Retete beauty.... naturale..-6
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: Retete beauty.... naturale..
pai cred ca si cea de argila e home-made, nu ? eu folosesc argila din aia la pliculet de la asla vital
Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-05-13 17:57:20)
- pc_cutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-03-30
Fetele ce fac cu ulei de ricin pt. par ??Cum il aplic ?
Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
nu stiu daca trebuie incalzit putin, cum se face cu cel de masline in orice caz pe radacini trebuie sa-ti dai, ca el ajuta la cresterea parului... cel de masline se da pe lungimea parului dupa aia trebuie spalat bine parul, ca iese cam greu...
- allysa
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-05
atunci cand va incretiti parul cu bigudiuri (sau moate etc), folositi in loc de spuma zeama de lamaie sau sos de lamaie (helas). e super, parul nu se intareste si are un aspect f natural
- Fiametta
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-29
fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
- emmerich
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-27
andra04 a scris:fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
pentru a deschiude culoarea parului eu stiam de ceaiul de musetel...insa nu am incercat si nu stiu daca da rezultate....da o cautare pe google....sigur gasesti...
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
andra04 a scris:fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
1) zeama de lamaie 2) de ceai de musetel stiam si eu
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
heimdall a scris:nu stiu daca trebuie incalzit putin, cum se face cu cel de masline in orice caz pe radacini trebuie sa-ti dai, ca el ajuta la cresterea parului... cel de masline se da pe lungimea parului dupa aia trebuie spalat bine parul, ca iese cam greu...
si se sta cu uleiul de ricin in cap? cat timp?
- skumpi
- Vizitator
pitzipoank a scris:andra04 a scris:fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
tare
andra dak reusesti sa`l deschizi sa ma anunti si pe mine desi am zis k ma inchid la culoare de fapt mai nou am zis k nici nu ma mai ating de el
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
se gaseste undeva de cumparat apa de hammammelis?
- emmerich
- Sr. member
pitzipoank a scris:andra04 a scris:fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
zeama de lamaie nu deschide parul la culoare....o folosesc de ceva vreme impotriva matretii (de care am si scapat datorita ei) si chiar nu mi-a deschis culoarea deloc.culoarea parului e naturala...poate la parul vopsit merge...nu stiu
- exorcista
- New member
- De la: Dunare
- Inregistrat: 2008-06-19
al1na a scris:se gaseste undeva de cumparat apa de hammammelis?
Am vazut pe niste site-uri de la noi de la firma Mayam da mi se pare piperata rau...
- floare de iris
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-16
fordea]_madalina a scris:pitzipoank a scris:andra04 a scris:fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
zeama de lamaie nu deschide parul la culoare....o folosesc de ceva vreme impotriva matretii (de care am si scapat datorita ei) si chiar nu mi-a deschis culoarea deloc.culoarea parului e naturala...poate la parul vopsit merge...nu stiu
cum ai folosit zeama de lamaie impotriva matretii? la limpezire, adaugata in apa? si daca da cat pui?
- exorcista
- New member
- De la: Dunare
- Inregistrat: 2008-06-19
Eu pun cam un sfert/jumatate de lamaie in apa de clatire, mai pun si putin otet de mere.Face minuni penrtu mine.
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
fordea]_madalina a scris:pitzipoank a scris:andra04 a scris:fetelor, am si eu 2 intrebari: 1) stiti vreun remediu natural pt ten cu tendinta de ingrasare? 2) o metoda prin care as putea sa imi deschid parul la culoare putin..fara vopsea, decolorand sau nuantator..stiu ca frunzele de nuc il inchid la culoare, dar pt a-l deschide ce as putea folosi?
zeama de lamaie nu deschide parul la culoare....
zeama de lamaie era pt tenul gras...
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- swan_
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-03
hello!am citit de masti pt par cu ulei de masline,de ricin,vit A si E (uleioase).mi am cumparat vit E si sunt capsule mici,ma gandesc ca trebuie sa le gauresc doar ca nu stiu cat sa pun?vit A e intr o sticluta si nu e tocmai uleioasa,e buna asa?si cam ce cantitati ar trebuie sa pun?am parul putin mai lung de umeri.multumesc!
- emmerich
- Sr. member
floare de iris a scris:fordea]_madalina a scris:pitzipoank a scris: 1) zeama de lamaie 2) de ceai de musetel stiam si eu
cum ai folosit zeama de lamaie impotriva matretii? la limpezire, adaugata in apa? si daca da cat pui?
scuza-ma...acum am vazut ca m-ai intrebat....pai storci o lamaie...si aplici zeama pe radacini.poti sa folosesti un recipient cu pulverizator sau inmoi ceva in zeama(disc demachiant, vata etc) si dai pe pielea capului.stai asa 15-20 min dupa care te speli normal.eu asa am facut si am scapat
- swan_
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-03
hmm...o parere,nimeni?
- pc_cutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-03-30
Un galbenus de ou O fiola Vitamina A si una de Vitamina E O sticluta de ulei de ricin(se gaseste la plafar) 3 linguri de ulei de masline Zeama de la o jumatate de lamaie
Se amesteca si se aplica pe parul uscat. Se lasa sa actioneze 1-2 ore, apoi se spala parul. Acest tratament intareste atat radacina cat si firul de par. Parul va fi astfel mai stralucitor si usor de aranjat.
( o fiola cred ca are 10 ml )
Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-09-01 18:44:28)
Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|