|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?-5#77 2008-07-20 19:12:22
Re: sunt insarcinata?daca apare sangerarea aia nu inseamna nimic nici ca ai ramas nici ca nu ai ramas VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #78 2008-07-20 19:12:57
Re: sunt insarcinata?
cum adica a 13 zi de ciclu menstrual? scuze,dar nu stiu cum vine asta ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #79 2008-07-20 19:16:14
Re: sunt insarcinata?prima zi de ciclu menstrual e prima zi de sangerarea de la ea incepi sa numeri pana la urmatoarea zi de sangerare! acum ai inteles? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #80 2008-07-20 19:19:35
Re: sunt insarcinata?cred ca da...am numarat si eram in perioada fertila astazi .O sa iau maine postinor ce sa fac .Ms mult pt ajutor. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #81 2008-07-20 19:20:27
Re: sunt insarcinata?nu ai pt.ce! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#82 2008-07-20 19:28:48
oooooooooffff... exact asta mi s-a intamplat si mie... e a doua oara... prima data luam abb, dar aveam probleme cu candida si am facut-o cu prezervativ... a alunecat si nu-l mai gaseam... era inauntr, dar el nu ejaculase... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #83 2008-07-20 19:35:46
Re: sunt insarcinata? al meu verifica de fiecare data sa nu alunece,dar acum a alunecat fix in momentul critic si nu a mai avut ce face . ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #84 2008-07-20 19:45:22
Re: sunt insarcinata?andra decat sa iei atata postinor..nu ami bine ai lua tu ac.Daca ai merge la un medica de plannig sunt sigura ca ti-ai gasi ac potrivite pt tine ! decat sa stai mereu cu stresul alunecarii preze...si cu postinor din 3in 3 luni...daca chiar asa ingrozitoare ti se pare varianta unui bebe ... Offline #85 2008-07-20 19:48:00
si la mine le verifica... si avem grija cu asta, stiind ca am mai avut antecedente... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #86 2008-07-20 19:56:42
Re: sunt insarcinata?Nu vreau ac.Am mers la medic,nu am luat de capul meu si mi-a spus clar ca asta e...sunt sensibila si daca voi continua la fel imi va fi.Plus ca ma ingrasasem....am avut noroc ca am slabit dupa ce am renuntat,dar se putea la fel de bine sa raman la fel. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #87 2008-07-20 20:02:15
multumesc andra, dar mi-i frica sa nu fi ramas... desi am luat la 20 de minute dupa... si in plus, am uterul foarte mic si retrovers si ginecologii la care am fost pana acum mi-au spus ca o sa raman destul de greu insarcinata... ba mai mult, o doctorita mi-a spus, citez: "fata mea, cu uterul asta nu prea cred ca o sa ai copii"... stiu ca de ramas pot ramane, dar o sa fie greu sa tin sarcina... oooooffffff, sper ca nu am ramaaaaaaaaass... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #88 2008-07-20 20:14:41
Re: sunt insarcinata?Andra eu raman la parerea mea...daca ai incercat 1-2 ac si nu ti-a fost bine de la ele nu inseamna ca nu iti va fi cu un lat tip de ac.primele 3 luni sunt de acomodare...tu crezi ca postinorul nu e nociv? de 10 ori mai nociv decat ac obisnuite.... Offline #89 2008-07-20 21:39:20
Re: sunt insarcinata?pai eu am luat 6 luni ac si tot la fel mi-a fost,dar si daca nu mi-ar fi fost rau tot ma ingrasam+celulita.Nu merita schimbul.Nu am de gand sa ajung o grasa plina de celulita...mai bine nu mai fac sex ncd Si postinorul este f nociv,stiu,dar il iau doar in caz de urgenta,nu zilnic. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #90 2008-07-20 22:05:00
eu sunt sigura ca nu ai ramas.Daca ai luat in timp util pastila nu are cum,mai ales daca spui ca ramai si f greu insarcinata.Nu te mai stresa degeaba ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #91 2008-07-21 00:12:17
Re: sunt insarcinata?Doamne ajuta, Andra! of, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #92 2008-07-21 00:15:05
Re: sunt insarcinata?nici eu noroc ca exista pastila asta ca altfel eram si eu disperata la ora asta ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #93 2008-07-21 00:19:49
eu tot disperata sunt... dar, ooff, poate o trece cu bine chestia asta Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #94 2008-07-21 00:30:09
Re: sunt insarcinata?tu daca ai luat-o nu inteleg de ce mai esti ingrijorata ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #95 2008-07-21 00:35:46
ptr ca are si o marja de eroare ... de aia andra... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|