|
Nu esti logat.
Sa o salvam pe anca parghel!!-3#39 2008-07-07 00:19:20
Re: sa o salvam pe anca parghel!!nu e vorba ca obliga...dar mi se pare aiure ce face....cand e clar ca ar avea banii aia. Ar fi ca si cum ar zice bill gates (sau vreun alt multimilionar) sa isi deschida cont ca are nevoie de bani pentru nu stiu ce operatie. Nu te obliga nimeni sa le dai...dar suna urat...nu stiu. Adica arata la tv cum vedetele de la noi se lauda ca au genti de 5mii euro (pe putin)...Andreea Antonescu isi arata niste bijuterii (putine vreo 2-3 micute) si zicea ca daca le vinde isi ia apartament in Bucuresti cu banii aia... Nu a arata-o exact pe Anca Parghel sa se laude cu asa ceva...dar daca toate vedetele noastre au bani, sunt sigura ca ea nu e tocmai saraca...mai ales ca a avut cateva succes, plus ca au fost si alegerile acum si sunt sigura ca a facut bani frumosi (3SE a scos acum 8 ani 1 miliard in timpul alegerilor...din concerte...si de acum 8 ani s-au mai scumpit preturile...deci se castiga super bine...). Plus ca acum catva timp a fost invitata la Happy hour si a zis ca a cumparat ea cu baietii ei si cu ala de la Fly Project o casa in Brazilia (aia unde au stat cand au filmat pt videocli[, sau ceva de genul). Si acum sa nu-mi zica ca nu are banii astia. Sa fim seriosi. Poate nu-i are in cash acasa...sau in banca...dar daca vinde ceva din ce a investit pana acum sigur face banii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #40 2008-07-07 08:24:15
Re: sa o salvam pe anca parghel!!Vai de mine fetelor unde se ajunge. Pai din pricina asta suntem in tara asta cum suntem. Cum putem sa judecam noi ca oamenii fac ceva gresit daca o ajuta pe femeia asta. Fiti sigure ca nu o sa-i ia casa cu piscina si nici masina din banii aia. Offline #41 2008-07-07 11:24:20
Re: sa o salvam pe anca parghel!!
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #42 2008-07-07 11:30:31
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu am donat......cum am spus si in posturile anterioare sunt de acord in totalitate cu ce zice still dreaming , dar ciuda si furia mea este ca mama mea care sa dus acum o luna spre ceruri din cauza cancerului nu a avut sansa sa plece in stainatate ..poate scapa sau poate nu .....dar de unde sa am eu bani sa o duc ca sunt angajata ca vanzatoate cu un sal de 6 mil...de unde bani fetelor???? credeti ca io nu ma simt vinovata ???? ba daaaa si inca cum ....ce sa fac sa ma duc sa fur sau sa dau in cap la lume???? m-as fi dus la televiziune....si acum vine intrebarea : m-ar fi ajutat pe mine telev. daca ziceam: stiti mama mea are cancer vreau sa ma duc cu ea in stainatate .....faceti un teledon??? sa fim serioase....nu ma ajuta nimeni ...... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #43 2008-07-07 12:36:32
suntem in tara asta tocmai pt ca incurajam asemene lucruri...pt ca dam bani la cersetori si apoi ei ne dau in cap, ne fura, si apoi tot noi suntem revoltati....pt ca atunci cand vedem in fata noastra ca se intampla ceva incorect/gresim "luam atitudine" (intelegeti ironia)...pentru ca atunci cand de exemplustam la bloc si ne inunda vecinul ne multumim cu a ne certa cu el ca tiganii, in loc sa facem ceva concret, pt ca luam atitudine cand ratb-ul vine la 30 min la ora de varf plin ochi si apoi inca 3 la rand goale...sa dam ajutoare de caldura babelor SINGURE "fara venituri mama, cu pensia mica" si apartamente de 5 camere in buricul capitalei si tiganilor cu palate si mercedes dar care au 5 puradei....asa mai departe.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#44 2008-07-07 13:03:46
