|
Nu esti logat.
Sa o salvam pe anca parghel!!-6#96 2008-07-09 09:09:52
Re: sa o salvam pe anca parghel!!
in sfarsit o veste buna! Offline #97 2008-07-09 09:11:35
Offline #98 2008-07-09 09:31:38
Re: sa o salvam pe anca parghel!!chiar rall cand vin in cluj anul asta poate iti bag o vizita N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #99 2008-07-09 09:37:40
sa-mi zici cand sa tai vitzelul...pe bune...sa VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Offline #100 2008-07-09 13:07:26
atunci teledon pentru toata lumea care care vrea, fara discriminare, toti cetatenii romani sa aiba acces la teledon cind au nevoie! Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-09 13:30:05) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline Publicitateloading...
#101 2008-07-09 13:12:44
Re: sa o salvam pe anca parghel!!fetelor...va rog...incepem sa deviem de la subiect... happy with him...inlove with him... Offline #102 2008-07-09 13:14:11
Re: sa o salvam pe anca parghel!!da dar stii cum e...poate nu toata lumea vrea...genul asta de mediatizare...depinde de persoana..asta e de fapt ideea baby Dragos Offline #103 2008-07-09 20:28:31
Re: sa o salvam pe anca parghel!!acum chiar am o senzatie de...cum sa zic sa nu para urat si insensibil...o senzatie de indignare vecina cu enervarea...este emisiune pe realitatea despre acest subiect...invitati: ficiorsu' care in loc sa stea cu maica-sa in spital la cluj unde zice ca este sub chimioterapie vine pe la emisiuni...ei asta e de compatimit?...ce cauti tu invitat la tv cand propria mama se lupta cu tratamentul?...alti invitati:asa zisi "artisti" si o madama care in loc sa-si vanda cosmeticele ieftine tot apare prin ecran de-ti provoaca scarba cu ideile ei...ce stiu ei despre adevaratul tratament de vin si isi dau cu parerea?...ce stiu ei de moralul unei persoane atacata de boala aceasta crunta?...sa vina si sa-si dea cu banul in tv...mi-e rau cand vad asa ceva...dar in primul rand ce cauta fi-su aici? DE CE nu e cu maicasa la cluj?...mi se pare prea prea de prost gust acest teatru ieftin...pai eu ce pana mea sa caut sa dau interviuri si dezbateri la tv cand o persoana extrem de apropiata are nevoie de mine acolo langa ea....hai am inteles teledon teledon ca asta e nu comentez ca daca vrei suni daca nu nu te obliga nimeni poti schimba canalul...dar de ce o dezbatere in care sa-si dea cu banul toti idiotii care nu au ceva mai bun de facut si care nu stiu ce e aia cancer...sunt total dezgustata (da asta e cuvantu fara sa fiu rautacioasa) de aceste scursuri de televiziuni care sunt in gat de audienta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #104 2008-07-17 12:18:32
Re: sa o salvam pe anca parghel!!se mai stie ceva de ea?vad ca a cam trecut iufa mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #105 2008-07-21 14:25:10
Re: sa o salvam pe anca parghel!!Cantareata vrea o schimbare si va incepe cu propria locuinta care va arata complet diferit. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #106 2008-07-21 14:34:45
Re: sa o salvam pe anca parghel!!prea tare Romanica noastra...prostul doneaza "sa o salvam" ...si de fapt i-am finantat redecorarea casei...nu a apartamentului ci a casei...hai fratilor donati sa o ajutam pe biata suferinda sa-si cumpere mobila N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #107 2008-07-21 14:39:01
Re: sa o salvam pe anca parghel!!mai sunt si baliverne cred Offline #108 2008-07-21 15:57:23
Re: sa o salvam pe anca parghel!!clar ca sunt... baby Dragos Offline #109 2008-07-21 16:32:50
eram sigura...era clar ca avea banii aia. chiar daca banii din donatii s-au dus la tratament...ea si-a pastrat banii ei ca sa-si renoveze casa (doamne fereste sa cheltuie ea din banii ei). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #110 2008-07-21 16:36:50
Re: sa o salvam pe anca parghel!!ar fii urat sa faca asa ceva Offline #111 2008-07-21 16:45:01
Re: sa o salvam pe anca parghel!!eu o cred in stare. nu am nimic cu ea, dar am zis mereu ca a fost urat ce au facut (copii ei cu posturile tv...si ea daca a fost de acord cu asta). avea cel putin 2 case...deci avea ce sa vanda...sa faca rost de bani. si nu ajungea in strada. Chiar si o singura casa daca avea...o vindea pe aia, facea bani de tratament si-i mai ramanea si sa-si ia un apartament...asta ar face orice om normal. dar nu...nici nu s-a pus problema sa faca asa ceva...mai bine sa dea altii. iar acum se mai si lauda ca isi renoveaza casa.... macar daca nu zicea nimic... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #112 2008-07-21 16:47:02
Re: sa o salvam pe anca parghel!!nu stim cum am reactiona si noi in astfel de cazuri Offline #113 2008-07-21 16:47:28
Re: sa o salvam pe anca parghel!!au fost invitati la happy hour cei de la bere gratis...si au zis ca din banii care le-au ramas din donatiile pentru fetita solistului au facut un spital sau un centru...pentru copii bolnavi de cancer, ca au vazut ca in Romania nu sunt conditii...si au vrut sa faca ceva sa ajute. Mi s-a parut frumos din partea lor... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #114 2008-07-21 17:00:40
Re: sa o salvam pe anca parghel!!da,chiar!foarte frumos bravo lor Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|