|
Nu esti logat.
Maturizarea relatiei#1 2008-07-07 18:14:07
maturizarea relatieiacu depinde si de varsta..de modul de gandire..dar voi dupa cat timp ati inceput sa aveti o relatie mai matura..mai serioasa..adica dupa cat timp de stat impreuna au inceput sa se schimbe anumite lucruri in relatia voastra? eu de ex sunt cu iubi de 1 an si 4 luni si abia acum vreo luna am inceput sa fiu mai rezervata...adica sa nu ma mai supar si sa-i fac scandal ca mai iese cu baietii si se ameteste uneori cam mult...sau azi m-a intrebat daca merg cu el si niste colegi de-ai lui la piscina...si eu sunt la menstruatie si n-am putut...si i-am zis sa se duca fara mine ca noi iesim diseara impreuna..adica ma surprind singura ca acum nu ma mai deranjeaza atat de tare anumite lucruri...si il las sa iasa fara mine de cate ori vrea el sau se intampla sa nu pot eu..o sa vina vremea cand el o sa plece la fac in bucuresti si o sa mai iasa si pe acolo..si eu p aici cu fetele...oare libertatea asta pe care ne-o acordam inseamna maturizarea unei relatii? sau.... la voi cum a fost? Offline #2 2008-07-07 18:17:23
Re: maturizarea relatieila noi de la inceput a fost o relatie matura... si asta nu inseamna doar ce spui... ci si... seriozitatea implicarii, in general... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-07-07 18:18:44
Re: maturizarea relatieieu si dupa 3 ani( aproape 1 de casnicie) tot ma mai supar... dar e bine sa mai copilaresti in relatie...... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #4 2008-07-07 18:20:15
Re: maturizarea relatieimda, la mine cu fostul asa a fost de la inceput... adica fiecare a facut ce a vrut + sinceritate totala + libertate 100% Offline #5 2008-07-07 18:22:41
Re: maturizarea relatieida...pai certurile mici fac impacarile dulci dar eu ma suparam de fiecare data cand iesea fara mine...mai ales ca fetele nu ieseau si eu nu aveam cu cine...dar acum parca e altfel...nu ma mai supar asa... Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-07 18:23:21
Re: maturizarea relatieila concluzia asta am ajuns si eu heimdall cateodata chiar e mai bine sa nu faci gura si sa stai cuminte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-07-07 18:24:57
Re: maturizarea relatiei
pai si nu ar trebui sa ma mai supar asa adica e bine ca am lasat-o mai moale nu? ca eu m-am gandit ca fiecare are nevoie de libertate pt el...acu daca avem o relatie f serioasa si planuri de viitor nu inseamna ca trebuie sa iesim mereu impreuna...nu stiu...eu asa m-am gandit, nu vreau ca in timp sa se simta sufocat..sau ceva de genu Ultima oara a fost editat de alllina (2008-07-07 18:25:28) Offline #8 2008-07-07 18:25:53
Re: maturizarea relatieia,da normal alllina ca ai procedat corect VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-07-07 18:26:00
Re: maturizarea relatieimai matura a devenit din momentul in care am discutat despre casatoria noastra, intr-un viitor... din momentul in care am avut amandoi siguranta ca ne dorim sa fim impreuna pt totdeauna. asa simt eu, cel putin. nu stiu care e parerea lui. Offline #10 2008-07-07 18:27:17
Re: maturizarea relatiei
ma simt mai bine acum... Offline #11 2008-07-07 18:40:57
Re: maturizarea relatieihmmm...crd k abia aq se maturizeaza relatia..de fapt de cand a plecat el la fac..da aq mai mult k niciodata...adica nu il stresez q intrebari de genu dc faci aia dc nu faci aia dc esti q aia dc nu ailalta... hmmm..in fine incerc sa fiu yo mai barbata..cateodata vb ta allina ma surprind si p mn Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #12 2008-07-07 18:48:09
