|
Nu esti logat.
Sa o salvam pe anca parghel!!-5#77 2008-07-07 21:17:58
Re: sa o salvam pe anca parghel!!pink ''in sinea mea'' cred k este o femeie care are nevoie e ajutor. k altfel nu ar fi cerut. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #78 2008-07-07 21:22:44
Re: sa o salvam pe anca parghel!!si eu cred ca are nevoie de ajutor insa nu material...si cred ca nici macar nu ea a cerut acesti bani ci media face caz prea mult...va zic eu in acele momente nu te gandesti sa deschizi conturi si teledonuri ci cum sa actionezi rapid asupra bolii...eu asa cred ca ea se gandeste numai la cum sa se vindece si daca are lovele sigur ii foloseste nu asteapta ea donatii si mai ales ca oameni cu bani s-au oferit...insa rechinii din tv asa fac cat mai multa audienta pe seama suferintei... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #79 2008-07-07 23:59:08
Re: sa o salvam pe anca parghel!!
tocmai pe acasa si-a prezentat cele 2 "modeste" casute pe care si le-a facut in buc...asa ca nu ramane pe drumuri....una vroia sa o faca cu cabinete medicale...deci ca dimensiuni nu era mica...si bun...o casa din aia sa zicem ca face DOAR 300 000 ...pai o dai, iei un apartament cu 2-3 camere ca sa nu zici ca ramai pe strazi, iti raman si banii si inca o casa.... Ultima oara a fost editat de bela (2008-07-07 23:59:57) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #80 2008-07-08 00:12:18
corect Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #81 2008-07-08 02:31:16
Re: sa o salvam pe anca parghel!!nu a zis nimeni ca nu merita sa se faca bine. Dar ce m-a frapat pe mine...e ca am vazut stirea cu "aseara a fost internata de urgenta Anca Parghel...aici este contul unde o puteti ajuta". Copii ei de la spital s-au dus direct la banca sa dechida cont? Chiar nu s-au gandit la alta posibilitate, totusi nu-s saraci. Asta a fost primul lor gand "hai sa deschidem cont" Cum a zis si mica, ea ar fi vandut si casa si tot...in primul rand e sanatatea...apoi vezi cum faci la loc banii. Primul impuls e sa vinzi tot, te impurmuti la banca, la prieteni, nu te duci la Tv. Cel putin asta e parerea mea. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#82 2008-07-08 06:35:44
Micanarcisa, imi pare rau de aceasta situatie, sint foarte afectata cind aud ca cineva sufera in special de cancer din motive personale.
desigur ca are nevoie de ajutor la diagnosticul ei, si poate are nevoie si de consiliere financiara sa o ajuta sa isi setze prioritati cum sa investesca banii, sanatatea fiind mai importanta decit "averile" Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-08 06:44:44) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #83 2008-07-08 07:02:28
Re: sa o salvam pe anca parghel!!nu stiu still_dreaming de vreun medicament...sotul meu a facut chimioterapie dar tratamentul lui era la inceput atunci de asta zic eu ca au facut experiente pe el...insa acum e vindecat complet N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #84 2008-07-08 09:33:22
Re: sa o salvam pe anca parghel!!Hai mai bine decat sa stam sa judecam lucrurile...si s-o 'luam pe toate partile' sa speram ca o sa reuseasca sa castige in fata bolii asteia...si Anca Parghel si pana la urma oricine e in situatia asta....dupa cum am mai spus e totusi o femeie intr-o situatie grava si cred ca ultimul lucru pe care ar trebui sa-l facem este sa stam s-o judecam....pana la urma normal ca unele dintre noi sunt de acord cu sistemul asta de a cere ajutor pentru ca e o persoana publica altele nu...e normal sa fie diferente de opinii....dar sa nu uitam totusi ce este esential...si anume faptul ca ea este intr-o stare foarte grava si cine vrea s-o ajute material...spiritual....etc..poate s-o faca, cine nuu...nu e obligat si i se va respecta optiunea. baby Dragos Offline #85 2008-07-08 10:39:08
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu tind sa cred ca ea nu face acum un business pe spatele nostru. sincer Offline #86 2008-07-08 10:59:22
exact baby Dragos Offline #87 2008-07-08 11:49:18#88 2008-07-08 12:09:40
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu am un respect urias pentru citeva persoane de pe forumul asta....in fruntea listei sunt still-dreaming si vdaiana....stiti cu totii de ce... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #89 2008-07-08 12:32:06
Re: sa o salvam pe anca parghel!!doctoressa iti dau dreptate...si eu am avut caz de cancer in familie...si din pacate se intampla tot mai des...dupa mine insa cred ca tine de alegerea fiecaruia cum trateaza lucrurile in situatia asta...majoritatea o fac in liniste..incercand sa rezolve cum pot...asa am facut si noi...altii si mai ales cei care beneficiaza de mai multa atentie...incearca si pe partea asta...a mediatizarii...ideea e ca sunt si oameni normali...adica nu persoane publice care cer ajutor prin intermediul tv etc. deci de-asta spuneam ca e vorba de optiune...eu nu stiu ce sa spun...nu stiu cum e mai bine...cred ca fiecare face ce poate pentru cel de langa el care este in suferinta.........ooff grele situatii baby Dragos Offline #90 2008-07-08 12:36:02
nu cred k se referea nimeni ca face un bussiness ... adica daca banii vor fi stransi e clar k ii va folosi sa se vindece. noi dezbatem faptul ca are bani si isi permitea sa se descurce singura. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #91 2008-07-08 12:56:20
exact doctoressa....aici nu e vb ca e anca parghel sau alt artist...e vorba ca unii sunt mai cu mot decat altii...de ce unii cu mai putine posibilitati si-au pastrat demnitatea si si-au pastrat durerea "in familie" fara sa faca tragedie nationala din asta...nu puteau sa iasa si ei pe posturile nationale si sa se dea cu capul de toti peretii ca saracii de noi nu avem....si ce amarati suntem.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #92 2008-07-08 12:59:05
Re: sa o salvam pe anca parghel!!dar de TEO,fetitza Lianei stanciu nu se mai stie nimik ??? Offline #93 2008-07-08 16:24:45
e bine...s-a vindecat...si in cazul ei...banii care s-au strans in plus au mers la alti copii care aveau nevoie... happy with him...inlove with him... Offline #94 2008-07-09 09:05:23
Re: sa o salvam pe anca parghel!!da si eu stiam ca s-a vindecat Teodora... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #95 2008-07-09 09:08:59
Re: sa o salvam pe anca parghel!!Fara suparare...dar decat sa mor cu demnitate doc..mai bine traiesc cu un teledon. Eu asa zic...acum ..depinde de fiecare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|