homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata?-5

#77 2008-07-20 19:12:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: sunt insarcinata?

daca apare sangerarea aia nu inseamna nimic nici ca ai ramas nici ca nu ai ramas

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#78 2008-07-20 19:12:57

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

evilpink a scris:

andra mie imi iese ca ai perioada fertila din a 13 zi de ciclu menstrual pana in a24a .... dar nu sunt sigura ca am calculat ok

cum adica a 13 zi de ciclu menstrual? hmm scuze,dar nu stiu cum vine asta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#79 2008-07-20 19:16:14

evilpink
Banat

prima zi de ciclu menstrual e prima zi de sangerarea de la ea incepi sa numeri pana la urmatoarea zi de sangerare! acum ai inteles?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#80 2008-07-20 19:19:35

fallen_angel
Insomniac member

cred ca da...am numarat si eram in perioada fertila astazi sad.O sa iau maine postinor ce sa fac grater.Ms mult pt ajutor.

#81 2008-07-20 19:20:27

evilpink
Banat

nu ai pt.ce!

puss puss puss

Publicitate

loading...

#82 2008-07-20 19:28:48

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

Andra123 a scris:

Iara am patit-o grater astazi a alunecat prezervativul si nu am observat nici unul dintre noi si a ejaculat inauntru sad.Am mers imediat si am urinat si m-am spalat,iar apoi am pus apa cu otet in irigator si m-am spalat.Stiu ca,coaguleaza.Oricum cred ca sunt si in perioada fertila sad.Ce ma sfatuiti sa fac?sa iau postinor sau nu?

oooooooooffff... exact asta mi s-a intamplat si mie... e a doua oara... prima data luam abb, dar aveam probleme cu candida si am facut-o cu prezervativ... a alunecat si nu-l mai gaseam... era inauntr, dar el nu ejaculase...
aseara, a si ejaculat... is de toata minunea prezervativele astea... oare de ce alunecaaaaaaaaaa? grater grater grater  grater

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#83 2008-07-20 19:35:46

fallen_angel
Insomniac member

sad al meu verifica de fiecare data sa nu alunece,dar acum a alunecat fix in momentul critic si nu a mai avut ce face sad.
Si mie mi-e groaza s aiau iara postinor,dar decat sa raman insarcinata....orice numai asta nu sad

#84 2008-07-20 19:45:22

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

andra decat sa iei atata postinor..nu ami bine ai lua tu ac.Daca ai merge la un medica de plannig sunt sigura ca ti-ai gasi ac potrivite pt tine ! decat sa stai mereu cu stresul alunecarii preze...si cu postinor din 3in 3 luni...daca chiar asa ingrozitoare ti se pare varianta unui bebe ...

#85 2008-07-20 19:48:00

mara21
Full member

Andra123 a scris:

sad al meu verifica de fiecare data sa nu alunece,dar acum a alunecat fix in momentul critic si nu a mai avut ce face sad.
Si mie mi-e groaza s aiau iara postinor,dar decat sa raman insarcinata....orice numai asta nu sad

si la mine le verifica... si avem grija cu asta, stiind ca am mai avut antecedente...
vai, mi-e atat de frica... e prima data cand iau postinor... offf... sper sa nu se intample nimic aiurea... grater grater  grater

#86 2008-07-20 19:56:42

fallen_angel
Insomniac member

Nu vreau ac.Am mers la medic,nu am luat de capul meu si mi-a spus clar ca asta e...sunt sensibila si daca voi continua la fel imi va fi.Plus ca ma ingrasasem....am avut noroc ca am slabit dupa ce am renuntat,dar se putea la fel de bine sa raman la fel.
Mara....eu data trecuta cand am luat postinor nu am avut absolut nimic.Ma asteptam la efectele secundare,dar chiar am fost ok.Stai linistita

#87 2008-07-20 20:02:15

mara21
Full member

Andra123 a scris:

Nu vreau ac.Am mers la medic,nu am luat de capul meu si mi-a spus clar ca asta e...sunt sensibila si daca voi continua la fel imi va fi.Plus ca ma ingrasasem....am avut noroc ca am slabit dupa ce am renuntat,dar se putea la fel de bine sa raman la fel.
Mara....eu data trecuta cand am luat postinor nu am avut absolut nimic.Ma asteptam la efectele secundare,dar chiar am fost ok.Stai linistita

multumesc andra, dar mi-i frica sa nu fi ramas... desi am luat la 20 de minute dupa... si in plus, am uterul foarte mic si retrovers si ginecologii la care am fost pana acum mi-au spus ca o sa raman destul de greu insarcinata... ba mai mult, o doctorita mi-a spus, citez: "fata mea, cu uterul asta nu prea cred ca o sa ai copii"... stiu ca de ramas pot ramane, dar o sa fie greu sa tin sarcina... oooooffffff, sper ca nu am ramaaaaaaaaass...  grater grater grater grater

#88 2008-07-20 20:14:41

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Andra eu raman la parerea mea...daca ai incercat 1-2 ac si nu ti-a fost bine de la ele nu inseamna ca nu iti va fi cu un lat tip de ac.primele 3 luni sunt de acomodare...tu crezi ca postinorul nu e nociv? de 10 ori mai nociv decat ac obisnuite....

#89 2008-07-20 21:39:20

fallen_angel
Insomniac member

pai eu am luat 6 luni ac si tot la fel mi-a fost,dar si daca nu mi-ar fi fost rau tot ma ingrasam+celulita.Nu merita schimbul.Nu am de gand sa ajung o grasa plina de celulita...mai bine nu mai fac sex ncd lol Si postinorul este f nociv,stiu,dar il iau doar in caz de urgenta,nu zilnic.

#90 2008-07-20 22:05:00

fallen_angel
Insomniac member

mara21 a scris:

Andra123 a scris:

multumesc andra, dar mi-i frica sa nu fi ramas... desi am luat la 20 de minute dupa... si in plus, am uterul foarte mic si retrovers si ginecologii la care am fost pana acum mi-au spus ca o sa raman destul de greu insarcinata... ba mai mult, o doctorita mi-a spus, citez: "fata mea, cu uterul asta nu prea cred ca o sa ai copii"... stiu ca de ramas pot ramane, dar o sa fie greu sa tin sarcina... oooooffffff, sper ca nu am ramaaaaaaaaass...  grater grater grater grater

eu sunt sigura ca nu ai ramas.Daca ai luat in timp util pastila nu are cum,mai ales daca spui ca ramai si f greu insarcinata.Nu te mai stresa degeaba smile

#91 2008-07-21 00:12:17

mara21
Full member

Doamne ajuta, Andra! of, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva...  grater  grater  grater  grater

#92 2008-07-21 00:15:05

fallen_angel
Insomniac member

nici eu sad noroc ca exista pastila asta ca altfel eram si eu disperata la ora asta neutral

#93 2008-07-21 00:19:49

mara21
Full member

Andra123 a scris:

nici eu sad noroc ca exista pastila asta ca altfel eram si eu disperata la ora asta neutral

eu tot disperata sunt... dar, ooff, poate o trece cu bine chestia asta sad

#94 2008-07-21 00:30:09

fallen_angel
Insomniac member

tu daca ai luat-o nu inteleg de ce mai esti ingrijorata roll

#95 2008-07-21 00:35:46

mara21
Full member

Andra123 a scris:

tu daca ai luat-o nu inteleg de ce mai esti ingrijorata roll

ptr ca are si o marja de eroare signof10 signof10 signof10 popa  popa  popa ... de aia andra... neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.