Re: maturizarea relatieinoi suntem de 6 luni impreuna, dar de 3 luni stam impreuna tot timpul. a fost o relatie matura inca din prima zi pt ca amandoi stiam ca vrem ceva serios. acum stim ca daca lucrurile stau la fel intre noi, vrem sa ne casatorim. asta cu iesitul singuri pe noi ne enerveaza si deci nu o facem decat fff rar. dar noi ne simtim bine asa. ce e ok pt noi poate fi gresit pt altii si invers. Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-07-07 19:03:13) Offline #13 2008-07-07 19:42:54
Re: maturizarea relatieisi la noi katami a fost la fel...i'am spus ink din prima luna k io ma vad casatorita cu el, cu casa si copii si la modul cel mai serios, iar el mi'a zis k si el simte acelasi lucru... la noi iesirile separat mi se par mai mult decat normale si firesti, dc se intampla sa iasa la terasa fara mine inseamna k io ori invat, ori sunt plecata cu alte treburi ori ma simt rau....o sg data i'am reprosat k a iesit in club fara sa'mi zica, asta la inceputul relatiei si oricum io invatam pt restanta si imi place la nebunie relatia mea cu el...e exact ce mi'am dorit Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #14 2008-07-07 19:57:16
Re: maturizarea relatieiinainte de a fi cu iubi Doamne fereste nu vroiam ca sa iasa fara mine...etc...dar cu iubi d la inceput..ma rog vreo 2 luni ii lasam liber sa faca orice, sa mearga oriunde vrea chiar dak eu nu mergeam...dar nu iesea saracu...dak a ieist de 2-3 ore si tot tp ma suna #15 2008-07-08 12:40:50
Re: maturizarea relatieila fel am patit si eu Skumpi.inainte sa fiu cu el aveam o mentalitate naspa...adica nu vroiam ca iubitul meu sa iasa fara mine sau ceva de genul.faza e ca la mine a mai continuat o perioada...oricum daca il chemau amicii in oras ii ziceam sa mearga daca vrea dar in mine nu prea vroiam eu sa mearga:D.oricum la mine cum este prima mea relatie mai serioasa nu stiam exact ce si cum...cam dupa vreo juma' de an am inceput sa inteleg care e faza cu spatiul si cu libesrtatea si in ce masura trebuie oferita. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #16 2011-02-01 20:24:24
Re: maturizarea relatieifetelor, vreau si eu sa imi dati si mie un sfat., sunt intr-un mare impas tinand cont relatia mea. sunt cu iubi de aproape 2 ani si intr-o zi mi-a marturisit ca daca aveam alt comportament, adik sa fac mereu din tantar armasar si sa mai ales sa tin cont de sfaturile prietenelor mele. am avut o prietena cu kre m-am certat la un moment dat dar nu din cauza lui care nu ma invata ca nu e bine sa fiu asa de lingusitoare cu el si asa de moale k nu fac altceva dekt sa devin marioneta lui. eu daca nu prea aveam nici o experienta in materie de relatii am tinut cont de sfaturile ei si nu am facut altceva dekt sa ne ciondanim din nimicuri, dar cu toate astea el ma iubeste si sta cu mine, bomboana pe coliva era k atunci knd ne ciondaneam eu ii spuneam k viata mea fara el nu are rost sii chestii de genul pe care pe el il deranja. Spuneti-mi si mie ce sa fac sa indrept lucrurile astea, pt k nu vreau sa il pierd. Stiu ca daca nu faceam asta acuma el se gandea mult mai serios...adik la o casatorie. Ce sa fac..help me!!! Offline #17 2011-02-01 20:28:32
Re: maturizarea relatieiadina,eu zic sa nu te mai iei dupa nimeni,sa faci exact asa cum simti,macar daca gresesti sa fie greseala ta.daca il iubesti si simti ca si el te iubeste fa tot posibilul sa va intelegeti,nu va mai certati din nimic.fa mici compromisuri daca crezi ca el este barbatul vietii tale.cati ani ai? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #18 2011-02-01 20:50:39
Re: maturizarea relatieiAdina, care e pb, ca eu nu inteleg nimic Offline #19 2011-02-01 20:54:00
Re: maturizarea relatieiMda, nici eu ...
daca aveai alt comportament ... ce? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|