|
Nu esti logat.
Prejudecati?#1 2008-07-08 03:11:29
prejudecati?nici nu stiu cum sa incep, nici macar daca titlul topicului e bun.. Offline #2 2008-07-08 07:28:43
Re: prejudecati?perfect natural.... nu are o mana si care e problema? sunt oameni care fizic nu au un handicap dar lasa de dorit muuuult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-08 07:34:04
Re: prejudecati?da,de acord cu evil...si daca n`are ce?daca e baiat de treaba si va intelegeti,nu ezita..oricum de multe ori astia sunt cei mai oameni!cei sanatosi sunt mult mai rai Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-07-08 08:33:48
Re: prejudecati?leeah, pe forumul nostru cam toata lumea e open-minded, insa in exterior.. s-ar putea sa te ciocnesti de prejudecatile de care te temi.. eu te-as sfatui sa fii tare si sa nu te lasi influentata.. Offline #5 2008-07-08 08:41:02
Re: prejudecati?de ce nu? fii serioasa.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-08 08:43:40
Re: prejudecati?leeah, atat timp cat tie nu iti pasa de ce zic cei din jur, go for it!. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #7 2008-07-08 08:49:24
Re: prejudecati?Leeah nu e nici o problema in a avea un handicap fizic. Astfel de oameni sunt mult mai oameni decat unii din cei sanatosi si pot avea viata foarte normala. Mama mea, de exemplu, are un handicap locomotor de la varsta de 2 ani. In copilarie nu a mers deloc timp de 5 ani, si ca sa poata merge cum o face acum a suferit 7 operatii la un picior si 9 la celalalt. Insa asta nu a impiedicat-o sa aiba o viata normala, sa aiba o meserie, sa aiba un loc de munca stabil, sa aiba un sot si sa creasca frumos 2 copii. Deci faptul ca nu are o mana nu e un impediment in calea unei vieti normale. Ti-am dat exemplul mamei mele ca sa vezi ca se poate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-07-08 09:56:39
Re: prejudecati?asa cum a zis toata lumea...si ce daca?...dar trebuie sa te pregatesti sa ii infrunti pe ceilalti, care mereu o sa comenteze... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #9 2008-07-08 10:26:43
Re: prejudecati?Important e sa faci ceea ce crezi tu ca-ti poate aduce fericirea. Daca stai sa iei decizii bazate pe ce cred sau ce ar putea sa creada cei din jurul tau nu o sa ai decat de suferit, pentru ca lumea mereu are cate ceva de comentat, indiferent despre ce e vorba se pare ca mereu exista cineva care "stie mai bine". Ultima oara a fost editat de maria_82 (2008-07-08 10:30:00) Offline #10 2008-07-08 10:59:11
Re: prejudecati?de obicei oamenii astia cu un mic handicap sunt f speciali... n am cunoscut personal pe cineva dar din ce am vazut pe la tv mi am fat seama....oameni fara maini care luptau atat de mult, pictau cu picioarele... practicau diverse sporturi.. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2008-07-08 14:18:52
Re: prejudecati?asa ma gandeam si eu, sa nu iau in seama ce zice lumea.. Offline #12 2008-07-08 14:33:46
Re: prejudecati?
o sa iti fie greu...dar....go on!si cine are de comentat... My Tears Dry On Their Own Offline #13 2008-07-08 14:37:53
Re: prejudecati?Ceea ce spuneau fetele mai sus, ca oamenii cu un handicap sunt speciali, este 100% adevarat. Eu, cum mai spus, o am pe mama in situatia asta. Si pe langa faptul ca a avut si are o viata foarte normala, este o femeie cu sufletul de miere. Daca tie inima iti spune ca ai putea fi fericita alaturi de baiatul asta, mergi inainte. Dragostea te va ajuta sa treci peste gura lumii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2008-07-08 14:43:25
Re: prejudecati?Stiti ca Prigoana nu are un picior ? Si ati vazut ce il mai iubeste Bahmuteanca Offline #15 2008-07-08 14:46:28
Re: prejudecati?o sa incerc, deocamdata nu ma gandesc atat de departe, abia ne cunoastem, dar mi se pare o pers extraordinara car em-a impresionat printr-un gest de ziua mea, acum vineri. eram cu prietenele intr-un local si era aniversarea mea, toti imi ziceau la multi ani si a venit si mi-a spus si el la multi ani si m-a intrebat ce am primit de ziua mea [nu primisem nimic] si i-am rasp ca nimic. si-a cautat in toata geanta si a gasit un pix si mi l-a dat ca numai pixu' ala il avea la el si mi-a cumparat ceva de baut, cadou de ziua mea Offline #16 2008-07-08 14:47:48
Re: prejudecati?nu stiu, nu l-am intrebat de ce nu are o mana, dar mi-a zis o prietena ca asa s-a nascut.. are mana dreapta pana la cot doar.. Offline #17 2008-07-08 14:49:33
really? :f?rv?nad: My Tears Dry On Their Own Offline #18 2008-07-08 16:00:34
doar pe dreapta o are sau stanga e normala si dreapta e cu probleme? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #19 2008-07-08 16:04:49
sincer....conteaza? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|