|
Nu esti logat.
Prejudecati?-2#20 2008-07-08 16:07:03
Re: prejudecati?stanga e normala si dreapta doar pana la cot.. Offline #21 2008-07-08 16:13:18
Re: prejudecati?
eu n am intrebat din rautate sau curiozitate ci in ideea k daca ar avea una intreaga si jumatate din cealalta n ar fi prea multe probleme si ar fi mult mai bine pt el Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #23 2008-07-08 16:22:58
da n-am suspectat nici una nici alta...insa daca iti place persoana respectiva, nu mai conteaza ce si cum cu mana...in cazul asta ori e alba, ori e neagra, ori accepti lucrurile, ori nu Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-07-08 16:23:22) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2008-07-08 19:41:58
Re: prejudecati?ia gandete`te oleak dak ai fi in locul lui...si baietii din ziua de azi...hai sa fim seriosi...e viatza tah...ia shi gusta din ea kt poti tu de mult.nu am mai auzit cadouri gen pix,dar e si asta un gest fffff frumos pe mine m`a succes si sa ne anunti si pe noi dak ai noutati!! Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-07-08 19:42:18) Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-08 19:51:47
Re: prejudecati?da stiu, eram doar curioasa ce ar face alte fete de pe forum in locul meu si daca au mai intalnit situatii de genul asta Offline #26 2008-07-08 20:09:04
Re: prejudecati?hai sa zicem k va fi ceva intre voi...da??? k te-a impresionat asa mult... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #27 2008-07-08 20:53:13
Re: prejudecati?mai...pana la urma...daca esti un pic altfel,lumea se ia de tine...fie ca esti mai gras,mai slab sau ai ceva si nu te incadrezi in tipare....si lumea-i rea...dar...f*ck the world!who cares?cine reuseste sa treaca peste ceea ce zice lumea e pana la urma,un invingator... My Tears Dry On Their Own Offline #28 2008-07-09 19:52:47
asta chiar a pus punctul pe "i" merci mult de tot, am sa va tin la curent cu ceea ce se intampla Offline #29 2008-07-09 21:00:43
asa sa faci leeah asteptam cu nerabdare cel putin eu stiu sigur ca o voi face My Tears Dry On Their Own Offline #30 2008-07-10 05:20:59
Re: prejudecati?cred ca cel mai mult depinde de cum te simti tu, To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #31 2008-07-10 09:18:05
Re: prejudecati?daca iti place baiatul vei trece cu vederea faptul ca nu are o mana. Poate e un om deosebit alaturi de care vei fi fericita. Merita sa incerci pentru a vedea daca functioneaza sau nu iar de gura lumii, eu zic sa nu-ti faci grji fiindca lumea te barfeste si vorbeste de rau orisicum. Daca arati bine sau rau, daca iti lipseste o mana sau nu, daca esti fericita sau trista, etc. lumea e rea si barfeste. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #32 2008-07-11 16:11:46
Re: prejudecati?Si eu sunt de aceeasi parere cu cei care au scris inainte de mine, daca tu crezi ca te-ai intelege bine cu el, atunci care ar fi problema...in nici un caz nu trebuie nici sa te intereseze macar parerile celor din jur, sa nu mai vorbim sa tii cont de ele, nu trebuie sa cauti sa ii multumesti pe cei din jur, pentru ca adevarul este ca lumea niciodata nu se bucura cand iti merge bine si de cele mai multe ori cand cauti sa te faci placuta de cei din jur, nu iti mai placi tie si eu zic ca in viata trebuie sa faci in asa fel incat sa te multumesti pe tine, nu pe cei care oricum nu iti vor binele... ce daca nu are o mana, sunt o gramada care nu au probleme fizice, dar din punct de vedere moral nu fac 1 leu „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|