Re: sa o salvam pe anca parghel!!fara sa judec cate case are si de ce nu vinde vreuna ca nu ma intereseaza,,,sunt de acord inca o data cu bela si still dreaming si anytza...nici mie nu mi-au facut televiziune cand sotul meu s-a tratat de cancer in Romania ...si am avut nevoie de bani garla...si inca mai avem caci controalele periodice costa destul...dar fiind om e rand...in cazul nostru a fost cu noroc in cel al anytzei nu (Dumnezeu sa o odihneasca pe mama)...si ce a stiut cineva ca mama anytzei e bolnava?....nu ma intreseaza un caz sau altul dar se face prea mare taraboi...ai bani mergi si te trateaza si pe luna de vrei, nu ai bani stai aici ca toti oamenii de rand...miile de oameni...mergeti prins spitale sa vedeti...numai eu cata suferinta vad an de an in oncologia din cluj si totusi nu li se face emisiune sau chestii din astea....eu zic ca ne consumam multa energie degeaba... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-07-07 13:08:30) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #45 2008-07-07 13:10:52
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu mi-am pierdut ambii parinti in spitalele din Romania! pt ca sunt prost dotate !!!! apoi am vazut emisiuni despre cum se procedeaza in strainatate la cazurile asemanatoare cu ale lor, cum sunt oamenii salvati acolo, fara sa trebuiasca sa isi vanda casele; Offline #46 2008-07-07 13:20:54
Re: sa o salvam pe anca parghel!!nu va suparati pe mine va rog Offline #47 2008-07-07 13:22:24
Re: sa o salvam pe anca parghel!!e dureros din pacate...ca sistemul asta de k**** nu face nimic pentru oamenii care chiar au nevoie...si intr-adevar sunt de acord ca ar trebui sa se mediatizeze cat mai multe cazuri in care e nevoie de ajutor...dar femeia asta n-are nicio vina ca nenorocita asta de boala n-a iertat-o...asa cum nici mama anytzei nu a avut....pacat ca nu s-a mai putut face nimic...pacat ca nu a avut parte de atata atentie...nici ea si nici multe alte femei probabil care au fost doborate de boala asta....e greu dar daca putem face cevaa...hai sa facem...si pentru ea si pentru alte femei....cred ca pana la urma asta e ideea baby Dragos Offline #48 2008-07-07 13:30:58
Re: sa o salvam pe anca parghel!!Daca ne uitam pe acasa - e plin de cazuri Offline #49 2008-07-07 13:36:40
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu nu shtiam ca anca parghel are posibilitati Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #50 2008-07-07 14:17:46
Re: sa o salvam pe anca parghel!!si daca sunt atatia oameni care mor pentru ca nimeni nu-i poate ajuta...ce ar fii sa moara si anca parghel..una in plus sau minus tot aia, nu? Offline #51 2008-07-07 15:10:41
si revin eu cu afirmatia: ASTA E TARA IN CARE TRAIM! Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #52 2008-07-07 15:13:51
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu te cred si te inteleg...caci si eu stiu cate suferinta e...stiu cat a suferit sotul meu si ce crunt e tratamentul ...si stiu ce am vazut in spital...trebuie sa ai putere... pup N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #53 2008-07-07 15:16:45
Re: sa o salvam pe anca parghel!!anytza stii ca regret enorm ce ti s-a intamplat Offline #54 2008-07-07 15:18:53
Re: sa o salvam pe anca parghel!!hmmm...am citit ce ati vorbit pana acum. Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #55 2008-07-07 15:42:10
Re: sa o salvam pe anca parghel!!Nu e suficient sa inchizi ochii cui dai bani "scopul e nobil"..... Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-07 15:45:24) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #56 2008-07-07 15:44:17
Re: sa o salvam pe anca parghel!!1. Ea nu are sot. E divortata Offline #57 2008-07-07 15:51:08
Re: sa o salvam pe anca parghel!!ai dreptate,ralluka! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|