala si un tricou...va fi mai multumit

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Publicitate

loading...

#44 2008-07-07 13:03:46

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

fara sa judec cate case are si de ce nu vinde vreuna ca nu ma intereseaza,,,sunt de acord inca o data cu bela si still dreaming si anytza...nici mie nu mi-au facut televiziune cand sotul meu s-a tratat de cancer in Romania ...si am avut nevoie de bani garla...si inca mai avem caci controalele periodice costa destul...dar fiind om e rand...in cazul nostru a fost cu noroc in cel al anytzei nu (Dumnezeu sa o odihneasca pe mama)...si ce a stiut cineva ca mama anytzei e bolnava?....nu ma intreseaza un caz sau altul dar se face prea mare taraboi...ai bani mergi si te trateaza si pe luna de vrei, nu ai bani stai aici ca toti oamenii de rand...miile de oameni...mergeti prins spitale sa vedeti...numai eu cata suferinta vad an de an in oncologia din cluj si totusi nu li se face emisiune sau chestii din astea....eu zic ca ne consumam multa energie degeaba...
vreau sa zic ca nu judec pe unii sau altii care fac donatii sau nu ca iar nu ma intereseaza dar este o vorba:"pentru unii muma pt altii ciuma"

aaa si ca adaugare : sotul meu a fost trimis la cluj fiind ultima faza...

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-07-07 13:08:30)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#45 2008-07-07 13:10:52

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu mi-am pierdut ambii parinti in spitalele din Romania! pt ca sunt prost dotate !!!! apoi am vazut emisiuni despre cum se procedeaza in strainatate la cazurile asemanatoare cu ale lor, cum sunt oamenii salvati acolo, fara sa trebuiasca sa isi vanda casele;
ai mei nu au avut ce vinde, dc vindeau casa, ramaneam eu si fratele meu pe drumuri, nu?
mai bine sa faca teledonuri pt spitalele nenorocite din provincie!!!!

#46 2008-07-07 13:20:54

norishorulalb
Banat

nu va suparati pe mine va rog
dar asta cred si sustin

#47 2008-07-07 13:22:24

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

e dureros din pacate...ca sistemul asta de k**** nu face nimic pentru oamenii care chiar au nevoie...si intr-adevar sunt de acord ca ar trebui sa se mediatizeze cat mai multe cazuri in care e nevoie de ajutor...dar femeia asta n-are nicio vina ca nenorocita asta de boala n-a iertat-o...asa cum nici mama anytzei nu a avut....pacat ca nu s-a mai putut face nimic...pacat ca nu a avut parte de atata atentie...nici ea si nici multe alte femei probabil care au fost doborate de boala asta....e greu dar daca putem face cevaa...hai sa facem...si pentru ea si pentru alte femei....cred ca pana la urma asta e ideea

iar tu anytza nu ai de ce sa te invinovatesti...din pacate sunt lucruri pe lumea asta care ne depasesc putinta....pentru ca sunt convinsa ca tu ai facut tot ce a fost omeneste posibil...nu am cuvinte sa va spun cat de rau imi pare...pentru pierderea voastra...dar sunteti niste oameni puternici si ar trebui sa incercam sa tragem un semnal de alarma....poate reusim ceva in viitor...va pup fetelor puss puss si aveti sincer respectul meu

baby Dragos hjarta rugaciune

#48 2008-07-07 13:30:58

norishorulalb
Banat

Daca ne uitam pe acasa - e plin de cazuri
pe national tv- la fel

Nu poate sa stie presa de unde sa-i ia pe toti amaratii
E adevarat ca unii au mediatizare mai mare. Dar asa e peste tot in tara asta. Daca ai o "pila" undeva..o folosesti. Asta e!

#49 2008-07-07 13:36:40

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

eu nu shtiam ca anca parghel are posibilitati neutral

chiar ma gandeam sa donez si eu ceva dar dupa acest post sunt total dezgustata.Sunt multi oameni care mor pt ca nimeni nu`i poate ajuta si nu au cum profita de imaginea lor sa`si faca "reclama" ...
doamne fereshte ca e ceva grav ce i se intampla,dar daca are de unde dc mai cerE?

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#50 2008-07-07 14:17:46

norishorulalb
Banat

si daca sunt atatia oameni care mor pentru ca nimeni nu-i poate ajuta...ce ar fii sa moara si anca parghel..una in plus sau minus tot aia, nu?

#51 2008-07-07 15:10:41

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

ralluka a scris:

Daca ne uitam pe acasa - e plin de cazuri
pe national tv- la fel

Nu poate sa stie presa de unde sa-i ia pe toti amaratii
E adevarat ca unii au mediatizare mai mare. Dar asa e peste tot in tara asta. Daca ai o "pila" undeva..o folosesti. Asta e!

si revin eu cu afirmatia: ASTA E TARA IN CARE TRAIM!
de aia spun si eu ralluka ......poate nu m-am facut inteleasa......nu m-am revoltat ca nu vreau sa ajut,ci doar ptr simplul fapt ca nu toata lumea are drepturi egale....eu am votat ptr anca parghel ptr c in primul rand e femeie.....si nimeni nu stie cum ajunge
e prea mult de povestit si prea dureros ptr mine sa va spun in ce chinuri mor oamenii bolnavi de cancer.....nu va puteti inchipui oricat v-ati stradui.....nici un animal nu se chionuie cum s-a chinuit mamica mea....si nu exagerez nici un cuvant........cand o sa mai imi revin o sa va pun poze cu ea sa vedeti ce mamica frumoasa si blanda am avut eu.....nu va imaginati cum a schimbat-o boala sad
deliav multumesc frumos....sper sa am putere in continuare puss

