|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-47#875 2008-07-09 12:22:20
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18doamne ce ploua ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #876 2008-07-09 12:24:23
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18
inseamna ca azi ar fi a treia zi? si are ceva daca incep de zi si merg cu 2 folii continuu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #877 2008-07-09 12:25:29
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nu e nici o problema doar sa nu apara spottingul daca unesti 2 folii si nu uita de protectia suplimentara 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #878 2008-07-09 12:28:21
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18ma duc la munca..maie si sefa acolo ..ihh mi`e o scarba sa ma duc...pa fetele Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #879 2008-07-09 12:30:11
ok, mersi... voi ce ati face in locul meu? ati merge pe varianta asta sau ati apela la niste ob-uri? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#880 2008-07-09 12:30:23
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nu e nicio problema rox..... 6 ani de dragoste Offline #881 2008-07-09 12:31:13
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18si a 2- afolie tb sa o duc pana la capat sau ma opresc cand vreau sa vina menstra (asa am inteles de pe prospect) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #882 2008-07-09 12:31:53
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nicollle eu as lua 2 folii .poti sa o duci pana la capat sau doar sa iei atea pastile cate vrei tu sa iti amani menstra ....cum iti e tie mai bine.... dar merg ambele variante VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #883 2008-07-09 12:32:10
cum vrei, poti sa o duci pana la capat daca vrei, nu e problema; sau poti sa iei cate pastilute ai nevoie si o sa ramai cu un rest de folie de rezerva Offline #884 2008-07-09 12:37:24
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18multumesc mult fetele! is foarte stresata...pentru ca am doar 2 variante in care sa fug cateva zile in concediu...fiecare are avantaje si dezavantaje dpdv al serviciului...si menstra era o grija in plu pe cap...daca scap de grija ei, poate aleg mai usor... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #885 2008-07-09 12:37:52
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18neata http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #886 2008-07-09 12:38:24
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18n-ai pt ce, nicolle, distractie placuta in concediu, iti zic de pe acum Offline #887 2008-07-09 12:38:24
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18deasrose tu pana la urma la ce facultate dai? la drept? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #888 2008-07-09 12:39:26
felicitari... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #889 2008-07-09 12:42:38
mda...sa dea Doamne Doamne sa pot pleca...am un stress...dar inebunesc daca nu ma racoresc cateva zile... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #890 2008-07-09 12:43:54
drept si automatica si ramane sa vad pe care dintre ele o fac, sau daca le fac pe amandoua dar eu as incerca cu amandoua si daca nu ma descurc renunt pe parcurs la una http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #891 2008-07-09 12:44:31
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18ce e phd? doctorat? Offline #892 2008-07-09 12:45:30
sper http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #893 2008-07-09 12:45:43
da ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|