|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 18-48#894 2008-07-09 12:47:14
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18
well...din cate stiu eu maselele de minte...nu au nici o legatura cu desteptaciunea...dar nu cred ca duci lipsa (de desteptaciune...ca sa nu se inteleaga altceva) ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #895 2008-07-09 12:47:27
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18fetele cum ma sterg din lista de prieteni de la cineva de pe hi5 asta al vostru? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #896 2008-07-09 12:49:16
eu fac f des asta asta vara cel putin nu mi=a venit decat o data toata vacanta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #897 2008-07-09 12:52:00
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18si lucrarea de licenta cum o amintesc? diploma paper? Offline #898 2008-07-09 12:54:18
daca as fi stiut si eu faza asta acu 2 ani... mi-a venit exact cu o zi inainte de nunta....mai devreme de cat trebuia, normal....Doamne, cat am mai plans de ciuda...si cu cata jena am fost la preot sa-i spunem pt ca trebuia sa ne impartaseasca inainte...si bineteles ca nu s-a putut, ne-am cununat neimpartasiti, n-am avut voie sa pup icoanele etc.... si la petrecere, cu "pampersul" pe sub fustele alea.....dintre toate zilele din lume atunci a trebuit sa fie "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#899 2008-07-09 12:55:22
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18gata si la mine masa Offline #900 2008-07-09 12:55:35
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18ce nasol nicolle..si ati ramas asa neimpartasiti? ati ami fost al proet dupa? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #901 2008-07-09 12:56:19
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18e obligatori sa te impartasesti inainte de nunta?daca nu o faci ce s eintampla? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #902 2008-07-09 12:57:15
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18nu, binenteles ca nu am ramas asa am fost dupa 2 saptamani si ne-a facut o slujba - imbisericire se cheama parca - si ne-a impartasit atunci...dar na...era frumos sa fie toate la timpul lor "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #903 2008-07-09 12:57:37
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18eu nu m-am impartasit ptr ca nici nu am stiut Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-07-09 12:57:49) Offline #904 2008-07-09 12:57:53
e obligatoriu. nu te cununa preotul dak nu o faci, cel putin pe noi nu ne-ar fi lasat Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-09 12:58:39) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #905 2008-07-09 12:58:07
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18eu intrebam daca e obligatoriu ? adica nu te cununa daca nue sti impartasit sau cum? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #906 2008-07-09 12:58:27
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18si de unde stie preotul? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #907 2008-07-09 12:58:32
pai nu cred ca te cununa...si daca e un caz ca al meu, te imaprtaseste dupa. noua nu ne-a dat de la biserica viza aia pe care o pun ei pe livretul de familie sau pe certificat - nu mai stiu - pana nu ne-am impartasit. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #908 2008-07-09 12:58:50
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18cred ca tine de curatirea sufletului pt a face unirea in fata lui Dumnezeu. ca un fel de "post" Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #909 2008-07-09 12:59:02
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18depinde de preot eu asa cred unii cer sa te spovedesti inainte si nu stiu ce iti tot citeste Offline #910 2008-07-09 12:59:05
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18deci a primit soramea ieri o gentuta asa draguta e alba si are niste desene pe ea si cred k pot sa mi-o insusesc deja ii ciordi o bratara si niste cercei albi k sa ma asortez http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #911 2008-07-09 12:59:19
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 18buna intrebare mica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #912 2008-07-09 12:59:25
ce sa stie? ca esti in zilele alea? normal ca nu stie daca nu-i zici. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|