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#52 2008-07-07 15:13:51

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu te cred si te inteleg...caci si eu stiu cate suferinta e...stiu cat a suferit sotul meu si ce crunt e tratamentul ...si stiu ce am vazut in spital...trebuie sa ai putere... pup

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#53 2008-07-07 15:16:45

norishorulalb
Banat

anytza stii ca regret enorm ce ti s-a intamplat

insa atitudinea nu e cea mai pozitiva daca spunem NU unei persoane doar pentru ca are mediatizare (care banuiesc ca nu a fost facuta la cererea ei expres...pentru ca in prima faza eu n-am stiut ca a mai avut si la san)

#54 2008-07-07 15:18:53

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

hmmm...am citit ce ati vorbit pana acum.
jumatate din mine e intr-o tabara,jumatate in cealalta.ok,are case,masina,bani si ce-o mai avea.da totusi e si ea om.a muncit pentru casele alea,si pentru toate bunurile pe care le are.nu a venit cineva sa-i intinda cheile unui apartament sa zica:"ia si tu,Anca apartamentul asta!"nu.le-a muncit ea,sunt sigura.asa cum fiecare din noi munceste.dar a ajuns saraca la capatul puterilor.in plus,de unde stim noi asa sigur ca are case peste case si proprietati peste proprietati?de la aceeasi televiziune/presa care acum vrea sa o ajute(sa ne gandim putin totusi,cat c***t mananca presa).niciuna din noi n-o cunoaste personal,nu stie daca e adevarat ca are asa,claie peste gramada!
in schimb...ma uit aproape zilnic la povestiri adevarate pe acasa...si acolo dau cazuri peste cazuri...unele se rezolva...unele nu...de exemplu,acum de curand am vazut fata aia care a murit de leucemie in ziua in care trebuia sa plece in strainatate sa se opereze,deci banii se stransesera,deci cazul a fost mediatizat,DECI nu doar pentru "vedete" se fac teledonuri s.a.m.d.dar balerinei,pentru ca era balerina fata despre care vorbesc,a fost practic omorata de niste hartii...a murit pentru ca nu i-au facut nemernicii astia actele sa poata pleca mai repede sa se opereze.concluzia mea:se intampla ce se intampla din cauza tarii in care traim,din cauza oamenilor sus-pusi,case se ocupa cu asa ceva,si mai bine pleaca mai devreme cu 2-3 ore de la munca,decat sa stea sa mai faca 2-3 dosare sa salveze 2-3 vieti.
ok,s-o ajutam pe Anca Parghel.e o femeie minunata,nimic de zis.si chiar am impresia ca o data a donat o suma destul de mare pentru un caz de la povestiri.deci am putea sa-i intoarcem serviciul macar putin...cat poate fiecare.
stiu,o sa ziceti ca ma contrazic singura,si asa si e...dar sunt argumente pro si contra,si nu reusesc deloc sa le "impac".
sa nu ne certam totusi intre noi,nu asta e ideea!

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#55 2008-07-07 15:42:10

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Nu e suficient sa inchizi ochii cui dai bani "scopul e nobil".....

Nu cred ca aspus nimeni aici sa nu i se dea bani, cine vrea si are sa ii dea....

E firesc sa te intrebi de ce ti se cer bani, cum de a ajuns in situatia ca nu are bani (din cite stiu eu sotul ei e medic si locuieste in SUA) cum se folosesc si cum a ajuns sa nu aiba bani....
Imi vine greu sa cred ca aveti asa de multi bani incit nu va intereseaza ce faceti cu ei.

Atita timp cit ti se cer bani la nivel national e normal sa te intrebi de ce numai pentru unii se cere "finantare", restul sint discriminati ca meseria lor nu este cintareata sau interfera cu lumea din TV, presa ...
Daca se investeste in spitale vor beneficia mai multi oameni numait un individ.

Nu stiu ce alte cazuri sint pe acasa si nici ce situatie materiala si nevoi de tratament au, dar cum nu am aflat inca de ei si nici nu am auzit ca s-a facut teledon sau concert sa se stringa bani pentru ei clar ca nu au beneficiat de acelasi "tratament"....

Era mai bine sa nu apara si aici pe forum "cererea de bani" pentru cazul acesta.

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-07 15:45:24)

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#56 2008-07-07 15:44:17

norishorulalb
Banat

1. Ea nu are sot. E divortata
2. Nu a cerut ea banii astia
3. cum naiba sa stea acum sa vanda casa pe care o are?? Si unde sa mai locuiasca?
Spunem : vindem casa! ca si cum ne-am muta in padure si am fii sanatosi
4. Pe acasa zilnic arata cazuri disperate (cate 4/zi)..si solutionariel...si le arata contul si tot

Hai sa nu fim rai!

#57 2008-07-07 15:51:08

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

ai dreptate,ralluka!

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.